Dodaj do ulubionych

Obcy - ósmy pasażer Nostromo

15.01.04, 23:59
-
Obserwuj wątek
    • azja35 Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 15:35
      a jak go stępisz, skoro - pono niezniszczalnym jest? jak wszystkie potwory, hi
      hi.Chyba, że to kochany potwór i moze służyc jako przytulanka choćby.
      Ale zawsze możesz go schować pod poduszkę.....
      Po przytępieniu, rzecz jasna....
      • beza_beza Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 17:55
        Hy hy. Mój guz spowodowany wczorajszym wypadkiem lekko pobladł. Chiba dlatego,
        że przydusiłam go lodem wczorajszej nocy. Poddał się lodowi.
        • edzioszka Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 18:17
          możemy uskutecznić pojednawcze przełamanie lodem, z takim zrozumieniem mnie
          dziś klubowo potraktowałaś ;)
          • beza_beza Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 18:24
            edzioszka napisała:

> możemy uskutecznić pojednawcze przełamanie lodem, z takim zrozumieniem mnie
            > dziś klubowo potraktowałaś ;)

Myślałam, że robisz porządki.
            A mój kod dostępu skasowałaś hy hy, żebym Ci mężów nie sprowadzała na manowce!
            Ostatnio miałam takie branie....
            • cza_ha Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 18:47
              n.t.brania, że wejdę w słowo-Wzięłaś lód dla Obcego a whisky wypiłaś czy okłady?
              • beza_beza Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 18:49
                cza_ha napisał:

> n.t.brania, że wejdę w słowo-Wzięłaś lód dla Obcego a whisky wypiłaś czy
                okłady
                > ?
                Hy hy! Cze, Cza_ha wzięłam lód na obcego a martini wychlipałam z żalu.
                • cza_ha Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 18:59
                  Cześć Obcy, to jest, chciałem, powiedzieć, no wiesz, Beza.
                  • beza_beza Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 19:15
                    cza_ha napisał:

> Cześć Obcy, to jest, chciałem, powiedzieć, no wiesz, Beza.

Jestem obcy tu niby wróg.
                    Wciąż bardziej obcy.....
                    Hy hy, nowy przydomek mi nadajesz?
                    • cza_ha Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 19:27
                      Nie nowy i nie Tobie,a jak już to sobie.Ale ten kawałek możesz pociągnąć,inneteż
                      • beza_beza Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 19:28
                        cza_ha napisał:

> Nie nowy i nie Tobie,a jak już to sobie.Ale ten kawałek możesz
                        pociągnąć,innete
                        > ż

Ostatnio słucham hy -rapu, wbrew poprzednim upodobaniom, dziwnie jakoś.
                        • cza_ha Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 19:35
                          Rapu nie mogę słuchać, bo mnie kręci i muszę sie ruszać - 50cents :)
                          • beza_beza Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 19:38
                            cza_ha napisał:

> Rapu nie mogę słuchać, bo mnie kręci i muszę sie ruszać - 50cents :)

Dziewczyno jak wino uderzasz do głowy.
                            Kochanie tak wiele dla ciebie bym zrobił.
                            Hy hy ! Pozytywnie u nich ostatnio.
                            • cza_ha Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 19:43
                              Śpiewaj śpiewaj,Ja posłucham, bo moje kawałki zgoła inaczej tekstowane, rap'owe.
                              • beza_beza Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 19:48
                                cza_ha napisał:

> Śpiewaj śpiewaj,Ja posłucham, bo moje kawałki zgoła inaczej tekstowane,
                                rap'owe
                                > .
                                Ten tekst to tez rap.
                                Ale śpiewać nie będę.
                                • edzioszka Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 20:19
                                  czytam właśnie najnowsze DD <Dzień Dobry - regionalna, bezpłatna gazetka> -
                                  ponoć narodził się nowy gatunek hip-hopolo <głównie poznańsko-wielkopolski>..
                                  świat polskiego hip-hopera jest prosty: "życie to nie kolorowa bajka, używaj,
                                  ile wlezie, bo nie jesteś wieczny"..
                                  • cza_ha Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 20:23
                                    Cieszę się,że cytujesz tak ładne kawałki hip-hopu,z reguły są niecytate ;) pi pi
                                    • edzioszka Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 20:41
                                      "przynależność do subkultury młodzi manifestują slangowym językiem i
                                      wyluzowanym stylem ubierania się, sztuką graffiti, breakdancem, didżejowaniem
                                      <tzw. cięcie i skeczowanie> ale przede wszystkim sztuką rymowania"

"drina goni kolejny drin" - to popularny kawałek, znają go wszyscy, mimo, że
                                      nie ma do niego klipu".. "nie wykręcę, to nie zarobię - ufam tylko sobie".. itd.
                                      • beza_beza Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 20:43
                                        edzioszka napisała:

> "przynależność do subkultury młodzi manifestują slangowym językiem i
                                        > wyluzowanym stylem ubierania się, sztuką graffiti, breakdancem, didżejowaniem
                                        > <tzw. cięcie i skeczowanie> ale przede wszystkim sztuką rymowania"
                                        >
                                        > "drina goni kolejny drin" - to popularny kawałek, znają go wszyscy, mimo, że
                                        > nie ma do niego klipu".. "nie wykręcę, to nie zarobię - ufam tylko sobie"..
                                        itd
                                        > .
                                        >
                                        Hy hy! najbardziej mi się podoba końcówka:"nie wykręcę, to nie zarobię - ufam
                                        tylko sobie".. brzmi znajomo jakoś ;).
                                      • cza_ha Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 20:48
                                        Dokładnie tak. Jest tego sporo. A na zewnątrz '0' znajomości tematu przez męty.
                                        =media.
                                  • beza_beza Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 20:34
                                    edzioszka napisała:

> czytam właśnie najnowsze DD <Dzień Dobry - regionalna, bezpłatna gazetka>
                                    > -
                                    > ponoć narodził się nowy gatunek hip-hopolo <głównie poznańsko-wielkopolski&#
                                    > 62..
                                    > świat polskiego hip-hopera jest prosty: "życie to nie kolorowa bajka, używaj,
                                    > ile wlezie, bo nie jesteś wieczny"..
                                    >
                                    To musi być niezwykle "interesująca" odnoga muzyczna. Pewnikiem coś jak disco
                                    polo i ugi bugi.
                • cza_ha Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 19:03
                  Tak właśnie myślę.A tu człowiek o suchym pysku tygodniami,nawet,gdyby obcegomiał

"> Hy hy! Cze, Cza_ha wzięłam lód na obcego a martini wychlipałam z żalu."
                  • beza_beza Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 19:16
                    cza_ha napisał:

> Tak właśnie myślę.A tu człowiek o suchym pysku tygodniami,nawet,gdyby
                    obcegomia
                    > ł
                    A czemu nie masz obcego?
                    > "> Hy hy! Cze, Cza_ha wzięłam lód na obcego a martini wychlipałam z żalu."
                    • cza_ha Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 19:24
                      Nie mam Obcego ale za to oczy na około głowy mam, czyli uważny jestem na wyraz.
                      • beza_beza Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 19:27
                        cza_ha napisał:

> Nie mam Obcego ale za to oczy na około głowy mam, czyli uważny jestem na
                        wyraz.

Oczy to żeczywiście dobre się tu przydają ale lepiej sprawdza się binokl i
                        refleks.
                        • cza_ha Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 19:33
                          Jak mawia mój ulubiony filozof " Nie ma niepokonanych są tylko,źle trafieni"
                          • beza_beza Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 19:36
                            cza_ha napisał:

> Jak mawia mój ulubiony filozof " Nie ma niepokonanych są tylko,źle trafieni"

A w co źle trafiłeś?
                            • cza_ha Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 19:56
                              Sporo tego było, teraz to już tylko można sobie blizny pooglądać, też na głowie.
                              • beza_beza Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 19:59
                                cza_ha napisał:

> Sporo tego było, teraz to już tylko można sobie blizny pooglądać, też na
                                głowie
                                > .

