Dodaj do ulubionych

dzien jak codzien

26.02.04, 17:51
a one dalej pitola jak najete.
Obserwuj wątek
    • edzioszka Re: dzien jak codzien 26.02.04, 18:00
      Pejsacz, znowu podrygujesz! wonty masz? :P
      • pejsaty Re: dzien jak codzien 26.02.04, 18:06
        jak w maglu normalnie... edi uwazaj!!! jak prasujesz moja koszule? :P
        • debi_bebi Re: dzien jak codzien 26.02.04, 18:10
          I bądź tu dobra dla chłopa, to w podzięce uraczy Cię kąśliwymi uwagami ;)
          • pejsaty Re: dzien jak codzien 26.02.04, 18:14
            no masz! mialem patrzec bezczynnie jak z mojej koszuli leci dym moze?
            • edzioszka Re: dzien jak codzien 26.02.04, 18:16
              zadyma to będzie za chwilutkę - tylko chłopa do głosu dopuść, na łepetynę
              wlezie! ;)
            • debi_bebi Re: dzien jak codzien 26.02.04, 18:17
              No pewnie, skoro i tak nie chciało Ci się ruszyć po gaśnicę :P
              • pejsaty Re: dzien jak codzien 26.02.04, 18:21
                akurat sikawke to mam przy sobie, ale dosc juz o mnie... wazne ze koszula cala.
                • debi_bebi Re: dzien jak codzien 26.02.04, 18:25
                  Nie bądź taki skromny, całkiem niezły z Ciebie ekonom :P
              • edzioszka Re: dzien jak codzien 26.02.04, 18:22
                istnieje również pożoga jak najbardziej pozitivo, którąż rozniecam aktywnie -
                żar namiętności ;)
                • debi_bebi Re: dzien jak codzien 26.02.04, 18:25
                  Patrz, nie wiedziałam, że żelazka moga być na to aż tak podatne ;)
                  • pejsaty Re: dzien jak codzien 26.02.04, 18:31
                    przy edi nawet serce kamienia zaczyna bic mocniej, co tam zwykle zelazko...
                    • debi_bebi Re: dzien jak codzien 26.02.04, 18:35
                      Ale zalewasz! Gdyby tak było, to byś na Edę nie krzyczał z powodu głupiej
                      koszuli ;)
                      • pejsaty Re: dzien jak codzien 26.02.04, 18:37
                        o przepraszam! koszula nie jest gupia: ma deliktane paski i czule dotyka moje
                        cialo...
                        • debi_bebi Re: dzien jak codzien 26.02.04, 18:47
                          Czulej, niż Eda??
                          • edzioszka w tym momencie 26.02.04, 18:59
                            kurtyna opada.. *:* - to rumieniec jest, obydwa poliki mi przyozdobił ;)
                            • debi_bebi Re: w tym momencie 26.02.04, 19:04
                              Eda, to nie Ty powinnaś się teraz rumienić, tylko pejsaty. Tak mi się widzi, ze
                              on właśnie to robi w ukryciu, bo cos podejrzanie nagle zniknął :)
                              • slovianecka Re: w tym momencie 26.02.04, 19:14
                                ale powróci na miejsce zbrodni, zobaczysz ;)
                                • debi_bebi Re: w tym momencie 26.02.04, 19:27
                                  Wiem! ;)
                                  • edzioszka Re: w tym momencie 26.02.04, 19:31
                                    Debi, zauważ - KAN całkiem nieźle prosperuje, jeszcze trochę i się fortuny
                                    dorobimy.. do końca życia myć podłogi oraz obsługiwać barek nie zamierzam ;)
                                    • miltonia Re: w tym momencie 26.02.04, 22:06
                                      Barek, to ja moge.
                                      • edzioszka Re: w tym momencie 27.02.04, 08:42
                                        Ty się kasą opiekujesz, nie pomnisz? ;)
                    • edzioszka Re: dzien jak codzien 26.02.04, 18:37
                      hyhy, romans w kamieniołomach - ukręcałam swego czasu z pewnym jaskiniowcem ;)
    • slovianecka tak sobie czytam 13.04.04, 19:58
      hyhy, i ckliwie mi na duszy - Pejs to jednak potrafi omotać, wprawiając serce w
      radosne drżenie ;)
      • pejsaty Re: tak sobie czytam 13.04.04, 20:01
        zrob porzadki lepiej - poprzenos watki na swoje miejsce. dosc juz dzis
        narozrabialas. :)
        • slovianecka Re: tak sobie czytam 13.04.04, 20:09
          sam mnie nauczyłeś grzeszyć, a teraz oczekujesz udawanej skruchy ;)
        • miltonia Re: tak sobie czytam 13.04.04, 20:10
          Wlasnie widze jego zelazny sposob omotywania. Jak nie prasowanie to sprzatanie.
          • pejsaty Re: tak sobie czytam 13.04.04, 20:12
            a ciebie wiem jak mozna omotac. dobrze zaopatrzonym barkiem. :)
          • aniela Re: tak sobie czytam 13.04.04, 20:12
            aha moze jest czlowiekiem magnesem? stad te metalowe narzedzia w jego poblizu
            • pejsaty Re: tak sobie czytam 13.04.04, 20:15
              o anieli wlos na marynarce znajduje. ;)
              • aniela Re: tak sobie czytam 13.04.04, 20:16
                aha, bo jest srebrny (tez metal) to przyciagnales go :)
                • pejsaty Re: tak sobie czytam 13.04.04, 20:17
                  naapierw wlos potem wlascicielke wlosa... (noco?)
                  • aniela Re: tak sobie czytam 13.04.04, 20:19
                    aha serce mam z kamienia przeciez (szlachetnego) nie ze zlota ;P
                    • pejsaty Re: tak sobie czytam 13.04.04, 20:24
                      aha odlamek szkla ci wpadl do tego serca?
                      • aniela Re: tak sobie czytam 13.04.04, 20:29
                        sugerujesz ze to sztuczna bizuteria jest?
                        • pejsaty Re: tak sobie czytam 13.04.04, 20:35
                          nie wszystko zloto co sie swieci?
                          • aniela Re: tak sobie czytam 13.04.04, 20:39
                            jak np zeby Pejsatego? ;)))
                            • pejsaty Re: tak sobie czytam 13.04.04, 20:43
                              co moje zeby maja do twojego serca? mam sie w nie wgryzc czy co? ;)
                              • aniela Re: tak sobie czytam 13.04.04, 20:44
                                polamalbys je sobie raczej. Twoje skojarzenia sa o wiele za luzne do podjecia
                                powaznej dyskusji na forum badz co badz z dziedziny kulturalnej :P
                                • pejsaty Re: tak sobie czytam 13.04.04, 20:50
                                  coz moglbym sie wgryzc w cos bardziej miekkiego hyhy.
                                  • aniela Re: tak sobie czytam 13.04.04, 20:56
                                    aha. babke wielkanocna. jutro juz bedzie czerstwa

to ja zmieniam temat na kulturalny. moze byc o czytaniu
                                    • pejsaty Re: tak sobie czytam 13.04.04, 21:04
                                      aha czytasz mi w myslach moze? wlasnie koncze babke. :)
                                  • edzioszka Re: tak sobie czytam 13.04.04, 20:58
                                    hyhy, niedomyślna jestem - uszczegółów! poza tym gruchacie sobie czy omamy
                                    mam? ;)
                                    • aniela Re: tak sobie czytam 13.04.04, 20:58
                                      nene Pejsaty kracze a ja sobie cwierkam ;)
                                      • edzioszka Re: tak sobie czytam 13.04.04, 21:02
                                        te trele aż z wanny mnie wywabiły, nawet się nie zdążyłam zrelaksować ;)
                                        • aniela Re: tak sobie czytam 13.04.04, 21:03
                                          i dobrze. woda wysusza skore, powoduje ze sie luszczy, marszczy i starzeje w
                                          okamgnieniu. od wody z kranu jest lupiez, egzema oraz plagi egipskie.
                                      • miltonia Re: tak sobie czytam 13.04.04, 21:03
                                        Prosze, jakie ptasie trela. Slychac, ze wiosna.
                                        • aniela Re: tak sobie czytam 13.04.04, 21:04
                                          aha szczebioczecie radosnie jakbyscie nas zlapaly na goracym uczynku. a to
                                          zimny uczynekbyl
                                          • pejsaty Re: tak sobie czytam 13.04.04, 21:06
                                            radosne tete-a-tete zaklocaja!
                                            • aniela Re: tak sobie czytam 13.04.04, 21:07
                                              aha, rozmowy egzystencjalne o tym jak zyc
                                              • miltonia Re: tak sobie czytam 13.04.04, 21:10
                                                Pejsaty, Twoje krakanie wabi nie tylko wrobelki. Sepy tez.
                                                • pejsaty Re: tak sobie czytam 13.04.04, 21:12
                                                  no wiesz! jak mozesz tak mowic o anieli!?
                                                  • edzioszka Re: tak sobie czytam 13.04.04, 21:19
                                                    nadmienię wroniozachrypłym głosikiem, iż byłam pierwsza w kolejce ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka