pretorus 30.09.04, 15:10 Co robić, gdy dowiedziałeś się że ona cię zdradza, ale gdy pytasz wszystkiemu zaprzecza i dalej ciągnie tak jak było. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ula1978 Re: Zdrada w związku IP: 57.66.193.* 30.09.04, 15:20 to zależy od tego jak się z tym czujesz, są tacy, którym to nie przeszkadza, niestety... z Twojego pytania wynika jednak ,że zabolało, więc po prostu uciekaj, bo jesli zrobiła to raz, to zrobi kolejny i kolejny i tak już zostanie, nawet jeśli jej wybaczysz i pozornie wszystko będzie o.k, zawsze będzie to w Tobie tkwiło, nigdy już jej nie zaufasz, nie raz to wypomnisz a w końcu małżeństwo i tak się rozpadnie. Trzymaj się i powodzenia, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
madziapoznan Re: Zdrada w związku 30.09.04, 15:25 niestety jestem msciwa znatury i najpierw udowodnilabym, ze wiem, ze mam racje, ze klamie. a potem odeszla. jak mozna zyc z kims kto zdradza i zaprzecza ze to robi? przeciez to boli... ogromnie... Odpowiedz Link Zgłoś
cervin Re: Zdrada w związku 30.09.04, 16:12 gdybym miał pewność - to pozostaje tylko żegnaj, bez walki, kłótni, ale z bólem i żalem...., ale na pewno żegnaj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Re: Zdrada w związku IP: *.ipt.aol.com 30.09.04, 17:55 ..nieodpowiedzialna,niedojrzała s.... które nie zasługuje na twoje uczucie i starania. Żegnaj gienia świat się zmienia. Cieżko podjąc decyzję o odejściu, zawsze sie myśli ze to ta jedyna. Ale zawse potem trafia sie na lepszego człowieka. Głowa do góry i czas zmieniać świat bo można się obudzić z ręką w nocniku.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abi Re: Zdrada w związku IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.09.04, 18:48 a mnie ładnych parę lat temu zdradził chłopak, przyznał się do tego, przeprosił, ja zrozumiałam, młodość ma swoje prawa. Jesteśmy razem do dziś, i wiele zrozumiałam. Inaczej traktuję, inaczej czuję, ale kocham i jestem kochana. Jeśli jest miedzy wami "chemia" to nie będzie to przeszkodą, a jedynie minusem w związku, których i tak będzie więcej. Powodzenia :) p.s jesteśmy 7 lat i nie chce żadnego ślubuuu :) Odpowiedz Link Zgłoś
maris1 Re: Zdrada w związku 01.10.04, 02:35 właśnie dzisiaj dowiedziałam się że mąż mnie zdradza; jesteśmy ze sobą 10 lat, codziennie mówiliśmy sobie że się kochamy; teraz całe moje życie legło w gruzach, a najgorsze jest to, że mamy cudownego rocznego synka i że na nim to się też odbije; co ja mam teraz zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś
mr_misio Re: Zdrada w związku 30.09.04, 19:05 Odejdź albo zabij sukę, inaczej jesteś ugotowany na zawsze. Ja nie miałem odwagi odejść ani jej zabić, teraz wiem, ze to błąd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: molik Re: Zdrada w związku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 19:15 Co to za głodne kawałki z tym zabijaniem? Chłopie, mleko już się rozlało, nie ma co płakać. Jak sobie nie możesz poradzić z uczuciami, to odejdź, a jak możesz, to ratuj co się da, bo tu chodzi również o twoje dalsze życie. Odpowiedz Link Zgłoś
mr_misio Re: Zdrada w związku 30.09.04, 19:25 O jakich ucziciach piszesz - Oj naiwny - jak baba Cię zdradzi, to nie ma już uczuć, no moze z wyjątkiem urażonej dumy i nienawiści. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: molik Re: Zdrada w związku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 20:36 Właśnie o urażonej dumie mówię i o nienawiści, która może pchać do zemsty i odwetu pod różnymi postaciami. Tylko że to prowadzi co najwyżej do rozjątrzania ran i przeżywania wszystkiego setki razy na nowo. Po co to komu, a przede wszystkim po co to tobie? Ani ci to chęci do życia nie doda, ani nie poprawi jego jakości, co najwyżej zrujnuje nerwy i zdrowie, że nie wspomnę już o codziennym piekle w domu. Stało się, trudno, czas pomyśleć, co z tym wszystkim zrobić zamiast posiłkować urażoną dumą coraz bardziej destrukcyjne działania. Odpowiedz Link Zgłoś