To ty jakieś ciekawe życie wiodłeś średniowiecznego rycerza?
                                • cza_ha Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 20:02
                                  Przyznaję się bez przymuszania; Z zastrzeżeniem: rycerskość dla Pań, panom
                                  wódka lub pała.
                                  • beza_beza Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 20:04
                                    cza_ha napisał:

> Przyznaję się bez przymuszania; Z zastrzeżeniem: rycerskość dla Pań, panom
                                    > wódka lub pała.

Aha. A konika masz?
                                    • cza_ha Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 20:06
                                      Konika ? Nie, kota.
                                      • beza_beza Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 20:08
                                        Koteczka masz? To miło że lubisz zwierzęta. A na czym jeździsz jak nie na
                                        koniach mechanicznych? Dorożką czy jak?
                                        • cza_ha Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 20:16
                                          Jeżdżę jeżdżę. To nie wiesz? Mam krążownika, szos ale Czerwony_.
                                          • beza_beza Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 20:30
                                            cza_ha napisał:

> Jeżdżę jeżdżę. To nie wiesz? Mam krążownika, szos ale Czerwony_.

Czerwono-diabelski krążownik szos marki desperado?
                                            • cza_ha Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 20:33
                                              Krążownik to nie niszczyciel-objaśniam-długo może,krótko gorzej.Desperado-nie Ja
                                              • beza_beza Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 20:37
                                                cza_ha napisał:

> Krążownik to nie niszczyciel-objaśniam-długo może,krótko gorzej.Desperado-nie
                                                J
                                                > a

Sorry. Słowo krążownik zawsze kojarzy mi się z desperatem który próbuje go
                                                zepchnąć na pobocze lub zmienić w nim koło na ręcznym podnośniku.
                                                • cza_ha Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 20:40
                                                  Twoja maszyna pewnie dwu-drzwiowa, i z turbo doładowaniem ? Mój diesel klasyk.
                                                  • beza_beza Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 20:49
                                                    cza_ha napisał:

> Twoja maszyna pewnie dwu-drzwiowa, i z turbo doładowaniem ? Mój diesel klasyk.

Moja maszyna na wysokim zawieszeniu bo nigdzie się nie mieszczę i po trawnikach
                                                    muszę. Na benzynkę bo wymiatam szybko i nie zamarza w zimie.
                                                    Pięciodrzwiowa ze względu na moje przemieszczenia i ogłół kosmetyczek, które ze
                                                    sobą wożę, ze specjalnym miejscem dla psa. A-ha dwie wajchy do biegów bo lubię
                                                    mieszać. I mnóstwo światła bo po nocach buszuję a ślepawa bywam bez binokla.
                                                  • cza_ha Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 21:22
                                                    I'm impressed !
                                                  • beza_beza Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 21:23
                                                    cza_ha napisał:

> I'm impressed !

Czemu?
                                                  • cza_ha Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 21:30
                                                    Czemu ? maszynie !
                                                  • beza_beza Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 21:34
                                                    Eeeeee 54.000 km na budziku.
                                                  • cza_ha Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 21:42
                                                    Niestanowi ile było. Ile będzie ? to jest pytanie !
                                                  • beza_beza Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 21:45
                                                    cza_ha napisał:

> Niestanowi ile było. Ile będzie ? to jest pytanie !

