IP: 195.136.246.* 02.03.05, 14:43
z moim facetem jest ok.seks bylby tez git gdyby udalo mi sie miec orgzm.on
sie stara a ja i tak nic...no chyba ze w gre wchodzi milosc francuska :) wiem
dla kogos to moze byc glupi problem,ale mnie sie juz nawet sypiac z nim nie
chce,bo poco.... :/ poradzcie!
Obserwuj wątek
    • szefu13 Re: poradzcie 02.03.05, 16:18
      No przecież sypiaj z nim dla miłości francuskiej - sama sobie tego nie
      zrobisz :))))))))))))))))))))))))))))
      • thais82 Re: poradzcie 02.03.05, 16:32
        Co racja to racja:-)
        A swoją drogą... "w poszukiwaniu orgazmu" też kiedyś byłam.... I kiedy
        przestałam sie na nim skupiać, sam przyszedł:-)
        I nie czytaj Brava Girl, są ważniejsze rzeczy od orgazmu.
    • czarny314 Re: poradzcie 02.03.05, 16:31
      siema a czy myślisz ze seks to tylko chwila roboty i koniec spróbujcie tak
      zaplanuj wieczór we dwoje kolacje przy swiecach , wspólna kompiel z odrobiną
      afrodyzjaków niech piesci cie całą daj mu olejek niech wymasuje ci całe ciało
      zaczynajac od stóp,delikatnie przesuwając swoje dłonie ku pośladką, masujac je
      wraz z pleckami,obróć się naplecki niech dotyka twoich piersi koncem jezyka
      resztę sama wymyśl jeśli to nie pomoże próbujcie miłości francuskiej
      ja bardzo lubie rorkrecać kobiety ustami a gdy są bardzo blisko dojścia wchodze
      do środka i wtedy dopiero jest super zabawa
      pozdrawiam cie baw sie życiem
    • Gość: mała Re: poradzcie IP: 195.136.246.* 02.03.05, 17:44
      dzieki!zastosuje sie!a co do bravo girl tom za stara :) 15latek mam :)Jak ktos
      ma jeszcze jakies rady to prosze!
      • szefu13 Re: poradzcie 03.03.05, 21:23
        Noooooo, Mała, jak masz 15 latek, to się nie dziw, że orgazm pochwowy Ci
        jeszcze nie wychodzi, do tego trzeba treningu ... lat treningu! :)))))))))))
        • Gość: mała Re: poradzcie IP: 195.136.246.* 05.03.05, 10:42
          Ja tam zle napisalam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Mam 25 lat dziecko i meza
          od 3 lat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!To byla pomylka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: nieco starsza Re: poradzcie IP: *.alpat.net 04.03.05, 19:09
        o ja pie.. ze tak brzydko powiem. 15 lat i juz szuka niewodomo czego, dziecko ty sie wez za nauke a nie za sex i urozmaicenia. Masz czas na wszystko. Jezu az mi włosy dęba stanęly
    • Gość: 1=2=3 Re: poradzcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 20:04
      Skup sie na uczuciu, nie na technice.
      Gdy poczujesz, że pragniesz orgazm sam przyjdzie.
      • Gość: mała Re: poradzcie IP: 195.136.246.* 02.03.05, 23:11
        dzieki
        • Gość: Anica Re: poradzcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 21:00
          Moge napisac tylko tyle,ze na pewno nie zalezy to od uczucia jakim darzysz
          faceta ani od stopnia podniecenia a od techniki tylko i wyłacznie.Miałam taki
          orgazm tylko raz i to z facetem ktory srednio mnie podniecał ale wiedział jak
          to sie robi,ha.Wspołżyłam z jednym facetem przez 13 lat i nigdy nie miałam
          orgazmu pochwowego mimo,ze było nam wspaniale.Ten jeden raz był dla mnie
          zaskoczeniem,ha.Ale podobno tego mozna sie nauczyc,he,he.Serdecznie pozdrawiam
          i życze powodzenia.
    • Gość: kicia Re: poradzcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.05, 21:02
      a może seks z dwoma partnerami by coś może pomógł -taki trójkącik czasami
      dziala cuda.
      • Gość: kasik Re: poradzcie IP: *.alpat.net 04.03.05, 19:11
        ludzie jaki trojkacik?? Ona ma 15 LAT!!!!!
        • Gość: mała Re: poradzcie IP: 195.136.246.* 05.03.05, 10:44
          mam 25 lat!!!to byla pomylka to 15,a z facetem sypiam od 5!!!jestem mezatka od
          3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: Gostek Re: Mała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 11:42
            Piszesz, że nawet Ci się z nim sypiać nie chce, bo po co... No kochana- musisz
            zdecydować czy idziesz z nim do łóżka żeby się kochać, czy spać! Orgazmy we
            śnie co prawda zdarzają się, ale niestety rzadko! A tak na poważnie, to jeden z
            przedmówców na rację. Nie koncentruj się na osiągnięciu orgazmu, bo im bardziej
            tylko on zajmuje Ci myśli tymbardziej się oddala. To święta prawda. Przyjdzie,
            kiedy skupisz się na doznaniach a nie na efekcie finalnym KOPULACJI. Sorry -
            ale myślę, ze sprowadziłaś ten piękny akt wyłącznie do tego... A może Mała - na
            horyzoncie pojawił się ktoś, kto Cię kręci? To też powoduje, że sex z mężem to
            tylko małżeński obowiązek i do tego niekoniecznie znośny! Pozdrawiam
            • Gość: mała Re: Mała IP: 195.136.246.* 05.03.05, 16:59
              Hejka!Nikogo na horyzoncie nie ma tylko ja juz nie mam sily czekac,szczegolnie
              ze moj facet robilby to ze 2 razy dziennie,wiec ilez mozna bez jakichs
              wiekszych doznan?Owszem jest milo,czule,ale tylko tyle,a po 5 latach to ciut
              malo...:(((
            • Gość: mała Re: Mała IP: 195.136.246.* 05.03.05, 17:00
              a ci do KOPULACJI to nie jest to dla mnie kopulacja tylko "kochanie
              sie".kopulacja to raczej dla facetow,bo ilez razy dziennie mozna??????
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka