Dodaj do ulubionych

Ciekawe......

19.02.11, 17:55
Czy są jeszcze mężczyźni, którzy nie zwracają uwagę na wielkie biusty, zgrabne nogi ......?Starają się poznać drugą dziewczynę a nie szukają modelki . Zachowują się normalnie
Obserwuj wątek
    • arogancka_agrafka Re: Ciekawe...... 19.02.11, 18:26
      szyszak5 napisała:

>Starają się poznać drugą dziewczynę a nie szukają modelki .

Nie karm się iluzją :))
      • szyszak5 Re: Ciekawe...... 19.02.11, 18:46
        Iluzja- dlaczego?Przecież chyba jest jakaś szansa:))
        • arogancka_agrafka Re: Ciekawe...... 19.02.11, 18:52
          szyszak5 napisała:

> Iluzja- dlaczego?Przecież chyba jest jakaś szansa:))

Szanse są marne, musisz być tego świadoma. I poświadoma również ;)))

• szyszak5 Re: Ciekawe...... 19.02.11, 19:02
            widzę, że trzeba chyba będzie zainwestować w operację.......hehe. Może jednak jest gdzieś ktos, kto uważa, że kochanego ciała nigdy..... albo małe jest piękne.
            • arogancka_agrafka Re: Ciekawe...... 19.02.11, 20:01
              szyszak5 napisała:

> widzę, że trzeba chyba będzie zainwestować w operację.......hehe.

Zainwestuj lepiej w obligacje.
              A siebie akceptuj i bez ingerencji skalpela :)))
          • crimen Re: Ciekawe...... 19.02.11, 19:44
            arogancka_agrafka napisała:

>
            >
            > Szanse są marne, musisz być tego świadoma. I poświadoma również ;)))
            >
            >
            Agrafciu, nie odzieraj ludzi ze złudzeń. W końcu życie, to teatr i każdy otrzymuje potrzebną mu porcję iluzji ;)
            • arogancka_agrafka Re: Ciekawe...... 19.02.11, 19:59
              crimen napisał:

> Agrafciu, nie odzieraj ludzi ze złudzeń. W końcu życie, to teatr i każdy otrzym
              > uje potrzebną mu porcję iluzji ;)

Crimuś, lubię odrzeć - aż do żywego.
              To takie czysto kliniczne, wręcz pierwotne.
              Zgodne z moim instynktem ;)))

• crimen Re: Ciekawe...... 19.02.11, 20:05
                Uwielbiam Twoje wiwisekcje ;)))
                • arogancka_agrafka Re: Ciekawe...... 19.02.11, 20:15
                  Jak się już nakręcę to nic nie jest w stanie mnie powstrzymać.
                  W tym pędzie, ku zgłębianiu zagadnień anatomii. ;))

• crimen Re: Ciekawe...... 19.02.11, 20:33
                    Nie potrzebujesz asystenta? Chyba odkryłem w sobie powołanie ;)))
                    • arogancka_agrafka Re: Ciekawe...... 20.02.11, 10:44
                      crimen napisał:

> Nie potrzebujesz asystenta? Chyba odkryłem w sobie powołanie ;)))

To szybko trzeba kuć żelazo, póki gorące ;)
                      Znamy się nie od dziś, a zatem jestem przekonana, że stworzymy zgrany team :)

• crimen Re: Ciekawe...... 20.02.11, 12:19
                        Wyobraźnia mi właśnie odpaliła. Wspólnie odrzemy wszystkich ze wszystiego i puścimy ich goło i wesoło ;)))
                        • arogancka_agrafka Re: Ciekawe...... 20.02.11, 12:54
                          crimen napisał:

> Wyobraźnia mi właśnie odpaliła. Wspólnie odrzemy wszystkich ze wszystiego i puś
                          > cimy ich goło i wesoło ;)))

I tu docieramy do korzeni tego wątku i rozterek autorki.
                          Takie zewnętrzne ujednolicenie rozwiązałoby problem mniej lub bardziej
                          atrakcyjnego opakowania. Bez niego ogólne podobieństwo byłoby uderzające ;))
                          A dla wyjątkowo wnikliwych gratka w postaci doszukiwania się różnic w szczegółach.
                          Same korzyści :)

• crimen Re: Ciekawe...... 20.02.11, 15:46
                            arogancka_agrafka napisała:

>
                            >
                            > I tu docieramy do korzeni tego wątku i rozterek autorki.
                            > Takie zewnętrzne ujednolicenie rozwiązałoby problem mniej lub bardziej
                            > atrakcyjnego opakowania. Bez niego ogólne podobieństwo byłoby uderzające ;))
                            > A dla wyjątkowo wnikliwych gratka w postaci doszukiwania się różnic w szczegóła
                            > ch.
                            > Same korzyści :)
                            >

Musisz być kolejnym wcieleniem dobrej królowej Hatszepsut, bo do tej pory jedynie ona swoimi mądrymi decyzjami potrafiła uszczęśliwić całą ówczesną populację ;)))

• arogancka_agrafka Re: Ciekawe...... 20.02.11, 16:48
                              crimen napisał:

> Musisz być kolejnym wcieleniem dobrej królowej Hatszepsut, bo do tej pory jedyn
                              > ie ona swoimi mądrymi decyzjami potrafiła uszczęśliwić całą ówczesną populację
                              > ;)))

Lepiej nie mogłeś tego ująć :)
                              Czuję wyjątkową, duchową więź z tą kulturą i jej przedstawicielami ;)
                              • crimen Re: Ciekawe...... 20.02.11, 18:35
                                Wiedziałem, że trafię. Chciałem Ci tylko zademonstrować, jak doskonały team tworzymy razem ;)))
                                • arogancka_agrafka Re: Ciekawe...... 21.02.11, 20:52

Twoja demonstracja jest wysoce przekonująca.Na lepszego asystenta nie mogłam trafić ;)) Z czasem trzeba będzie pomyśleć nad poszerzeniem zakresu działań, bo doskonale dajesz sobie radę :)
                                  • crimen Re: Ciekawe...... 25.02.11, 23:43
                                    Staram się jedynie dorównać swojej mistrzyni, której wyobraźnia nie uznaje barier i granic ;)
    • stashu Re: Ciekawe...... 20.02.11, 11:02
      Przecież powszechnie znanym faktem jest to że wszyscy faceci to podłe napompowane testosteronem świnie myślące rozporkiem ;)
    • zaganiany Re: Ciekawe...... 21.02.11, 21:28
      Podobną są. Tak samo jak podobno są kobiety które nie zwracają uwagi czy facet chodzi w uprasowanej koszuli i z czystymi paznokciami :)

A tak na pocieszenie, jest nadzieja bo jak faceta naprawdę dopada to sam nie wie co go rąbneło. Ani nogi ani biust tylko ... chemia.
      Więc emanuj. Może wejdziesz z kimś w reakcje.

• szyszak5 Re: Ciekawe...... 22.02.11, 19:36
        Miło słyszeć, że takie "cuda " sie zdarzają. Życzę wszystkim powodzenia :)
    • maly.jasio jasne , ze sa...... 23.02.11, 12:56
      szyszak5 napisała:

> Czy są jeszcze mężczyźni, którzy nie zwracają uwagę na wielkie biusty

- jasne, ze sa. wielkich biustow nie znosimy, bo nie lubimy , gdy cos miedzy rencami
      sie nam przelewa.

za to lubimy pracowite uda, robotne ronczki i malomownosc :)
    • aniaaa_00 Re: Ciekawe...... 19.04.11, 13:12
      Obawiam się, że nie ma.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka