Dodaj do ulubionych

Wstawć Szkaradne Śpiochy...:))))

17.05.04, 07:12
...Dzień dobry dla wszystkich, dla tych co kochają i tych co kochaja inaczej,
Ekumenicznie życze Miłego Dnia!!!
Libressa
---
Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza.
Obserwuj wątek
    • poo3 Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 17.05.04, 07:21
      ...witaj o poranku...kochająca inaczej...cokolwiek:)))
      • libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 17.05.04, 07:25
        ...Demony były bardzo łaskawe, inaczej rozumiem "kochanie",
        to miałas na mysli Droga Siostro...
        :)
        Libressa
        ---
        • ihak Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 17.05.04, 07:59
          libressa napisała:

> ...Demony były bardzo łaskawe, inaczej rozumiem "kochanie",
          > to miałas na mysli Droga Siostro...
          > :)
          > Libressa

No, no - ale tekścicie ;o)
          Tak czy siak ja też życzę miłego dnia :o)
          • libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 17.05.04, 08:01
            ...coż warta jest noc bez Demonów, tak czy siak...
            Libressa
            ---
        • poo3 Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 17.05.04, 08:03
          libressa napisała:

> ...Demony były bardzo łaskawe, inaczej rozumiem "kochanie",
          > to miałas na mysli Droga Siostro...
          > Libressa
          > ---
          > Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza.

...oczy-wiście...cokolwiek:)))))
          • libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 17.05.04, 08:06
            ...oczywiscie to należy "spożyc" czarną i gorącą najlepiej rano...
            Libressa
            ---
            • poo3 Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 17.05.04, 09:23
              libressa napisała:

> ...oczywiscie to należy "spożyc" czarną i gorącą najlepiej rano...
              > Libressa
              > ---

...oczywiście,mała czarna gorąca ,TO już mała zimna...cokolwiek:(
              • libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 17.05.04, 09:46
                ...nie trac nadziei, Droga Siostro,
                nieprzewidziane okolicznosci stanęły
                na na drodze, czarnej gorącej tej niestygnacej...
                Libressa
                ---
                • poo3 Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 17.05.04, 12:45
                  libressa napisała:

> ...nie trac nadziei, Droga Siostro,
                  > nieprzewidziane okolicznosci stanęły
                  > na na drodze, czarnej gorącej tej niestygnacej...
                  > Libressa
                  > ---

...własnie ja straciłam , tę nadzieje oczywiście...jak będziesz chciała odkupic
                  Swoje grzechy,to jestem pod 07000000...cokolwiek:)
                  • libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 17.05.04, 13:01
                    ...nigdy....
                    ---
                    • poo3 Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 17.05.04, 18:39
                      libressa napisała:

> ...nigdy....
                      > ---

...nigdy nie mów nigdy...cokolwiek:)
    • debi_bebi Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 17.05.04, 07:54
      Ooo, jak ekumenicznie, to ja się przyłączam! Odczuwam bowiem niewytłumaczalną
      miłość do ludzkości.... :))
      • libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 17.05.04, 07:56
        Witaj Debi, chcesz byc oryginalna, doceniam:))))))
        Libressa
        ---
        • debi_bebi Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 17.05.04, 08:00
          Jaka tam oryginalna! Ja idę z duchem, z czasem, z postępem ;)
          • libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 17.05.04, 08:05
            ...Debi, jesteś zarozumiała cokolwiek....
            w latach 60-tych, tez wszyscy, wszystkich kochali...
            Ja też idę z czasem z duchem i p o d s t ę p e m:)))))
            Libressa
            ---
            • debi_bebi Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 17.05.04, 08:11
              Nie chwal się tak tym podstępem, to niepolitycznie względem branych na
              podstęp ;)
              • libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 17.05.04, 08:15
                ...wręcz przeciwnie, to jest własnie to co kusi, chec udowodnienia
                mi ,ze nie jestem taka podstepna jak mi sie wydaje...
                Libressa
                ---
                • debi_bebi Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 17.05.04, 08:36
                  Rzeczywiście, jak tak obserwuję Cię i ich, to to zdaje egzamin :)
                  • libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 17.05.04, 08:40
                    ...to jest tylko net, gra pozorów, zabawa, manipulacja,
                    chociaż zdarza sie,ze gra zaczyna toczyc sie na innych
                    płaszczyznach i jest zdecydowanie bardziej fascynująca.
                    Libressa
                    ---
                    • Gość: piecyk gazowy Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.04, 10:28
                      No, zdarza się... :-DDD
                      • libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 17.05.04, 10:37
                        ...bardzo głeboka myśl...cokolwiek :)))))))
                        PS
                        Piecyku jestes po, w trakcie, czy przed?
                        Libressa
                        ---
                        • Gość: piecyk gazowy Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.04, 11:57
                          Wszystko na raz. Tak myślę! :-DDD
                          • libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 17.05.04, 11:59
                            ...rozumiem dywersyfikacja ryzyka, tez praktykuje
                            ---
                            • Gość: piecyk gazowy Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.04, 12:01
                              Jakiego ryzyka? To nie jest to o czym myślisz. :-)
                              • libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 17.05.04, 12:08
                                Piecyku, to tylko taki termin, nie irytuj sie,
                                chodziło o wielowatkowóść.
                                skad wiesz o czym myśle?:))))))
                                ---
                                • Gość: piecyk gazowy Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.04, 12:31
                                  Ja się nie irytuję, bynajmniej! :-) A skąd wiem o czym myślisz? Hm... myślę, że
                                  to moja wrodzona inteligencja! ;-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

[PS: Sygnaturki nie musisz pisać ręcznie, jest opcja w Moje forum, może być
                                  dodawana automatycznie.]
                                  • libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 17.05.04, 12:38
                                    ...w to nie wątpie...
                                    sygnaturka jest automatycznie z mojego MF:)
                                    ---
                                  • Gość: piecyk gazowy Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.04, 12:51
                                    Sorry za skuchę z sygnaturką. :-((( To teraz 3 kreseczki dają (ten separator)?
                                    Dlatego pomyślałem, że ręcznie wklepujesz.
                                    • libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 17.05.04, 12:55
                                      ...czasami w pospiechu wykasuje recznie :))))))
                                      wiem, wiem znam Cie z FK
                                      ---
                                      • Gość: piecyk gazowy Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.04, 13:23
                                        Fajne są Twoje sygnaturki (ta i poprzednia), podobają mi się. Z FK mnie znasz???
                                        • libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 17.05.04, 13:39
                                          ...tak lubie fajne sygnaturki, one zwawsze
                                          podkreslają moj aktualny nastroj.
                                          Z komputrów
                                          ---
                                          • Gość: piecyk gazowy Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.04, 13:55
                                            No, Twoje są fajne... Na komputrach to ja Cię nie widziałem, pewnie innego
                                            nicka używasz, a ja tu bywam przelotem w celach rekreacyjno-rozrywkowych. ;-)
                                            • libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 17.05.04, 14:15
                                              ...pomogłes wiele razy rozwiazac problem mojemu Synowi,
                                              a ja tylko jako czytacz, dzieki bardzo:)
                                              ---
                                              • Gość: piecyk gazowy Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.04, 14:19
                                                Nevermind! ;-) I popatrz, Ty, popatrz, jaki ten świat (forum) jest mały... ;-)
                                                • libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 17.05.04, 14:24
                                                  ...niczym zaścianek:)))))
                                                  ---
                                                  • Gość: piecyk gazowy Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.04, 14:36
                                                    Czuję się niczym w wiejskim gumnie! ;-)
                                                  • libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 17.05.04, 16:59
                                                    ...czasami podobnie
                                                    Libressa
                                                    ---
                                                  • Gość: piecyk gazowy Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) IP: *.visp.energis.pl 17.05.04, 20:37
                                                    Toć my z jednej gliny ulepieni - na to wychodzi! ;-)
                                                  • libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 17.05.04, 21:06
                                                    ...masz coś przeciwko temu?
                                                    to jest glina ,z której wytwarza sie delikatną porcelane
                                                    ---
                                                  • Gość: piecyk gazowy Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.04, 11:52
                                                    Albo twardą stal! ;-)
                                                  • libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 18.05.04, 11:57
                                                    ...bądź zatem ze spiżu, ja bedę Miśnią :)
                                                    ---
                                                  • Gość: piecyk gazowy Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.04, 12:10
                                                    Spiż i miśnia - prawdę mówiąc oba słowa niewiele mi mówią. Coś mi tylko trochę
                                                    spiż świta... ;-)
                                                  • libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 18.05.04, 12:18
                                                    ...szlachetna, piekna i krucha :)
                                                    ---
                                                  • Gość: piecyk gazowy Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.04, 13:17
                                                    Krucha? Niedobrze... ;-)
                                                  • libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 18.05.04, 14:43
                                                    ...ale pod innym względem wytrzymała, np. temperatury:))))
                                                    ---
                                                  • Gość: piecyk gazowy Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.04, 14:48
                                                    Eee, to tak jak ja... :-)
                                                  • libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 18.05.04, 15:19
                                                    ...sam widzisz ile mamy wspolnego:)))
                                                    ---
                                                  • Gość: piecyk gazowy Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) IP: *.visp.energis.pl 18.05.04, 21:15
                                                    OK, to kiedy dajemy na zapowiedzi? ;-)
                                                  • libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 18.05.04, 21:17
                                                    ...musisz sie najpierw oswiadczyc :)
                                                    ---
                                                  • Gość: piecyk gazowy Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) IP: *.visp.energis.pl 18.05.04, 21:30
                                                    Tak w necie? Przy wszystkich? ;-)
                                                  • libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 18.05.04, 21:33
                                                    ...a co ,chcesz sie od początku ukrywać?
                                                    hipokryto!!! a pierscionek to pewnie z "cybanta":(
                                                    w najlepszym wypadku:)
                                                    ---
                                                  • Gość: piecyk gazowy Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) IP: *.visp.energis.pl 18.05.04, 21:42
                                                    Ty na mnie nie krzycz, tylko lepiej swoją gołą fotkę przyślij! ;-)
                                                  • libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 18.05.04, 21:43
                                                    ...nie zaryzykujesz w ciemno?, tyle juz
                                                    tu moich opisów jest na FT :)
                                                    ---
                                                  • Gość: piecyk gazowy Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) IP: *.visp.energis.pl 18.05.04, 21:48
                                                    Nieee, fota musi być i już!!! ;-)))
                                                  • libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 18.05.04, 22:02
                                                    no dobra poszukam czegos, nic nie ma w Tobie z hazardzisty:(
                                                    ---
                                                  • Gość: piecyk gazowy Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) IP: *.visp.energis.pl 18.05.04, 22:03
                                                    Eee, tam, just kiddin'. :-) Ale jak masz coś to ślij! :-DDD
                                                  • libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 18.05.04, 22:23
                                                    musze sie troche podroczyc nie jest łatwa;)
                                                    ---
                                                  • Gość: piecyk gazowy Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.04, 07:51
                                                    Aha, a nie boisz się, że się poddam na starcie? ;-)
                                                  • libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 19.05.04, 08:46

...biore to pod uwagę, tez jestem przygotowana :)
                                                    ---
                                                  • Gość: piecyk gazowy Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.04, 08:52
                                                    Aha, czyli "wszystkie wyjścia obstawione"! ;-)
                                                  • libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 19.05.04, 08:56
                                                    ...wszak ce(chuje) nas profesjonalizm :)
                                                    ---
                                                  • Gość: piecyk gazowy Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.04, 09:13
                                                    Nas? To ile Was tam jest? :-)
                                                  • libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 19.05.04, 09:16
                                                    ...jak to ile, a ile masz palników?! :)
                                                    ---
                                                  • Gość: piecyk gazowy Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.04, 09:25
                                                    1, a co? :-)
                                                  • libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 19.05.04, 09:52
                                                    ..to bedziesz miał problem :)
                                                    ---
                                                  • Gość: piecyk gazowy Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.04, 10:10
                                                    Tak? A to niby dlaczego?
                                                  • libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 19.05.04, 10:26
                                                    ...jestesmy trzy, ale dasz rade, mocarnej konstrukcji jesteś :)
                                                    ---
                                                  • Gość: piecyk gazowy Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.04, 10:27
                                                    Trzy? Czyli kto? Ty i kto jeszcze? I czemu mam dać radę? :-)
                                                  • libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 19.05.04, 10:37
                                                    ...trzy Czarownice...zgadnij...bo jestes ambitny :)
                                                    ---
                                                  • Gość: piecyk gazowy Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.04, 10:44
                                                    Ja ambitny? Trzy Czarownice? I gdzie Wy jesteście? Nie na mój rozumek takie
                                                    zagadki...
                                                  • libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 19.05.04, 10:45
                                                    ...rozumek Twój ogarnia wszystko, jak to gdzie
                                                    na Łysej Górze :)
                                                    ---
                                                  • Gość: piecyk gazowy Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.04, 11:03
                                                    Aaa, to chyba że. A czemu akurat na łysej? :-)
                                                  • libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 19.05.04, 11:07
                                                    ...a wybrażasz sobie bezzębne czarownice na owłosinej?
                                                    ---
                                                  • Gość: piecyk gazowy Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.04, 11:17
                                                    Ja wyobrażam sobie i na owłosionej i na łysej! :-DDD

ROTFL! :-)))
                                                  • libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 19.05.04, 11:25
                                                    ...to rozumiem, grunt to wyobraźnia,
                                                    sprawia,ze widzimy rzeczy niewyobrażalne
                                                    :)))))
                                                    ---
                                                  • Gość: piecyk gazowy Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.04, 11:33
                                                    No, ale te bezzębne czarnownice to mnie jakoś nie pociągają...
                                                  • libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 19.05.04, 11:36
                                                    ...ale po jednym mamy do otwierania pifka. :)
                                                    ---
                                                  • Gość: piecyk gazowy Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.04, 11:41
                                                    Aaaaaaaaaa, a drugi żeby bolał? ;-)
                                                  • libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 19.05.04, 11:44
                                                    ...mówie mamy po jednym!!!
                                                    ---
                                                  • Gość: piecyk gazowy Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.04, 11:47
                                                    Nie brzmi to zachęcająco... Może o to chodzi?
                                                  • libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 19.05.04, 11:50
                                                    ...to fakt, podobno do odważnych świat nalezy ROTFL
                                                    ---
                                                  • Gość: piecyk gazowy Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.04, 12:03
                                                    Wolę nie ryzykować... Może w ciemno, tak, ale tu karty na stole... ;-)
                                                  • libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 19.05.04, 12:05
                                                    ...jednak nie jestesmy dobraną parą:(
                                                    ---
                                                  • Gość: piecyk gazowy Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.04, 12:12
                                                    Skąd od razu takie wnioski? :-)
                                                  • libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 19.05.04, 12:19
                                                    ...stawiasz takie wymagania, boisz sie ryzyka,
                                                    jestes zatem niezdecydowany :)
                                                    ---
                                                  • Gość: piecyk gazowy Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.04, 12:52
                                                    Postawiłem jakieś wymagania? :-)
                                                  • libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 19.05.04, 12:57
                                                    ...a te nagie foty? :)
                                                    ---
                                                  • Gość: piecyk gazowy Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.04, 12:58
                                                    Co to za wymaganie!? ;-) Zresztą to był wyjściowy punkt do negocjacji! ;-)))
                                                  • libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 19.05.04, 13:10
                                                    osz Ty Piecyku, jestes mądry, masz przewage,
                                                    ekshibicjonisto, puszysz sie w kazdy AGD,
                                                    a ja jestem skromna:)whatever...
                                                    ---
                                                  • Gość: piecyk gazowy Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.04, 13:14
                                                    Mądry? Mam przewagę? (Może ważę więcej od Ciebie najwyżej). Ekshibicjonisto? W
                                                    każdym AGD? Nie widziałem nigdzie na żywo piecyka gazowego, nie wiem nawet, ile
                                                    takie cudo może kosztować! No i ja też jestem skromny!
                                                  • libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 19.05.04, 13:16
                                                    ...jednopalnikowy:( ale cudo :)
                                                    ---
                                                  • Gość: piecyk gazowy Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) IP: *.visp.energis.pl 19.05.04, 19:07
                                                    To Ty się smucisz czy cieszysz? Zdecyduj się! :-)
                                                  • libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 19.05.04, 19:13
                                                    ...co za pytanie, jestem kobietą mam prawo do sprzecznosci!!!
                                                    ---
                                                  • Gość: piecyk gazowy Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) IP: *.visp.energis.pl 19.05.04, 19:27
                                                    Aha, to przepraszam... A ja to mam być stały, wierny itd. tak? ;-)
                                                  • libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 19.05.04, 19:51
                                                    ... a jak Ty sobie to wyobrażałes? :)
                                                    ---
                                                  • Gość: piecyk gazowy Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) IP: *.visp.energis.pl 19.05.04, 19:56
                                                    No, najpierw Ty się rozbierasz... itd. Tak to sobie wyobrażałem! :-DDD
                                                  • poo3 Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 19.05.04, 19:58
                                                    Gość portalu: piecyk gazowy napisał(a):

> No, najpierw Ty się rozbierasz... itd. Tak to sobie wyobrażałem! :-DDD

...wtrace swoje 3poo3, uwazaj zebyś nas nie pomylił...cokolwiek:)
                                                  • poo3 Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 19.05.04, 20:07
                                                    Gość portalu: piecyk gazowy napisał(a):

> No, najpierw Ty się rozbierasz... itd. Tak to sobie wyobrażałem! :-DDD

..to był żart,bella chwilowo zajęta...coklwiek:)
    • Gość: młody Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.04, 08:13
      Nie masz z kim porannego numerka walnąć, że tak krzyczysz z ranka, hę ?
      • libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 17.05.04, 08:16
        ...Młody, myślisz monotematycznie...
        Libressa
        ---
        • Gość: młody Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.04, 08:20
          My, normalni faceci, z rana, zazwyczaj tak myślimy - postaraj się to
          zapamiętać, będzie tobie lżej.
          • debi_bebi Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 17.05.04, 08:27
            To mów od razu, że to ty masz ochotę, zamiast obarczać Libressę swoimi
            niezaspokojonymi chuciami. Spryciarz jaki! :)
            • libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 17.05.04, 08:32
              ...Debi to młodosc, później mu przejdzie...
              Libressa
              ---
          • libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 17.05.04, 08:31
            ...wiem, wiem krew macie rano w dolnych partiach i mózg jakby troche słabiej...
            LIbressa
            ---
            • jutro.bedzie.lepiej Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 17.05.04, 12:21
              libressa napisała:

> ...wiem, wiem krew macie rano w dolnych partiach i mózg jakby troche
              słabiej...
              > LIbressa

Sentencja żywcem z kawału;-)
              "Przychodzi Pan Bog do Adama i mówi: Przynosze ci dwie wiadomosci
              dobrą i złą.
              Mów te dobrą najpierw - odpowiada Adam.
              Mam dla ciebie dwa nowe organy mózg i penisa - powiada Bóg.
              Super! - ucieszył sie Adam - A jaka jest ta zła wiadomosc?
              - Krwi wystarcza ci na kozystanie tylko z jednego z nich:-))
              adam
              • libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 17.05.04, 12:23
                ...to było na podstawie tego dowcipu:))))))))))))))))))
                ---
    • Gość: Nieznajomy Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.04, 08:49
      witam wszystkich, dobry humorek i to w poniedzialek!!!
      pzdr!
      • libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 17.05.04, 09:47
        ...poniedziałek, jak poniedziałek nazwijmy go niedziela bis...
        Libressa
        ---
        • Gość: przemek Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) IP: 10.30.133.* 17.05.04, 10:43
          sie masz Libresso?!w ta piekna niedziele bis!?
          O co dzisiaj tyle halasu rana?
          • libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 17.05.04, 10:52
            ...siema Przemku, widać nie lubia świetowac
            ---
            • Gość: przemek Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) IP: 10.30.133.* 17.05.04, 11:01
              Widac zazdrosza i dlatego te humorki.
              Och Libresso jaki piekny mnie dzien nastal po tych deszczach i szarugach
              pozdrawiam wszystkich tych wyspanych i nie
              • libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 17.05.04, 11:06
                ...a tam, od razu zazdroszcza, nie demonizuj
                ---
        • Gość: orcheystra Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) IP: *.do.pl / *.generacja.pl 19.05.04, 16:51
          niedziela tres, licząc również środę.
    • commentator I czego .... 17.05.04, 10:31
      ... tak krzyczy. Południe już, czy co ?
      • libressa Re: I czego .... 17.05.04, 10:39
        ...i Ty Brutusie...
        a zapowiadało sie tak miło:(
        Libressa
        ---
        • commentator Brutus pierwej sam w palec się skaleczył. 17.05.04, 10:42
          Miło zawsze może być, ale nie w środku nocy !
          • libressa Re: Brutus pierwej sam w palec się skaleczył. 17.05.04, 10:53
            ...przesadzasz, na "miło", kazda pora jest odpowiednia...
            ---
            • commentator Na "miło" ... zawsze czas ... 17.05.04, 10:56
              ... lecz oko też trzeba "łamać"

Klawikord od kompiutra swe piętno na policzku zostawił :(
              • libressa Re: Na "miło" ... zawsze czas ... 17.05.04, 10:58
                ...tak, w antraktach mozna "łamac"
                ---
                • Gość: Nieznajomy Re: Na "miło" ... zawsze czas ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.04, 11:55
                  wiesz co mowisz
    • jutro.bedzie.lepiej Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 17.05.04, 12:11
      Dopiero piję kawkę i jestem jeszcze przed porannym prisznicem ale
      odrazu "Szkaradny" - no nie!!
      • libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 17.05.04, 12:22
        ...Dobre Południe, Szkaradny inaczej:)
        ---
        • jutro.bedzie.lepiej Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 17.05.04, 12:44
          "Życie składa się z wielu drobnych monet; kto je podnosi jest zamożny."
          Anouilh, Jean

i tym miłym akcentem musze kończyć bo idę "podnosić monety::-)
          • libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 17.05.04, 12:46
            ...powodzenia...
            :)pa!
            ---
    • mario2 Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 17.05.04, 14:09
      Oj widze ze pterodaktylizm poranny sie szerzy. A ja dopiero co oczy
      otworzylem :)
      • libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 17.05.04, 14:11
        ...chyba ze snu zimowego, bo dawno Cie nie było:)
        ---
        • mario2 Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 17.05.04, 14:25
          To fakt. Nie mam zbyt wiele czasu by tu zagladac. Stale w jakichs rozjazdach
          jestem....:( Eh chyba nalezy sie rozgladnac za jakas nowa praca....
          • libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 17.05.04, 14:28
            ...tak to prawda,ze praca nie pozwala czasami skupic sie na forumowaniu
            ---
            • mario2 Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 17.05.04, 14:37
              Czasami? Mnie wcale na nic nie pozwala :( Wlasnie wrocilem z Targow w Poznaniu,
              a juz jutro wybieram sie na Litwe. Pozniej Austria, Niemcy :( Zyc sie nie chce :
              (
              • andulka7 Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 17.05.04, 15:51
                mario2 napisał:

> Czasami? Mnie wcale na nic nie pozwala :( Wlasnie wrocilem z Targow w
                Poznaniu,
                >
                > a juz jutro wybieram sie na Litwe. Pozniej Austria, Niemcy :( Zyc sie nie
                chce
                > :
                > (

Biedactwo, no rzeczywiście musisz koniecznie zmienić pracę...
                :-p
                • Gość: mario2 Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.05.04, 15:58
                  hihi, a Ciebie skad tu przywialo? :)))))
                • Gość: mario2 Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.05.04, 15:59
                  Hihihi - a Ciebie skad tu przywialo? :))))))
                  • andulka7 Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 17.05.04, 20:19
                    Stale czuwam. Tylko małomówna jestem :-D
                    • Gość: mario2 Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.04, 07:50
                      To tak jak ja :)
                      A do jakich dochodzisz wnioskow?
                      • andulka7 Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 18.05.04, 11:52
                        Ojej, a czy to obowiązkowe ?? :-/
                        • Gość: mario2 Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.04, 12:51
                          Przeciez wiesz ze u mnie nie ma nic obowiazkowego :)
                          Tak sie pytam, bom ciekaw :)
                          • andulka7 Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 18.05.04, 22:18
                            A, jakoś mię rozleniwiło i zęby jadowe schowałam, nie chce mi się :)
                            • Gość: mario2 Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.05.04, 09:27
                              Za to kawaly niezle sie Ciebie trzymaja :) Tylko dlaczego dostaje je kiedy
                              siedze z klientami. Musze wtedy rzec jak osiol :)
                              • andulka7 Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 19.05.04, 14:38
                                Jakie kawały, do cholery 8-/
              • libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 17.05.04, 17:00
                ...dokonaj zatem wyboru

LIbressa
                ---
                • Gość: mario2 Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.04, 07:51
                  Wybieram wyborowa :)
                  • libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 18.05.04, 08:01
                    ...jestes amatorem wytrawnych...
                    ---
                    • Gość: mario2 Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.04, 08:31
                      Nie tylko- slodkie tez mnie pasjonuja :)
                      • libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 18.05.04, 08:36
                        ...słodycz tez moze byc "wytrawna" :)
                        ---
                        • Gość: mario2 Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.04, 08:44
                          to tak jak w napojach ktore preferowalem w latach mojej mlodosci :)
                          "Usmiech soltysa", "Czar PGR-u"... eh lezka sie w oku kreci :)
                          • libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 18.05.04, 08:52
                            ...tak, to była słodycz tamtych lat :)
                            ---
                            • Gość: mario2 Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.04, 09:25
                              do tego salcesonik, kaszanka.... hmmm az mi sie mordka smieje. To se uz ne
                              vrati, a dzieci nam nie uwierza :)
                              • libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 18.05.04, 09:32
                                Gość portalu: mario2 napisał(a):

> do tego salcesonik, kaszanka.... hmmm az mi sie mordka smieje. To se uz ne
                                > vrati, a dzieci nam nie uwierza :)

..Mario, jaki salcesonik, pod paluszek...:)
                                Libressa
                                ---
                                • Gość: mario2 Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.04, 11:45
                                  u nas na Slasku mielismy dostep do kaszanki :)
                                  • libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 18.05.04, 11:48
                                    ...dawne czasy, dawne przywileje, to se ne vrati :)
                                    ---
                                    • Gość: mario2 Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.04, 12:51
                                      Teraz- w nowych czasach tez sa przywileje. No przynajmniej dla niektorych,
                                      nieprawdaz? :))))
                                      • libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 18.05.04, 12:57
                                        ...szkoda tylko, że coraz czesciej dotyczy to miernot :)
                                        ---
                                        • Gość: mario2 Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.04, 13:08
                                          w kazdym razie ja ich nie wybieram :)
                                          • libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 18.05.04, 14:44
                                            ...tez jestem wolna od tych wyborów, tzw. "mniejszego zła" :)
                                            ---
                                            • Gość: mario2 Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.04, 15:20
                                              cokolwiek to znaczy- brzmi niezle. Tylko jak sie ma do tzw. Prawdy obiektywnej?
                                              • libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 18.05.04, 15:31
                                                ...Prawda jest zawsze konkretna!!! :)
                                                ---
                                                • Gość: mario2 Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.04, 15:39
                                                  ale czy obiektywna?
                                                  • libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 18.05.04, 15:42
                                                    ...to zależy od obiektu :)
                                                    ---
                                                  • Gość: mario2 Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.04, 15:47
                                                    a ja? czy mnie czestujesz prawda obiektywna?
                                                  • libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 18.05.04, 16:18
                                                    ...w zasadzie nie moge obiektywnie,
                                                    wszak postrzegamm Cie jako kobieta,
                                                    ale jesteś konkretem :)))))
                                                    ---
                                                  • Gość: mario2 Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.05.04, 09:28
                                                    Co postrzegasz jako kobieta? Te wirtualna postac, nie majaca dla Ciebie ciala
                                                    ni duszy?
                                                  • libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 19.05.04, 12:03
                                                    ...przepraszam, nie zauważyłam Twojego posta wczesniej:)
                                                    Wirtualna kobieta nie moze inaczej...ale umysł nie jest wirtualny:)
                                                    ---
                        • poo3 Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 18.05.04, 08:56
                          libressa napisała:

> ...słodycz tez moze byc "wytrawna" :)
                          > ---

...czesc Kochanie,z ta sodycza nie przesadzaj,u mnie jeszcze srodek nocy...ale
                          na kawke znajdę czas...chyba kawka stała sie watkiem "wiodacym"...cokolwiek:)
                          • libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 18.05.04, 09:05
                            ...brandy, cygarka i teraz doszły jeszcze obcasy...
                            ---
                            • poo3 Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 18.05.04, 09:07
                              libressa napisała:

