czarna33 21.02.04, 23:57 oddalacie się do kompa podzcas spotakania?Rzadko kiedy tak mam,ale czasem mam aweneeeeeeeeeeeeeeeeee:) R Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edzioszka Re: imprezka 22.02.04, 00:21 hyhy, chyba problema mam z zaśnięciem, aczkolwiek pora wczesnopóźna ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kubajek Re: imprezka 22.02.04, 00:28 ale jeżeli podczas netowania zdarza ci się oddalić na spotkanie to... jest nadzieja :) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: imprezka 22.02.04, 00:36 hyhy, ta mateczka szczególnym uczuciem dziatwę swą obdarza ;) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: imprezka 22.02.04, 09:15 kubajek napisał: > ale jeżeli podczas netowania zdarza ci się > oddalić na spotkanie to... jest nadzieja > :) Najlepiej na spotkanie z ludzmi z netu ;) Uswiadomilam sobie, i zapewne nie tylko ja, ze realnym znajomym poswiecam mniej czasu niz netowym. Z tymi ostatnimi rozmawiam praktycznie co dzien, z realnymi rzadziej. Odpowiedz Link Zgłoś
kubajek Re: imprezka 22.02.04, 10:38 to tylko sprawa definicji pojęcia 'rozmowa' :) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: imprezka 22.02.04, 10:43 No tak. Pijam nadal czesciej z tymi realnymi. Co wiecej ci z netu mniej sa alkoholizujacy sie. W koncu ile mozna miec nalogow. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: imprezka 22.02.04, 10:48 Aha, Kubajku, czy widziales, ze Laga sie na Warszawie pojawil? Odpowiedz Link Zgłoś
kubajek Re: imprezka 22.02.04, 10:51 nie wiedziałem, dzięki za info, po warszawie nie chodzę, za duża jak dla mnie :) co najwyżej po wybranych dzielnicach ale teraz zajrzę :) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: imprezka 22.02.04, 10:56 Po Warszawie ja to slalomem, w plaszcz-palatce i kaloszach. Nigdy nie wiadomo w co sie wdepnie albo co na glowe wyleja. Odpowiedz Link Zgłoś
kubajek Re: imprezka 22.02.04, 11:00 hehe, to dotyczy nie tylko warszawy niestety, teraz to juz nawet wejscie na drzewo nie chroni przed błotem :) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: imprezka 22.02.04, 12:26 hyhy, jak to jest - że moja skromna osoba budzi takie kontrowersje? gdzie nie wejdę, zaraz awanturka z mego powodu.. przecie jestem wszechmiar ugodową istotą.. Milta, czyżby szambowóz znów nadjechał? ;) Odpowiedz Link Zgłoś