azja35 Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 15:35 a jak go stępisz, skoro - pono niezniszczalnym jest? jak wszystkie potwory, hi hi.Chyba, że to kochany potwór i moze służyc jako przytulanka choćby. Ale zawsze możesz go schować pod poduszkę..... Po przytępieniu, rzecz jasna.... Odpowiedz Link Zgłoś
beza_beza Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 17:55 Hy hy. Mój guz spowodowany wczorajszym wypadkiem lekko pobladł. Chiba dlatego, że przydusiłam go lodem wczorajszej nocy. Poddał się lodowi. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 18:17 możemy uskutecznić pojednawcze przełamanie lodem, z takim zrozumieniem mnie dziś klubowo potraktowałaś ;) Odpowiedz Link Zgłoś
beza_beza Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 18:24 edzioszka napisała: > możemy uskutecznić pojednawcze przełamanie lodem, z takim zrozumieniem mnie > dziś klubowo potraktowałaś ;) Myślałam, że robisz porządki. A mój kod dostępu skasowałaś hy hy, żebym Ci mężów nie sprowadzała na manowce! Ostatnio miałam takie branie.... Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 18:47 n.t.brania, że wejdę w słowo-Wzięłaś lód dla Obcego a whisky wypiłaś czy okłady? Odpowiedz Link Zgłoś
beza_beza Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 18:49 cza_ha napisał: > n.t.brania, że wejdę w słowo-Wzięłaś lód dla Obcego a whisky wypiłaś czy okłady > ? Hy hy! Cze, Cza_ha wzięłam lód na obcego a martini wychlipałam z żalu. Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 18:59 Cześć Obcy, to jest, chciałem, powiedzieć, no wiesz, Beza. Odpowiedz Link Zgłoś
beza_beza Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 19:15 cza_ha napisał: > Cześć Obcy, to jest, chciałem, powiedzieć, no wiesz, Beza. Jestem obcy tu niby wróg. Wciąż bardziej obcy..... Hy hy, nowy przydomek mi nadajesz? Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 19:27 Nie nowy i nie Tobie,a jak już to sobie.Ale ten kawałek możesz pociągnąć,inneteż Odpowiedz Link Zgłoś
beza_beza Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 19:28 cza_ha napisał: > Nie nowy i nie Tobie,a jak już to sobie.Ale ten kawałek możesz pociągnąć,innete > ż Ostatnio słucham hy -rapu, wbrew poprzednim upodobaniom, dziwnie jakoś. Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 19:35 Rapu nie mogę słuchać, bo mnie kręci i muszę sie ruszać - 50cents :) Odpowiedz Link Zgłoś
beza_beza Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 19:38 cza_ha napisał: > Rapu nie mogę słuchać, bo mnie kręci i muszę sie ruszać - 50cents :) Dziewczyno jak wino uderzasz do głowy. Kochanie tak wiele dla ciebie bym zrobił. Hy hy ! Pozytywnie u nich ostatnio. Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 19:43 Śpiewaj śpiewaj,Ja posłucham, bo moje kawałki zgoła inaczej tekstowane, rap'owe. Odpowiedz Link Zgłoś
beza_beza Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 19:48 cza_ha napisał: > Śpiewaj śpiewaj,Ja posłucham, bo moje kawałki zgoła inaczej tekstowane, rap'owe > . Ten tekst to tez rap. Ale śpiewać nie będę. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 20:19 czytam właśnie najnowsze DD <Dzień Dobry - regionalna, bezpłatna gazetka> - ponoć narodził się nowy gatunek hip-hopolo <głównie poznańsko-wielkopolski>.. świat polskiego hip-hopera jest prosty: "życie to nie kolorowa bajka, używaj, ile wlezie, bo nie jesteś wieczny".. Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 20:23 Cieszę się,że cytujesz tak ładne kawałki hip-hopu,z reguły są niecytate ;) pi pi Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 20:41 "przynależność do subkultury młodzi manifestują slangowym językiem i wyluzowanym stylem ubierania się, sztuką graffiti, breakdancem, didżejowaniem <tzw. cięcie i skeczowanie> ale przede wszystkim sztuką rymowania" "drina goni kolejny drin" - to popularny kawałek, znają go wszyscy, mimo, że nie ma do niego klipu".. "nie wykręcę, to nie zarobię - ufam tylko sobie".. itd. Odpowiedz Link Zgłoś
beza_beza Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 20:43 edzioszka napisała: > "przynależność do subkultury młodzi manifestują slangowym językiem i > wyluzowanym stylem ubierania się, sztuką graffiti, breakdancem, didżejowaniem > <tzw. cięcie i skeczowanie> ale przede wszystkim sztuką rymowania" > > "drina goni kolejny drin" - to popularny kawałek, znają go wszyscy, mimo, że > nie ma do niego klipu".. "nie wykręcę, to nie zarobię - ufam tylko sobie".. itd > . > Hy hy! najbardziej mi się podoba końcówka:"nie wykręcę, to nie zarobię - ufam tylko sobie".. brzmi znajomo jakoś ;). Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 20:48 Dokładnie tak. Jest tego sporo. A na zewnątrz '0' znajomości tematu przez męty. =media. Odpowiedz Link Zgłoś
beza_beza Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 20:34 edzioszka napisała: > czytam właśnie najnowsze DD <Dzień Dobry - regionalna, bezpłatna gazetka> > - > ponoć narodził się nowy gatunek hip-hopolo <głównie poznańsko-wielkopolski > 62.. > świat polskiego hip-hopera jest prosty: "życie to nie kolorowa bajka, używaj, > ile wlezie, bo nie jesteś wieczny".. > To musi być niezwykle "interesująca" odnoga muzyczna. Pewnikiem coś jak disco polo i ugi bugi. Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 19:03 Tak właśnie myślę.A tu człowiek o suchym pysku tygodniami,nawet,gdyby obcegomiał "> Hy hy! Cze, Cza_ha wzięłam lód na obcego a martini wychlipałam z żalu." Odpowiedz Link Zgłoś
beza_beza Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 19:16 cza_ha napisał: > Tak właśnie myślę.A tu człowiek o suchym pysku tygodniami,nawet,gdyby obcegomia > ł A czemu nie masz obcego? > "> Hy hy! Cze, Cza_ha wzięłam lód na obcego a martini wychlipałam z żalu." Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 19:24 Nie mam Obcego ale za to oczy na około głowy mam, czyli uważny jestem na wyraz. Odpowiedz Link Zgłoś
beza_beza Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 19:27 cza_ha napisał: > Nie mam Obcego ale za to oczy na około głowy mam, czyli uważny jestem na wyraz. Oczy to żeczywiście dobre się tu przydają ale lepiej sprawdza się binokl i refleks. Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 19:33 Jak mawia mój ulubiony filozof " Nie ma niepokonanych są tylko,źle trafieni" Odpowiedz Link Zgłoś
beza_beza Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 19:36 cza_ha napisał: > Jak mawia mój ulubiony filozof " Nie ma niepokonanych są tylko,źle trafieni" A w co źle trafiłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 19:56 Sporo tego było, teraz to już tylko można sobie blizny pooglądać, też na głowie. Odpowiedz Link Zgłoś
beza_beza Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 19:59 cza_ha napisał: > Sporo tego było, teraz to już tylko można sobie blizny pooglądać, też na głowie > . To ty jakieś ciekawe życie wiodłeś średniowiecznego rycerza? Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 20:02 Przyznaję się bez przymuszania; Z zastrzeżeniem: rycerskość dla Pań, panom wódka lub pała. Odpowiedz Link Zgłoś
beza_beza Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 20:04 cza_ha napisał: > Przyznaję się bez przymuszania; Z zastrzeżeniem: rycerskość dla Pań, panom > wódka lub pała. Aha. A konika masz? Odpowiedz Link Zgłoś
beza_beza Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 20:08 Koteczka masz? To miło że lubisz zwierzęta. A na czym jeździsz jak nie na koniach mechanicznych? Dorożką czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 20:16 Jeżdżę jeżdżę. To nie wiesz? Mam krążownika, szos ale Czerwony_. Odpowiedz Link Zgłoś
beza_beza Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 20:30 cza_ha napisał: > Jeżdżę jeżdżę. To nie wiesz? Mam krążownika, szos ale Czerwony_. Czerwono-diabelski krążownik szos marki desperado? Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 20:33 Krążownik to nie niszczyciel-objaśniam-długo może,krótko gorzej.Desperado-nie Ja Odpowiedz Link Zgłoś
beza_beza Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 20:37 cza_ha napisał: > Krążownik to nie niszczyciel-objaśniam-długo może,krótko gorzej.Desperado-nie J > a Sorry. Słowo krążownik zawsze kojarzy mi się z desperatem który próbuje go zepchnąć na pobocze lub zmienić w nim koło na ręcznym podnośniku. Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 20:40 Twoja maszyna pewnie dwu-drzwiowa, i z turbo doładowaniem ? Mój diesel klasyk. Odpowiedz Link Zgłoś
beza_beza Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 20:49 cza_ha napisał: > Twoja maszyna pewnie dwu-drzwiowa, i z turbo doładowaniem ? Mój diesel klasyk. Moja maszyna na wysokim zawieszeniu bo nigdzie się nie mieszczę i po trawnikach muszę. Na benzynkę bo wymiatam szybko i nie zamarza w zimie. Pięciodrzwiowa ze względu na moje przemieszczenia i ogłół kosmetyczek, które ze sobą wożę, ze specjalnym miejscem dla psa. A-ha dwie wajchy do biegów bo lubię mieszać. I mnóstwo światła bo po nocach buszuję a ślepawa bywam bez binokla. Odpowiedz Link Zgłoś
beza_beza Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 21:23 cza_ha napisał: > I'm impressed ! Czemu? Odpowiedz Link Zgłoś
beza_beza Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 21:34 Eeeeee 54.000 km na budziku. Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 21:42 Niestanowi ile było. Ile będzie ? to jest pytanie ! Odpowiedz Link Zgłoś
beza_beza Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 21:45 cza_ha napisał: > Niestanowi ile było. Ile będzie ? to jest pytanie ! Dużo będzie jak mniemam. Jakoś nie chce mi się nigdy wysiadać. Gdyby nie forum to bym tam spała hy hy. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 20:56 hyhy, moi mężowie cuś ostatnio na forum nieaktywni - takoż znikome jest prawdopodobieństwo uchwycenia ich w macki przez inną madame ;) Odpowiedz Link Zgłoś
beza_beza Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 20:59 edzioszka napisała: > hyhy, moi mężowie cuś ostatnio na forum nieaktywni - takoż znikome jest > prawdopodobieństwo uchwycenia ich w macki przez inną madame ;) > Hy hy wiedziałam że po ciszy nastąpi jakieś poruszenie. Twe oko reaktywowało! Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 21:25 Nie pytam ilu ich, ale,że mnogo, to mi nie dziwota. Teraz karnawał, może dansują i net zaniedbują. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 21:32 hyhy, tylko dwu: pierwejszy i vice ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 21:41 Nie to dobre ilu a to że 'tylko' :) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Pora na dobranoc 16.01.04, 21:30 zmęczonam dziś okrutnie.. nóżką dygnąwszy na odchodne, znikam w czeluściach mroku.. PS. śpijcie słodko :))) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Pora na dobranoc 16.01.04, 21:38 proszę o wybaczenie, jeśli chlapnęłam jaką głupotkę - bo oczy się mi zamykają same i nie kontroluję, co piszę ;) si ju :) Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Pora na dobranoc 16.01.04, 21:45 Głupotkę ? Prą bardzo. Jakiego koloru są te co się już zamykają ? Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Pora na dobranoc 16.01.04, 21:56 koloru gołębi, z igrającymi weń ognikami :) Odpowiedz Link Zgłoś
beza_beza Re: Wróciłaś 16.01.04, 21:59 edzioszka napisała: > koloru gołębi, z igrającymi weń ognikami :) > Mówiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 22:05 O ognikach wiem od początku bo domyślne żwierzątko jestem,chociaż futrzak żem :) Odpowiedz Link Zgłoś
beza_beza Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 22:08 cza_ha napisał: > O ognikach wiem od początku bo domyślne żwierzątko jestem,chociaż futrzak żem : > ) A ja myślałam że Cza_ha nie ma skórki i włoska. Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 23:19 Dobrze myślałaś, występują elementy zaskorupiałe, z przewagą_; Składak taki Odpowiedz Link Zgłoś
beza_beza Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 23:20 cza_ha napisał: > Dobrze myślałaś, występują elementy zaskorupiałe, z przewagą_; Składak taki Cyborg? Lubię nowoczesne maszyny. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 22:15 cza_ha napisał: > O ognikach wiem od początku bo domyślne żwierzątko jestem,chociaż futrzak żem : ) hyhy, aby tradycji stała się zadość - spytam: spod jakiego jesteś znaku zodiaku i czyś mundurowy? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 23:25 Tobie nawet odpowiedziałbym,ale chętnych tj.chętnie czytających tyle,że na 2-ie nie. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 23:29 ok, możesz zamailować, skoro to taka tajemnica ;) Odpowiedz Link Zgłoś
beza_beza Re: Pora na dobranoc 16.01.04, 21:40 cza_ha napisał: > U2 A Ty co? Masz plan senny jaki? Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Pora na dobranoc 16.01.04, 21:47 Ja dzisiaj jestem towarzyski nadzwyczaj kha kha. Wczoraj była bitwa-dzisiaj luzy Odpowiedz Link Zgłoś
beza_beza Re: Pora na dobranoc 16.01.04, 21:54 cza_ha napisał: > Ja dzisiaj jestem towarzyski nadzwyczaj kha kha. Wczoraj była bitwa-dzisiaj luz > y Wczoraj ciśnienie niedomagało a dzisiaj bezsenność. Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 21:59 Zgadzam się coś było,a dzisiaj jak działasz,towarzyszyć Ci czy dać miejsce mężom Odpowiedz Link Zgłoś
beza_beza Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 22:01 cza_ha napisał: > Zgadzam się coś było,a dzisiaj jak działasz,towarzyszyć Ci czy dać miejsce mężo > m Hy hy! Ja trwam samotnie na posterunkach. Pełnie wartę z psem. Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 23:14 Samotnie,to nie;Jak patrzę obok to zjawił się miłośnik kobiet iuczuć przeciwnych Odpowiedz Link Zgłoś
beza_beza Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 23:17 cza_ha napisał: > Samotnie,to nie;Jak patrzę obok to zjawił się miłośnik kobiet iuczuć przeciwnyc > h Masz na myśli nienawidzącego to wszystko? Odpowiedz Link Zgłoś
beza_beza Re: Pora na dobranoc 16.01.04, 21:35 edzioszka napisała: > zmęczonam dziś okrutnie.. nóżką dygnąwszy na odchodne, znikam w czeluściach > mroku.. > > PS. śpijcie słodko :))) > Hy hy! Zaraz wrócisz napewno. Doswiedania. Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 21:56 Tu się lubi liczby mnogie- żwierzątek i mężów; U mnie przewaga solówek.Jak Obcy? Odpowiedz Link Zgłoś
beza_beza Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 22:03 cza_ha napisał: > Tu się lubi liczby mnogie- żwierzątek i mężów; U mnie przewaga solówek.Jak Obcy > ? No ja nie narzekam mam obcego na czole (lekko zbielał po kuracji)i psiaka na kolanach hy hy. Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 22:07 Oddalę się na kwadrans fajkowy :) I podrapać kota za uchem. Odpowiedz Link Zgłoś
beza_beza Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 22:10 cza_ha napisał: > Oddalę się na kwadrans fajkowy :) I podrapać kota za uchem. To i ja udam się z psem bo błagalnie zęby szczerzy na zewnątrz. Na chwilutkę. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 22:12 Gdy wrocicie, do do Was dolacze, jako ze terenowki to tez moja slabosc. Druga wspolna z beza, to Martini, zarowno wermut jak i drink. Odpowiedz Link Zgłoś
beza_beza Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 22:29 miltonia napisała: > Gdy wrocicie, do do Was dolacze, jako ze terenowki to tez moja slabosc. Druga > wspolna z beza, to Martini, zarowno wermut jak i drink. Witaj Milta trzecie jeszczeć nas łączy papierosek jak myślę. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 22:31 yyyhy, czasmi, czasami, a przy Martini czesto. Odpowiedz Link Zgłoś
beza_beza Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 22:34 miltonia napisała: > yyyhy, czasmi, czasami, a przy Martini czesto. To jak mi sie zdaje przypadłość ogółu, mniej normalnie więcej przy drinku. Za to poranny kac jest dramatem życiowym i wtedy zawsze myślę, że już nigdy nie zapalę. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 22:43 Juz tak nie mysle. Jesli sobie czegos zabraniam, odnosi to odwrotny skutek. Dzieki temu nie pale a popalam. Odpowiedz Link Zgłoś
beza_beza Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 22:46 Ja niestety mam tyż swoje przywary a i ze soba kłócić się nie będę bo szkoda czasu. Wolę pofolgować sobie w tych niewielkich nałogach. Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 23:10 Z kwadransa zrobiłem cztery kwarty, cały mecz,a tu panie zdążyły o martini i cuś Odpowiedz Link Zgłoś
beza_beza Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 23:12 cza_ha napisał: > Z kwadransa zrobiłem cztery kwarty, cały mecz,a tu panie zdążyły o martini i cu > ś Spóźniłeś się na drinka. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 23:14 O cusiu za duzo nie powiedzialysmy. Odpowiedz Link Zgłoś
beza_beza Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 23:15 miltonia napisała: > O cusiu za duzo nie powiedzialysmy. No bośmy jeszcze nie zdążyły rozgadać sie na dobre. Przeszkodził nam niesforny koleś z innego wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 23:20 wciąż czekam, aż mi Cza_ha odpowie na pytanie w tematyce wróżbiarskiej.. ciekawam, jak tu trafiły niektóre podejrzane indywidua ;) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 23:25 Najpewniej po lince, co ja za soba ciagniesz. O dresiarzy latwo, niestety i to przyczepnych jak rzep. Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 23:37 Już to zrobiłem, wyżej. " wciąż czekam, aż mi Cza_ha odpowie ". Indywidua trafiają z foWa-wy jedynie; Nie posiadam tam kolegów, znajomych: raz. Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 23:54 Tak, widziałem, nie wchodziłem, bo nie znam go, a do gładkich się nie zaliczał(: " Przeszkodził nam niesforny > koleś z innego wątku." Odpowiedz Link Zgłoś
beza_beza Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 23:57 cza_ha napisał: > Tak, widziałem, nie wchodziłem, bo nie znam go, a do gładkich się nie zaliczał Zleciałyśmy się wszystkie co by mu nauczke dać ale widzę że sam odszedł. Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 23:31 A to mogło być to co lubią tygrysy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 23:34 A to mogło być to co lubią tygrysy ;) " O cusiu za duzo nie powiedzialysmy." Odpowiedz Link Zgłoś
beza_beza Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 23:35 cza_ha napisał: > A to mogło być to co lubią tygrysy ;) A tygrysy lubia najbardziej? Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 23:27 Wirtualny, to zakręcony; Ale fakt solidnie straciłem - towarzystwa. Odpowiedz Link Zgłoś
beza_beza Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 23:40 cza_ha napisał: > Wirtualny, to zakręcony; Ale fakt solidnie straciłem - towarzystwa. Ciekawam okrutnie co Ci ten czas tak zabrało? Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 23:49 Strzeliłem sobie kawę, że aż mi czacha huczy, co trochę widać po postów kolei. Odpowiedz Link Zgłoś
beza_beza Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 23:54 cza_ha napisał: > Strzeliłem sobie kawę, że aż mi czacha huczy, co trochę widać po postów kolei. To wielce odpowiednia pora na nocna kawę uważam kończąc swą obecnie. Dodaje energii życiowej i sił witalnych na dalszą część nocnej zmiany. Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 17.01.04, 00:01 Ja tak nie uważam- to na zdrowie nie wychodzi, dzisiaj u mnie wyjątkowo. Muszę lecieć, miłego i do następnego łączenia :)) Odpowiedz Link Zgłoś
beza_beza Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 17.01.04, 00:03 cza_ha napisał: > Ja tak nie uważam- to na zdrowie nie wychodzi, dzisiaj u mnie wyjątkowo. > Muszę lecieć, miłego i do następnego łączenia :)) Kawa nie zabija. Pomaga. Do nastepnego! Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 23:30 jeszcze raz dobrej nocy - wymykam się chyłkiem, papasio :))) Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Obcy - ósmy pasażer Nostromo 16.01.04, 23:38 Miłego sobotnioniedzielnego nicnierobienia :) Odpowiedz Link Zgłoś