obcy34 08.02.05, 19:58 Cisza, spokoj I NIKT NIE ZRZEDZI>>>.ha! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xy2 Re: Cholera.Lubie ten moj fotel... IP: .48.242.* / 80.51.176.* 08.02.05, 20:59 tylko nie przyrośnij do niego, HA Odpowiedz Link Zgłoś
anisua Re: Cholera.Lubie ten moj fotel... 08.02.05, 21:24 ale ile można siedzieć w fotelu...nuuuuuuuuuuda;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obca Re: Cholera.Lubie ten moj fotel... IP: *.dip.t-dialin.net 08.02.05, 21:58 hej obcy 34 ! gdzie sie podziewasz ? czy ten Twoj fotel to jest " bujany " hmmm jak tak to daleko Cie przeniosl !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
obcy34 witaj obca 08.02.05, 22:02 Nie. nie jest bujany. za to kojarzy mi sie z zapachem cygar, koniakiem netem i ksiazka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obca Re: witaj obca IP: *.dip.t-dialin.net 08.02.05, 22:04 czesc !!! ktora godzina ???!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obca Re: witaj obca IP: *.dip.t-dialin.net 08.02.05, 22:06 to nie banal to rzeczywistosc !!! tylko trzeba ja dobrze zrozumiec !!! Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: witaj obca 08.02.05, 22:10 sorry obca, ale moj post był do Obcego 34 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obca Re: witaj obca IP: *.dip.t-dialin.net 08.02.05, 22:13 przeprosiny przyjete ! sama radosc jak ktos jeszcze umie sie odezwac po ludzku !! czasami sama nie wierze w to co czytam !! ale przeciez podobno jestesmy tylko ludzmi ! Odpowiedz Link Zgłoś
obcy34 Re: witaj obca 08.02.05, 22:12 wpol do pierwszej. swiat sobie powoli zasypia. Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: witaj obca 08.02.05, 22:14 Znam inny świat, w ktorym jest 22.15...zaledwie wieczór :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obca Re: witaj obca IP: *.dip.t-dialin.net 08.02.05, 22:15 wiesz co to ja zazdroszcze temu swiatu ktory moze zasnac ! ale 2 godziny roznicy to gdzie to jest w kzora strone ? chociaz troszeczke powiedz prosze prosze !! Odpowiedz Link Zgłoś
obcy34 Re: witaj obca 08.02.05, 22:18 kazdy ma taki swiat jaki sobie wybral. na sen polecam koniak dagestanski i tabletke stilnox-u. sen spokojny i nadchodzi cicho. dwie godziny z kawalkiem to niewielka roznica. 4 godziny lotu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obca Re: witaj obca IP: *.dip.t-dialin.net 08.02.05, 22:21 wiesz co super ! ale jak juz koniak to metaxa ale 7 gwiazdek przynajmniej dla mnie ! hmm 4 godziny lotu ? masz cieplo czy zimno ? bawimy sie w zgaduj zgadula ?! Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: witaj obca 08.02.05, 22:22 Wybrałes piękny świat...na wschód, a moze na południe...a moze na pólnoc...:) hennessy polecam bez tabletki, ale za to holenderskie cygarko...;) Odpowiedz Link Zgłoś
obcy34 Re: witaj obca 08.02.05, 22:27 wole kubanskie- taki jedyny snobizm.co do koniaku rowniez mam inny smak ale moze to jedynie przyzwyczajenie. a moze po prostu latwiejsz dostep. ja tego swiata nie wybieralem. wybralem droge.tutaj po prostu dotarlem. 300 km ode mnie jest zima. u mnie nie. takie dziwne klimaty Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: witaj obca 08.02.05, 22:30 Kubańskie są mocne...ja lubie lekkie aromatyzowane...może przyzwyczajenie...;) Droga moze piekniejsza niż cel...może byc tgym jedynym dobrym , co nas spotyka...Chyba kiedys byłam tam...Tam są wszystkie klimaty...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obca Re: witaj obca IP: *.dip.t-dialin.net 08.02.05, 22:35 dziwny klimat ma np. w Irlandia ? ale chyba za wilgotny ! ja dzisiaj nie moge zbyt dlugo lacze sie poprzez modem i nie jestem u siebie jak wroce do Polski to na pewno odezwe sie na Twoje gg. u mnie tez zima a 800 km na wschod tzn w Polsce sniegu pod dostakiem !! mam teraz - 8 chyba na zew, wczoraj podalam Ci moj adres jezeli masz ochote czasami pogadac tzn popisac to jestem pod nim chyba do konca lutego a potem gg. przynajmniej do 20 lutego nie bedzie mnie w domu a wiec nie bujaj sie zbyt mocno !! acha ! to nie jest bujany ! zapomnialam , jeszcze 5 min. i koniec ! wiesz nie mozna kogos naciagac na koszty ! lubisz Stefana Rabba wlasnie leci program z nim na pro 7 jest b. dobry ! Odpowiedz Link Zgłoś
obcy34 Re: witaj obca 08.02.05, 22:40 ja posiedze tu zdecydowanie dluzej. mam tu wszystko czego mi trzeba. no moze oprocz tego jednego co zostawilem w Polsce.ale....po to tu przyjechalem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obca Re: witaj obca IP: *.dip.t-dialin.net 08.02.05, 22:46 a wiec do moze do jutra ! albo za kilka dni ! acha co do cygar to dla mnie to abstrakcja, nie pale !! szkoda ? chyba nie ! a tak nawiasem mowiac pisales o tabletkach na sen czy o czyms innym ? tej nocy tylko do 5 rano nie spalam juz mnie trafia szlag ! sama nie wiem co robic !!! a wiec milej nocy ! przynajmniej ktos moze sie wyspac !!! a ja znowu co pol godziny na zegarek i tak do rana !" cholera dlaczego ta noc taka dluga ????? !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
obcy34 libressa 08.02.05, 22:41 gdzie bylas? co to za miejsce gdzie spotkalas wszystkie klimaty? Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: libressa 08.02.05, 22:45 To wielki kraj kiedys był i miał je wszystkie, teraz jest inaczej...;) Wymieniony przez Ciebie koniak, przypomniał mi tamten czas...tamto miejsce :) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: libressa 08.02.05, 22:57 Jest piękny, urzekający, przerażający, ale uwodzi pięknie, chciałabym do pewnych miejsc tam wrócić, niestety...wiem,że juz ich nie ma, wyniszczyła je wojna :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obca Re: libressa IP: *.dip.t-dialin.net 08.02.05, 22:51 libressa ! pozdrawiam i do uslyszenia !! milych snow ! pa! a ja ide najpierw i zrobie sobie goraca kapiel i duzo duzo piany kieliszek czegos dobrego a w lozku bede liczyc hmmm moze baranki wiem absurdalne ale na co jeszcze mozna liczyc ! Odpowiedz Link Zgłoś
obcy34 Re: libressa 08.02.05, 23:01 niestety. wojna trwa tu kazdego dnia. to jedna z rzezc, ktorej zrozumiec w tych ludziach nie jestem w stanie. czasem mam wrazenie, ze jesli ktokolwiek jest w stanie ich zniszczyc to tylko oni sami Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: libressa 08.02.05, 23:06 To bardzo twardzi ludzie...górale...zahartowani, rzadza sie swoimi prawami, wielonarodowość, masz racje...samodestrukcja, nie maja innego wroga oprocz nich samych... Odpowiedz Link Zgłoś
obcy34 Re: libressa 08.02.05, 23:09 rzeczywiscie.ich prawa sa niezmienne. do samounicestwienia wlacznie Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: libressa 08.02.05, 23:12 Ale trwaja, czy to nie jest zadziwiające?? Może w tym "szaleństwie jest metoda", to wiekszości Muzułmanie, to wpisane w religie :) Odpowiedz Link Zgłoś
obcy34 Re: libressa 08.02.05, 23:16 trwaja. trwac za kazda cene.za cene zycia dzieci.moze i to jest metoda.moze.ludzie zaszczuci jak psy zaczynaja kasac jak psy. coz.polityka. w XXI wieku Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: libressa 08.02.05, 23:20 Nie tyle polityka, co konkretne pieniadze i wpływy z/w handlu...czego , to doskonale wiemy...dzieci, sa warte tyle, ile moze karabin, one rodza sie w wystarczajacych ilosciach :( Odpowiedz Link Zgłoś