Dodaj do ulubionych

podanie do Tygryska:)

21.03.02, 13:24
Tygrysku moze zaloz cz.10, bo ja na tamta juz nie daje rady wejsc tak mi sie
dlugo laduje(((
i pozegnaj ode mnie Towarzystwo, bo zaraz musze znikac na dluzej a Was potem
juz nie bedzie(((
Obserwuj wątek
    • Gość: tygrysek Re: podanie do Tygryska:) IP: 9.67.96.* 21.03.02, 13:39
      ...dobra! jutro założę , o ile wszyscy się zgodzą!!:))
      • laelia Re: podanie do Tygryska:) 22.03.02, 12:24
        Tygrysku, przyłączam się do podania, coraz dłuższa droga do naszego Dębu, a
        nogi bolą.
        • Gość: tygrysek Re: podanie do Tygryska:) IP: 9.67.96.* 22.03.02, 12:33
          ..dobra!! cos sie wymysli!!:))
          • laelia Re: podanie do Tygryska:) 22.03.02, 12:34
            Nie zapomnij o balonie!
            • Gość: tygrysek Re: podanie do Tygryska:) IP: 9.67.96.* 22.03.02, 13:06
              OK!!!:)))))
              • laelia Re: podanie do Tygryska:) 22.03.02, 13:37
                Czekam i czekam, mam się upijać w samotności? Chociaż lustro byś podrzucił.
                • Gość: Ronja Re: podanie do Tygryska:) IP: 212.244.252.* 22.03.02, 13:40
                  Laelia, możesz przeciez ze mną.
                  A propos mogłybysmy sie kiedyś w realu na to picie umówić, co nie?:)
                  • mefiston Re: podanie do Tygryska:) 22.03.02, 13:45
                    No właśnie Ronja - mogę zostać umieszczony w Waszych planch wspólnego picia..?
                    Pozdrówka i buziaczki
                    • anka1 Re: podanie do Tygryska:) 22.03.02, 13:48
                      Tygrysek podanie podpisane przez wszystkich procz Aroski, moze zaloz nowy a my
                      Ja przekonamy zeby sie zgodzila po fakcie:)
                    • Gość: Ronja Re: podanie do Tygryska:) IP: 212.244.252.* 22.03.02, 13:52
                      No pewnie, Diabełku.

A propos: i co byłeś w zeszłym tygodniu w Lublinie? Bo ja byłam - az przez 3
                      dni - wziełam sobie zwolnienie lekarskie na jeden i posiedziałam tam
                      dłużej:)))) Ale i tak czasu było za mało!:)
                      • Gość: Aroska Re: podanie do Tygryska:) IP: 195.116.92.* 22.03.02, 13:55
                        Aroska też się podpisuje:))))))))))))

No Tyyyyyyyyyyyyyyyyygryyyyyyyyyyyyseeeeeeeeeeeczkuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!
                      • mefiston Re: podanie do Tygryska:) 22.03.02, 13:56
                        Ronja - niestety - jestem zawalony pracą, i nic nie wyszło z wyjazdu. Kumuluję
                        w sobie tęsknotę.. aby potem wybuchła ze zdwojoną siłą.. ;)
                        • ronja Re: podanie do Tygryska:) 22.03.02, 13:57
                          I powaliła Lublin na kolana tym wybuchem...;)
                          Przeczytamy o tym w gazetach:)))
                          • mefiston Re: podanie do Tygryska:) 22.03.02, 14:03
                            :o)) wszystko jest możliwe....... ! Znając swoje możliwości :)))
                            • ronja Re: podanie do Tygryska:) 22.03.02, 14:05
                              I tu można sobie np. wyobrazić Mefisto tłukącego nagrobne płyty na cmentarzu
                              przy Lipowej albo stojącego na postumencie Piłsudskiego i sikającego na
                              przechodzniów...;)
                              • mefiston Re: podanie do Tygryska:) 22.03.02, 14:08
                                nic z tych rzeczy - raczej czary mary w oparach dusznego pubu na Starym
                                Mieście ;)))
                                • ronja Re: podanie do Tygryska:) 22.03.02, 14:11
                                  Nie no, skoro w prasie mamy czytać, to pozostaje juz tylko wysadzenie owego
                                  pabu w powietrze...:)
                                  szkoda w sumie Straego Miasta...;)
                        • Gość: tygrysek Re: podanie do Tygryska:) IP: 9.67.96.* 22.03.02, 14:01
                          ..Ej,!! to może założę w poniedziałek rano???
                          ..bo dzisiaj już się chyba nie opłaca..

tygrysek...
                          • ronja Re: podanie do Tygryska:) 22.03.02, 14:03
                            No jak się nie opłaca, jak wszystkie tu akurat jesteśmy...;(
                            • Gość: Aroska Re: podanie do Tygryska:) IP: 195.116.92.* 22.03.02, 14:04
                              OPŁACA SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                              Zakładaj!!!!!!!!!!!.......ale już!!!!!!!!!!........DRRRRANIU!!!!!!
                              • Gość: tygrysek Re: Komunikat od Tygryska:) IP: 9.67.96.* 22.03.02, 14:21
                                OGŁASZAM WSZEM I WOBEC ZE Z ROZKAZU MIŁOŚCIWIE WAM PANUJĄCEGO
                                KRÓLA PUSZCZY, DŻUNGLI I SAWANNY TYGRYSA....
                                ..OTWARCIE CZ.10 NASTĄPI W PONIEDZIAŁEK RANO!!!!!!

TYGRYS - DRRRRRAŃ!!!!:))
                              • laelia Re: podanie do Tygryska:) 22.03.02, 14:21
                                Tygrysku, nie bądź leń!
                                Ronja, no pewnie że się spotkajmy, pisz kiedy?
                                • Gość: Aroska Re: podanie do Tygryska:) IP: 195.116.92.* 22.03.02, 14:24
                                  Dobra DRANIU (podwójny-wiesz czemu!!)!!!!!!!!!!!!!!!!! Zobaczysz............:
                                  ((((((((((((((
                                • ronja Re: podanie do Tygryska:) 22.03.02, 14:24
                                  Szczerze mówiąc nie wiem...;)
                                  Najlepiej mi wychodzi dowiadywanie się o tym, że data jest juz ustalona i ja
                                  staje na głowie żeby się zjawić:)))
                                  • laelia Re: podanie do Tygryska:) 22.03.02, 14:28
                                    W tygodniu może być?
                                    • ronja Re: podanie do Tygryska:) 22.03.02, 14:40
                                      Nawet lepiej w tygodniu.
                                      Co myślisz o poniedziałku albo środzie?
                                      • laelia Re: podanie do Tygryska:) 22.03.02, 14:51
                                        Poniedziałek w centrum, prosto po pracy czy wieczorkiem? Diabeł się zgłasza?
                                        • ronja Mefistooooon!!! 22.03.02, 15:11
                                          no, niech nas przyuważy!
                                          Może by wątek założyć? Żeby nas zauważył?:)
                                          Może być po pracy, może być wieczorem - mnie wsio rawno.
                                          Powiem Dorocie - pewnie będzie chciała być:)))
                                          • laelia Re: Mefistooooon!!! 22.03.02, 15:15
                                            To gdzie, przesłałam Ci namiary do skrzynki. Szukamy mordowni czy czegoś
                                            kulturalnego?
                                            • ronja Re: Mefistooooon!!! 22.03.02, 15:19
                                              Mordownie to na pewno będziemy zaliczały gdy się zrobi cieplej (np. nad Wisłą)-
                                              teraz tez mogę...
                                              A znasz jakąś?:)
                                              Rzucamy hasło ogólne na forum czy nie?
                                              • mefiston Re: Mefistooooon!!! 22.03.02, 15:21
                                                JESTEM !!! ICH BIN !!! I AM !!! JE SUIS !!!

Oczywiście - spotkanko w poniedziałek - fajna rzecz !!!
                                              • laelia Re: Mefistooooon!!! 22.03.02, 15:24
                                                Możemy, czemu nie?
                                                • ronja Re: Mefistooooon!!! 22.03.02, 15:28
                                                  Dobra, to jako decydenci ustalmy godzinę - do wyboru: 17, 18, 19, 20 i okolice
                                                  tych godzin...
                                                  A miejsce?
                                                  • mefiston Re: Mefistooooon!!! 22.03.02, 15:31
                                                    Zdaję się na was. Mi pasuje godz. 18
                                                  • laelia Re: Mefistooooon!!! 22.03.02, 15:35
                                                    17.00 a miejsce może Lokanta na Nowogrodzkiej, k. Teatru Roma?
                                                  • mefiston Re: Mefistooooon!!! 22.03.02, 15:41
                                                    Słuchajcie - a nie pasuje Wam weekend - ten ?
                                                  • laelia Re: Mefistooooon!!! 22.03.02, 15:45
                                                    nieeeeeeeeeeeee!!!!
                                                  • ronja Re: Mefistooooon!!! 22.03.02, 15:45
                                                    Mi weekend nie pasuje:(
                                                    A godzinę, Laelko, Mefiston podał 18. Pewnie wwcześniej nie może.
                                                  • anka1 no tak((( 22.03.02, 15:47
                                                    a ja znow moge sobie tylko poczytac:)
                                                    i nie zdazylam niektorym milego weekendu pozyczyc. to zycze teraz tym ktorzy sa!
                                                  • ronja Re: no tak((( 22.03.02, 15:49
                                                    Aneczko, ale my przeciez i tak się spotkamy!:)
                                                    A wogóle to lista do Ciebie napiszę jak zwykle - z kartką:)))))
                                                  • laelia Hej 22.03.02, 15:51
                                                    Cześć Ania!
                                                    Mefiston w Lokancie w poniedziałek umówiłyśmy się z Ronją na 17.00 ale czekamy
                                                    na Ciebie o 18.OO Diable!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka