danwoj05 Re: Zapalam piec!! 25.01.06, 08:47 Takie mrozy, a widzę, że nikt nie przepalił pieca nawet. A tutaj ściany zaczynają zamarzać, że o ludziach już nie wspomnę. Ale teraz to się zmieni :) Odpowiedz Link Zgłoś
mitsy Re: Zapalam piec!! 25.01.06, 10:09 No nareszcie:) w końcu się atmosfera troche ociepli;) Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: Zapalam piec!! 25.01.06, 10:18 a kto powiedział, że atmosfera nie była ciepła?? :o Odpowiedz Link Zgłoś
mitsy Re: Zapalam piec!! 25.01.06, 10:26 Może i była ale zawsze może byś cieplejsza, prawda?:) Odpowiedz Link Zgłoś
linea21 siedze i się grzeje!! 27.01.06, 21:24 Jak przyjemnie jest siedzieć po ciemku przed kominkiem, gdy cipło ogrzewa naszą twarz, a ogień tańczy w swoim rytmie. Można tak parzeć sie i przemyśleć różne sprawy. Jednak jeszcze do tego obrazka pasowało by dołożyć kogoś bliskiego kto usiadłby z nami przed tym ciepłym kominkiem :) PEŁNIA SZCZESCIA Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: siedze i się grzeje!! 01.02.06, 11:43 no dobrze....rozpalilam w kominku.... siadajcie i grzejcie sie,bo choc za oknem niemrozi to jakies wilgotnosci wszedzie wlaza;)) Odpowiedz Link Zgłoś
mitsy Re: siedze i się grzeje!! 01.02.06, 12:16 no to ja się przysiadam bo coś mi dziś chłodno... Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: siedze i się grzeje!! 01.02.06, 13:57 Jak chcesz to się przytul, bo ja jestem nazbyt gorący :D Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: siedze i się grzeje!! 06.02.06, 17:15 a tu co za przytulanki??;)),zamiast ognia pilnowac, juz niemal wygaslo a za oknem sniezny sztorm.... zapalam /dokladam drew/rozsiadam sie z herbatka i zapraszam blizej do ciepelka:) Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: siedze i się grzeje!! 06.02.06, 20:25 A kto tobie broni się przytulać, co?? Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: siedze i się grzeje!! 06.02.06, 20:53 oj,,,, bo ja z tych gatunkow,ze jak zaczna sie tuli to nie znaja umiaru;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: siedze i się grzeje!! 07.02.06, 10:39 dzis kominek posprzatany ,naszykowane drewno na wieczor, otwieram okno,by promyczki slonca ogrzaly lokum:)) cudnie dzis /plusowo/ptaszyny chyba wiosne wietrza,bo spiewaja jak oszalele;)) Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: siedze i się grzeje!! 07.02.06, 11:15 To chyba u Ciebie, bo u mnie wieje jak w kieleckim na dworcu :) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: siedze i się grzeje!! 07.02.06, 19:17 tak,tu dzis bylo slicznie, na jutro zatem bedzie od nowa sniezny kaos na drogach,przyjde zapalic pod kominkiem:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: siedze i się grzeje!! 17.02.06, 20:33 dokladam wiecej drew...oj moze byc mrozna nocka, snieguje juz drugi dzien.... posiedze sobie ....przyjemnie bedzie sie czytac ksiazke i smakowac trojniak;) Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Czerwcowe przepalenie 03.06.06, 16:01 Na szczęście trochę drzewa zostało, więc należy zapalić, aby cieplej było, mimo, że czerwiec :( Odpowiedz Link Zgłoś
kubatka Re: Zapalam piec!! 03.06.06, 16:02 u mnie w domu już od kilku dni pali się w piecu bo zimno i grzejemy się przy kaloryferach wszyscy :D, więc pomyślałam że można i tu dla ogrzania atmosfery rozpalić w kominku i się ogrzać trochę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kubatka Re: Zapalam piec!! 03.06.06, 21:27 oj tak dokładać trzeba bo chłodno na zewnątrz a my przecież ciepłolubne jesteśmy :) Odpowiedz Link Zgłoś
danwoj05 z Braku ognia i ciepła na zewnątrz 27.07.06, 19:23 posiedze sobie przed ciemnym kominkiem bo mi smutno Odpowiedz Link Zgłoś
kubatka Re: Zapalam piec!! 11.03.08, 20:57 zimno, mokro za oknem, wieje masakrycznie - trzeba się ogrzać przy ciepłym kominku :) Odpowiedz Link Zgłoś