kasienka80 21.03.04, 13:00 zapraszam do galerii, do obejrzenia kilku zdjec z naszego pierwszego forumowego spotkania w cudnym pubie Porthos z pysznym piwkiem imbirowym (to taka mala reklamka hihi) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
k.mmilka Re: SA ZDJECIA ZE SPOTKANIA !!!!!! 21.03.04, 13:10 Omatkoboska... to naprawdę ja??? No, to się nazywa wrodzona antyfotogeniczność :-) Teraz trzeba szybko zrobić następne spotkanie, może wtedy uda mi się jakoś normalnie wyjść na zdjęciach... Odpowiedz Link Zgłoś
ann.k Re: SA ZDJECIA ZE SPOTKANIA !!!!!! 21.03.04, 13:23 Jeez. A na tym samodzielnym zdjęciu wyglądam jakbym piła siódme, a nie drugie piwo :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 dziewcwyny 21.03.04, 13:39 Oj co wy opowiadacie !! fajne sa te zdjecia !! i dobrze wygladacie Odpowiedz Link Zgłoś
buffetka Re: SA ZDJECIA ZE SPOTKANIA !!!!!! 21.03.04, 13:45 powiedźcie mi, gdzie mogę was pooglądać, bo ja tu w sumie nowa szara myszka jestem, a chciałabym wiedzieć jak kto wygląda:))) Odpowiedz Link Zgłoś
malen_a Re: SA ZDJECIA ZE SPOTKANIA !!!!!! 21.03.04, 15:06 super sa!! tzn uwazam, ze zawsze mozna wyjsc lepiej hihi ale ogolnie podobni jestesmy :D K.milka, slicznie wygladasz:)) Odpowiedz Link Zgłoś
monisb Re: SA ZDJECIA ZE SPOTKANIA !!!!!! 21.03.04, 16:47 Zdjecia super :-) Zaluje ze mnie tam nie bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
kurczak1976 Fajowskie te zdjecia!!!! 21.03.04, 18:56 Normalnie szok jakie one fajne:o) Wszystkie niezadowolone! Wygladacie super!!!! Ale najwiekszy szok przezylam jesli chodzi o Ann.k bo na pierwszym zdjeciu z galerii wyglodala mi na spokojna, cicha dziewczyne a tu prosze, wodz spotkania:o) Super wygladasz Ann.ko w tych krotkich wlosach!!! P.S Mam nadzieje ze my z poludnia tez sie popiszemy i wkrotce zamiescimy swoje zdjecia!!! :o) Odpowiedz Link Zgłoś
ann.k Re: Fajowskie te zdjecia!!!! 21.03.04, 19:21 Dzięki kurczaku. Generalnie na tym pierwszym zdjęciu w galerii też mam krótkie włosy, tyle że dłuższe może i jakieś dwa centymetry i inaczej zaczesane. Jednak kamerka internetowa to duużo gorsza jakość zdjecia niż aparat cyfrowy. No z tym wodzem spotkania to bym nie przesadzała, bo z całą pewnością była nim Kasieńka, ale żeby mnie wziąć za ciche i spokojne stworzonko... ;-) Ale nie martw się, Kasieńka też mnie brała za zupełnie inny charakter. Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 tu mowi wodz :-))) 21.03.04, 21:06 hihi tu mowi wodz haha Jak patrzylam na zdjecie AnnKi z galerii to myslalam, ze to spokojna i powazna dziewczyna a tu prosze :-) zwariowana jest :-))) i strasznie fajna !! Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Wodzu 21.03.04, 21:11 kasienka80 napisała: > hihi tu mowi wodz haha > Jak patrzylam na zdjecie AnnKi z galerii to myslalam, ze to spokojna i powazna > dziewczyna a tu prosze :-) zwariowana jest :-))) > i strasznie fajna !! Twoj Kuń tez sie z Toba zgadza, chociaz Annki na zywo nie widzial, tylko na zdj :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Re: Wodzu 21.03.04, 21:15 Ariel...ja znowu glupieje i robie ihaaaaaa !!! hihi Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Re: Wodzu 21.03.04, 21:15 kasienka80 napisała: > Ariel...ja znowu glupieje i robie ihaaaaaa !!! hihi Kasienka, obejrzyj zdjecie psa M-gosi w galerii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Re: Wodzu 21.03.04, 21:18 Buzi buzi Rudzielcu :-)) Nawet Sebek sie smieje !! Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Re: Wodzu 21.03.04, 21:19 kasienka80 napisała: > Buzi buzi Rudzielcu :-)) > Nawet Sebek sie smieje !! A jaki ma wzrok! Wyszedl jak prawdziwy gwiazdor! :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Re: Wodzu 21.03.04, 21:22 Mnie rozwala jego nos...niuch niuch. oj Ariel, czemu Cie nie bylo na tym spotkaniu... grrrr bylo by jeszcze fajniej !!! wszyscy czekali na ciebie, choc rozumielismy ze masz goraczke czy cos tam Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Re: Wodzu 21.03.04, 21:24 kasienka80 napisała: > Mnie rozwala jego nos...niuch niuch. Mnie tez, ale wzrok tez robi swoje :) > oj Ariel, czemu Cie nie bylo na tym spotkaniu... grrrr bylo by jeszcze > fajniej !!! wszyscy czekali na ciebie, choc rozumielismy ze masz goraczke czy > cos tam No a wiesz jak ja zaluje???? Nawet mialam do Ciebie zadzownic na kom, ale stwierdzilam, ze moze jest za pozno, wiec sobie dalam spokoj (chociaz chyba jeszcze balowaliscie ok. 23...) NASTEPNYM RAZEM NA PEWNO BEDE! Ihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Re: Wodzu 21.03.04, 21:27 ja mam nadzieje, bo inaczej Cie znajde i lanie spuszcze !! zawolamy Egona zeby Cie trzymal (widzialas, jaki jest duzy chlop) a cala reszta bedzie sprawiac Ci lansko. mam nadzieje, ze teraz sie boisz i jesli nie z checi to ze strachu przyjdziesz :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Re: Wodzu 21.03.04, 21:30 No to mnie nastraszylas! Az sie rozplakalam (ale nie ze strachu ;) ) Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Re: Wodzu 21.03.04, 21:33 Podaje wiec wirtualna chusteczke Arielko... Koniec glupawki, bo ide przytulic sie do mojego Sebusia...stesknilam sie za nim...a on za mna ho ho :-))) Dobranoc, bo chyba juz nie wracam na forum dzisiaj :-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Re: Wodzu 21.03.04, 21:53 kasienka80 napisała: > Podaje wiec wirtualna chusteczke Arielko... > Koniec glupawki, bo ide przytulic sie do mojego Sebusia...stesknilam sie za > nim...a on za mna ho ho :-))) > Dobranoc, bo chyba juz nie wracam na forum dzisiaj :-))))))))) No dobra, na dzis koniec. Ale jutro..... ;) Zatem do zobaczenia jutro :) Odpowiedz Link Zgłoś
ann.k Re: tu mowi wodz :-))) 21.03.04, 21:14 Dajcie spokój, bo nie pozostanie mi nic innego jak się klasycznie zaczerwienić z zawstydzenia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Re: tu mowi wodz :-))) 21.03.04, 21:15 Czerwien sie czerwien, podobno zarumieniona dziewczyna jest sexy :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ann.k Ale ja z pytaniem w takim razie 21.03.04, 19:23 A co robi ręka Egona za moją głową ;-) ? Bo szczerze mówiąc to jest to fakt, którego sobie za bardzo przypomnieć nie mogę. Jeez, ktoś wie ile ja wtedy wypiłam? Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 piwo 21.03.04, 21:08 2 albo 3... bo napewno nie wiecej. Chyba raczej 2, bo przyszlas pozniej, a my z Malena zaczelysmy wczesniej i 3 wypilysmy :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