Dużo będzie jak mniemam. Jakoś nie chce mi się nigdy wysiadać. Gdyby nie forum
                                                    to bym tam spała hy hy.
            • edzioszka Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 20:56
              hyhy, moi mężowie cuś ostatnio na forum nieaktywni - takoż znikome jest
              prawdopodobieństwo uchwycenia ich w macki przez inną madame ;)
              • beza_beza Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 20:59
                edzioszka napisała:

> hyhy, moi mężowie cuś ostatnio na forum nieaktywni - takoż znikome jest
                > prawdopodobieństwo uchwycenia ich w macki przez inną madame ;)
                >
                Hy hy wiedziałam że po ciszy nastąpi jakieś poruszenie. Twe oko reaktywowało!
              • cza_ha Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 21:25
                Nie pytam ilu ich, ale,że mnogo, to mi nie dziwota. Teraz karnawał, może dansują
                i net zaniedbują.
                • edzioszka Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 21:32
                  hyhy, tylko dwu: pierwejszy i vice ;)
                  • cza_ha Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 21:41
                    Nie to dobre ilu a to że 'tylko' :)
    • edzioszka Pora na dobranoc 16.01.04, 21:30
      zmęczonam dziś okrutnie.. nóżką dygnąwszy na odchodne, znikam w czeluściach
      mroku..

PS. śpijcie słodko :)))
      • cza_ha Re: Pora na dobranoc 16.01.04, 21:34
        U2
        • edzioszka Re: Pora na dobranoc 16.01.04, 21:38
          proszę o wybaczenie, jeśli chlapnęłam jaką głupotkę - bo oczy się mi zamykają
          same i nie kontroluję, co piszę ;)

si ju :)
          • cza_ha Re: Pora na dobranoc 16.01.04, 21:45
            Głupotkę ? Prą bardzo. Jakiego koloru są te co się już zamykają ?
            • edzioszka Re: Pora na dobranoc 16.01.04, 21:56
              koloru gołębi, z igrającymi weń ognikami :)
              • beza_beza Re: Wróciłaś 16.01.04, 21:59
                edzioszka napisała:

> koloru gołębi, z igrającymi weń ognikami :)
                >
                Mówiłam.
              • cza_ha Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 22:05
                O ognikach wiem od początku bo domyślne żwierzątko jestem,chociaż futrzak żem :)
                • beza_beza Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 22:08
                  cza_ha napisał:

> O ognikach wiem od początku bo domyślne żwierzątko jestem,chociaż futrzak
                  żem :
                  > )
                  A ja myślałam że Cza_ha nie ma skórki i włoska.
                  • cza_ha Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 23:19
                    Dobrze myślałaś, występują elementy zaskorupiałe, z przewagą_; Składak taki
                    • beza_beza Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 23:20
                      cza_ha napisał:

> Dobrze myślałaś, występują elementy zaskorupiałe, z przewagą_; Składak taki

Cyborg? Lubię nowoczesne maszyny.
                • edzioszka Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 22:15
                  cza_ha napisał:

> O ognikach wiem od początku bo domyślne żwierzątko jestem,chociaż futrzak
                  żem : )

hyhy, aby tradycji stała się zadość - spytam: spod jakiego jesteś znaku zodiaku
                  i czyś mundurowy? ;)
                  • cza_ha Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 23:25
                    Tobie nawet odpowiedziałbym,ale chętnych tj.chętnie czytających tyle,że na 2-ie
                    nie.
                    • edzioszka Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 23:29
                      ok, możesz zamailować, skoro to taka tajemnica ;)
        • beza_beza Re: Pora na dobranoc 16.01.04, 21:40
          cza_ha napisał:

> U2

A Ty co? Masz plan senny jaki?
          • cza_ha Re: Pora na dobranoc 16.01.04, 21:47
            Ja dzisiaj jestem towarzyski nadzwyczaj kha kha. Wczoraj była bitwa-dzisiaj luzy
            • beza_beza Re: Pora na dobranoc 16.01.04, 21:54
              cza_ha napisał:

> Ja dzisiaj jestem towarzyski nadzwyczaj kha kha. Wczoraj była bitwa-dzisiaj
              luz
              > y

Wczoraj ciśnienie niedomagało a dzisiaj bezsenność.
              • cza_ha Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 21:59
                Zgadzam się coś było,a dzisiaj jak działasz,towarzyszyć Ci czy dać miejsce mężom
                • beza_beza Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 22:01
                  cza_ha napisał:

> Zgadzam się coś było,a dzisiaj jak działasz,towarzyszyć Ci czy dać miejsce
                  mężo
                  > m

Hy hy! Ja trwam samotnie na posterunkach. Pełnie wartę z psem.
                  • cza_ha Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 23:14
                    Samotnie,to nie;Jak patrzę obok to zjawił się miłośnik kobiet iuczuć przeciwnych
                    • beza_beza Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 23:17
                      cza_ha napisał:

> Samotnie,to nie;Jak patrzę obok to zjawił się miłośnik kobiet iuczuć
                      przeciwnyc
                      > h

Masz na myśli nienawidzącego to wszystko?
      • beza_beza Re: Pora na dobranoc 16.01.04, 21:35
        edzioszka napisała:

> zmęczonam dziś okrutnie.. nóżką dygnąwszy na odchodne, znikam w czeluściach
        > mroku..
        >
        > PS. śpijcie słodko :)))
        >
        Hy hy! Zaraz wrócisz napewno.
        Doswiedania.
        • cza_ha Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 21:56
          Tu się lubi liczby mnogie- żwierzątek i mężów; U mnie przewaga solówek.Jak Obcy?
          • beza_beza Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 22:03
            cza_ha napisał:

> Tu się lubi liczby mnogie- żwierzątek i mężów; U mnie przewaga solówek.Jak
            Obcy
            > ?
            No ja nie narzekam mam obcego na czole (lekko zbielał po kuracji)i psiaka na
            kolanach hy hy.
            • cza_ha Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 22:07
              Oddalę się na kwadrans fajkowy :) I podrapać kota za uchem.
              • beza_beza Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 22:10
                cza_ha napisał:

> Oddalę się na kwadrans fajkowy :) I podrapać kota za uchem.

To i ja udam się z psem bo błagalnie zęby szczerzy na zewnątrz. Na chwilutkę.
                • miltonia Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 22:12
                  Gdy wrocicie, do do Was dolacze, jako ze terenowki to tez moja slabosc. Druga
                  wspolna z beza, to Martini, zarowno wermut jak i drink.
                  • beza_beza Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 22:29
                    miltonia napisała:

> Gdy wrocicie, do do Was dolacze, jako ze terenowki to tez moja slabosc. Druga
                    > wspolna z beza, to Martini, zarowno wermut jak i drink.

Witaj Milta trzecie jeszczeć nas łączy papierosek jak myślę.
                    • miltonia Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 22:31
                      yyyhy, czasmi, czasami, a przy Martini czesto.
                      • beza_beza Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 22:34
                        miltonia napisała:

> yyyhy, czasmi, czasami, a przy Martini czesto.

To jak mi sie zdaje przypadłość ogółu, mniej normalnie więcej przy drinku.
                        Za to poranny kac jest dramatem życiowym i wtedy zawsze myślę, że już nigdy nie
                        zapalę.
                        • miltonia Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 22:43
                          Juz tak nie mysle. Jesli sobie czegos zabraniam, odnosi to odwrotny skutek.
                          Dzieki temu nie pale a popalam.
                          • beza_beza Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 22:46
                            Ja niestety mam tyż swoje przywary a i ze soba kłócić się nie będę bo szkoda
                            czasu. Wolę pofolgować sobie w tych niewielkich nałogach.
                            • cza_ha Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 23:10
                              Z kwadransa zrobiłem cztery kwarty, cały mecz,a tu panie zdążyły o martini i cuś
                              • beza_beza Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 23:12
                                cza_ha napisał:

> Z kwadransa zrobiłem cztery kwarty, cały mecz,a tu panie zdążyły o martini i
                                cu
                                > ś

Spóźniłeś się na drinka.
                                • miltonia Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 23:14
                                  O cusiu za duzo nie powiedzialysmy.
                                  • beza_beza Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 23:15
                                    miltonia napisała:

> O cusiu za duzo nie powiedzialysmy.

No bośmy jeszcze nie zdążyły rozgadać sie na dobre. Przeszkodził nam niesforny
                                    koleś z innego wątku.
                                    • edzioszka Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 23:20
                                      wciąż czekam, aż mi Cza_ha odpowie na pytanie w tematyce wróżbiarskiej..
                                      ciekawam, jak tu trafiły niektóre podejrzane indywidua ;)
                                      • miltonia Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 23:25
                                        Najpewniej po lince, co ja za soba ciagniesz. O dresiarzy latwo, niestety i to
                                        przyczepnych jak rzep.
                                      • cza_ha Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 23:37
                                        Już to zrobiłem, wyżej.
                                        " wciąż czekam, aż mi Cza_ha odpowie ".

Indywidua trafiają z foWa-wy jedynie; Nie posiadam tam kolegów, znajomych: raz.
                                    • cza_ha Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 23:54
                                      Tak, widziałem, nie wchodziłem, bo nie znam go, a do gładkich się nie zaliczał(:

" Przeszkodził nam niesforny > koleś z innego wątku."
                                      • beza_beza Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 23:57
                                        cza_ha napisał:

> Tak, widziałem, nie wchodziłem, bo nie znam go, a do gładkich się nie zaliczał

Zleciałyśmy się wszystkie co by mu nauczke dać ale widzę że sam odszedł.
                                        • beza_beza Re: Ooooo 100 było... 16.01.04, 23:59
                                          przegapiłam.
                                  • cza_ha Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 23:31
                                    A to mogło być to co lubią tygrysy ;)
                                    • cza_ha Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 23:34
                                      A to mogło być to co lubią tygrysy ;)

" O cusiu za duzo nie powiedzialysmy."
                                    • beza_beza Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 23:35
                                      cza_ha napisał:

> A to mogło być to co lubią tygrysy ;)

A tygrysy lubia najbardziej?
                                • cza_ha Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 23:27
                                  Wirtualny, to zakręcony; Ale fakt solidnie straciłem - towarzystwa.
                                  • beza_beza Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 23:40
                                    cza_ha napisał:

> Wirtualny, to zakręcony; Ale fakt solidnie straciłem - towarzystwa.

Ciekawam okrutnie co Ci ten czas tak zabrało?
                                    • cza_ha Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 23:49
                                      Strzeliłem sobie kawę, że aż mi czacha huczy, co trochę widać po postów kolei.
                                      • beza_beza Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 23:54
                                        cza_ha napisał:

> Strzeliłem sobie kawę, że aż mi czacha huczy, co trochę widać po postów kolei.

To wielce odpowiednia pora na nocna kawę uważam kończąc swą obecnie. Dodaje
                                        energii życiowej i sił witalnych na dalszą część nocnej zmiany.
                                        • cza_ha Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 17.01.04, 00:01
                                          Ja tak nie uważam- to na zdrowie nie wychodzi, dzisiaj u mnie wyjątkowo.
                                          Muszę lecieć, miłego i do następnego łączenia :))
                                          • beza_beza Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 17.01.04, 00:03
                                            cza_ha napisał:

> Ja tak nie uważam- to na zdrowie nie wychodzi, dzisiaj u mnie wyjątkowo.
                                            > Muszę lecieć, miłego i do następnego łączenia :))

Kawa nie zabija. Pomaga.
                                            Do nastepnego!
                                            Pa.
    • edzioszka Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 23:30
      jeszcze raz dobrej nocy - wymykam się chyłkiem, papasio :)))
      • cza_ha Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 23:38
        Miłego sobotnioniedzielnego nicnierobienia :)
        • miltonia Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 23:45
          Pa Eda.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka