ejno 18.01.04, 00:09 Życzę wszystkim cudownych snów i pięknego niedzielnego poranka:) Zmykam do wyra bo mnie juz szanowna tylna część ciała boli:) Dzień był cieżki i pełen nie miłych wydarzeń, należy się wiec odpoczynek:)Papa:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ejno Re: Dobranocka:) 19.01.04, 22:38 Na dzis zaprzestaje pisania i papatki wszystkim:) Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: Dobranocka:) 22.01.04, 22:08 Dziś wczesniej zmykam do wyrka bo coś mnie kregosłup nie chce słuchać:) Papatki dla wszystkich:):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: Dobranocka:) 22.01.04, 22:11 Ejno slodkich snow... przykryj sie kolderka gwiazdkami uszyta zmroz oczeta i odplyni na wyspy szczescia..... dla wszystkich rowniez usciski na dobranoc............. Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re:" zaszeptala noc na dobranoc" 22.01.04, 22:44 **** zaszeptala noc na dobranoc zaszelescila a w galeziach dzikiego bzu spaly cicho zwiniete paki nie budzmy ich - powiedziales ciszej od pomrokow wiatru drzemiacego nad laka nie budzmy ich - szepnelam i dalam ci znak powiekami ze pocalunki wlasnie wzeszly na swiezo zamiecionym niebie *****************************Halina Poswiatowska Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Dobranocka:) 23.01.04, 00:12 Czy kręgosłup w łóżku bywa bardziej posłuszny?! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna33 Re: Dobranocka:) 25.01.04, 02:53 Spokojnej i pięknej nicki Wam życze...mało jej co prawda zostało ale zawsze to cztery godziny do świtu:)Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
zo_h Re: Dobranocka:) 27.01.04, 00:00 Cztery zera - idę spać :D północ na zegarku :D Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Dobranocka:) 27.01.04, 00:24 Czyż można ucałować sen, Szepnąć mu dobranoc czule? Zgarniając ramieniem cień Objąć go, ukochać, przytulić? Nikomu się nie uda to, o nie! Więc wybacz Miła, mój Śnie... Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: Dobranocka:) 27.01.04, 10:29 dociek,,, ale toto ladnie napisales..........)))) Odpowiedz Link Zgłoś
zo_h Re: Dobranocka:) 27.01.04, 22:39 No to na najbliższych parę godzin przymykam oko na swoje życie ... ... ide spać ... a ono niech sobie robi co chce, byleby nie rozrabiało :D. Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: Dobranocka:) 29.01.04, 21:29 Normalnie mnie zmogło bleeeeeeeeeeeee:)) Papa forumowicze:)) Do napisania:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
jetbang Re: Dobranocka:) 29.01.04, 21:37 no i forum zamiera na kolejne kilka godzin!!! heh Odpowiedz Link Zgłoś
zo_h Re: Dobranocka:) 29.01.04, 21:47 Chyba zapominasz sie z lekka :) ostatnie zdanie będzie należeć do Doćka ... a tak przy okazji to ciekawe że właśnei takie pory odwiedzin ma ... czyżby nocny krwiopijca po wyssaniu soków paru dziewic zasaidał przed komputerem w ramach relaksu po ciężkiej pracy :D. Odpowiedz Link Zgłoś
dociek A propos wampirów 03.02.04, 06:22 www.kurier.lublin.pl www.kurier.lublin.pl/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=9034 WYDARZENIA: Lubelskie wampiry zeszły do podziemia WCZEŚNIEJ MOŻNA BYŁO JE SPOTKAĆ NA STARÓWCE. OSTATNIO, GDY KILKA OSÓB WYSTRASZYŁO SIĘ NIE NA ŻARTY, DEMONICZNE POSTACIE SPOTYKAJĄ SIĘ POTAJEMNIE Nocą w ciemnych zaułkach Starego Miasta w Lublinie przemykają tajemnicze postacie. Ich jedyne żądze to chęć zdobycia krwi i dokonanie zemsty na wrogach. Musisz uważać! Za każdym rogiem może czaić się wampir. Ludzie reagują strachem i nic dziwnego. Czarne, skórzane płaszcze, blada cera i ostry makijaż oczu dodają grozy. Ponadto kogo nie przestraszy widok mężczyzny w ciemnym zaułku, który nagle wybiega z wielkim toporem, ubrany w skórzany płaszcz? ... Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: Dobranocka:) 30.01.04, 22:05 Zmykam do wyrka bo mnie coś ostatnio wycina:( Dobranocka:) Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Dobranocka? 01.02.04, 22:58 Jakaż ona dobra, skoro z niedzieli na poniedziałek? A już w środku nocy, bo do 7.30 trzeba listę podpisać za poniedziałek... Odpowiedz Link Zgłoś
czarna33 Re: Dobranocka:) 02.02.04, 22:58 Słodkich snów Wam życzę i łup poszłam spać:) Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Dobranocka:) 02.02.04, 23:56 Czynność tak miła i relaksująca jak pójście, na podsumowanie dnia, do łóżka - samemu, czy z kimś, kto ten relaks umilić może, w tej chwili, gdy uświadomimy sobie, że konsekwencją tejże czynności jest poranne, przymusowe wstawanie bladym świtem... zamienia się w stress bezsenności. Dobranocka?! Odpowiedz Link Zgłoś
zo_h Re: Dobranocka:) 03.02.04, 00:25 No mnie na szczęście nie dopada koszmar dnia następnego tak jak Doćka, więc chyba jednak noc bedzie dobra. Chyba, że sen spłata figla, ale to już inna bajka. Dobranoc :D. Odpowiedz Link Zgłoś
zo_h Re: I co z tym figlem? 03.02.04, 11:04 Nie tym razem :P A sen był całekim dziwny ... całą noc włóczyłem się po jakimś auto-złomie w poszukiwaniu czegoś tam (nie wiem czego) ... może ktoś rzuci jakąś interpretację :D. Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: Dobranocka:) 03.02.04, 21:31 Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: Dobranocka:) 03.02.04, 22:11 no, jakie grzeczne dzieciaczki, same ida nana,bez naganiania,,,, spijcie slodko "kruszynki" pieknych snow zycze,,,,, Odpowiedz Link Zgłoś
ni.tka Re: Dobranocka:) 04.02.04, 00:27 Dobranoc juz czas I koniec na dzis Juz spia wszyscy forumowicze I ja spac ide tez :) Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Dobranocka:) 04.02.04, 00:36 Żeby to byli wszyscy... I babcia też, tzn. ja. :-p Odpowiedz Link Zgłoś
zo_h Re: Dobranocka:) 04.02.04, 20:49 To do jutra ... ide sobie zabić naukowego klina a potem spać. Poczytam jeszcze chwilkę notatki do poduszki i na dziś luz. Jutro za to dzień weryfikacji wyuczonej wiedzy z teorii zarządzania ... hehehe :D. Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: Dobranocka:) 04.02.04, 21:50 Nie daje dzis rady pisac aaaaaaaaaa spac mi sie chce:) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna33 Re: Dobranocka:) 05.02.04, 22:52 Wystarczy tego dobrego:)Spokojnej nocki Wam życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
zo_h Re: Dobranocka:) 05.02.04, 23:53 Najwyższy czas, właściwie to już dawno powinienem wygniatać sprężyny w łóżku, bo i tak ledwie siedzę przed komputerem, ale co poradzić na pogaduszki ze znajomymi nie ma mocnych a szczególnie jeśli temat jest mocno gorący ;). A teraz już przymykam oko na wszystko i idę spać. Dobrej nocy wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
zo_h Re: Dobranocka:) 06.02.04, 23:02 A ja! Głowę chowam w poduchę Sen już szepce nad uchem Więc się zbieram kochani Gdzie sen atrakcjami mani Do jutra :P Odpowiedz Link Zgłoś
zo_h Re: Dobranocka:) 06.02.04, 23:09 Już tylko tego "bubla" musialem skomentować. Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: Dobranocka:) 08.02.04, 02:55 " W bardzo mokrej łez krainie, gdzie jest wszystko bardzo słone nawet jabłka i brzoskwinie, gdzie jest wszystko bardzo tanie bo jest w opłakanym stanie pewien dobry duszek mieszka Kubus Łezka:):):)"Kołysanka ulubiona:):):)) Dobranocka:):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Dobranocka:) 08.02.04, 03:00 Do kompletu kołysanek: "Lulajże je... ejno..." Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: Dobranocka:) 10.02.04, 23:25 "Przyszła pora kołysanek Przyszła pora utulanek Przyszła pora namawiania do spania, do spania... To jest pora dobrej nocy To jest pora ciepłych kocy To jest pora zasypiania, zasypiania...":):):) Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: Dobranocka:) 11.02.04, 20:55 "Kotek wziął skrzypce, przygrywa rybce, krowa przez księżyc robi skok. Psy biją brawo takim zabawom, a talerz z łyżką ucieka w bok". Dobranocka:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna33 Re: Dobranocka:) 13.02.04, 01:17 Aaaa kotki dwa.Czas do łóżeczka.Czekam na Lodbroka,żeby założył mi tu "Bezsennośc" Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Dobranocka:) 13.02.04, 01:57 Czekasz na niego każdej nocy? Biedactwa nikt nie ulula?! :-p Odpowiedz Link Zgłoś
ni.tka Re: Dobranocka:) 14.02.04, 01:44 Ide do kuchni, zobacze co da sie zjesc i spaaac :) Jaka to mila perspektywa :) Odpowiedz Link Zgłoś