Gość: Pom IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.03.02, 12:50 I prosze się nie śmiać!!! Tylko trzymać za mnie kciuki. Stanęłam na wagę a strzałka wbiła mi się prosto w serce.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mario2 Re: Odchudzam się 15.03.02, 12:51 to i tak masz szczescie. Jak sie ostatnio na miescie wazylem- wyskoczyl bilecik : "prosze wchodzic pojedynczo" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yess Re: Odchudzam się IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.03.02, 12:51 juz ci ta nauka na mozg sie rzucila. z czego ty chcesz sie odchudzac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Odchudzam się IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.03.02, 12:51 Pogielo cie Pom chyba;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: Odchudzam się IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.03.02, 12:53 Nie pogięło, naprawdę. Dziś przymierzyłam spódnicę, w którą wchodziłam 3 miechy temu. Dziś w nią nie wchodzę. Serio. :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Odchudzam się IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.03.02, 12:57 a moze to nie tkanka tluszczowa a baby rosnie?;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: Odchudzam się IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.03.02, 13:00 Wybacz Samcia, ale przy największym optymiźmie w TYM miejscu, żebym nie wiem jak patrzyła dzidzi być nie może!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Odchudzam się 15.03.02, 13:10 ja tez sie odchudzam:))))))) wlasnie zaczelam 27 raz z kolei:)))))) 27 wiosna w moim zyciu a ja jak tem mastodont bede latac po ukwieconych lakach:(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: Odchudzam się IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.03.02, 13:11 Ale poważnie się zmartwiłam. Nigdy tyle nie wazyłaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmm: ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Odchudzam się 15.03.02, 13:12 a ile wazysz Pom????(mozesz to zaszyfrowac:)))) Gość portalu: Pom napisał(a): > Ale poważnie się zmartwiłam. Nigdy tyle nie wazyłaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmm: > ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: Odchudzam się IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.03.02, 13:15 Mam 164 cm i ważę 58 kilo:( Rozpacz.... Ja zawsze oscylowałam około 50 i to jest moja waga:(((((((((( Ktoś może powiedzieć, że to nie tragedia, zgadza się, tylko czuję się z tym okropniem, a to jest najważniejsze!!! Jakbym ważyła 70 i by mi to nie przeszkadzało to bym nie szalała przecież. Odpowiedz Link Zgłoś
bambis Re: Odchudzam się 15.03.02, 13:18 Jak stracic na wadze: kup wage za 100pln i sprzedaj za 50pln i to jest strata na wadze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: Odchudzam się IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.03.02, 13:21 Bambis, dziękuję za poradę, ale najpierw niech ta waga zanotuje odpowiedni wynik mojej masy a potem to moge ją i za darmo oddać.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robuś Re: Odchudzam się IP: *.gazeta.pl 15.03.02, 13:57 A może ty tyjesz bo ... jesteś w ciąży ............ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meister Re: Odchudzam się IP: *.lubzel.com.pl 15.03.02, 13:52 Rzuc ten pomysl. Po odchudzaniu kobieta wyglada na starsza. Poza tym zrob rozpoznanie ilu jest facetow, ktorym podobaja sie puszyte. Bedziesz zaskoczona liczba. Jak dla mnie mozesz wazyc i dwa razy tyle. Cmok. Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: Odchudzam się 15.03.02, 13:57 Pomcia, spokojnie, nie wpadaj w panikę. Zrzucisz śpiewajaco, jak się ładniejsza pogoda zacznie i skończysz naukę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Odchudzam się IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.03.02, 13:59 a ja wlasnie obzeram sie czekoladkami z ajerkoniakiem na poprawe humoru.Moge sobie wygladac jak baryla ,co mi tam:( Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: Odchudzam się 15.03.02, 14:01 Samcia, a ja pochłaniam czekoladę z orzechami :) I bardzo mi smakuje, co mi tam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meister Re: Odchudzam się IP: *.lubzel.com.pl 15.03.02, 14:01 I to jest sluszne podejscie. Popieram ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: Odchudzam się IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.03.02, 14:36 Nie bede wyglać strasznie. Strasznie to teraz wyglądam!!!!!!!!! Moze niektórzy lubia puszyste, ale ja siebie puszystej absolutnie nie widzę. Zeżarłam właśnie pomarańczę, o!.:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi A JA MAM W DUPIE ODCHUDZANIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.03.02, 17:11 dokladnie w dupie i jeszcze w kilku innych miejscach!!!!!!:)))))))))) nie mam najmniejszego zamiaru zdychac z glodu tylko dlatego, zeby jakies zboki mogly sie do mnie slinic!!!! a poza tym jakbym byla 10 kg chudsza, to nie mialyby sie do czego hehehehehe... ja tam siebie lubie i moj tylek tez!!!!!! raz na jakis czas trafi sie dupek co popsuje mi humor - na szczescie, nie za czesto (na szczescie tylko raz:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czort Re: Odchudzam się pomka!!!! IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 15.03.02, 17:21 ale ty masz posrane w tym lbie durnowatym!!! 164 cm i 58 kg??? kurwa amac!!! ja tyz kcem tak wazyc! no nawet i 60 kg kcem!!!! ale ci naprawdem siem na mozgi rzucilo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: Odchudzam się pomka!!!! IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.03.02, 17:50 Nie rzuciło, po prostu chce wyglądać jak kiedyś, kiedy sie dobrze ze sobą czułam. Uważasz, że to jest nienormalne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Odchudzam się pomka!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.03.02, 17:58 po szczecinie taki chodzi pojeb.Naukowiec !uczyl siem,uczyl az zeswirowal;)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: to ja tez.... 15.03.02, 18:15 sie odchudzam..... jak bede chudsza to bede sie wydawala wyzsza i nie beda mnie kuruplem nazywali, he he he :)))) Odpowiedz Link Zgłoś