aiwa7 Re: SA ZDJECIA ZE SPOTKANIA !!!!!! 21.03.04, 19:38 No ładnie fotki poprostu bombowe pewnie jak zabawa :) A do tego wogóle to wygląda mi na taką ,że tak powiem serialowo "zgraną pakę" :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ann.k Re: SA ZDJECIA ZE SPOTKANIA !!!!!! 21.03.04, 19:44 W takich spotkaniach najpiękniejsze jest zawsze to, że idziesz na spotkanie z praktycznie obcymi sobie ludźmi. Siadasz do stołu, wypijasz trochę alkoholu i już za chwilę masz wrażenie, że tych ludzi znasz od wielu lat. A swoją drogą wyobraźcie sobie takie spotkanie, gdzie towarzystwo się spotyka i... sie okazuje, ze nie maja ze soba o czym pogadac ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
aiwa7 Re: SA ZDJECIA ZE SPOTKANIA !!!!!! 21.03.04, 19:59 Ale właśnie jeżeli chodzi o mnie patrząc na fotki to obstawiam ,że z każdą osobą mogłabym sie dogadać ......zresztą ja wyznaję taką zasadę ,że z każdym można o czymś pogadać! Tylko z niektórymi mało ciekawie , i nie za długo ;p ihihih :) Pozdro. ps. Jednak jak narazie wydaje mi się ,że będę Was tylko oglądać....;/ Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Fajniusie zdjecia! 21.03.04, 20:56 No i jeszcze bardziej zaluje, ze mnie tam nie bylo :( PS Kasienko, jest podpis pod zdjeciem Egona: Egon i jego laptop. Chyba wiesz, ze powinno byc LAPTOK, a nie laptop! ;) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11899&w=11453238&a=11464257 Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Re: Fajniusie zdjecia! 21.03.04, 21:14 hihi...to chyba pojde i zmienie podpis hihi patataj patataj ihaaaaa...tak mi sie przypomnialo :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Re: Fajniusie zdjecia! 21.03.04, 21:16 W tym samym momencie co pisalas o kuniu tam wyzej ja pisalam tu :-) kunska glupawkowa telepatia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Re: Fajniusie zdjecia! 21.03.04, 21:16 kasienka80 napisała: > hihi...to chyba pojde i zmienie podpis hihi > patataj patataj ihaaaaa...tak mi sie przypomnialo :-)) A moze pogalopuj? (podwiezc Cie?) Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Re: Fajniusie zdjecia! 21.03.04, 21:19 Ariel, to trzeba natychmiast przerwac, bo Sebek sie dziwnie patrzy a jak sie pyta o co codzi to ja sie jeszcze bardziej smieje :-)) juz galopuje do galerii do egona i laptoka :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Re: Fajniusie zdjecia! 21.03.04, 21:26 kasienka80 napisała: > Ariel, to trzeba natychmiast przerwac, bo Sebek sie dziwnie patrzy a jak sie > pyta o co codzi to ja sie jeszcze bardziej smieje :-)) Ja teeeez! > juz galopuje do galerii do egona i laptoka :-)) Poczekaj, bo mi siodlo zjezdza! Au! Nie tak szybko! Kobieto! Odpowiedz Link Zgłoś
pireneje Re: SA ZDJECIA ZE SPOTKANIA !!!!!! 22.03.04, 08:23 Zdjęcia są suuuuuuper :-) Przesympatycznie wyszłyście na tych zdjęciach, no i K.milka wreszcie się "odtajniła" ;-)I proszę tu nie marudzić że któraś z Was zle wyszła na zdjęciu, bo posądzę Was o zwykłą kobiecą kokieterię :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pireneje Re: do Kasieńki :-) 22.03.04, 08:28 A ja chcę to przedostatnie zdjęcie Egona, pleassssssssssse :-)Mogłabyś mi go przesłać na skrzynkę gazety? Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Pirenejka... 22.03.04, 09:22 Jasne, nie ma sprawy, tylko dopiero wieczorkirm, bo teraz jestem w szkole. Odpowiedz Link Zgłoś
beauty_baby Re: SA ZDJECIA ZE SPOTKANIA !!!!!! 22.03.04, 08:54 Super zdjęcia, widać, że zabawa była przednia. Bardzo żałuję, że nie mogłam uczestniczyć w tym spotkaniu. No i zgadzam sę z Pireneje - nie kokietujcie bo same dobrze wiecie, że ślicznie wyglądacie:) Odpowiedz Link Zgłoś