Dodaj do ulubionych

Trwa pierwszy mecz finału EBL: Idea - Prokom

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 19:25
oczywiscie TVP regionalna stanela na wysokosci zadania i pokazjua wlasnie jakis program o hodowli kwiatow ... szkoda slow ...
Obserwuj wątek
    • Gość: jagodnik to ch.. je...ć prokom pozdro wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 19:26
      je...ć prokom i pier....jagodnika i innych cieciów z tego beznadziejnego
      pseudo-
      zespolu. warszawa pozdro wroclaw
      • k.leee Re: je...ć prokom pozdro wrocław 06.05.04, 23:40
        Zachowujesz się gościu jakbyś był burakiem z Włocławka. Respect dla Polonii
        Warszawa, trzymam kciuki za Was w walce o 3 miejsce z Anwilem. Pozdro dla
        normalnych kiboli z Włocławka.
    • Gość: ruda Re: Trwa pierwszy mecz finału EBL: Idea - Prokom IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.05.04, 19:48
      Nie ma jak to polska zje**** telewizja. Żeby mecz finałowy nie był
      transmitowany w ogólnie dostępnym kanale to jest oprostu skndal. A tak na
      marginesie to: IDEA MISTRZEM JEST!!!
      • Gość: t Re: Trwa pierwszy mecz finału EBL: Idea - Prokom IP: *.interecho.com / 62.233.170.* 06.05.04, 19:51
        nie bedzie mistrzem chociaz widac tutaj ewidentnie kupila sedziow no cholera
        szlag mnie trafia jak widze jakie decyzje daja :/ ale nic to tak to wlasnie w
        zydowie bywa:/
        • Gość: wikul Re: Trwa pierwszy mecz finału EBL: Idea - Prokom IP: *.aster.pl / 212.76.33.* 06.05.04, 21:23
          Gość portalu: t napisał(a):

> nie bedzie mistrzem chociaz widac tutaj ewidentnie kupila sedziow no cholera
          > szlag mnie trafia jak widze jakie decyzje daja :/ ale nic to tak to wlasnie w
          > zydowie bywa:/

Napisz o co ci chodzi jak wytrzeźwiejesz. A w ogóle to z głową wszystko
          w porzadku ?
        • Gość: hector Re: Trwa pierwszy mecz finału EBL: Idea - Prokom IP: *.Rozanka.WROC.PL / *.rozanka.wroc.pl 06.05.04, 21:36
          zydy, masyni, wielmblandy i astrunałci

P.S. Jak można być takim popieprzonym antysemickim cieciem i nawet w meczu
          koszykówki dopatrywać się jakichś "spisków"?
          Kto wygra? - Śląsk, Śląsk, Śląsk.
          Pozdrawiam przegranych, choć Jagodnik mógłby trochę bardziej kontrolować swoje
          emocje.
        • Gość: Jagusia Re: Trwa pierwszy mecz finału EBL: Idea - Prokom IP: 213.158.197.* 06.05.04, 23:33
          Idea Slask bedzie mistrzem, poniewaz trener prokomu jest do bani. Ciecie z
          Sopotu potrafią tylko rzucać za trzy, lecz czesto im to nie wychodzi :-) Z
          Anwilem im sie fuksnelo, ale nie zawsze glupi ma szczescie. Pozdrowienia dla
          fanow Anwilu i Slaska.
    • irenicus VENI VIDI ŚLĄSK 06.05.04, 20:52
      Victoria!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Gratuluję Chłopakom!!!!!!!!!!!!!!!!
      I Kibicom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: konjo Re: Trwa pierwszy mecz finału EBL: Idea - Prokom IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 06.05.04, 20:52
      WKS, WKS, WKS, WKS,WKS, WKS, WKS, WKS, WKS, WKS, WKS, WKS mistrzem. Hej Śląsk,
      hej Śląsk
      • Gość: rebraca Cała Polska w cieniu Śląska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ytnet / *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 21:27
        i co znow w sopocie srebro? Tak to jest jak sie ma kase zamiast druzyny,
        zjebanego trenera i skurwysyna jagodnika
        POWRÓT KRÓLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: wikul Re: Trwa pierwszy mecz finału EBL: Idea - Prokom IP: *.aster.pl / 212.76.33.* 06.05.04, 21:19
      Gość portalu: yasny napisał(a):

> oczywiscie TVP regionalna stanela na wysokosci zadania i pokazjua wlasnie jaki
      > s program o hodowli kwiatow ... szkoda slow ...

Od kilku dni w programie TVP3 figurował ten mecz - 6.05.2004,godz.16.30.
      Codziennie sprawdzałem. A w dniu meczu zmiana. To skandal, nie pierwszy zresztą
      w tej dziadowskiej telewizji.
      Drugi mecz jest anonsowany w TV4 - 8.05.2004 o 14.00. Ale czy i ci nie zmienią ?
      Też im nic nie brakuje. Zmieniają jak chcą.
    • Gość: Che Re: Trwa pierwszy mecz finału EBL: Idea - Prokom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 21:53
      TVP nie mogla relacjonowac tego meczu bo mecze Slaska pokazuje Polsat Sport, TV
      4 i TV Plus telewizje te maja umowe ze Slaskiem. A ten mecz na zywca byl w
      Polsacie Sport
    • Gość: Kibic Trefla Re: Trwa pierwszy mecz finału EBL: Idea - Prokom IP: 62.233.232.* 06.05.04, 21:56
      Wszystko wróciło do normy. Trener burak dalej jest burakiem , nie wie ze nie
      zdejmuje sie skladu ktory wygrywa. Szkoda mi zawodników ze musza go słuchac. :(
      Brawo dla Sląska.
      • Gość: kinic Slaska Re: Trwa pierwszy mecz finału EBL: Idea - Prokom IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.05.04, 22:01
        I dobral drugiego buraka:) Skoro nie mogli zdobyc mistrzostwa z jednym to jak
        te biedne chlopaki maja to uczynic z dwoma? Szkoda chlopakow z Sopotu. Trenerzy
        ponad wszystko:)
    • Gość: ee Jaka IDEA? IP: *.Thoughtport.Com 06.05.04, 22:23
      TO JEST SLASK! a nie zadna idea
      • Gość: jagonik Re: Jaka IDEA? IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.net.pl 06.05.04, 22:32
        a kto wam daje kase na ten jakis slask/ chyba nie jakiś facet schetyna
        • Gość: mjetek Gratulacje IP: *.chello.pl 06.05.04, 23:26
          Gratuluję Śląskowi. Mam nadzieję że zmiotą ich 4-0. Upokorzą tego szmaciarza
          Jagodnika. Kijewski znowu srebro i czas już wnuki bawić.
          • k.leee Re: Gratulacje 06.05.04, 23:47
            Agresja 10. Mjetek-zalecana wizyta u psychiatry.
          • Gość: Yeti Re: Gratulacje IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.05.04, 23:50
            Nie ma to jak zawiść, niektórzy tutaj (dziś na szczęśćie tylko jeden o ile pamiętam) pluja na zwycięski zespół. To jest sport ludzie!!! Niech wygra lepszy. Ja życzę sobie, by mecze były ekscytujące i dawały satysfakcję, bo w ostatnich latach ten cały urok play-off'ów jakoś znikł. Na szczęście teraz mamy wspaniałe mecze, nie tylko finałowe(na razie jeden ;) ) i półfinałowe( oj,były emocje :) ). Mecz o trzecie miejsce też zapowiada się nieźle :Anwil vs Polonia w obecnej formie- super. mam nadzieję,że żadna strona nie da za wygraną.
            PS. Rozumiem, ze walka o trzecie miejsce zapowiada się dobrze,ale jednak walka o złoto ma swoje przywileje. Ludzie z TVP! Dlaczego transmitujecie mecze o 3 miejsce, gdy są do wyboru finały??????!!!!!!! Bo POLONIA WARSZAWA nie gra w finale? Szmaciarze, szkoda słów. Jedyne, co potraficie robic, to wyświetlanie nowych telenowel i seriali! :(
            • Gość: Maciesieczkewmozgu Do debili co pluja na TVP!!!!!!!!! IP: *.media4.pl 07.05.04, 00:19
              Polsat ma zakupione prawa do meczy Slaska wiec spadac niedouczone buraki
              • Gość: Yeti Re: Do debili co pluja na TVP!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.05.04, 00:37
                Drogi panie buraku. Jeden, lub 2 mecze finałowie, są jednak transmitowane w tv3. Czyżby zamierzali złamać zasady? :D
                • Gość: szprrr Re: Do debili co pluja na TVP!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.05.04, 01:11
                  Polsat ma wykupione prawa do wszystkich meczow granych przez Slask we
                  Wroclawiu, dlatego te mecze czesto mozna ogladac w Polsat Sport, TV4, TV Puls...

TVP z kolei ma wykupione prawa do wszystkich pozostalych meczow EBL. W zwiazku
                  z tym tych meczy praktycznie nigdy nikt nie transmituje... No co najwyzej TVP3
                  pokaze skrot z 2h opoznieniem... Finaly z Sopotu na szczescie pokaza
                  wszystkie...
                  • Gość: mido11 Re: Do debili co pluja na TVP!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.04, 16:44
                    Tvp nie jest bez winy ale Polsat też się nie popisał.
                    Przecież można było dać ten mecz w TV4 lub TV Puls lub nawet w zwykłym Polsacie
                    tylko o innej godzinie.
                    A oni dali w Polsacie Sport do którego mają dostęp tylko nieliczni i przez to
                    wielu kibiców koszykówki "obejrzało" sobie mecz w internecie lub w gazecie
                    "Brawo dla Polsatu" za uniemożliwienie oglądania meczów finałowych, bo mecz nr
                    5 zapewne też będzie w Polsacie Sport.
    • Gość: steku PO SEZONIE ŚLĄSK W KORONIE!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.05.04, 00:17
      Tak jest leszcze z Sopotu na swoim miejscu. Patałach Jagodnik pokazuje swoje
      prawdziwe oblicze. W sezonie zasadniczym to cos pokazuje ale przychodzi play-
      off, który weryfikuje zawodnikow i oddziela prawdziwe gwiazdy od grajkow, a
      własnie grajkiem jest Jagodnik, wdający się w dyskusje z kibicami, dający się
      tak łatwo sprowokować. Cóż, jak nie wychodzi to przychodzi frustracja. Gra na
      faul Prokomu wyeliminowala lepszy od nich zespol Anwilu z finalu ale to by bylo
      na tyle. Z nami im nie wyjdzie. Szkoda Pacesasa na ta druzyne niech wraca do
      Śląska! A Kijewski to przynajmniej mocny akcent humorystyczny. Z tego co
      widziałem to własni zawodnicy machają na niego ręką. Liczę tylko na to ze nie
      bedzie 4:0 i ostatni, piąty mecz, bedzie we Wrocławiu a potem wielka feta. CAŁA
      POLSKA W CIENIU ŚLĄSKA !!!
      • Gość: szprrrrrr Re: PO SEZONIE ŚLĄSK W KORONIE!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.05.04, 01:14
        Kijek - akcent humorystyczny :)

Sluchaliscie rad jakich udzielal swoim zawodnikom na koniec 2 kwarty (po 3
        trojkach Greera)? Dobrze bylo slychac w TV:
        "Pam pam pam pam... Nie ma szans... Nie ma szans..."

Zalosc taki trener...
    • Gość: Jagodnik_laska_pyt Czy w sopocie sa same geje??? IP: *.media4.pl 07.05.04, 00:21
      Tak a dzis zagrali ich synowie!!!!!! hehe
    • Gość: George Bush Dlaczego Sopot przegra do 0. IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.04, 01:30
      1.Dlatego że nie potrafię znaleźć tego miasta na mapie.
      2.Dlatego że we Wrocławiu mamy założyć naszą bazę w Polsce.
      3.Dlatego że gra tam tylko jeden amerykanin.
      4,Dlatego że ten dobry mały jest amerykaninem który od małego uczony był do
      wygrywania.
      5.Dlatego że mimo jest murzynem jest dobrym chrześcijaninem, ma żonę i dwójkę
      dzieci i chodzi do kościoła w niedzielę. Poza tym jest ulubieńcem Condi .
      6.Dlatego że taką halę jak zespół z miasta którego nie ma na mapie ma każda
      szkoła z drużyną koszykówki w Waszyngtonie.
      7.Ponadto ten trener z miasta którego nie ma na mapie nigdy nic nie sensownego
      nie może sklecić i wypadają mu włosy z czubka głowy.
      8.Dlatego że ja nie jestem trenerem Wrocławia... ze mną każdy przegrywa.

G.W.Bush

• Gość: MAX100%HARDCORE NASTĘPNY KTÓRY OBUDZIŁ SIĘ Z RĘKĄ W NOCNIKU... IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 07.05.04, 07:55
      ...PRZECIEŻ OD POCZĄTKU SEZONU WIADOMO, ŻE WSZYSTKIE MECZE ŚLĄSKA ROZGRYWANE WE
      WROCŁAWIU SĄTRANSMITOWANE PRZEZ POLSAT SPORT LUB TV4.
      • Gość: pablo Re: NASTĘPNY KTÓRY OBUDZIŁ SIĘ Z RĘKĄ W NOCNIKU.. IP: *.p.lodz.pl 07.05.04, 08:28
        Zgadzam sie tyle ze w gazeta.pl byla informacje ze TV4 i TVP3 beda rownoczesnie
        pokazywac ten sam mecz. W TV4 mial byc pokazany od 18.45 a niestety nie byl.
    • Gość: rysiek Re: Trwa pierwszy mecz finału EBL: Idea - Prokom IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.net.pl 07.05.04, 08:32
      dokopcie tym Chamom Jagodnikom.Trener Kijek to" Najlepszy" trener w Polsce "no
      grajta chłopaki" fan kosza
    • Gość: sprawiedliwy Dlaczego Sopot przegra 4:1 IP: *.ssk.com.pl 07.05.04, 09:49
      Ano dlatego przegra, że pod każdym względem to gorsza drużyna.
      A dlaczego akurat 4:1 bo Scheti każe odpuścić 2-gi (albo dla zmyły wręcz 1-szy)
      mecz w Sopocie żeby feta była w Hali (a potem wiadomo: ryneczek, RadioBar, 13-
      tka itd. jak co roku) :)))))))

pozdroofka dla Sopotu ale sorry - nie macie szans.
    • Gość: WUJEK CO TO ZA REKLAMY?? IP: *.ib.pwr.wroc.pl 07.05.04, 10:06
      ALE DLACZEGO BOISKO JEST TAK OBLEPIONE REKLAMAMI????? ZAWODNICY ZLEWAJĄ SIĘ Z
      PARKIETEM. REKLAMY POWINNY BYĆ TYLKO W KÓŁKACH- NA SRODKU I POD KOSZAMII!!!!
      • Gość: Sopot! Re: DO MIETEK: IP: *.intel / *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.04, 10:47
        Powiem krotko na wypowiedz Mietka: MIETEK Z PRZETERMINOWANYCH TABLETEK!!!
        Stary chyba Cie robil po pijaku co? Zdaje mi sie ze na Slasku wpadli w
        huraoptymizm ale wiadomo ze to jeszcze nie koniec! Gdybym mieszkal na Slasku to
        najprawdopodobniej nabawilbym sie astmy od tego zanieczyszczenia!!! I jeszcze
        jedno: Takich pojebanych wypowiedzi jak dzisiaj to jeszcze nie widzialem!
        Myslalem ze Wloclawek to speluna ale WROCLAW to juz totalna dziura!
        Podsumowujac, Wloclawek czy tez Wroclawek to 2 podobne nazwy (slamsy) wiec nie
        dziwie sie ze poglad kibicow jest taki sam (nie wszystkich)! Przypomne jeszcze
        Zadajac Wam pytanie co zrobicie w przyszlym sezonie bez Greera? Bo to ze
        odejdzie juz jest przesadzone!!! Nie wiem ile jeszcze meczow bedzie trwala ta
        rywalizacja ale wiem jedno ze PROKOM wyjdzie z tego zwyciesko! Czytalem
        rowniez wypowiedzi na temat Jagodnika, czy On Wam cos zrobil? Nie wspomne juz o
        RUDYM DEBILU HYZYM! Pozdrawiam cale Trojmiasto.
        • Gość: wks Re: DO MIETEK: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.04, 11:30
          A ty mi odpowiedz, co wy za rok zrobicie grając w 2 lidze, jak krauze
          przestanie was sponsorować ciulu? <hahaha> 2 liga będzie wasza!!!!!!!!!
          buahaahahahahahahaa
        • Gość: amindada Do 'gosc z Sopotu' IP: *.magma / *.magma-net.pl 07.05.04, 13:04
          A Pan tak z przekory? Byl Pan kiedys we Wroclawiu? A dla scislosci tegoroczny
          final to rywalizacja miedzy Wroclawiem a Sopotem (w tej kolejnosci) a co do
          tego ma Trojmiasto? Moze wy wolicie pisac Trojmiasto bo faktycznie samego
          Sopotu na mapie Polski dostrzec nie mozna. Za to 'TMiasto' zlozone z trzech
          malutkich miasteczek to niezly postrach, rowniez architektoniczny. I jeszcze
          jedna istotna rzecz na temat czystosci i zieleni, ktorej tylko mozecie
          pozazdroscic Wroclawiowi, ale wy sie szczycicie akwenem wodnym, w ktorym wode
          popychaja tylko nieliczne statki, a rozsadny czlowiek nie wejdzie do wody w
          zatoce bo wie ze skora mu zacznie platami schodzic. Ale tak naprawde to lubie
          Sopot, lubie tamtejsze zwyczaje, piekne samochody, zlote lancuchy i zimne
          lokcie. Jak mi sie Wroclaw zaczyna nudzic swoja 'prowincjonalnoscia' to
          zabieram sie do Sopotu wypic piwo za 6,50zl i pozwolic na to by mnie przeszyl
          dreszczyk emocji. Oczywiscie przed wyjazdem obowiazkowo gole glowe. Co
          metropolia to metropolia.

Pozdrawiam tych, ktorzy czuja sie we Wroclawiu jak ryba w wodzie [;
          A co do meritum sprawy to moze to i 'huraoptymizm'. Tak czy inaczej wszyscy tu
          wierza w zwyciestwo Slaska, bo przeciez nie bedzie inaczej [;

/amindada
        • Gość: Piolo Re: DO MIETEK: IP: 62.244.144.* 07.05.04, 14:46
          Sopot! wypocił:
          "Gdybym mieszkal na Slasku to
          > najprawdopodobniej nabawilbym sie astmy od tego zanieczyszczenia!!!"

:-))))))))) Bo od nas, z Wrocławia, można do Katowic dojechac tramwajem, rzut
          beretem, jak wiadomo :)
          Widać, że człowiek światowy i obeznany :)
        • Gość: ent Re: DO MIETEK: IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.05.04, 16:05
          > Gdybym mieszkal na Slasku to
          > najprawdopodobniej nabawilbym sie astmy od tego zanieczyszczenia!!!

Radze najpierw wiedziec o czym sie pisze... Dolny Slask a Gorny Slask to jest
          wieeeelka roznica (oddzielone sa jeszcze Slaskiem Opolskim) i lepiej sobie tu
          najpierw przyjedz i popatrz zanim zaczniesz bzdury pisac, bo poki co to sam
          sobie wystawiasz zasciankowe swiadectwo... No chyba ze jeszcze mapy Polski na
          geografii nie przerabiales, to lepiej poczekaj az zdasz do V klasy albo popros
          tate moze Ci wytlumaczy...
    • Gość: fan Re: Trwa pierwszy mecz finału EBL: Idea - Prokom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.04, 13:11
      Zieliński uzupełnieniem rywali?!
      To chyba jakaś V kolumna w Śląsku.
    • Gość: eXe Komentatorzy na Polsacie IP: *.oi.pg.gda.pl 07.05.04, 13:49
      Jestem kibicem sopockiej druzyny i musze przyznac, ze jestem zirytowany
      komentarzami do meczu na kanale Polsat Sport. Wybranie na komentatora meczu p.
      Zyskowskiego chyba mija sie z celem, bo jak widac nie potrafi byc stronniczy.
      Jak Prokom na poczatku wygrywal, to ciagle slyszalem teksty typu "kiedy Idea
      sie obudzi" itd. Potem w kolko i na okraglo jacy wspaniali sa Wojcik i Greer,
      kazda udana akcja Slaska wywolywala aplauz. A o graczach Prokomu wspomnialo sie
      potem kuruazyjnie, zeby podkreslic, ze Slask wygral z dobrym zespolem. Kto
      chcialby ogladac mecz komentowany przez fana przeciwnej druzyny, ktory tego nie
      ukrywa? ;/
      • Gość: szprrrrrr Re: Komentatorzy na Polsacie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.05.04, 15:58
        Zyskowski nie komentowal meczu, odzywal sie tylko w przerwie i po meczu. Silil
        sie na analizy i co prawda to prawda - lewo mu to wychodzilo...
    • Gość: zibi zielinski to juz cien IP: *.sulzer.com 07.05.04, 15:59
      tego co przed laty, jego kontrakt (takiej samej wysokosci co greera) to byl z
      jego strony majstersztyk, po tym sezonie juz chyba wezmie to co mu da schetyna,
      o ile w ogole zostawi go w druzynie, chyab ze maciek sam swiadomy tego ze jzu
      sie skonczyl , wezmie sie za kelnerke w swojej knajpie. piwko prosze panie
      zielinski, tylko zimne, bo goraco
      • Gość: repettt Re: zielinski to juz cien IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.05.04, 16:06
        to smutne, ale cos czuje ze to ostatni sezon Macka...
        • Gość: Sopot: Re: Do jakis ""Ent"" IP: *.intel / *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.04, 16:12
          Posluchaj dzieciaku, geografi nie musisz mnie uczyc, ale dam ci namiary na
          mojego syna to wytlumaczy ci co gdzie jest ok? A od Sopotu to sie odczep
          i zyj nadal w tym smirdzacym miescie!! Bylem tam i wiem jak tam
          wyglada!!!!!!!!!!!! SOPOT GORĄ!!!
          • Gość: jakis ent Re: Do jakis ""Ent"" IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.05.04, 22:11
            > Posluchaj dzieciaku

faktycznie czyims dzieciakiem jest sie cale zycie... nawet jak ma sie tyle lat
            co ja...

> dam ci namiary na
            > mojego syna to wytlumaczy ci co gdzie jest ok

ja nie wykazalem sie nieznajomoscia mapy... wiem gdzie jest Sopot :)

> od Sopotu to sie odczep

Sopot mi w zadnym razie nie przeszkadza... bylem, widzialem i bylo OK... a
            zareagowalem na przylaczenie Wroclawia do smierdzacego Gornego Slaska... nie
            reagujesz jak przez zwykla niewiedze ludzie uznaja Sopot za czesc np.
            niedalekich Prus Wschodnich albo Obwodu Kaliningradzkiego?

> SOPOT GORĄ!!!

górą czy miastem?
            • Gość: leon Re: Do jakis ""Ent"" IP: *.olawa.sdi.tpnet.pl 08.05.04, 13:24
              Szkoła w Sopocie. Nauczyciel:
              - Pański synalek to kompletna tabula rasa z geografii!
              - I ch*j. Z moimi i żony dochodami i tak daleko nie zajdzie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka