debi_bebi 05.06.04, 07:02 Panie między sobą potrafią rozmawiać sympatycznie i długo, a Panom rzadko która rozmowa się klei (jak nie ma Pań, oczywiście)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oldpiernik Re: Dlaczego 05.06.04, 09:49 debi, no przeciez nie powiedzą Ci, że gadali o Tobie albo, co gorsza, o innej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Dlaczego 05.06.04, 10:36 To Panowie nie mają innych tematów do rozmów pomiedzy sobą? Aaaa, to już wszystko rozumiem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Dlaczego 05.06.04, 11:25 Jeszcze o meczach, samochodach i polityce. Na wszystkim znaja sie wysmienicie,ale jak bedziesz kupowala samochod to lepiej radz sie kolezanki. Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: Dlaczego 05.06.04, 14:20 Radź się koleżanki bo facet taki kolor Ci podpowie co to do żadnych butów ci nie będzie pasował ;) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Dlaczego 06.06.04, 06:43 Cover, jesteś nieco nie na czasie, teraz każdy do każdego pasuje (kolor) ;P Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: Dlaczego 07.06.04, 10:50 I to jest właśnie to, coverze wybacz, faceci ustalają, co i jak, uważając sprawę za załatwioną, kończą rozmowę. Kobiety ustalają, utalają, a kiedy już prawie mają mieć ustalone, kiedy pojawia się kwestia, czyja zasługa w ustalaniu jest większa. Później ustakaja jeszcze, która najlepiej doradzała, oczywiście ustalenie podlega ustaleniom jw..... i tak trwa bardzo pasjonująca rozmowa. My, prości, że tak powiem liniowi, faceci, nie mamy szans pojąć przestrzennego (też, że tak powiem) kojarzenia kobiet. Tak mniej więcej widzę problem, z konieczności zrzutowany na prostą, czyli uproszczony ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Panowie! 07.06.04, 12:47 Najwyższy chyba czas już skończyć tę rozmowę... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
netofil Re: Panowie! 07.06.04, 16:53 sqh napisał: > Najwyższy chyba czas już skończyć tę rozmowę... > ;-) > Najwyższy, bo coś nam się ona wyraźnie nie klei... :P) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Panowie! 07.06.04, 20:53 Rzeczywiście, wybitnych zdolności konwersacyjnych u Panów nie zauważam :P Odpowiedz Link Zgłoś
netofil Re: Panowie! 07.06.04, 21:04 Panowie rozumieją się i bez zalewu słów :P) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Panowie! 07.06.04, 21:10 Wszyscy Panowie tacy są ;) Biedactwo... :P Odpowiedz Link Zgłoś
netofil Re: Panowie! 07.06.04, 21:12 masz nade mną przewagę - ja wszystkich Panów nie znam :P) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Panowie! 07.06.04, 21:15 A po co mi wszyscy? Wystarczy jedno exemplum, skoro wszyscy tacy sami :P Odpowiedz Link Zgłoś
netofil Re: Panowie! 07.06.04, 21:20 mam nadzieję że nie każda Pani zadowala się jednym hmm.. exemplum dla wysnuwania tak dalece idących wniosków.. :P) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Panowie! 07.06.04, 21:26 Tutaj użyłam metody od szczegółu do ogółu, ale mogę i na odwrót :P Odpowiedz Link Zgłoś
netofil Re: Panowie! 07.06.04, 21:26 debi_bebi napisała: > Uhm, wystarczy im zalew % :P Gdybym był młodszy, dziewczyno, Gdybym był młodszy! Piłbym, ach, wtenczas nie wino, Lecz spojrzeń twoich najsłodszy Nektar, dziewczyno! ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Panowie! 07.06.04, 21:28 Cicho! Bo będę musiała odwołać co powiedziałam o męskich talentach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
netofil Re: Panowie! 07.06.04, 21:34 już nic nie mówię skoro o to prosisz (i tym Panowie różnią się od Pań :P))) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Panowie! 07.06.04, 21:39 owo milczenie niechaj będzie przerywnikiem w werbalnym komunikowaniu - czasem ku żywszej pogawędce dusz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
netofil Re: Panowie! 07.06.04, 21:46 racja wieszcz napisałby: ... po co nam rozmowa? Czemu chcąc z tobą uczucia podzielać nie mogę duszy prosto w duszę przelać? ... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Panowie! 07.06.04, 21:45 Wytężając wzrok dałoby się odnależć jeszcze parę różnic, ale skoro uparłeś się nic nie mówić ... :P netofil napisał: > już nic nie mówię skoro o to prosisz > (i tym Panowie różnią się od Pań :P))) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Panowie! 07.06.04, 21:51 jedność w różności - priorytetowe wyzwanie na poletku relacyjnym D-M ;) Odpowiedz Link Zgłoś
netofil Re: Panowie! 07.06.04, 21:57 z ust mi to wyjęłąś - Yin i Yang - Jedność Przeciwieństw: "Yin i Yang określają dwa stany każdej rzeczy czy zjawiska. Yin oznacza stronę żeńską, ciemną i bierną, a Yang męską, jasną, aktywną..." :) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Panowie! 07.06.04, 22:07 a jak w takim razie powinnam się zachować będąc stroną jasną i aktywną, po napotkaniu Yang w męskiej wydaniu? spięcie czy unik? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Panowie! 07.06.04, 22:09 a jak w takim razie powinnam się zachować będąc stroną jasną i aktywną, po napotkaniu Yang w męskiem wydaniu? spięcie czy unik? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Panowie! 07.06.04, 22:23 takoż ujednolićmy lekutko nasze cele - wówczas osiągniemy wspólny sukces w działaniu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Panowie! 08.06.04, 08:13 Wy się tu jednolićcie i jednoczcie, a ja sobie pójde do pracy :) Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: Panowie! 08.06.04, 08:20 Ja to jestem w pracy od 7:30 :-) Chciałem sobie obejrzeć Wenus na Słońcu, ale na razie - chmury... Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Panowie! 08.06.04, 08:30 a tak widzę oczyma wyobraźni nas na emeryturze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
netofil Re: Panowie! 08.06.04, 08:58 Was czyli Adminki tego forum!? Ale Fajne Babki :)) Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: Dlaczego 08.06.04, 09:48 Rzut na prostą był chyba błędem. Czasoprzestrzeń zakrzywiona i w kółko się kręcę. Na szczęście perspektywa emerytury wygląda niezwykle kusząco ;o) Tylko na którym okrążeniu meta...? Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Panowie! 09.06.04, 06:24 Nie poczuwam się, chociaż jeszcze nie brałam prysznica ;) Odpowiedz Link Zgłoś