Dodaj do ulubionych

Cieplo sie robi...

18.04.02, 12:35
Mamy z Motorkiem propozycje, by za tydzien przeniesc nasze cykliczne i
tradycyjne juz spotkania z Vikinga w plener. Mozna ognisko rozpalic, kielbaske
upiec, a i wodka na swiezym powietrzu mniej ponoc szkodzi!
Czy w Wa-wie jest jakies miejsce , gdzie spokojnie mozna pogrilowac i upstrzyc
bezkarnie trawke kilkoma ptaszyskami?
Obserwuj wątek
    • Gość: xp Re: Cieplo sie robi... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.04.02, 12:44
      w łazienkach można, tylko
      trzeba po sobie posprzątać
      • Gość: xp Cieplo sie robi... moze to problem ze zwieraczem? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.04.02, 12:46
        albo w puszczy kampinoskiej,
        albo w ogrodzie botanicznym

• mario2 Re: Cieplo sie robi... moze to problem ze zwieraczem? 18.04.02, 12:47
          A moze w Zoo?
          Mozna przy okazji ugrilowac hipopotama!
      • mario2 Re: Cieplo sie robi... 18.04.02, 12:46
        jestes tego pewny!?
        To robimy bibe w Lazienkach!
        Trzeba tylko jakas gitare skolowac!
        • Gość: xp Re: Cieplo sie robi... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.04.02, 12:50
          koniecznie elektryczną basową
          zaimponujesz swoim kciukiem całemu światu
          mam pomysł!
          ognisko w Vikingu robimy!
          • mario2 Re: Cieplo sie robi... 18.04.02, 12:51
            Iksik tak to sie kurwa nie da!
            Blondi by na stosie spalono!
            • Gość: xp Re: Cieplo sie robi... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.04.02, 12:56
              blondi łatwo się napala!
              mario wygrzeb w koncu to
              You're under arrest!!!!
              • mario2 Re: Cieplo sie robi... 18.04.02, 12:59
                Znalazlem- ale tylko kasete:o))
                CD musial w Niemczech zostac!

Ty ja powaznie mowie o tym ognisku!
                • motor Re: Cieplo sie robi... 18.04.02, 13:02
                  Widzę, żę po za bezsensownym pierdoleniem, to nie wiele z tego wynika.
                  Na 100% mozna gdzieś zrobić takie bydło - tylko lokalizacja stanowi pewną
                  przeszkodę. Czy aby nie ma jakiegoś takiego miejsca na Polach Mokotowskich?
                  • mario2 Re: Cieplo sie robi... 18.04.02, 13:04
                    Kurwa, wierze, ze Warszawiacy powiedza mi biednemu,
                    gdzie moge sie bez przeszkod napierdolic jak zajaczek!

• aniela_ Re: Cieplo sie robi... 18.04.02, 13:06
                      jest mile miejsce nad wisla przy ujsciu kanalu sciekowego ze szpitala
                      zakaznego. wspominalam o nim ?:)
                      a.
                      • mario2 Re: Cieplo sie robi... 18.04.02, 13:07
                        tam sobie mozesz usiasc z kubkiem plwocin w reku!
                        • aniela_ Re: Cieplo sie robi... 18.04.02, 13:09
                          ale czemU? sentymentalne to miesjce nada sie na romantyczne spotkanie z
                          ogniskiem w tle.
                      • motor Re: Cieplo sie robi... 18.04.02, 13:09
                        aniela_ napisał(a):

> jest mile miejsce nad wisla przy ujsciu kanalu sciekowego ze szpitala
                        > zakaznego. wspominalam o nim ?:)
                        > a.
                        Żygać mi się chce jak czytam o tych twoich upodobaniach
                        • aniela_ Re: Cieplo sie robi... 18.04.02, 13:12
                          po słownik sięgnij ortograficzny zanim mi powiesz o swoich fizjologicznych
                          reakcjach :)
                          • motor Re: Cieplo sie robi... 18.04.02, 13:16
                            rzyganie jest zbyt miętkie jak mam wyrazić stan w jaki wprowadzajo mie te twoje
                            ulubione miejsca spedzania wolnego czasu
                          • laelia Re: Cieplo sie robi... 18.04.02, 13:16
                            przyznam szczerze, że nie mam pojęcia, gdzie w Warszawie można zrobić grilla
                            • aniela_ Re: Cieplo sie robi... 18.04.02, 13:19
                              a po drugie "twoje" piszemu z duzej litery. polecam "ABC dobrego wychowania
                              autortswa nie pomnę czyjego. :) dodam też ze o gustach się nie dyskutuje :)
                              • mario2 Re: Cieplo sie robi... 18.04.02, 13:22
                                Z duzej litery piszemy, gdy chcemy wyrazic szacunek, ao w tym przypadku nie
                                wchodzi w rachube!
                                • motor Re: Cieplo sie robi... 18.04.02, 13:26
                                  z ustów mi to wyjołeś
                                  • aniela_ Re: Cieplo sie robi... 18.04.02, 13:36
                                    sposrod starszych pan ktore w drzwiach przepuszczasz wybierasz tylko te ktorym
                                    szacunek sie nalezy? i sasiadom sie klaniasz tylko tym ktorych lubisz?
                                    niezlosliwie, z ciekawosci pytam :)
                                    • mario2 Re: Cieplo sie robi... 18.04.02, 13:40
                                      ale nie kazdemu musze przeciez "Ty" z duzej litery fundowac!
                                      Tym bardziej w twoim przypadku...
                                      • aniela_ Re: Cieplo sie robi... 18.04.02, 13:46
                                        fakt. nie musisz również słomy z butów wyjmować :) nie ma takiego nakazu
                                        odgórnego przeciez :)
                                        • motor Re: Cieplo sie robi... 18.04.02, 13:55
                                          Ta ewentualna słoma jaką dostrzegasz, to tylko dla tego by w nogi było ciepło,
                                          zaś twoja pustka wewnętrzna nie da się niczym wytłumaczyć!
                                          • aniela_ Re: Cieplo sie robi... 18.04.02, 14:03
                                            aha korzystając z chwili mojej nieuwagi przeswietliles mnie promieniami
                                            rentgena s i stad te wnioski?
                                            • mario2 Re: Cieplo sie robi... 18.04.02, 14:06
                                              Pisze sie Roentgena- pani polonistko.
                                              Nie ucz innych higieny, jak sama masz uszy brudem zarosniete!
                                              • aniela_ Re: Cieplo sie robi... 18.04.02, 14:13
                                                rentgen też jest poprawnie. wyjmij belkę z oka a potem zetrzyj bielmo to
                                                powinienes zauważyc zmiany w języku :) życzliwie radzę.
                                                • mario2 Re: Cieplo sie robi... 18.04.02, 14:15
                                                  Od kiedy to wolno fonetyzowac brzmienie nazwisk!?

Blaznisz sie!
                                                  • aniela_ Re: Cieplo sie robi... 18.04.02, 14:18
                                                    może nie wiesz ale to nie tylko nazwisko ale też nazwa promienia pisana z małej
                                                    litery i fonetycznie. polecam strony www stosowne z opisem np działania i
                                                    cennikiem :) czlowiek sie cale zycie uczy
                                                  • mario2 Re: Cieplo sie robi... 18.04.02, 14:22
                                                    promienie zostaly nazwane od nazwiska ich odkrywcy, wiec poprawnie powinno sie
                                                    pisac "promienie Roentgena"

Reszta mnie nie interesuje, podobnie jak ty!
                                                  • aniela_ Re: Cieplo sie robi... 18.04.02, 14:26
                                                    a powinno. nie jest dobrze zawężać sobie horyzonty do tego co sie juz wie.
                                                    co do mnie- nie nalegam na dalszą z Tobą konwersację. nie odczuwam w sobie
                                                    pragnienia takiego.
                                                  • mario2 Re: Cieplo sie robi... 18.04.02, 14:31
                                                    i cale szczescie, bo nic nowego sie i tak od ciebie dowiedziec nie zdolam.
                                                    Zalosne sa te twoje proby wykrecania do gory ogonem wszystkiego i niezdolnosc
                                                    do przyznania sie do bledu!
                                                  • aniela_ Re: Cieplo sie robi... 18.04.02, 15:05
                                                    nie dowiesz sie :) głownie z powodu ograniczeń percepcyjnych :)
                                                  • mario2 Re: Cieplo sie robi... 18.04.02, 15:34
                                                    Popracuj nad soba, to byc moze ograniczenia znikna!
                                                  • Gość: aniela_ Re: Cieplo sie robi... IP: *.mst.gov.pl 18.04.02, 15:40
                                                    wystarczy że bielmo z oka zetrzesz a z uszu koreczki wyjmiesz. na dobry
                                                    początek. trzymam kciuki. powodzenia.
                                                  • mario2 Re: Cieplo sie robi... 18.04.02, 15:41
                                                    I tak nie dostrzege w tobie nieczego wartosciowego!
                                                  • Gość: aniela_ Re: Cieplo sie robi... IP: *.mst.gov.pl 18.04.02, 15:45
                                                    nie wszystko złoto się swieci. moglabym Ci udzielic kilku rad jak np zdjecie
                                                    czarnych okularów gdybym chciala. ale nie chce.
                                                  • mario2 Re: Cieplo sie robi... 18.04.02, 15:51
                                                    ~tak to jest- z pustego kubka nawet Salomon nie naleje!
                                                  • Gość: aniela Re: Cieplo sie robi... IP: *.mst.gov.pl 18.04.02, 15:57
                                                    i póty dzban wodę nosi póki mu się ucho nie urwie.
                                                  • mario2 Re: Cieplo sie robi... 18.04.02, 16:03
                                                    bez komentarza!
                                                  • Gość: aniela_ Re: Cieplo sie robi... IP: *.mst.gov.pl 18.04.02, 16:04
                                                    taka szkoda...
                                                  • kitek1 zaraz pozar, a nie ognisko bedzie.............. 18.04.02, 16:09
                                                    z tej napierdalanki,
                                                    marysia z anielka:)
                                                  • Gość: aniela Re: zaraz pozar, a nie ognisko bedzie.............. IP: *.mst.gov.pl 18.04.02, 16:10
                                                    bez obaw. atmosfera lodowata tu.
    • mario2 Re: Cieplo sie robi... 18.04.02, 13:35
      No wiec jak bando opojow. Da sie w stolycy cos takiego urzadzic, czy mamy
      rzeczywiscie w zoo tego hipopotama ugrylowac?
      • motor Re: Cieplo sie robi... 18.04.02, 14:26
        Mam jeden pomysł - jest takie miejsce w jakim mozna by bylo zorganizować takie
        spotkanie - to lasek na Starym Bemowie - są tam wiaty i miejsca do palenia
        ognisk
        • mario2 Re: Cieplo sie robi... 18.04.02, 14:32
          Brawo Motorek. Nadaj nowy watek. I opisz miejsce. Termin weekend za 10 dni!
          • motor Re: Cieplo sie robi... 18.04.02, 15:52
            Zastanawia mnie jedynie kwestia transportu jak ich w to miejsce zwabić?
            Oczywiście nikt nie bedzie wiedział gdzie to jest ja mogę robić za przewodnika
            ale jak to zorganizować?
            • mario2 Re: Cieplo sie robi... 18.04.02, 15:56
              Trza narysowac jakas mapke i przeslac na e-maila!
              Zatrudnimy Ixika- on przecie grafik!
              • motor Re: Cieplo sie robi... 18.04.02, 16:00
                A Ty wiesz gdzie to jest?
                Za Watem z Górczewskiej na wysokości pentli autobusowej w lewo
                • mario2 Re: Cieplo sie robi... 18.04.02, 16:04
                  Musze spytac Maryjke :o))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka