tadeusz_ski.51 31.01.11, 18:11 "...kobieta może trzymać ukochanego mężczyznę za rękę i mieć orgazm'?..." Normalnie nie wierzę! Ale skoro tak mówi pani psycholog? O tu tak mówi, kobietą jest, to chyba wie co mówi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drugitiktak Re: Niemożliwe! Hahahaha 31.01.11, 19:21 to są chyba wyjątkowe wyjątki,mi się to jeszcze nie zdarzyło. Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 A wiesz, że po kilku 01.02.11, 13:48 głębszych... zastanowieniach, dochodzę do wniosku, że u kobiet wszystko jest możliwe? No nie wiem Dzwoneczka, nie wiem jak byś zareagowała, gdybym tak ja Cię pogłaskał... ? Hmmmm... Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 Re: A wiesz, że po kilku 01.02.11, 13:49 ... niekoniecznie po ręce... niekoniecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
drugitiktak Re: A wiesz, że po kilku 01.02.11, 19:33 to, że się nie zdarzyło nie znaczy ,że nie może się zdarzyć .... wszystko jest możliwe.......... ...........................................................ale żeby aż taaak ??? Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 No a co? 03.02.11, 13:56 Jak gość umie dobrze głaskać to doprowadzi kobietę do orgazmu, oczywiście głaskanie powinno obejmować miejsca erogenne, bo rzadko która kobieta zareaguje orgazmem na głaskanie po ręce. Odpowiedz Link Zgłoś