libressa 17.05.04, 07:12 ...Dzień dobry dla wszystkich, dla tych co kochają i tych co kochaja inaczej, Ekumenicznie życze Miłego Dnia!!! Libressa --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
poo3 Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 17.05.04, 07:21 ...witaj o poranku...kochająca inaczej...cokolwiek:))) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 17.05.04, 07:25 ...Demony były bardzo łaskawe, inaczej rozumiem "kochanie", to miałas na mysli Droga Siostro... :) Libressa --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
ihak Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 17.05.04, 07:59 libressa napisała: > ...Demony były bardzo łaskawe, inaczej rozumiem "kochanie", > to miałas na mysli Droga Siostro... > :) > Libressa No, no - ale tekścicie ;o) Tak czy siak ja też życzę miłego dnia :o) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 17.05.04, 08:01 ...coż warta jest noc bez Demonów, tak czy siak... :) Libressa --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
poo3 Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 17.05.04, 08:03 libressa napisała: > ...Demony były bardzo łaskawe, inaczej rozumiem "kochanie", > to miałas na mysli Droga Siostro... > :) > Libressa > --- > Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. ...oczy-wiście...cokolwiek:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 17.05.04, 08:06 ...oczywiscie to należy "spożyc" czarną i gorącą najlepiej rano... :) Libressa --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
poo3 Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 17.05.04, 09:23 libressa napisała: > ...oczywiscie to należy "spożyc" czarną i gorącą najlepiej rano... > :) > Libressa > --- > Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. ...oczywiście,mała czarna gorąca ,TO już mała zimna...cokolwiek:( Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 17.05.04, 09:46 ...nie trac nadziei, Droga Siostro, nieprzewidziane okolicznosci stanęły na na drodze, czarnej gorącej tej niestygnacej... :) Libressa --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
poo3 Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 17.05.04, 12:45 libressa napisała: > ...nie trac nadziei, Droga Siostro, > nieprzewidziane okolicznosci stanęły > na na drodze, czarnej gorącej tej niestygnacej... > :) > Libressa > --- > Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. ...własnie ja straciłam , tę nadzieje oczywiście...jak będziesz chciała odkupic Swoje grzechy,to jestem pod 07000000...cokolwiek:) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 17.05.04, 13:01 ...nigdy.... :) --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
poo3 Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 17.05.04, 18:39 libressa napisała: > ...nigdy.... > :) > --- > Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. ...nigdy nie mów nigdy...cokolwiek:) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 17.05.04, 07:54 Ooo, jak ekumenicznie, to ja się przyłączam! Odczuwam bowiem niewytłumaczalną miłość do ludzkości.... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 17.05.04, 07:56 Witaj Debi, chcesz byc oryginalna, doceniam:)))))) Libressa --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 17.05.04, 08:00 Jaka tam oryginalna! Ja idę z duchem, z czasem, z postępem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 17.05.04, 08:05 ...Debi, jesteś zarozumiała cokolwiek.... w latach 60-tych, tez wszyscy, wszystkich kochali... Ja też idę z czasem z duchem i p o d s t ę p e m:))))) Libressa --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 17.05.04, 08:11 Nie chwal się tak tym podstępem, to niepolitycznie względem branych na podstęp ;) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 17.05.04, 08:15 ...wręcz przeciwnie, to jest własnie to co kusi, chec udowodnienia mi ,ze nie jestem taka podstepna jak mi sie wydaje... :) Libressa --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 17.05.04, 08:36 Rzeczywiście, jak tak obserwuję Cię i ich, to to zdaje egzamin :) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 17.05.04, 08:40 ...to jest tylko net, gra pozorów, zabawa, manipulacja, chociaż zdarza sie,ze gra zaczyna toczyc sie na innych płaszczyznach i jest zdecydowanie bardziej fascynująca. :) Libressa --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.04, 10:28 No, zdarza się... :-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 17.05.04, 10:37 ...bardzo głeboka myśl...cokolwiek :))))))) PS Piecyku jestes po, w trakcie, czy przed? Libressa --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.04, 11:57 Wszystko na raz. Tak myślę! :-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 17.05.04, 11:59 ...rozumiem dywersyfikacja ryzyka, tez praktykuje :) --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.04, 12:01 Jakiego ryzyka? To nie jest to o czym myślisz. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 17.05.04, 12:08 Piecyku, to tylko taki termin, nie irytuj sie, chodziło o wielowatkowóść. skad wiesz o czym myśle?:)))))) :) --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.04, 12:31 Ja się nie irytuję, bynajmniej! :-) A skąd wiem o czym myślisz? Hm... myślę, że to moja wrodzona inteligencja! ;-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) [PS: Sygnaturki nie musisz pisać ręcznie, jest opcja w Moje forum, może być dodawana automatycznie.] Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 17.05.04, 12:38 ...w to nie wątpie... sygnaturka jest automatycznie z mojego MF:) --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.04, 12:51 Sorry za skuchę z sygnaturką. :-((( To teraz 3 kreseczki dają (ten separator)? Dlatego pomyślałem, że ręcznie wklepujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 17.05.04, 12:55 ...czasami w pospiechu wykasuje recznie :)))))) wiem, wiem znam Cie z FK :) --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.04, 13:23 Fajne są Twoje sygnaturki (ta i poprzednia), podobają mi się. Z FK mnie znasz??? Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 17.05.04, 13:39 ...tak lubie fajne sygnaturki, one zwawsze podkreslają moj aktualny nastroj. Z komputrów :) --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.04, 13:55 No, Twoje są fajne... Na komputrach to ja Cię nie widziałem, pewnie innego nicka używasz, a ja tu bywam przelotem w celach rekreacyjno-rozrywkowych. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 17.05.04, 14:15 ...pomogłes wiele razy rozwiazac problem mojemu Synowi, a ja tylko jako czytacz, dzieki bardzo:) --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.04, 14:19 Nevermind! ;-) I popatrz, Ty, popatrz, jaki ten świat (forum) jest mały... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 17.05.04, 14:24 ...niczym zaścianek:))))) --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.04, 14:36 Czuję się niczym w wiejskim gumnie! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 17.05.04, 16:59 ...czasami podobnie :) Libressa --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) IP: *.visp.energis.pl 17.05.04, 20:37 Toć my z jednej gliny ulepieni - na to wychodzi! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 17.05.04, 21:06 ...masz coś przeciwko temu? to jest glina ,z której wytwarza sie delikatną porcelane :) --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.04, 11:52 Albo twardą stal! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 18.05.04, 11:57 ...bądź zatem ze spiżu, ja bedę Miśnią :) --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.04, 12:10 Spiż i miśnia - prawdę mówiąc oba słowa niewiele mi mówią. Coś mi tylko trochę spiż świta... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 18.05.04, 12:18 ...szlachetna, piekna i krucha :) --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.04, 13:17 Krucha? Niedobrze... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 18.05.04, 14:43 ...ale pod innym względem wytrzymała, np. temperatury:)))) --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.04, 14:48 Eee, to tak jak ja... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 18.05.04, 15:19 ...sam widzisz ile mamy wspolnego:))) --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) IP: *.visp.energis.pl 18.05.04, 21:15 OK, to kiedy dajemy na zapowiedzi? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 18.05.04, 21:17 ...musisz sie najpierw oswiadczyc :) --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) IP: *.visp.energis.pl 18.05.04, 21:30 Tak w necie? Przy wszystkich? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 18.05.04, 21:33 ...a co ,chcesz sie od początku ukrywać? hipokryto!!! a pierscionek to pewnie z "cybanta":( w najlepszym wypadku:) --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) IP: *.visp.energis.pl 18.05.04, 21:42 Ty na mnie nie krzycz, tylko lepiej swoją gołą fotkę przyślij! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 18.05.04, 21:43 ...nie zaryzykujesz w ciemno?, tyle juz tu moich opisów jest na FT :) --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) IP: *.visp.energis.pl 18.05.04, 21:48 Nieee, fota musi być i już!!! ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 18.05.04, 22:02 no dobra poszukam czegos, nic nie ma w Tobie z hazardzisty:( --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) IP: *.visp.energis.pl 18.05.04, 22:03 Eee, tam, just kiddin'. :-) Ale jak masz coś to ślij! :-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 18.05.04, 22:23 musze sie troche podroczyc nie jest łatwa;) --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.04, 07:51 Aha, a nie boisz się, że się poddam na starcie? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 19.05.04, 08:46 ...biore to pod uwagę, tez jestem przygotowana :) --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.04, 08:52 Aha, czyli "wszystkie wyjścia obstawione"! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 19.05.04, 08:56 ...wszak ce(chuje) nas profesjonalizm :) --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.04, 09:13 Nas? To ile Was tam jest? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 19.05.04, 09:16 ...jak to ile, a ile masz palników?! :) --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.04, 09:25 1, a co? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 19.05.04, 09:52 ..to bedziesz miał problem :) --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.04, 10:10 Tak? A to niby dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 19.05.04, 10:26 ...jestesmy trzy, ale dasz rade, mocarnej konstrukcji jesteś :) --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.04, 10:27 Trzy? Czyli kto? Ty i kto jeszcze? I czemu mam dać radę? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 19.05.04, 10:37 ...trzy Czarownice...zgadnij...bo jestes ambitny :) --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.04, 10:44 Ja ambitny? Trzy Czarownice? I gdzie Wy jesteście? Nie na mój rozumek takie zagadki... Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 19.05.04, 10:45 ...rozumek Twój ogarnia wszystko, jak to gdzie na Łysej Górze :) --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.04, 11:03 Aaa, to chyba że. A czemu akurat na łysej? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 19.05.04, 11:07 ...a wybrażasz sobie bezzębne czarownice na owłosinej? :) --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.04, 11:17 Ja wyobrażam sobie i na owłosionej i na łysej! :-DDD ROTFL! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 19.05.04, 11:25 ...to rozumiem, grunt to wyobraźnia, sprawia,ze widzimy rzeczy niewyobrażalne :))))) --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.04, 11:33 No, ale te bezzębne czarnownice to mnie jakoś nie pociągają... Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 19.05.04, 11:36 ...ale po jednym mamy do otwierania pifka. :) --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.04, 11:41 Aaaaaaaaaa, a drugi żeby bolał? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 19.05.04, 11:44 ...mówie mamy po jednym!!! --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.04, 11:47 Nie brzmi to zachęcająco... Może o to chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 19.05.04, 11:50 ...to fakt, podobno do odważnych świat nalezy ROTFL --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.04, 12:03 Wolę nie ryzykować... Może w ciemno, tak, ale tu karty na stole... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 19.05.04, 12:05 ...jednak nie jestesmy dobraną parą:( --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.04, 12:12 Skąd od razu takie wnioski? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 19.05.04, 12:19 ...stawiasz takie wymagania, boisz sie ryzyka, jestes zatem niezdecydowany :) --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.04, 12:52 Postawiłem jakieś wymagania? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 19.05.04, 12:57 ...a te nagie foty? :) --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.04, 12:58 Co to za wymaganie!? ;-) Zresztą to był wyjściowy punkt do negocjacji! ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 19.05.04, 13:10 osz Ty Piecyku, jestes mądry, masz przewage, ekshibicjonisto, puszysz sie w kazdy AGD, a ja jestem skromna:)whatever... --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.04, 13:14 Mądry? Mam przewagę? (Może ważę więcej od Ciebie najwyżej). Ekshibicjonisto? W każdym AGD? Nie widziałem nigdzie na żywo piecyka gazowego, nie wiem nawet, ile takie cudo może kosztować! No i ja też jestem skromny! Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 19.05.04, 13:16 ...jednopalnikowy:( ale cudo :) --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) IP: *.visp.energis.pl 19.05.04, 19:07 To Ty się smucisz czy cieszysz? Zdecyduj się! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 19.05.04, 19:13 ...co za pytanie, jestem kobietą mam prawo do sprzecznosci!!! :) --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) IP: *.visp.energis.pl 19.05.04, 19:27 Aha, to przepraszam... A ja to mam być stały, wierny itd. tak? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 19.05.04, 19:51 ... a jak Ty sobie to wyobrażałes? :) --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) IP: *.visp.energis.pl 19.05.04, 19:56 No, najpierw Ty się rozbierasz... itd. Tak to sobie wyobrażałem! :-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
poo3 Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 19.05.04, 19:58 Gość portalu: piecyk gazowy napisał(a): > No, najpierw Ty się rozbierasz... itd. Tak to sobie wyobrażałem! :-DDD ...wtrace swoje 3poo3, uwazaj zebyś nas nie pomylił...cokolwiek:) Odpowiedz Link Zgłoś
poo3 Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 19.05.04, 20:07 Gość portalu: piecyk gazowy napisał(a): > No, najpierw Ty się rozbierasz... itd. Tak to sobie wyobrażałem! :-DDD ..to był żart,bella chwilowo zajęta...coklwiek:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.04, 08:13 Nie masz z kim porannego numerka walnąć, że tak krzyczysz z ranka, hę ? Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 17.05.04, 08:16 ...Młody, myślisz monotematycznie... :) Libressa --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.04, 08:20 My, normalni faceci, z rana, zazwyczaj tak myślimy - postaraj się to zapamiętać, będzie tobie lżej. Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 17.05.04, 08:27 To mów od razu, że to ty masz ochotę, zamiast obarczać Libressę swoimi niezaspokojonymi chuciami. Spryciarz jaki! :) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 17.05.04, 08:32 ...Debi to młodosc, później mu przejdzie... :) Libressa --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 17.05.04, 08:31 ...wiem, wiem krew macie rano w dolnych partiach i mózg jakby troche słabiej... :) LIbressa --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
jutro.bedzie.lepiej Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 17.05.04, 12:21 libressa napisała: > ...wiem, wiem krew macie rano w dolnych partiach i mózg jakby troche słabiej... > :) > LIbressa Sentencja żywcem z kawału;-) "Przychodzi Pan Bog do Adama i mówi: Przynosze ci dwie wiadomosci dobrą i złą. Mów te dobrą najpierw - odpowiada Adam. Mam dla ciebie dwa nowe organy mózg i penisa - powiada Bóg. Super! - ucieszył sie Adam - A jaka jest ta zła wiadomosc? - Krwi wystarcza ci na kozystanie tylko z jednego z nich:-)) adam Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 17.05.04, 12:23 ...to było na podstawie tego dowcipu:)))))))))))))))))) --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nieznajomy Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.04, 08:49 witam wszystkich, dobry humorek i to w poniedzialek!!! pzdr! Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 17.05.04, 09:47 ...poniedziałek, jak poniedziałek nazwijmy go niedziela bis... :) Libressa --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemek Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) IP: 10.30.133.* 17.05.04, 10:43 sie masz Libresso?!w ta piekna niedziele bis!? O co dzisiaj tyle halasu rana? Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 17.05.04, 10:52 ...siema Przemku, widać nie lubia świetowac :) --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemek Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) IP: 10.30.133.* 17.05.04, 11:01 Widac zazdrosza i dlatego te humorki. Och Libresso jaki piekny mnie dzien nastal po tych deszczach i szarugach pozdrawiam wszystkich tych wyspanych i nie Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 17.05.04, 11:06 ...a tam, od razu zazdroszcza, nie demonizuj :) --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orcheystra Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) IP: *.do.pl / *.generacja.pl 19.05.04, 16:51 niedziela tres, licząc również środę. Odpowiedz Link Zgłoś
commentator I czego .... 17.05.04, 10:31 ... tak krzyczy. Południe już, czy co ? Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: I czego .... 17.05.04, 10:39 ...i Ty Brutusie... a zapowiadało sie tak miło:( :) Libressa --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
commentator Brutus pierwej sam w palec się skaleczył. 17.05.04, 10:42 Miło zawsze może być, ale nie w środku nocy ! Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Brutus pierwej sam w palec się skaleczył. 17.05.04, 10:53 ...przesadzasz, na "miło", kazda pora jest odpowiednia... :) --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
commentator Na "miło" ... zawsze czas ... 17.05.04, 10:56 ... lecz oko też trzeba "łamać" Klawikord od kompiutra swe piętno na policzku zostawił :( Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Na "miło" ... zawsze czas ... 17.05.04, 10:58 ...tak, w antraktach mozna "łamac" :) --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nieznajomy Re: Na "miło" ... zawsze czas ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.04, 11:55 wiesz co mowisz Odpowiedz Link Zgłoś
jutro.bedzie.lepiej Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 17.05.04, 12:11 Dopiero piję kawkę i jestem jeszcze przed porannym prisznicem ale odrazu "Szkaradny" - no nie!! Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 17.05.04, 12:22 ...Dobre Południe, Szkaradny inaczej:) --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
jutro.bedzie.lepiej Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 17.05.04, 12:44 "Życie składa się z wielu drobnych monet; kto je podnosi jest zamożny." Anouilh, Jean i tym miłym akcentem musze kończyć bo idę "podnosić monety::-) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 17.05.04, 12:46 ...powodzenia... :)pa! --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 17.05.04, 14:09 Oj widze ze pterodaktylizm poranny sie szerzy. A ja dopiero co oczy otworzylem :) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 17.05.04, 14:11 ...chyba ze snu zimowego, bo dawno Cie nie było:) --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 17.05.04, 14:25 To fakt. Nie mam zbyt wiele czasu by tu zagladac. Stale w jakichs rozjazdach jestem....:( Eh chyba nalezy sie rozgladnac za jakas nowa praca.... Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 17.05.04, 14:28 ...tak to prawda,ze praca nie pozwala czasami skupic sie na forumowaniu :) --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 17.05.04, 14:37 Czasami? Mnie wcale na nic nie pozwala :( Wlasnie wrocilem z Targow w Poznaniu, a juz jutro wybieram sie na Litwe. Pozniej Austria, Niemcy :( Zyc sie nie chce : ( Odpowiedz Link Zgłoś
andulka7 Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 17.05.04, 15:51 mario2 napisał: > Czasami? Mnie wcale na nic nie pozwala :( Wlasnie wrocilem z Targow w Poznaniu, > > a juz jutro wybieram sie na Litwe. Pozniej Austria, Niemcy :( Zyc sie nie chce > : > ( Biedactwo, no rzeczywiście musisz koniecznie zmienić pracę... :-p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.05.04, 15:58 hihi, a Ciebie skad tu przywialo? :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.05.04, 15:59 Hihihi - a Ciebie skad tu przywialo? :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
andulka7 Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 17.05.04, 20:19 Stale czuwam. Tylko małomówna jestem :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.04, 07:50 To tak jak ja :) A do jakich dochodzisz wnioskow? Odpowiedz Link Zgłoś
andulka7 Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 18.05.04, 11:52 Ojej, a czy to obowiązkowe ?? :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.04, 12:51 Przeciez wiesz ze u mnie nie ma nic obowiazkowego :) Tak sie pytam, bom ciekaw :) Odpowiedz Link Zgłoś
andulka7 Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 18.05.04, 22:18 A, jakoś mię rozleniwiło i zęby jadowe schowałam, nie chce mi się :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.05.04, 09:27 Za to kawaly niezle sie Ciebie trzymaja :) Tylko dlaczego dostaje je kiedy siedze z klientami. Musze wtedy rzec jak osiol :) Odpowiedz Link Zgłoś
andulka7 Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 19.05.04, 14:38 Jakie kawały, do cholery 8-/ Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 17.05.04, 17:00 ...dokonaj zatem wyboru :) LIbressa --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.04, 07:51 Wybieram wyborowa :) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 18.05.04, 08:01 ...jestes amatorem wytrawnych... :) --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.04, 08:31 Nie tylko- slodkie tez mnie pasjonuja :) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 18.05.04, 08:36 ...słodycz tez moze byc "wytrawna" :) --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.04, 08:44 to tak jak w napojach ktore preferowalem w latach mojej mlodosci :) "Usmiech soltysa", "Czar PGR-u"... eh lezka sie w oku kreci :) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 18.05.04, 08:52 ...tak, to była słodycz tamtych lat :) --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.04, 09:25 do tego salcesonik, kaszanka.... hmmm az mi sie mordka smieje. To se uz ne vrati, a dzieci nam nie uwierza :) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 18.05.04, 09:32 Gość portalu: mario2 napisał(a): > do tego salcesonik, kaszanka.... hmmm az mi sie mordka smieje. To se uz ne > vrati, a dzieci nam nie uwierza :) ..Mario, jaki salcesonik, pod paluszek...:) Libressa --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.04, 11:45 u nas na Slasku mielismy dostep do kaszanki :) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 18.05.04, 11:48 ...dawne czasy, dawne przywileje, to se ne vrati :) --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.04, 12:51 Teraz- w nowych czasach tez sa przywileje. No przynajmniej dla niektorych, nieprawdaz? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 18.05.04, 12:57 ...szkoda tylko, że coraz czesciej dotyczy to miernot :) --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.04, 13:08 w kazdym razie ja ich nie wybieram :) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 18.05.04, 14:44 ...tez jestem wolna od tych wyborów, tzw. "mniejszego zła" :) --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.04, 15:20 cokolwiek to znaczy- brzmi niezle. Tylko jak sie ma do tzw. Prawdy obiektywnej? Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 18.05.04, 15:31 ...Prawda jest zawsze konkretna!!! :) --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.04, 15:39 ale czy obiektywna? Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 18.05.04, 15:42 ...to zależy od obiektu :) --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.04, 15:47 a ja? czy mnie czestujesz prawda obiektywna? Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 18.05.04, 16:18 ...w zasadzie nie moge obiektywnie, wszak postrzegamm Cie jako kobieta, ale jesteś konkretem :))))) --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.05.04, 09:28 Co postrzegasz jako kobieta? Te wirtualna postac, nie majaca dla Ciebie ciala ni duszy? Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 19.05.04, 12:03 ...przepraszam, nie zauważyłam Twojego posta wczesniej:) Wirtualna kobieta nie moze inaczej...ale umysł nie jest wirtualny:) --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
poo3 Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 18.05.04, 08:56 libressa napisała: > ...słodycz tez moze byc "wytrawna" :) > --- > Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. ...czesc Kochanie,z ta sodycza nie przesadzaj,u mnie jeszcze srodek nocy...ale na kawke znajdę czas...chyba kawka stała sie watkiem "wiodacym"...cokolwiek:) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 18.05.04, 09:05 ...brandy, cygarka i teraz doszły jeszcze obcasy... :) --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
poo3 Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 18.05.04, 09:07 libressa napisała: > ...brandy, cygarka i teraz doszły jeszcze obcasy... > :) > --- > Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. ...to Twoja domena,ja tylko boso,po rosie w satynowej pizamce ku uciesze sasiadow...cokolwiek:) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 18.05.04, 09:30 ...jak bosonoga Contessa...:) lubie stukac..ale nie dla wszystkich...cokolwiek:) --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
poo3 Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 18.05.04, 09:34 ...tylko dla wybranców,kaszaloty bez szans...cokolwiek:) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 18.05.04, 09:36 ..."only", dla tych co maja słuch absolutny i znaja sie na muzyce... :) --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
poo3 Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 18.05.04, 09:40 ...cygarko,brandy,motylki,obcasy,muzyka...tworzymy ideał ,ideału...cokolwiek:) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 18.05.04, 09:43 ...dla niektórych, Star dust..:) --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
poo3 Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 18.05.04, 18:27 libressa napisała: > ...dla niektórych, Star dust..:) > --- > Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. ...dla niektorych "Gwiezdne wojny"...cokolwiek:) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 19.05.04, 06:49 ...co prawda środek nocy, ale warto oczęta otworzyc, każdy dzień to nowa szansa, na whatever... que sera, sera ... :) Miłego dnia! --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wienek Miłego dzionka...:))) IP: *.ci.nsw / 217.153.83.* 19.05.04, 06:55 również zyczę !!!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Miłego dzionka...:))) 19.05.04, 07:08 ...miły bedzie z pewnoscia, a czy dobry, to sie okaże, tak czy siak kawke z rana warto wchłonąć... :) Libressa --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
poo3 Re: Miłego dzionka...:))) 19.05.04, 07:12 libressa napisała: > ...miły bedzie z pewnoscia, a czy dobry, to sie okaże, > tak czy siak kawke z rana warto wchłonąć... > :) > Libressa > --- > Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. ...ze mną?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Miłego dzionka...:))) 19.05.04, 07:21 ...rano only z Toba, zdarzyłas juz zmienic nicka? :)))))))) odstawię only Młodego>:) --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
poo3 Re: Miłego dzionka...:))) 19.05.04, 07:22 libressa napisała: > ...rano only z Toba, zdarzyłas juz zmienic nicka? :)))))))) > odstawię only Młodego>:) > --- > Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. ...oki,czekam...Pysialek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orcheystra Re: Miłego dzionka...:))) IP: *.do.pl / *.generacja.pl 19.05.04, 16:54 poza to dość meandryczny stan natury. O ile oczywiście brać serio słowa Meandra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumpel Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.04, 16:23 troche pozno, ale wstalem pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 19.05.04, 19:14 ...dawno nie zaglądałes:) --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 20.05.04, 06:32 ...Dzień dobry, a nawet bardzo dobry, bo jakiż moze byc, po... ..."Lupanar w którym sprzedajemy za bezcen swoje ciała Klientów ściąga z wszystkich okolicznych wsi i miast Żyjemy z cudzych żądz i wstydów Których się żadna z nas nie bała Choć przecież jest kobietą każda z nas... ...Nikt dusz nie szuka w lupanarze Więc niech się tu tymczasem skryją Dopóki ktoś nam nie odbierze ciał"... :) Libressa --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
roompel Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 20.05.04, 08:47 znowu udalo sie wstac. pzdr! Odpowiedz Link Zgłoś
poo3 Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 20.05.04, 09:16 ...witaj o poranku,ktos mi rose ukradł...kawa czy herbata...cokolwiek:) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 20.05.04, 09:57 ...oby rosa na sabat była:))))) --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś