jasmina_tdi 03.06.02, 15:34 A panowie kibice to maja tylki w ksztalcie fotela!!!!! I kilka jeszcze innych brzydkich cech nie wspominajac o zaburzeniach :)))) Kto wymyslil ten kretynski sport??? I kto go do cholery wlozyl do telewizora???!!! Skandal! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
saqqara Re: NIE CIERPIE PILKI NOZNEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.06.02, 15:36 popieram wszystkim czym sie da. dodatkowo nie mozna sie odzywac, bo on jest SKUPIONY!!! ciekawe na czym? ze kilkunastu facetow biega za pilka i probuje ja wkopac do dwoch bramek? nad czym tu sie skupiac? Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 A JA CIERPIE PILKE NOZNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.06.02, 15:41 bo sie wtedy moge zaopiekowac, wszystkimi panienkami, co jej nie cierpia:))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: A JA CIERPIE PILKE NOZNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.06.02, 15:43 cwaniaczek :))))))) kitek1 napisał(a): > bo sie wtedy moge zaopiekowac, > wszystkimi panienkami, co jej nie cierpia:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: A JA CIERPIE PILKE NOZNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.06.02, 15:44 chetnie sie pobawie w wymiane koszulek:))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: A JA CIERPIE PILKE NOZNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.06.02, 15:48 szalik wystarczy Ci w zupelnosci :)))) ide do pracy papapapa... kitek1 napisał(a): > chetnie sie pobawie w wymiane koszulek:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: A JA CIERPIE PILKE NOZNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.06.02, 15:50 nawet koszulki mi zalujesz:((( pracuj sobie milo:))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: NIE CIERPIE PILKI NOZNEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.06.02, 15:41 Jak to nad czym?! Zeby sie piwo z trzewi nie wylalo w czasie konwulsji "gooooooooooooooooooolaaaaaaa"!!! Ja Ci powiem dlaczego oni sie tak podniecaja - bo zadnemu facetowi nie mozna zostawiac wyboru - tu maja tylko jedna, prawidlowa opcje "bramka" a i tak zawsze znajdzie sie jakis kretyn co wkopie do swojej ha ha ha..... saqqara napisał(a): > popieram wszystkim czym sie da. dodatkowo nie mozna sie odzywac, bo on jest > SKUPIONY!!! ciekawe na czym? ze kilkunastu facetow biega za pilka i probuje ja > wkopac do dwoch bramek? nad czym tu sie skupiac? Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: NIE CIERPIE PILKI NOZNEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.06.02, 15:48 dochodze do strasznego wniosku nawet taka prosta gra jak wkopanie pilki (ilosc jeden) do bramki tej drugiej druzyny (ilosc jeden) jest zbyt skomplikowana dla mezczyzny. ja juz sie niczemu nie dziwie a najbardziej bawi mnie ta rzesza facetow przed telewizorem ktora twierdzi ze czynnie uprawia sport! chyba galkami ocznymi:)) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: NIE CIERPIE PILKI NOZNEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.06.02, 15:53 dziewczyny, zamiast smęcić zostawmy ich samych sobie i zróbmy jakąś imprezę :))) w pubie bez telewizora :))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: NIE CIERPIE PILKI NOZNEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.06.02, 15:54 ale ze mna:))) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: NIE CIERPIE PILKI NOZNEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.06.02, 16:00 to pakuj się i w drogę :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: NIE CIERPIE PILKI NOZNEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.06.02, 16:03 na mnie mozna liczyc, kiedy i gdzie? byle nie dzis? byzy jestem..:)) Odpowiedz Link Zgłoś