Dodaj do ulubionych

Odchudzam się

IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.03.02, 12:50
I prosze się nie śmiać!!! Tylko trzymać za mnie kciuki.
Stanęłam na wagę a strzałka wbiła mi się prosto w serce....
Obserwuj wątek
    • mario2 Re: Odchudzam się 15.03.02, 12:51
      to i tak masz szczescie. Jak sie ostatnio na miescie wazylem- wyskoczyl
      bilecik : "prosze wchodzic pojedynczo"
    • Gość: yess Re: Odchudzam się IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.03.02, 12:51
      juz ci ta nauka na mozg sie rzucila. z czego ty chcesz sie odchudzac?
    • Gość: samanta Re: Odchudzam się IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.03.02, 12:51
      Pogielo cie Pom chyba;))
      • Gość: Pom Re: Odchudzam się IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.03.02, 12:53
        Nie pogięło, naprawdę. Dziś przymierzyłam spódnicę, w którą wchodziłam 3 miechy
        temu. Dziś w nią nie wchodzę. Serio. :(
        • Gość: samanta Re: Odchudzam się IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.03.02, 12:57
          a moze to nie tkanka tluszczowa a baby rosnie?;)))))
          • Gość: Pom Re: Odchudzam się IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.03.02, 13:00
            Wybacz Samcia, ale przy największym optymiźmie w TYM miejscu, żebym nie wiem
            jak patrzyła dzidzi być nie może!!:))
            • jasmina_tdi Re: Odchudzam się 15.03.02, 13:10
              ja tez sie odchudzam:))))))) wlasnie zaczelam 27 raz z kolei:)))))) 27 wiosna w
              moim zyciu a ja jak tem mastodont bede latac po ukwieconych lakach:((((
              • Gość: Pom Re: Odchudzam się IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.03.02, 13:11
                Ale poważnie się zmartwiłam. Nigdy tyle nie wazyłaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmm:
                (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
                • jasmina_tdi Re: Odchudzam się 15.03.02, 13:12
                  a ile wazysz Pom????(mozesz to zaszyfrowac:))))

Gość portalu: Pom napisał(a):

> Ale poważnie się zmartwiłam. Nigdy tyle nie wazyłaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmm:
                  > (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

• Gość: Pom Re: Odchudzam się IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.03.02, 13:15
                    Mam 164 cm i ważę 58 kilo:( Rozpacz.... Ja zawsze oscylowałam około 50 i to
                    jest moja waga:((((((((((
                    Ktoś może powiedzieć, że to nie tragedia, zgadza się, tylko czuję się z tym
                    okropniem, a to jest najważniejsze!!! Jakbym ważyła 70 i by mi to nie
                    przeszkadzało to bym nie szalała przecież.
                    • bambis Re: Odchudzam się 15.03.02, 13:18
                      Jak stracic na wadze: kup wage za 100pln i sprzedaj za 50pln i to jest strata
                      na wadze.
                      • Gość: Pom Re: Odchudzam się IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.03.02, 13:21
                        Bambis, dziękuję za poradę, ale najpierw niech ta waga zanotuje odpowiedni
                        wynik mojej masy a potem to moge ją i za darmo oddać.:)
                        • Gość: Robuś Re: Odchudzam się IP: *.gazeta.pl 15.03.02, 13:57
                          A może ty tyjesz bo ... jesteś w ciąży ............
    • Gość: Meister Re: Odchudzam się IP: *.lubzel.com.pl 15.03.02, 13:52
      Rzuc ten pomysl. Po odchudzaniu kobieta wyglada na starsza. Poza tym zrob
      rozpoznanie ilu jest facetow, ktorym podobaja sie puszyte. Bedziesz zaskoczona
      liczba. Jak dla mnie mozesz wazyc i dwa razy tyle. Cmok.
    • maryjo2 Re: Odchudzam się 15.03.02, 13:57
      Pomcia, spokojnie, nie wpadaj w panikę. Zrzucisz śpiewajaco, jak się ładniejsza
      pogoda zacznie i skończysz naukę.
      • Gość: samanta Re: Odchudzam się IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.03.02, 13:59
        a ja wlasnie obzeram sie czekoladkami z ajerkoniakiem na poprawe humoru.Moge sobie wygladac jak baryla ,co
        mi tam:(
        • maryjo2 Re: Odchudzam się 15.03.02, 14:01
          Samcia, a ja pochłaniam czekoladę z orzechami :) I bardzo mi smakuje, co mi tam!
        • Gość: Meister Re: Odchudzam się IP: *.lubzel.com.pl 15.03.02, 14:01
          I to jest sluszne podejscie. Popieram !
          • Gość: Pom Re: Odchudzam się IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.03.02, 14:36
            Nie bede wyglać strasznie. Strasznie to teraz wyglądam!!!!!!!!!
            Moze niektórzy lubia puszyste, ale ja siebie puszystej absolutnie nie widzę.
            Zeżarłam właśnie pomarańczę, o!.:)
            • aniela_ Re: Odchudzam się 15.03.02, 15:40
              pomarancze są tłuste i tuczące
              • jasmina_tdi A JA MAM W DUPIE ODCHUDZANIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.03.02, 17:11
                dokladnie w dupie i jeszcze w kilku innych miejscach!!!!!!:))))))))))
                nie mam najmniejszego zamiaru zdychac z glodu tylko dlatego, zeby jakies zboki
                mogly sie do mnie slinic!!!! a poza tym jakbym byla 10 kg chudsza, to nie mialyby
                sie do czego hehehehehe... ja tam siebie lubie i moj tylek tez!!!!!! raz na
                jakis czas trafi sie dupek co popsuje mi humor - na szczescie, nie za czesto (na
                szczescie tylko raz:))))))
    • Gość: czort Re: Odchudzam się pomka!!!! IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 15.03.02, 17:21
      ale ty masz posrane w tym lbie durnowatym!!!
      164 cm i 58 kg??? kurwa amac!!! ja tyz kcem tak wazyc! no nawet i 60 kg kcem!!!!
      ale ci naprawdem siem na mozgi rzucilo.
      • Gość: Pom Re: Odchudzam się pomka!!!! IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.03.02, 17:50
        Nie rzuciło, po prostu chce wyglądać jak kiedyś, kiedy sie dobrze ze sobą
        czułam. Uważasz, że to jest nienormalne?
        • Gość: samanta Re: Odchudzam się pomka!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.03.02, 17:58
          po szczecinie taki chodzi pojeb.Naukowiec !uczyl siem,uczyl az zeswirowal;))))))))))
    • onlyania Re: to ja tez.... 15.03.02, 18:15
      sie odchudzam.....
      jak bede chudsza to bede sie wydawala wyzsza i nie beda mnie kuruplem nazywali,
      he he he :))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka