kasia-sz 12.12.04, 21:42 witam wszystkich jestem nowiutka na forum i sma nie wiem co tu robie ale podoba mi sie tu:)!!!!!!!! Napiszcie coś do mnie:) Pozdrawiam serdecznie wszystkich, którzy do mnie napisza:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: prawiczek Re: WITAM :) IP: *.gim1bem.pcs.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.04, 21:51 jestem prawiczkiem;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sophie Re: WITAM :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 13:55 ..i ja pozdrawiam i tez witam..trzymaj sie cieplutko:)) Odpowiedz Link Zgłoś
tanczacyzwilkami Re: WITAM :) 13.12.04, 14:05 ja tez chcę byc pozdrowiony, ja też!!! I Ciebie pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
tanczacyzwilkami Re: WITAM :) 14.12.04, 14:17 pozdrawiam kaja i dzięki za ten szeroki uśmiech :) Odpowiedz Link Zgłoś
avventura pozdrowienia dla WSZYSTKICH:) 13.12.04, 20:33 pozdrawiam wszystkich, a Ciebie "tanczacy z wilkami" w szczegolnosci:))) interesujacy byl post prawiczka... daje do myslenia Odpowiedz Link Zgłoś
tanczacyzwilkami Re: pozdrowienia dla WSZYSTKICH:) 14.12.04, 14:17 łoj dziekuję awenturko Ciebie tez pozdrawiam serdecznie a w kwestii prawiczka.. tak...interesujące chociaż wydaje mi sie,że zbyt szybko przechodzi do sedna chociaż... eee nie znam się na tym Odpowiedz Link Zgłoś
mati_77 Re: WITAM :) 13.12.04, 17:22 No Kasiu do roboty, pisac cos. Pamietaj o tym, ze to wciaga. I czesto bedziesz miala dylemat: posiedziec na forum czy wyjsc gdzies. Ja mam to szczescie ze czesto zastepuje kolege w pracym, ktory prowadzi kafejke. Wiec lacze przyjemne z pozytecznym. Ale to jest jak narkotyk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ff Re: WITAM :) IP: *.man.bydgoszcz.pl 14.12.04, 00:39 witam kasie:0 ps. narkotyk owszem-dla wszystkich ktorym brakuje czegos?/kogos? ;) pozdrawiam goraco!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kaya_ja Re: WITAM :) 14.12.04, 14:42 wciąga, wciąga...zwłaszcza jak ktoś lubi gadać z ludźmi:) może właśnie rozmowy mi brakuje...pozdrawiam lekko uzależnionych:) Odpowiedz Link Zgłoś
tanczacyzwilkami Re: WITAM :) 14.12.04, 14:19 ale,ale czy nie zapomnielismy o autorce postu? Odpowiedz Link Zgłoś