julita01 29.06.08, 18:13 gdzie można kupić nosidło Manduca? wiem, że chusta.pl je sprzedaje, ale czy ktoś jeszcze? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cielecinka Re: manduca 29.06.08, 21:22 ja kupilam tu www.kleines-ich.com/index.php?cat=c306_Manduca.html I wlasnie czekam na przesylke:) Odpowiedz Link
julita01 Re: manduca 30.06.08, 09:15 dzięki za namiary, właśnie też sobie zamówiłam. :) Odpowiedz Link
monjan Re: manduca 30.06.08, 09:34 nie chusta.pl tylko chusty.com.pl/index.php?&vmcchk=1 Odpowiedz Link
snog Re: manduca 30.06.08, 10:03 Dziewczyny, Ja też nie mogę się doczekać na Manducę w Vedze (terminy dostawy są ciągle przekładane). Strona, którą podałyście jest niemieckojęzyczna, a ja niestety niemieckego nie znam. Czy mogłybyście pokierować mną tak abym mogła złożyć zamówienie? Ile kosztuje przesyłka i jak długo trzeba czekać na dostarczenie nosidła? Z góry dziękuję. Odpowiedz Link
cielecinka Ja tez po niemiecku nie szprecham:)))))) 30.06.08, 11:56 Na dole masz opcje wyboru jezyka angielskiego. Przesylka na terenie Uni Eur. w przypadku nosidla jest za darmo. Z tego co wiem wysylaja GLSem (firma przewozowa majaca oddzialy w Polsce) Nie wiem ile trzeba bedzie czekac (dostalam maila ,ze 4 - 5 dni) bo jeszcze do mnie nie doszlo, a w praktyce roznie to bywa.Mam nadzieje,ze dojdzie mi do piatku, bo potem wyjezdzam. Ja placilam paypallem i wynioslo mnie to 306zeta. Acha jak sie zarejestrujesz u nich na stronie to w mailu z informacja na skrzynke otrzymujesz numer kuponu, ktory potem mozna wklepac przy zamowieniu ( ja zauwazylam juz po zlozeniu zamowienia i wtopilam bo bylby jakis rabat:)))))))) Odpowiedz Link
snog Re: Ja tez po niemiecku nie szprecham:)))))) 30.06.08, 12:47 Dzięki wielkie!!! Faktycznie, nie zauważyłam, że jest opcja angielska. Teraz sobie poradzę. Pozdrawiam Odpowiedz Link
matiju Re: Ja tez po niemiecku nie szprecham:)))))) 02.07.08, 13:21 Dziewczyny, macie już te Manduki? Długo się czeka na przesyłkę? Odpowiedz Link
snog Re: Ja tez po niemiecku nie szprecham:)))))) 02.07.08, 15:12 Ja jeszcze nie zamówiłam, ale zrobię to jeszcze w tym tygodniu. Odpowiedz Link
cielecinka :(((((((((( 02.07.08, 20:53 no wlasnie moja jeszcze nie dotarla. Zamowilam w zeszly czwartek, placilam paypallem. W piatek dostalam info,ze kase dostali , a manduci ani widu ,ani slychu. Odpowiedz Link
snog Re: :(((((((((( 02.07.08, 23:02 Dziewczyny, Dajcie znać jak dotrze do Was zamówienie. Boję się puszczać kaskę nie mając pewności, że nosidło rzeczywiście zostanie do mnie wysłane. Pozdrawiam Odpowiedz Link
cielecinka Wlasnie przyjechala do mnie 04.07.08, 10:29 moja zamowiona Manduca w kolorze czerwonym. Jest super, Mlody i jego Tata obydwaj zachwyceni. Zaraz idziemy wyprobowac nosidlo w terenie. Czekalam w sumie tydzien. Kurier przyjechal rano, dobrze ,ze bylam w domu:)))) Odpowiedz Link
julita01 Re: Wlasnie przyjechala do mnie 04.07.08, 10:37 ja jeszcze czekam, mam nadzieję że przed wyjazdem na wakacje dojdzie, też zamówiłam czerwoną:) Odpowiedz Link
graturka Re: manduca 04.07.08, 19:54 Manduce można zamówić u Wegi za 300 zł+ przesyłka www.chusty.com.pl/ Odpowiedz Link
snog Re: manduca 04.07.08, 20:53 Teoretycznie tak, ale w praktyce to jest ciągle niedostępna, niestety. Wolałabym zamówić w Vedze.... Odpowiedz Link
neptunka Re: manduca 20.07.08, 22:37 czy Manduca jest juz dostępna na jakiejś polskiej stronie? Odpowiedz Link
liliana.m Re: manduca 03.02.09, 11:47 przegapilam nosidło manduca kiedy kosztowało 300zł, dlatego mam pytanie czy któraś z was nie chce sprzedac takiego nosidła? jesli tak to proszę o kontakt tiger.renata@vp.pl. dzięki Odpowiedz Link
sowa_m Re: manduca 03.02.09, 14:47 nadal kosztuje 300 zł na chusty.com.pl, przynajmniej tydzien temu tak bylo Odpowiedz Link
rillia Re: manduca 21.07.08, 00:14 Z tego co widzę to zostały już tylko w kolorze petrol. Ja chcę beżowy:/ Kurcze:( Nie potrafię robić przelewów międzynarodowych:((( Odpowiedz Link
matiju Re: manduca 21.07.08, 07:24 ja kupiłam tu www.zwerge.de, trzeba dopłacić koszt przesyłki 16,50€ i przy płatności przelewem dostaje się 3% rabatu. razem wychodzi 102,50€. drożej ale są wszystkie kolory i w ciągu tygodnia od zamówienia jest nosidło. Odpowiedz Link