laulalama 19.04.09, 19:40 Chcę kupić gładką, czerwoną, wiązaną i proszę o Wasze typy. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bprusek Re: Którą czerwoną chustę polecacie? 19.04.09, 20:12 Storchenwiego Leo Rouge. Ma od przeszło roku i nadal sobie chwalę. Jest to moja jedyna chusta wiązana. Odpowiedz Link
ambrossia Re: Którą czerwoną chustę polecacie? 19.04.09, 21:10 też polecam leo rouge czerwień jest śliczna, nie razi no i ta nośność najlepsza chusta jaką miałam ;) Odpowiedz Link
multimama Re: Którą czerwoną chustę polecacie? 19.04.09, 22:32 Bebelulu rapalu Ja mam pomarancz ale siostrze teraz kupiłam czerwona Jest od nowości bardziej miękka niż moja teraz a kolor ma śliczny Odpowiedz Link
morepig Re: Którą czerwoną chustę polecacie? 19.04.09, 22:50 sa jeszcze dwa hoppedizy- paris i toulouse- dwa rozne odcienie czerwieni. mnie osobiscie najbardziej podoba sie czerwien vatanai- koira i kaikoura Odpowiedz Link
truscaffka popieram 23.04.09, 08:32 ja też, gdybym miała kupować czerwoną chustę to wzięłabym vatanaia Odpowiedz Link
adriana-p Re: Którą czerwoną chustę polecacie? 20.04.09, 11:41 leo rouge zdecydowanie :-) Odpowiedz Link
laulalama Re: Którą czerwoną chustę polecacie? 20.04.09, 14:08 a może któraś poznanianka ma takową i dałaby pooglądać i pomacać? Odpowiedz Link
gingerr podkabluję :-) 20.04.09, 14:25 - Tulipowna ma Leo Rouge, którą również ja polecam :-) - Anifloda ma hoppedizowego Parisa, ale ostatnio rzadko bywa na spotkaniach ze względów zdrowotnych :-) Nie wiem czy któraś z nich da radę dotrzeć jutro na Cytadelę, ale może jeszcze inne poznańskie dziewczyny mają inne czerwone chusty do pomacania... Odpowiedz Link
adriana-p Re: podkabluję :-) 20.04.09, 18:03 Tulipowna już nie ma leo rouge. kupiłam od niej dawno temu ;-) Odpowiedz Link
gingerr Re: podkabluję :-) 20.04.09, 20:27 No proszę, czego to się człowiek na forum nie dowie... :-) Fajnego noszenia życzę, bo to fajna chusta - moim zdaniem. Odpowiedz Link
adriana-p Re: podkabluję :-) 21.04.09, 10:53 heh, chusta juz powędrowała dalej, do maleństwa. mój chuscioch juz wyrósł z chust, niestety.. a leon to moja ukochana chusta. ten od tulipanka to był mój drugi, kupiony z zalu, ze sprzedałam swojego pierwszego, hehe to chyba zresztą mówi samo za siebie o tej chuscie. pozdrawiam! Odpowiedz Link
bbkk Re: Którą czerwoną chustę polecacie? 20.04.09, 14:52 ja mam dwa typy - bambus Nati i Kuba Dolcino (ta ma jakis jeden pasek ale malo widoczny) Odpowiedz Link
zakrecona_pchelka Re: Którą czerwoną chustę polecacie? 20.04.09, 14:57 laulalama ja mam u siebie w pracy Nati żakard, Nati ekologiczną i bambusa. Jeżeli chcesz to jutro je przyniosę, tylko daj mi wczesniej znać:) Odpowiedz Link
laulalama Re: Którą czerwoną chustę polecacie? 21.04.09, 15:17 zaluje ale na spotkanie nie dam rady przyjsc, a raczej nie udalo mi sie (patrzac na zegarek), ale chetnie wpadne do bociana i pomacam... Odpowiedz Link
vatek Re: Którą czerwoną chustę polecacie? 20.04.09, 18:08 jak dla mnie leo rouge!!! rapalu sztywna nieco Odpowiedz Link
laulalama Re: Którą czerwoną chustę polecacie? 21.04.09, 16:01 widziałam leo i nie za bardzo mi przypadl do gustu. wolałabym jednolity kolor i bardziej zywy. wydaje mi sie, ze kiedys widzialam parisa i taki wlasnie byl.... tak czy inaczej szukam.... Odpowiedz Link
yoaha Re: Którą czerwoną chustę polecacie? 21.04.09, 23:46 przeciez leo jest jednolity Odpowiedz Link
laulalama Re: Którą czerwoną chustę polecacie? 22.04.09, 17:49 kolor tak, ale przez niejedolita fakture materialu, kolor traci na intensywnosci wg mnie. Odpowiedz Link
laulalama Re: Którą czerwoną chustę polecacie? 22.04.09, 17:55 wygladaja fajnie, wlacze ja do swojej listy:) Odpowiedz Link
kirah2 Re: Którą czerwoną chustę polecacie? 22.04.09, 19:50 Świetny wątek! Mnie się też marzy jednolicie czerwona, ale wszystkie wydają mi się właśnie jakieś takie... mało intensywne. Chodzi mi o żywą, mocną, ciemną (a przynajmniej nie pomarańczowawą) czerwień. Póki co moim typem jest Hoppediz Paris ale i tak nie jestem przekonana. Odpowiedz Link