> ...brandy, cygarka i teraz doszły jeszcze obcasy...
                              > ---

...to Twoja domena,ja tylko boso,po rosie w satynowej pizamce ku uciesze
                              sasiadow...cokolwiek:)
                              • libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 18.05.04, 09:30
                                ...jak bosonoga Contessa...:)
                                lubie stukac..ale nie dla wszystkich...cokolwiek:)
                                ---
                                • poo3 Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 18.05.04, 09:34
                                  ...tylko dla wybranców,kaszaloty bez szans...cokolwiek:)
                                  • libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 18.05.04, 09:36
                                    ..."only", dla tych co maja słuch absolutny i znaja sie na muzyce...
                                    ---
                                    • poo3 Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 18.05.04, 09:40
                                      ...cygarko,brandy,motylki,obcasy,muzyka...tworzymy ideał ,ideału...cokolwiek:)
                                      • libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 18.05.04, 09:43
                                        ...dla niektórych, Star dust..:)
                                        ---
                                        • poo3 Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 18.05.04, 18:27
                                          libressa napisała:

> ...dla niektórych, Star dust..:)
                                          > ---

...dla niektorych "Gwiezdne wojny"...cokolwiek:)
    • libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 19.05.04, 06:49
      ...co prawda środek nocy, ale warto oczęta otworzyc,
      każdy dzień to nowa szansa, na whatever...

que sera, sera ...

Miłego dnia!
      ---
      • Gość: wienek Miłego dzionka...:))) IP: *.ci.nsw / 217.153.83.* 19.05.04, 06:55
        również zyczę !!!:))))
        • libressa Re: Miłego dzionka...:))) 19.05.04, 07:08
          ...miły bedzie z pewnoscia, a czy dobry, to sie okaże,
          tak czy siak kawke z rana warto wchłonąć...
          Libressa
          ---
          • poo3 Re: Miłego dzionka...:))) 19.05.04, 07:12
            libressa napisała:

> ...miły bedzie z pewnoscia, a czy dobry, to sie okaże,
            > tak czy siak kawke z rana warto wchłonąć...
            > Libressa
            > ---

...ze mną?:))
            • libressa Re: Miłego dzionka...:))) 19.05.04, 07:21
              ...rano only z Toba, zdarzyłas juz zmienic nicka? :))))))))
              odstawię only Młodego>:)
              ---
              • poo3 Re: Miłego dzionka...:))) 19.05.04, 07:22
                libressa napisała:

> ...rano only z Toba, zdarzyłas juz zmienic nicka? :))))))))
                > odstawię only Młodego>:)
                > ---

...oki,czekam...Pysialek!
              • Gość: orcheystra Re: Miłego dzionka...:))) IP: *.do.pl / *.generacja.pl 19.05.04, 16:54

poza to dość meandryczny stan natury. O ile oczywiście brać serio słowa Meandra.
    • Gość: Rumpel Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.04, 16:23
      troche pozno,
      ale wstalem
      pozdro!
      • libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 19.05.04, 19:14
        ...dawno nie zaglądałes:)
        ---
    • libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 20.05.04, 06:32
      ...Dzień dobry, a nawet bardzo dobry, bo jakiż moze byc, po...

..."Lupanar w którym sprzedajemy za bezcen swoje ciała
      Klientów ściąga z wszystkich okolicznych wsi i miast
      Żyjemy z cudzych żądz i wstydów
      Których się żadna z nas nie bała
      Choć przecież jest kobietą każda z nas...

...Nikt dusz nie szuka w lupanarze
      Więc niech się tu tymczasem skryją
      Dopóki ktoś nam nie odbierze ciał"...

Libressa
      ---
      • roompel Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 20.05.04, 08:47
        znowu udalo sie wstac.
        pzdr!
        • poo3 Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 20.05.04, 09:16
          ...witaj o poranku,ktos mi rose ukradł...kawa czy herbata...cokolwiek:)
          • libressa Re: Wstawć Szkaradne Śpiochy...:)))) 20.05.04, 09:57
            ...oby rosa na sabat była:)))))
            ---

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka