ejno 04.09.04, 13:09 Jaką muzykę macie na płytkach albo na kompie, bo mi się wena skończyła i nie wiem już czego słuchać, może ktoś mi pomysł podsunie e??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
very_famous Re: Spowiadać się !!! 04.09.04, 20:14 Ja przez ostatnie 1,5 miesiąca ściągałam z netu 6 części Buddha Bar. To takie mixy grane w paryskim klubie. Najlepsza jest część trzecia. Polecam! :) Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: Spowiadać się !!! 05.09.04, 12:01 A to w jakim języku???I jaki to rodzaj muzyki??? Odpowiedz Link Zgłoś
very_famous Re: Spowiadać się !!! 05.09.04, 12:09 To muzyka przeważnie instrumentalna. Zmiksowana z ogromnym wyczuciem - nie taka sieczka. Pomieszane style i gatunki muzyczne. Kazda część nawiązuje do innych regionów swiata i takie dźwięki można tam usłyszeć. Najwięcej ma odniesień do Indii, choć jest też muzyka afrykańsa, rosyjska, skandynawska, japońska. Nie za bardzo można to opisać ;) Taniej wychodzi ściągniecie z netu bo każda taka dwupłytowa część jest diabelnie droga - ponad 170 zł. Poza tym w necie dostępne są całe albumy. Najwięcej dostępnych przez WinMx. Kazaa nie oferuje takiego wyboru. Odpowiedz Link Zgłoś
jetbang Re: Spowiadać się !!! 05.09.04, 12:23 a prokurator patrzy i kręci głową, kiedyś moga was nawiedzic za takie chwalenie się !!! ehhhh Odpowiedz Link Zgłoś
jasmin33 Re: Spowiadać się !!! 05.09.04, 17:46 Gabin, Oukenfold, i z namiętnością Coldplay Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Spowiadać się !!! 05.09.04, 20:58 :-p Czy kolekcja hymnów państwowych by Cię zainteresowała?? Odpowiedz Link Zgłoś