pimkaa 21.07.09, 23:16 witam, ale sie nie widzialysmy, ho ho. nie bede tu wypisywac calej historii na forum. Rybciu napisz mi prosze na poczte kasiabeltowska@poczta.onet.pl swoj numer kontaktowy. chcialabym wpasc po bluze:) pozdrawiam was:) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pimkaa Re: Rybka- prosze o numer tel:) 24.07.09, 09:10 podbijam prośbę. a może sie wakacjujecie?:) Odpowiedz Link
nianja Re: Rybka- prosze o numer tel:) 24.07.09, 15:01 rybka na wakacjach i jeszcze trochę jej nie będzie :) możesz napisać do niej pw na chusty.info bo tam częściej zagląda albo mogę jej coś przekazać jeśli chcesz Odpowiedz Link
pimkaa Re: Rybka- prosze o numer tel:) 24.07.09, 23:56 dzieki za info:) tak sie domyslilam:) no ja wlasnie tez jutro na wakacje, a u Rybki moja zguba w postaci bluzy:) no nic musi byc pogoda jak drut:) przekaz od Kasi pozdrowienia i powiedz ze zgubilam do niej totalnie namiary. tzn mail jaki kom:( moj mail kasiabeltowska@poczta.onet.pl pozdrawiam i dziekuje Odpowiedz Link