Gość: pani pośladek IP: 82.160.72.* 31.08.04, 19:43 jakie pupcie podobają wam się najbardziej???????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: piecyk gazowy Takie z pionowym rozcięciem na środku /bt. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 19:58 Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Takie z pionowym rozcięciem na środku /bt. 31.08.04, 21:05 Ej, jak się leży, to rozcięcie wychodzi w poziomie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Takie z pionowym rozcięciem na środku /bt. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 21:07 A nie wiem, musiałbym to zobaczyć! :-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Takie z pionowym rozcięciem na środku /bt. 31.08.04, 21:14 Połóż się tyłem przed lustrem i obejrzyj za siebie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Takie z pionowym rozcięciem na środku /bt. 31.08.04, 21:15 zapomniałam dodać, żebyś bieliznę zdjął przedtem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Takie z pionowym rozcięciem na środku /bt. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 21:26 To wszystko zbyt skomplikowane jak dla mnie. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kot_bury Re: jaka pupcia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 21:14 Malutkie, okrąglutkie, sprężyste jak gąbka - takie i do klepania i do ...bumcykcyk :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz28lat Re: jaka pupcia? 14.09.04, 08:24 hmm... napewno bez włosków ;-) brrr.... nie ma nic gorszego... a tak to zalezy od... właścicielki... osobiście lubie małe, zgrabne i ściśnięte.. ;-) ale i szorokie pupcie maja cos w sobie... tak wogole to lubie male i zgrabne dziewczyny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kas Re: jaka pupcia? IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 14.09.04, 20:20 > tak wogole to lubie male i zgrabne dziewczyny... to takie jak ja :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karmi Re: jaka pupcia? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.04, 09:25 a ja lubie ogromne aczkolwiek jedrne tylki. dziewczyna musi miec plaski brzuszek, i okragle bioderka, z wielkim tylkiem. to jest to:) "waska w pasie dobrze pcha sie" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miłośnik Re: jaka pupcia? IP: *.espol.com.pl 14.09.04, 12:16 Krągła , odziana w stringi , tańcząca tylko dla mnie no i CZYSTA Odpowiedz Link Zgłoś