czarna33 20.01.04, 19:49 Odpalam,czytam,przeglądam...I nic.Zero weny twórczej i zero chęci ,żeby na cokolwiek odpisać.I naraz jakżesz mnie coś tam dopadnie to pisze tu i tam :) A najbardziej nie lubie,jak mi ktoś lub coś przerwie to pisanie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ejno Re: Wena 20.01.04, 20:21 No u mnie tez dzis kiepsko w wena:( Cip cip weno gdzie jestes???? Odpowiedz Link Zgłoś
zo_h Re: Wena 20.01.04, 23:39 Hmmm a mi tam zazwyczaj nie przeszkadza to jeżeli ktoś mnie odrywa w trakcie pisania. Czasem nwet dobrze jesli tak się stanie bo nim wrócę do pisania to czytam to co zrodziło się wcześniej. A to pozwala lekko doszlifować tekst. Czasem jednak faktycznie trudno jest podłapac wenę, są chwile gdy myślę, że już wiem co chce napisac naciska link i nagle siedzę przed pustym polem treści i nie mogę nic z siebie wykrztusić. Wtedy pozostają jedynie dwa rozwiązania "wstecz" albo krzyzyk w rogu okna. Pozdrawiam :). Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Wena 23.01.04, 00:26 Vena, po łacinie... żyła. Czyżby to znaczyło, że za przyczyną onej wyłażą nam żylaki... A hemoroidy? To też ona?!! Więc nie troskaj się Czarna brakiem weny, przynajmniej tyłek nie piecze... :-D Odpowiedz Link Zgłoś
czarna33 Re: Wena 31.01.04, 17:30 Jeśli sily dziś dopiszą i nie padnę:)to wena będzie że ło matulu.Oficjalnie i glośno mówię,że zamierzam się dziś uchlać jak ta ostatnia świnia.Bo... 1.Zrobiłam się gruba. 2.Mam dwa syfy na brodzie. 3.Jestem stara. 4.Nikt mnie nie lubi. 5.Wymyslę jak już będę w stanie agonalnym Odpowiedz Link Zgłoś
jetbang Re: Wena 31.01.04, 17:37 ja również idę własnie do ... na pywko bo u mnie wreszcie zaczyna się wyłaniać coś przyszłościowego na horyzoncie i może może pryszczófff niet, czy jestem stary hmmm chyba jak na faceta to nie, a gruby zdecydowanie nie jak byłem we wrocławiu to poszliśmy na pyfko do knajpy "Spiż" ludziska tam było ze 200 a może więcej osób i świeżutkie pyfko z kadzi mnia mniam mniam kiedy u nas coś takiego otworzą ????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Wena 01.02.04, 10:48 czarna33 napisała: > Jeśli sily dziś dopiszą i nie padnę:)to wena będzie że ło matulu.Oficjalnie i > glośno mówię,że zamierzam się dziś uchlać jak ta ostatnia świnia.Bo... > 1.Zrobiłam się gruba. > 2.Mam dwa syfy na brodzie. > 3.Jestem stara. > 4.Nikt mnie nie lubi. > 5.Wymyslę jak już będę w stanie agonalnym Ad.1 Sam chciałbym być Twojej tuszy anorektyczko. Ad.2 Ciesz się, że nie musisz golić tej brody codziennie, bo byś się w tych miejscach zacinała przy każdym goleniu. Ad.3 Nooo wiesz!!!?? Taka stara to Ty nie jesteś. A mumie egipskie? Ad.4 Taaaaaaaaa!!! Teraz to walnęłaś jak potłuczona. Skąd Ty to wiesz? To, że jakiś pies na Ciebie naszczekał, to z miejsca - wszyscy? Co prawda, może znalazłoby się z jakieś 1000 osób, które nie pałają do Ciebie ognistą miłością, ale do cholery sam Lublin ma dobrze ponad 300 tysięcy mieszkańców, więc jakiż to znikomy procent ludzi! Ad.5 Czarnego diabli nie wezmą, bo swój!!! Stan agonalny, hehehe. Zastanów się! Wiesz ile dziś kosztuje miejsce na cmentarzu i sam pogrzeb?! Odpowiedz Link Zgłoś