ninuczka Re: Którą czerwoną chustę polecacie? 23.04.09, 07:30 popatrz jeszcze na czerwoną lanę - kolor ma cudny, tyle że sztywniejsza jest od pozostałych Odpowiedz Link
chusto.mama Re: Którą czerwoną chustę polecacie? 24.04.09, 08:38 na cieple nadchodzace dni nadaja sie wg mnie jedynie KAIKOURA vatanai jest idealna pod kazdym wzgledem piekny kolor, cieniutka i bardzo kompaktowa, po zlozeniu tak niewiele miejsca zajmuje szkoda, tylko, ze taka droga ale czasem trafiają sie okazje na Allegro Odpowiedz Link
kirah2 Re: Którą czerwoną chustę polecacie? 24.04.09, 09:22 wypatrzyłam jeszcze Girasol piwonia, widział ktoś na żywo? Na niektórych zdjęciach z googla wychodzi jak jasna, a na innych jak nasycona czerwień... ta druga opcja bardzo by mi pasowała. Odpowiedz Link
laulalama Re: Którą czerwoną chustę polecacie? 24.04.09, 13:37 nie zalezy mi na cienkiej, bo mysle o wiazaniu malucha od pazdziernika (musi sie najpierw urodzic) do tej pory mialam Nati niebieska i byla super ale teraz marzy mi sie czerwona... Odpowiedz Link
8i17 Re: Którą czerwoną chustę polecacie? 24.04.09, 14:00 Wydaje mi się, ze do wiązania maluszka cienka chusta jest własnie idealna. Odpowiedz Link
laulalama Re: Którą czerwoną chustę polecacie? 24.04.09, 14:13 no to zrobie liste: Girasol Piwonia www.girasol.pl/chusty.php Lenny Lamb Maki pl.lennylamb.com/products/show/11_chusta-do-noszenia-dzieci-tkana-splotem-skośno-krzyżowym---maki---rozmiar-s Bebelulu Rapalu www.bebelulu.pl/v3/cont_sklep.php?lang=&prod=15&kol=166 Lana Rubin www.chusty.com.pl/produkty.php?rodzaj=1101080118570841&rodzaj2=0302080920460894&menu=1 Vatanai Koira zamotana.blink.pl/product_info.php?cPath=25_43&products_id=41 Vatanai Kaikoura zamotana.blink.pl/product_info.php?cPath=25_43&products_id=66 Nati Bawełna Ekologiczna sling.com.pl/sklep/?p=productsMore&iProduct=160&sName=chusta-nati-(czerwien,-standard) Nati Zakardowa sling.com.pl/sklep/?p=productsMore&iProduct=165&sName=chusta-nati-(ciemna-czerwien,-standard) Nati z bambusem sling.com.pl/sklep/?p=productsMore&iProduct=286&sName=chusta-nati-(czerwien,-3.7-m) Storchenwiege Leo Rouge www.chusty.com.pl/produkty.php?x=5&kolejnosc=numer&rodzaj=1101080118570841&rodzaj2=0805080847050103&menu=1 mam nadzieje, ze niczego nie pomylilam Odpowiedz Link
laulalama Re: Którą czerwoną chustę polecacie? 24.04.09, 14:19 i jedyne, ktore wchodza w gre dla mnie to: Nati Ekologiczna Lana Rubin Bebelulu Rapalu Lenny Lamb Maki Girasol Piwonia no to która ma nabardziej soczystą ciemną czerwień? Odpowiedz Link
adriana-p Re: Którą czerwoną chustę polecacie? 24.04.09, 16:53 laulalama napisała: > i jedyne, ktore wchodza w gre dla mnie to: > > Nati Ekologiczna > Lana Rubin > Bebelulu Rapalu > Lenny Lamb Maki > Girasol Piwonia > > no to która ma nabardziej soczystą ciemną czerwień? Lana Rubin zdecydowanie! ale dla maleństwa to raczej sie nie nadaje.. Rapalu jest jak wóz strażaki, uwierz mi :-) lenny lamb nie znam nati ekologiczna tez nie widziałam na zywo. z podanych przez ciebie, dla malutkiego dziecka wybrałabym girasola.. ale ze wszystkich czerwonych jednak leo rouge i vatanai kaikoura. miałam obie i obie sa cudne :-) Odpowiedz Link
kirah2 Re: Którą czerwoną chustę polecacie? 24.04.09, 19:20 jeszcze Bebina czerwona? na zdjęciach wygląda na dość ciemną! Odpowiedz Link
laulalama Re: Którą czerwoną chustę polecacie? 24.04.09, 20:14 a jeszcze zapomnialam o Hoppediz Paris www.chustomania.pl/online/chustomania/CiS-web2_chust.nsf/Inhalt/PARIS I Bebina www.chusty.com.pl/zdjecia/bc37-1.jpg i jesli chodzi o zdjecia netowe to Paris jest na pierwszym miejscu. Odpowiedz Link
kirah2 Re: Którą czerwoną chustę polecacie? 29.04.09, 11:17 w poniedziałek widziałam na żywo Polekont Rubin (nawet nie wiedziałam że robią tkane!). Jeszcze nie złamana, ale kolor robi wrażenie. BARDZO CZERWONA. Odpowiedz Link