poranna_smerfetka 03.10.10, 18:49 się! Czy pamiętacie mnie jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tadeusz_ski.51 A Ty Panie Kajetanie 04.10.10, 09:19 czego się tak wydzierasz? Smerfetki nie widziałeś? Dobranocek nie oglądałeś? Patrz co ona robiła! Patrz! Odpowiedz Link Zgłoś
kajetan-3 Panie Tadeuszu ! Toż to ewidentny sex ! 04.10.10, 09:45 Kobietom zaufać to poważny błąd. Brak krępacji ! Co ta Smerfetka zrobiła się taka " całuśna " ! ;-) reszta w domyśle. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 Re: Panie Tadeuszu ! Toż to ewidentny sex ! 04.10.10, 14:46 Ahaaaaaaaaa, znaczy się, Smerfetka jest namiętna? Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 Re: Witam 04.10.10, 09:12 poranna_smerfetka napisała: > się! > Czy pamiętacie mnie jeszcze? ---------- Kto? Ja?? No jaaaaasne! Oglądałem chyba wszystkie dobranocki ze Smerfami... Ale skoro tu jesteś, to może rzucisz nieco światła na te smerfowe układy? Chodzi o to, że Smerfów tam było od groma a Smerfetka tylko jedna, więc jak się Tobą dzielili? Papa Smerf miał listę, czy co? I że się nie bili to dziwne jest? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
1_konkretna Re: Witam 04.10.10, 12:13 nie pamiętam , ale wchodż , wchodż , kochana..... będzie nas więcej do pieczenia chleba...., Odpowiedz Link Zgłoś
poranna_smerfetka Re: Witam 04.10.10, 14:18 miałam i mam jednego ukochanego:)Ale gdzieś sie zapodział:( Proszę nie spekulować. A tak na poważnie to cieszę się ze mnie pamiętacie;) No i smerfusia również mam rozumieć pamiętacie;) "Spieszmy się kochać ludzi Tak szybko odchodzą " Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 Re: Witam 04.10.10, 14:44 A nie nieeeee, my nie spekulujemy, jedynie ten problem rozważamy, jak sobie ta Smerfetka dawała radę z tyloma Smerfami? Odpowiedz Link Zgłoś
poranna_smerfetka Re: Witam 04.10.10, 18:19 Smerfy nie takie straszne,ale Gargamelowa(czy jak jej tam) jest paskudna:) Cholera czy zawsze znajdzie się jakaś wiedźma żeby do kopać . "Spieszmy się kochać ludzi Tak szybko odchodzą " Odpowiedz Link Zgłoś