Dodaj do ulubionych

panią.......

02.07.04, 20:25
ciężkich obyczajów poznam.........
Obserwuj wątek
    • Gość: pitka Re: a idź w cholere, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.04, 20:29
      jeszcze będziesz chciał znaczki oglądać !
      • Gość: gitka pitka, ci pokaze............. IP: *.ws146.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.04, 20:34
        ma takie znaczki pierwszorzedowe,
        jak to,
        przy kile:(
    • schizoo Re: panią....... 02.07.04, 20:54
      tylko poważne oferty............
    • wu_ka Re: panią....... 02.07.04, 22:47
      ...z ciezka reka i ciezkim dowcipem...
    • debi_bebi Re: panią....... 02.07.04, 22:56
      Nooo, to może ja się nadam? ;)
      • wu_ka Re: panią....... 02.07.04, 23:00
        nie rob mi konkurencji - myslalam o sobie ;)
        • debi_bebi Re: panią....... 02.07.04, 23:06
          A nie możemy zgodnie, parami ? Albo najlepiej całym zastępem, o ile się znajdą
          inne chętne :)
          • wu_ka Re: panią....... 02.07.04, 23:12
            ok, dam ogloszenie w prasie lokalnej.
            A moga byc tez ociezale umyslowo?
            • debi_bebi Re: panią....... 02.07.04, 23:17
              Wszystkie mogą być! Schizoo na pewno jest tolerancyjny, nie to, co inni ;)
              • wu_ka Re: panią....... 02.07.04, 23:18
                Tez tak mysle;)
                Na FR szuka cichodajki...
                • Gość: gitka dialogu ciezkiej reki i ciezkiej......... IP: *.ws146.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.04, 23:23
                  cipy,
                  cdn.
                  • debi_bebi Re: dialogu ciezkiej reki i ciezkiej......... 02.07.04, 23:24
                    następna chętna? yyyy ;)
                    • Gość: gitka wstydu, nie robcie............ IP: *.ws146.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.04, 23:26
                      oszczedzcie sobie,
                      ten belkot:)
                      • debi_bebi Re: wstydu, nie robcie............ 02.07.04, 23:32
                        A to dlaczego? Pobełkotać każdy może, a jak nie, to są bardziej ambitne wątki,
                        gdzie też każdy może się wykazywać do woli ;)
                        • Gość: gitka ale ty na kazdym............. IP: *.ws146.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.04, 23:38
                          watku,
                          belkoczesz,
                          droga debiczko,
                          • debi_bebi Re: ale ty na kazdym............. 02.07.04, 23:39
                            To po to, żebyś miał o czym rozprawiać, drogi piticzko :)
                            • Gość: gitka ale sie nawalilas........... IP: *.ws146.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.04, 23:44
                              czesto tak,
                              przed kompikiem,
                              alkoholizujesz sie?
                              • debi_bebi Nagminnie, 02.07.04, 23:45
                                to mnie przy życiu trzyma, jak widzę ciebie, inaczej bym umarła z pożądania :)
                                • Gość: gitek taka gmina.... IP: *.ws146.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.04, 23:47
                                  nie pozadaj nadaremnie.
                                  • debi_bebi To silniejsze ode mnie, 02.07.04, 23:50
                                    twój błyskotliwy intelekt zawsze mnie pociągał jak żarówka ćmy. Naprawdę nie
                                    potrafisz tego zrozumieć, ty, który sam lgniesz do światła intelektu jak mucha
                                    do lepu? :)
                                    • Gość: gitek Re: To silniejsze ode mnie, IP: *.ws146.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.04, 23:57
                                      nie ze mna te numery:)
                                      • debi_bebi Re: To silniejsze ode mnie, 02.07.04, 23:59
                                        Jeśli, to tylko z tobą :P
                                        • Gość: gitek bruner, ty.... IP: *.ws146.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.04, 00:05
                                          no wiesz,
                                          co,
                                          tu???
                                          • debi_bebi Carpe diem 03.07.04, 00:09
                                            niezależnie od miejsca, no nieeee? :P
                                            • Gość: gitek nie z kazdym carpiem... IP: *.ws146.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.04, 00:18
                                              lubie sie calowac,
                                              • debi_bebi Re: nie z kazdym carpiem... 03.07.04, 08:32
                                                To nie ty mnie będziesz całował, tylko ja ciebie, więc alibi masz zapewnione.
                                                • Gość: niunia Re: ale z ciebie gupia babka !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.04, 09:57
                                                  Z moim braciszkiem trzeba najpierw pochodzić z pł roku, a dopiero potem
                                                  całuska - a ty już ciągniesz jego do łóżeczka - znowu przez pół roku nie
                                                  spojrzy na żadną panienkę ze strachu :(
                                                  :)
                                                  • debi_bebi Re: ale z ciebie gupia babka !!! 03.07.04, 10:04
                                                    Mnie jest szkoda pól roku na ciu-ciu-ciu, chcę od razu, albo wcale! Ciu-ciu-ciu
                                                    niech sobie z kim innym twój brat uprawia ;)
                                                  • Gość: niunia Re: pół roku cium-cium to mój IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.04, 10:43
                                                    braciszek chyba nie wytrzyma - chyba, że zacznie brać niebieską aspirynkę :)
                                                  • debi_bebi Re: pół roku cium-cium to mój 03.07.04, 11:15
                                                    Zauważyłam, że twoj braciszek w ogóle jakiś taki rozchwiany emocjonalnie jest.
                                                    Na to niebieska aspiryna też mu pomoże? :)
                                                  • Gość: niunia Re: stary romantyk z niego.., IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.04, 11:20
                                                    nie wiem, czy akurat pomoże - spróbuj :)
                                                  • wu_ka Re: stary romantyk z niego.., 03.07.04, 11:35
                                                    Jak uwierzy - to pomoze.
                                                    Wiara czyni cuda !
                                                  • debi_bebi Problem w tym, 03.07.04, 11:38
                                                    że on jest niewierny Tomasz z założenia ;)

• wu_ka Re: Problem w tym, 03.07.04, 11:45
                                                    na rozchwianie emocjonalne - najlepsza stosowna terapia. I stosowna terapeutka.
                                                  • debi_bebi Re: Problem w tym, 03.07.04, 11:51
                                                    że on twierdzi, że nie jestem ta właściwa, bo stale bełkoczę ;)
                                                  • wu_ka Re: Problem w tym, 03.07.04, 12:05
                                                    etam, nie wierz mu - szuka usprawiedliwienia dla swej niemocy
                                                  • Gość: niunia Re: to zmień się w ryczącą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.04, 12:11
                                                    intelektualistkę - nie widzisz, że on lgnie do takich ?

Czego się nie robi dla miłości lub seksu :)

debi_bebi napisała:

>że on twierdzi, że nie jestem ta właściwa, bo stale bełkoczę;)
                                                  • debi_bebi Problem w tym, 03.07.04, 12:27
                                                    że etap "ryczącej intelektualistki" przerobiłam już dawno i wyszło, że buziaka
                                                    nie zastąpi, że o innych rzeczach nie wspomnę :)
                                                  • wu_ka Re: Problem w tym, 03.07.04, 12:38
                                                    no to moze mu potrzeba prostej, hozej, dorodnej, ktora malo mowi, a duzo robi...
                                                  • schizoo o tak! 03.07.04, 15:39
                                                    w końcu ktoś frafił w moje potrzeby;)
                                                  • wu_ka Re: o tak! 03.07.04, 16:43
                                                    staram sie jak moge :)
                                                  • schizoo Re: o tak! 03.07.04, 16:46
                                                    obiecanki cacanki,.,................
                                                  • wu_ka Re: o tak! 03.07.04, 17:08
                                                    no wiesz, kazdy by taka chcial...
                                                  • schizoo Re: o tak! 03.07.04, 21:29
                                                    ale tylko mi się spełni???
                                                  • Gość: niunia Re: no to pozostaje tylko rola dominy.., IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.04, 15:31
                                                    braciszek lubi być czasami uległy i bity :)

debi_bebi napisała:

> że etap "ryczącej intelektualistki" przerobiłam już dawno i wyszło, że
                                                    buziaka
                                                    > nie zastąpi, że o innych rzeczach nie wspomnę :)
                                                  • debi_bebi Re: no to pozostaje tylko rola dominy.., 03.07.04, 15:39
                                                    Bic go na pewno nie będę, co najwyżej czasami potupię troszkę nóżkami ;)
                                                  • Gość: niunia Re: no to pozostaje tylko rola dominy.., IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.04, 16:51
                                                    po jego główce czy czymś innym ?:)
                    • wu_ka Re: dialogu ciezkiej reki i ciezkiej......... 02.07.04, 23:27
                      chyba jaki casting trzeba bedzie uskutecznic...
      • Gość: aki Re: panią De-Be.............. IP: *.protonet.pl 03.07.04, 08:54
        no czym te twoJa ciężkie obyczaje polegać????
        • debi_bebi Re: panią De-Be.............. 03.07.04, 10:00
          Że ja mówić Zahedan "dzień dobry", jak go zobaczyć :)
          • Gość: zahedan Re: panią De-Be.............. IP: *.protonet.pl 03.07.04, 15:26
            a to pewnie przytyk,że ja nie powiedzieć.good afternoon
            • debi_bebi Re: panią De-Be.............. 03.07.04, 17:02
              Wcale nie :)
              • Gość: zahedan Re: panią De-Be.............. IP: *.protonet.pl 04.07.04, 12:08

no kamien z serca mi spadnąć ;-)
                • debi_bebi Re: panią De-Be.............. 04.07.04, 12:32
                  To teraz Zahedan być dużo mniej ważyć i móc prowadzić rozmowy lekkie jak
                  piórko :))

• Gość: blondynka_kretynka Re: panią....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.04, 23:25
      czego chcesz dupku ?
      • Gość: gitka ciebie... IP: *.ws146.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.04, 23:27
        kretynko
        • Gość: blondynka_kretynka Re: ciebie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.04, 23:29
          a ciebie olał gupia pipo ?
          • Gość: gitek Re: ciebie... IP: *.ws146.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.04, 23:33
            tak kretynko,
            za madra bylam:(
            • Gość: blondynka_kretynka Re: ciebie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.04, 23:37
              było mysleć pipą a nie główką !
              • Gość: kobieta normalna pani ciężkich obyczajów, to taka.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.04, 12:06

której nie trzeba mówic dzień dobry, dziękuję, przepraszam, która lubi od czasu
                do czasu dostac w łeb, na przykład cegłą..
                takiej pani zapewne szuka Wasz ukochany schizoo
                moze kupcie mu w prezencie jakiś lek przeciw schozo..ni?
                zyprexa jest dobra, albo chocby profilaktycznie p-depresyjną imipraminkę.

pozdrawiam
                • schizoo dzień dobry normalno kobieto 03.07.04, 15:37
                  dziekuje za odpisanie na moim wątku......
                  i przepraszam.....za to co napisze poniżej....
                  brzydko zagrywasz kochana;
                  • Gość: n-k Re: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.04, 16:52

to nie zagrywka, tylko specyficzne poczucie humoru...

hehehe

• schizoo Re:czyżby??? 03.07.04, 17:02
                      wierze tylko w zdementowane wiadomości.............
                      • Gość: k-n Re: czyżby??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.04, 17:32

oczywiście
                        a co nie trafiłam w gust Szanownego Pana?
                        myslę, ze tak.
                        • schizoo Szanowna Pani............ 04.07.04, 14:28
                          ma jakiś problem???
                          • Gość: nk Re: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.04, 19:00
                            schizoo napisała:

> ma jakiś problem???
                            Nie. Już nie,
                            zdrówka życzę

• Gość: supermenka Re: panią....... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.04, 12:27
      Lubisz perwersje i ostry seks?A ty jestes On czy Ona?
      • schizoo Re: panią....... 04.07.04, 14:27
        największą perwersję jaką przeżyłem to :....po bożemu..................
        • Gość: supermenka Re: panią....... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.04, 14:36
          Nie dziwie sie że poszukujesz urozmaicenia,to dosyc perwersyjna pozycja wymaga
          duzej finezji.:)
          • schizoo Re: panią....... 04.07.04, 14:40
            dlatego do dzisiaj to wspominam...............
            • Gość: supermenka Re: panią....... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.04, 14:46
              O widze ze pamiec masz dobra,a moze masz ochote na powrot do przeszłosci?;)
              • schizoo Re: panią....... 04.07.04, 14:56
                to propozycja,czy oferta???
                • Gość: supermenka Re: panią....... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.04, 14:59
                  A czy to nie to samo?;)
                  • schizoo Re: panią....... 04.07.04, 15:08
                    jeżeli to,to samo,to zrób to sama to przecież też to samo...........
                    • Gość: supermenka Re: panią....... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.04, 15:13
                      Coz za gra słow ,lubisz jak kobiety za ciebe podejmuja decyzje?;)
                      • schizoo Re: panią....... 04.07.04, 15:28
                        jetem mistrzem ............drugiego kroku...............
                        • supermenka1 Re: panią....... 04.07.04, 15:32
                          To dobrze ja natomiast lubie byc w pierwszym rzedzie..:)
                          • schizoo Re: panią....... 04.07.04, 15:36
                            a co masz problemy ze wzrokiem?
                            • supermenka1 Re: panią....... 04.07.04, 15:41
                              Jeszcze nie ,lubie byc dobrze widoczna i nie lubie jak mi sie ktos pod nogami
                              placze.:)
                              • schizoo Re: panią....... 04.07.04, 15:47
                                a jak już taka jesteś dobrze widoczna.....to co dalej???
                                • supermenka1 Re: panią....... 04.07.04, 15:48
                                  CDN:)
                                  • schizoo Re: panią....... 04.07.04, 15:55
                                    to się zanosi na serial.........???
                                    • supermenka1 Re: panią....... 04.07.04, 21:55
                                      To tylko zalezy od Ciebie:)
    • Gość: pomocnik schiz'ieg ja tez chce IP: *.globit / 217.98.57.* 04.07.04, 12:43
      mozesz na mnie liczyc
      • Gość: supermenka Re: ja tez chce IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.04, 12:50
        Ty tez tak lubisz ?
        • Gość: pomocnik Re: ja tez chce IP: *.globit / 217.98.57.* 05.07.04, 15:01
          pewnie powiedz tylko slowo a bedzie uzdrowiona dusza moja!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka