raduch 08.03.10, 23:20 babeczki forumowe różnościowe :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
the_dzidka Re: Najlepszego 09.03.10, 18:43 W pierwszym momencie myślałam, że masz babeczki dla nas :) Babon Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Najlepszego 10.03.10, 07:49 the_dzidka napisała: > W pierwszym momencie myślałam, że masz babeczki dla nas :) > A dobrą babeczkę bym zjadła :) w sam raz do kawy by się nadała :) Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Najlepszego 10.03.10, 08:46 Wczoraj upiekłam muffinki. Czekoladowo-wiśniowe. Mniam. Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Najlepszego 10.03.10, 10:54 the_kami napisała: > Wczoraj upiekłam muffinki. Czekoladowo-wiśniowe. Mniam. > MMowe??? Mogą być ;) coś dobrego bym zjadła albo cokolwiek czego nie muszę sama robić.... Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Najlepszego 10.03.10, 11:20 MM-owe. Naprawdę fajne. No i same się robią. Co mi przypomina - nie będziesz jakoś przejeżdżała koło Tchibo w GM? ;-> Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Najlepszego 10.03.10, 14:10 the_kami napisała: > Co mi przypomina - nie będziesz jakoś przejeżdżała koło Tchibo w GM? ;-> > Będę - jutro - mam zaplanowaną przez własnego syna wycieczkę po Bakugany do Smyka w GM :) na szczęście ma dopłacić do tego badziewia z własnych pieniędzy ;) A co chcesz?? Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Najlepszego 10.03.10, 15:22 catalina1 napisała: > Będę - jutro - mam zaplanowaną przez własnego syna wycieczkę po > Bakugany do Smyka w GM :) na szczęście ma dopłacić do tego > badziewia z własnych pieniędzy ;) Jestem nie w temacie - co to są?!? Te bakugany? > A co chcesz?? Sztućce i foremki do muffinek :-D Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Najlepszego 10.03.10, 17:37 the_kami napisała: > Jestem nie w temacie - co to są?!? Te bakugany? Kulki co to się otwierają - ale o co chodzi to ja też nie wiem :) Może Raduch wie - on tez ma chłopaków :) > > > A co chcesz?? > > Sztućce i foremki do muffinek :-D > Się pomyśli :) Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Najlepszego 10.03.10, 18:59 catalina1 napisała: > Kulki co to się otwierają - ale o co chodzi to ja też nie wiem :) Jedyne kulki, które się otwierają, o których ja wiem, to jajka. Hm. > Może Raduch wie - on tez ma chłopaków :) Nie wygląda jakby wiedział :-P > > Sztućce i foremki do muffinek :-D > > > Się pomyśli :) Się da znać? Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Najlepszego 10.03.10, 19:37 the_kami napisała: > Jedyne kulki, które się otwierają, o których ja wiem, to jajka. Hm. Od kiedy jajko jest kulą??? ;P > Się da znać? > Jak dotrę i będą to dam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Najlepszego 10.03.10, 19:49 catalina1 napisała: > > Jedyne kulki, które się otwierają, o których ja wiem, to jajka. Hm. > > Od kiedy jajko jest kulą??? ;P Taką mniej więcej :-P > > Się da znać? > > > Jak dotrę i będą to dam ;) Det skulle vara bra :) Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Najlepszego 10.03.10, 21:02 the_kami napisała: > Det skulle vara bra :) > A jaśniej się nie da??? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Najlepszego 10.03.10, 21:10 catalina1 napisała: > the_kami napisała: > > > Det skulle vara bra :) > > > A jaśniej się nie da??? ;P O co się Ciebie rozchodzi? :-D Piszę przecież wyraźnie, że dobrze by było, jakbyś się odezwała :-D Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Najlepszego 10.03.10, 21:37 the_kami napisała: > catalina1 napisała: > > > the_kami napisała: > > > > > Det skulle vara bra :) > > > > > A jaśniej się nie da??? ;P > > O co się Ciebie rozchodzi? :-D Piszę przecież wyraźnie, że dobrze by było, > jakbyś się odezwała :-D > Następnym razem napisz drukowanymi :P lepiej się czyta :P Odpowiedz Link Zgłoś
raduch Re: Najlepszego 10.03.10, 23:57 the_kami napisała: > catalina1 napisała: > > > Kulki co to się otwierają - ale o co chodzi to ja też nie wiem :) > > Jedyne kulki, które się otwierają, o których ja wiem, to jajka. Hm. > > > Może Raduch wie - on tez ma chłopaków :) > Wie. Kolejna japońska kreskówka toto wykreowała. Kulki otwierające się w potworaski to już przeżytek. Teraz takie kapsle w chipsach się kupuje. Rzuca się o podłogę, mniejsza z tym w jaki sposób losuje kolejność rzucania. Czyj wyląduje rewersem do góry - ten wygrał. Dość obszernie czy coś przybliżyć? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Najlepszego 11.03.10, 07:49 raduch napisał: > Wie. Kolejna japońska kreskówka toto wykreowała. Kulki otwierające > się w potworaski to już przeżytek. Teraz takie kapsle w chipsach się > kupuje. Rzuca się o podłogę, mniejsza z tym w jaki sposób losuje > kolejność rzucania. Czyj wyląduje rewersem do góry - ten wygrał. > Dość obszernie czy coś przybliżyć? ;) Nie mów o żadnych kapslach ;) wolę na razie bakugany :) zanim dojdzie do następnego badziewia a nie jednocześnie oba :) Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Najlepszego 11.03.10, 20:36 Cjiiiiiii... Zwykłą gra w moniaki, znana w Rosji już w 1905 roku ;) Swoją drogą, zeszliście z tematu głównego w stylu godnym TWCh ;) Odpowiedz Link Zgłoś
raduch Re: Najlepszego 11.03.10, 21:15 Ot i dobrze kombinujesz, wszystko już było. :) Carscy oficerowie np. mieli zwyczaj podsycać ognisko banknotami. Dzieci, gdyby im nie postawić szlabanu, też by niechybnie na podobnie kosztowny pomysł wpadły... Pierdziu, zmiast kupować za 20 zł kulkę, która z definicji jest do rzucania czyli zniszczenia wolę im kupić chrupki i niech się analfabeci ekonomiczni cieszą, że tam taki fajny kapselek znalazły. Niemal niezniszczalny. :-> Odpowiedz Link Zgłoś