szyszak5 19.02.11, 17:55 Czy są jeszcze mężczyźni, którzy nie zwracają uwagę na wielkie biusty, zgrabne nogi ......?Starają się poznać drugą dziewczynę a nie szukają modelki . Zachowują się normalnie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arogancka_agrafka Re: Ciekawe...... 19.02.11, 18:26 szyszak5 napisała: >Starają się poznać drugą dziewczynę a nie szukają modelki . Nie karm się iluzją :)) Odpowiedz Link Zgłoś
szyszak5 Re: Ciekawe...... 19.02.11, 18:46 Iluzja- dlaczego?Przecież chyba jest jakaś szansa:)) Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: Ciekawe...... 19.02.11, 18:52 szyszak5 napisała: > Iluzja- dlaczego?Przecież chyba jest jakaś szansa:)) Szanse są marne, musisz być tego świadoma. I poświadoma również ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
szyszak5 Re: Ciekawe...... 19.02.11, 19:02 widzę, że trzeba chyba będzie zainwestować w operację.......hehe. Może jednak jest gdzieś ktos, kto uważa, że kochanego ciała nigdy..... albo małe jest piękne. Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: Ciekawe...... 19.02.11, 20:01 szyszak5 napisała: > widzę, że trzeba chyba będzie zainwestować w operację.......hehe. Zainwestuj lepiej w obligacje. A siebie akceptuj i bez ingerencji skalpela :))) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Ciekawe...... 19.02.11, 19:44 arogancka_agrafka napisała: > > > Szanse są marne, musisz być tego świadoma. I poświadoma również ;))) > > Agrafciu, nie odzieraj ludzi ze złudzeń. W końcu życie, to teatr i każdy otrzymuje potrzebną mu porcję iluzji ;) Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: Ciekawe...... 19.02.11, 19:59 crimen napisał: > Agrafciu, nie odzieraj ludzi ze złudzeń. W końcu życie, to teatr i każdy otrzym > uje potrzebną mu porcję iluzji ;) Crimuś, lubię odrzeć - aż do żywego. To takie czysto kliniczne, wręcz pierwotne. Zgodne z moim instynktem ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: Ciekawe...... 19.02.11, 20:15 Jak się już nakręcę to nic nie jest w stanie mnie powstrzymać. W tym pędzie, ku zgłębianiu zagadnień anatomii. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Ciekawe...... 19.02.11, 20:33 Nie potrzebujesz asystenta? Chyba odkryłem w sobie powołanie ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: Ciekawe...... 20.02.11, 10:44 crimen napisał: > Nie potrzebujesz asystenta? Chyba odkryłem w sobie powołanie ;))) To szybko trzeba kuć żelazo, póki gorące ;) Znamy się nie od dziś, a zatem jestem przekonana, że stworzymy zgrany team :) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Ciekawe...... 20.02.11, 12:19 Wyobraźnia mi właśnie odpaliła. Wspólnie odrzemy wszystkich ze wszystiego i puścimy ich goło i wesoło ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: Ciekawe...... 20.02.11, 12:54 crimen napisał: > Wyobraźnia mi właśnie odpaliła. Wspólnie odrzemy wszystkich ze wszystiego i puś > cimy ich goło i wesoło ;))) I tu docieramy do korzeni tego wątku i rozterek autorki. Takie zewnętrzne ujednolicenie rozwiązałoby problem mniej lub bardziej atrakcyjnego opakowania. Bez niego ogólne podobieństwo byłoby uderzające ;)) A dla wyjątkowo wnikliwych gratka w postaci doszukiwania się różnic w szczegółach. Same korzyści :) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Ciekawe...... 20.02.11, 15:46 arogancka_agrafka napisała: > > > I tu docieramy do korzeni tego wątku i rozterek autorki. > Takie zewnętrzne ujednolicenie rozwiązałoby problem mniej lub bardziej > atrakcyjnego opakowania. Bez niego ogólne podobieństwo byłoby uderzające ;)) > A dla wyjątkowo wnikliwych gratka w postaci doszukiwania się różnic w szczegóła > ch. > Same korzyści :) > Musisz być kolejnym wcieleniem dobrej królowej Hatszepsut, bo do tej pory jedynie ona swoimi mądrymi decyzjami potrafiła uszczęśliwić całą ówczesną populację ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: Ciekawe...... 20.02.11, 16:48 crimen napisał: > Musisz być kolejnym wcieleniem dobrej królowej Hatszepsut, bo do tej pory jedyn > ie ona swoimi mądrymi decyzjami potrafiła uszczęśliwić całą ówczesną populację > ;))) Lepiej nie mogłeś tego ująć :) Czuję wyjątkową, duchową więź z tą kulturą i jej przedstawicielami ;) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Ciekawe...... 20.02.11, 18:35 Wiedziałem, że trafię. Chciałem Ci tylko zademonstrować, jak doskonały team tworzymy razem ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: Ciekawe...... 21.02.11, 20:52 Twoja demonstracja jest wysoce przekonująca.Na lepszego asystenta nie mogłam trafić ;)) Z czasem trzeba będzie pomyśleć nad poszerzeniem zakresu działań, bo doskonale dajesz sobie radę :) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Ciekawe...... 25.02.11, 23:43 Staram się jedynie dorównać swojej mistrzyni, której wyobraźnia nie uznaje barier i granic ;) Odpowiedz Link Zgłoś
stashu Re: Ciekawe...... 20.02.11, 11:02 Przecież powszechnie znanym faktem jest to że wszyscy faceci to podłe napompowane testosteronem świnie myślące rozporkiem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zaganiany Re: Ciekawe...... 21.02.11, 21:28 Podobną są. Tak samo jak podobno są kobiety które nie zwracają uwagi czy facet chodzi w uprasowanej koszuli i z czystymi paznokciami :) A tak na pocieszenie, jest nadzieja bo jak faceta naprawdę dopada to sam nie wie co go rąbneło. Ani nogi ani biust tylko ... chemia. Więc emanuj. Może wejdziesz z kimś w reakcje. Odpowiedz Link Zgłoś
szyszak5 Re: Ciekawe...... 22.02.11, 19:36 Miło słyszeć, że takie "cuda " sie zdarzają. Życzę wszystkim powodzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio jasne , ze sa...... 23.02.11, 12:56 szyszak5 napisała: > Czy są jeszcze mężczyźni, którzy nie zwracają uwagę na wielkie biusty - jasne, ze sa. wielkich biustow nie znosimy, bo nie lubimy , gdy cos miedzy rencami sie nam przelewa. za to lubimy pracowite uda, robotne ronczki i malomownosc :) Odpowiedz Link Zgłoś