gph Re: puk, puk... GPH, zajrzyj na @ i forum pinezko 05.04.04, 11:26 bluetab70 napisała: > ważne i pilne:) > B ale które? ważne a które pilne ;) ?? Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 Re: puk, puk... GPH, zajrzyj na @ i forum pinezko 05.04.04, 12:14 oba:)) jedno i drugie;) o Wibracje chodzi... B. Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: puk, puk... GPH, zajrzyj na @ i forum pinezko 05.04.04, 13:48 bluetab70 napisała: > oba:)) > jedno i drugie;) > o Wibracje chodzi... patrzę i nie widze ani pilnego nic ani.. Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 cholewka, może to przez ten 05.04.04, 14:58 wariujący giewuowski serwer?? dostałeś maila od agnesd w sprawie Wibracji ? i jak się na to zapatrujesz? A przy okazji: powodzenia w konkursie:) 3mam kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: cholewka, może to przez ten 05.04.04, 16:08 bluetab70 napisała: > wariujący giewuowski serwer?? > > dostałeś maila od agnesd w sprawie Wibracji ? i jak się na to zapatrujesz? > > A przy okazji: powodzenia w konkursie:) 3mam kciuki dostałem maila że tak powiem ogólnego. nic o wibracjach w nim nie było. :( Odpowiedz Link Zgłoś