Dodaj do ulubionych

SENEGAL ! ! SENEGAL ! ! !< SENEGAL ! ! ! : ))))

11.06.02, 09:10
...chyba sie tam przeprowadze!!!!!:)))))
Obserwuj wątek
    • aroska Re: SENEGAL ! ! SENEGAL ! ! !< SENEGAL ! ! ! : )))) 11.06.02, 09:43
      ...a mogę z Tobą????????:)))))))))...
      • tygrysek_ Re: SENEGAL ! ! SENEGAL ! ! !< SENEGAL ! ! ! : )))) 11.06.02, 10:01
        ..jeżeli chcesz,...:))))) pewnie~!!!!!!:))))))
        • aroska Re: SENEGAL ! ! SENEGAL ! ! !< SENEGAL ! ! ! : )))) 11.06.02, 10:09
          :)))))))))))))))))...i będziemy mieli domek z ogródkiem????????:)))))))
          • tygrysek_ Re: SENEGAL ! ! SENEGAL ! ! !< SENEGAL ! ! ! : )))) 11.06.02, 10:17
            ...nie wiem misiu.....może szałas!!:))))))
            ..ale gromadkę małych Tygrysków masz jak w banku!!!:)))
            • aroska Re: SENEGAL ! ! SENEGAL ! ! !< SENEGAL ! ! ! : )))) 11.06.02, 10:25
              ..może być...szczególnie te Tygryski...:)))))))))))))))))))))
              • tygrysek_ Re: SENEGAL ! ! SENEGAL ! ! !< SENEGAL ! ! ! : )))) 11.06.02, 10:48
                ..no tak właśnie myślałem misiu!!!!:)))))
                • aroska Re: SENEGAL ! ! SENEGAL ! ! !< SENEGAL ! ! ! : )))) 11.06.02, 10:51
                  :)))))))))))))))))))...a ile ten szałas będzie miał pokoi???????:))))))))))))))
                  • tygrysek_ Re: SENEGAL ! ! SENEGAL ! ! !< SENEGAL ! ! ! : )))) 11.06.02, 10:59
                    jeden!!:))) z paleniskiem na środeczku i wylotem powietrza u góry!!:))
                    • Gość: Aroska Re: SENEGAL ! ! SENEGAL ! ! !< SENEGAL ! ! ! : )))) IP: 195.116.92.* 11.06.02, 11:26
                      ...ale za to ogromny...mam nadzieję:)))))))))))))))))
                      • tygrysek_ Re: SENEGAL ! ! SENEGAL ! ! !< SENEGAL ! ! ! : )))) 11.06.02, 11:39
                        ..strasznie ogromny!!!!:))))))
                        ...żeby pomiescić wszystkie małe Tygryski!!!:))

misiu...zaraz idę do domku...pa do jutra!!.....Kochanie...

tygrysek...
                        • Gość: Aroska Re: SENEGAL ! ! SENEGAL ! ! !< SENEGAL ! ! ! : )))) IP: 195.116.92.* 11.06.02, 11:49
                          DLACZEGO?????????????????:(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
                          • tygrysek_ Re: SENEGAL ! ! SENEGAL ! ! !< SENEGAL ! ! ! : )))) 12.06.02, 07:47
                            cześć misiu!:)))
                            • aroska Re: SENEGAL ! ! SENEGAL ! ! !< SENEGAL ! ! ! : )))) 12.06.02, 07:48
                              CZEŚĆ!!!!!!!!!!!!:))))))))))))))...gdzie byłeś?????????????????????????:(((((
                              • tygrysek_ Re: SENEGAL ! ! SENEGAL ! ! !< SENEGAL ! ! ! : )))) 12.06.02, 08:54
                                cześc misiaczku!!:))))
                                ..gdzie byłem,...ale kiedy??????:)
                                • aroska Re: SENEGAL ! ! SENEGAL ! ! !< SENEGAL ! ! ! : )))) 12.06.02, 09:01
                                  ...wczoraj...teraz...:((((((((((
                                  • tygrysek_ Re: SENEGAL ! ! SENEGAL ! ! !< SENEGAL ! ! ! : )))) 12.06.02, 09:09
                                    ..wczoraj musiałem wziąć przepustkę żeby cos załatwić....
                                    ..a dzisiaj rano byłem u szefa!:))

..ale juz jestem!!:)))
                                    • aroska Re: SENEGAL ! ! SENEGAL ! ! !< SENEGAL ! ! ! : )))) 12.06.02, 09:11
                                      ...co musiałeś załatwić??????????...
                                      • tygrysek_ Re: SENEGAL ! ! SENEGAL ! ! !< SENEGAL ! ! ! : )))) 12.06.02, 09:16
                                        ...musiałem iść do tego sklepu gdzie kupiłem telefon bo coś się z nim stało..
                                        ..ale już jest dobrze!!:)))))
                                        ..misiu śliczny!:)
                                        • aroska Re: SENEGAL ! ! SENEGAL ! ! !< SENEGAL ! ! ! : )))) 12.06.02, 09:20
                                          ...no właśnie, a ja dzwoniłam i nie odbierałeś...i nie wiedziałam co się
                                          dzieje....trzeba było chociaż napisać...
                                          • tygrysek_ Re: SENEGAL ! ! SENEGAL ! ! !< SENEGAL ! ! ! : )))) 12.06.02, 09:29
                                            ...a kiedy dzwiniłaś dzisiaj???:))
                                            ..to zadzwoń jeszcze jak byś mogła!!:)))

..dostaś moje sms-ki misiu??:))))
                                            • aroska Re: SENEGAL ! ! SENEGAL ! ! !< SENEGAL ! ! ! : )))) 12.06.02, 09:35
                                              ...wczoraj...a sms-ki dostałam (wczoraj i dzisiaj:))))))))
                                              ...a Ty?????????...
                                              • tygrysek_ Re: SENEGAL ! ! SENEGAL ! ! !< SENEGAL ! ! ! : )))) 12.06.02, 09:43
                                                ..ja też!!:)))) i bardzo się cieszyłem!!:))))
                                                ...to zadzwoń jeszcze jakbys mogła...:)
                                                • tygrysek_ Re: SENEGAL ! ! SENEGAL ! ! !< SENEGAL ! ! ! : )))) 12.06.02, 11:14
                                                  ...a co z tą niespodzianeczką misiu????:)))
                                                  .....daleko juz??:))
                                                  • aroska Re: SENEGAL ! ! SENEGAL ! ! !< SENEGAL ! ! ! : )))) 12.06.02, 11:17
                                                    ...dzisiaj coś z nią zrobię:)))))))))...i za kilka dni powinieneś mieć:)))))))

A.

Ps...słyszysz???????...:))))))))))))
                                                  • tygrysek_ Re: SENEGAL ! ! SENEGAL ! ! !< SENEGAL ! ! ! : )))) 12.06.02, 11:57
                                                    ...to fajnie!!:)))
                                                    ..właśnie nie słyszałem bo musiałem znowu wyjść do szefa...
                                                    ..ale juz jestem!!:)))
                                                  • Gość: Aroska Re: SENEGAL ! ! SENEGAL ! ! !< SENEGAL ! ! ! : )))) IP: 195.116.92.* 12.06.02, 12:18
                                                    Bryan Adams:)))))))...
                                                    ...a co on Cię tak ciągle woła????????????????...
                                                  • tygrysek_ Re: SENEGAL ! ! SENEGAL ! ! !< SENEGAL ! ! ! : )))) 12.06.02, 12:45
                                                    ..a bo dzisiaj jakiś taki nerwowy dzień misiu!!:)))
                                                    ..a co misiaczek porabia ???:)))
                                                    ..może je nimki????:)
                                                  • Gość: Aroska Re: SENEGAL ! ! SENEGAL ! ! !< SENEGAL ! ! ! : )))) IP: 195.116.92.* 12.06.02, 13:28
                                                    ...nie:((((((((...już dawno nie jadłam nimeczków:((((((((...nie pamiętam kiedy
                                                    ostatnio, ale chyba sobie zaraz kupię, bo idę teraz do sklepu:))))))))...też
                                                    chcesz??????:)))))))))...
                                                  • tygrysek_ Re: SENEGAL ! ! SENEGAL ! ! !< SENEGAL ! ! ! : )))) 12.06.02, 13:39
                                                    ..pewnie że chce misiaczku!!!:)))
                                                    ..wiesz że Tygrysek lubi nimeczki!!!:))..i Aroseczki też!!!:)))
                                                  • Gość: Aroska Re: SENEGAL ! ! SENEGAL ! ! !< SENEGAL ! ! ! : )))) IP: 195.116.92.* 12.06.02, 14:15
                                                    ...już jestem:)))))))))))...a wiesz...powinny być taki cukiereczki, więc jak
                                                    będziesz miał kiedyś fabrykę cukierków to nazwij któreś tak...:))))))))

...poczyniłam właśnie pewne kroczki w sprawie Twojej niespodzianeczki, więc
                                                    jest już ona bliżej niż dalej:))))))))))...
                                                  • tygrysek_ Re: SENEGAL ! ! SENEGAL ! ! !< SENEGAL ! ! ! : )))) 12.06.02, 14:22
                                                    ..tzn. cukiereczki nazwać "Tygryseczki" ..?????
                                                    ..i byłyby w pręgi!:)))

..kurde..juz coraz bardziej się niecierpliwie co to jest!!!???:))
                                                  • Gość: Aroska Re: SENEGAL ! ! SENEGAL ! ! !< SENEGAL ! ! ! : )))) IP: 195.116.92.* 12.06.02, 14:27
                                                    ...mogą być:)))))))))...a Aroseczki będą niebieściutkie, albo różowe:))))

...w zasadzie nic takiego szczególnego...częściowo coś co Ci kiedyś obiecałam +
                                                    coś jeszcze:)))))))))))))...
                                                  • tygrysek_ Re: SENEGAL ! ! SENEGAL ! ! !< SENEGAL ! ! ! : )))) 12.06.02, 14:30
                                                    ...to mogą być niebieściutko-różowiutkie!!!:))))

...nie mam pojęcia co to....ale zobaczymy!!:))
                                                  • Gość: Aroska Re: SENEGAL ! ! SENEGAL ! ! !< SENEGAL ! ! ! : )))) IP: 195.116.92.* 12.06.02, 14:39
                                                    ...pewnie w weekend to dostaniesz,ale Cię nie będzie w domku...

...zgadzam się na niebieściutko-różowe:)))))))))))).........
                                                  • tygrysek_ Re: SENEGAL ! ! SENEGAL ! ! !< SENEGAL ! ! ! : )))) 12.06.02, 14:44
                                                    ..tzn. ?? wyślesz to pocztą ??
                                                    ..jakieś zdjęcia ??
                                                  • Gość: Aroska Re: SENEGAL ! ! SENEGAL ! ! !< SENEGAL ! ! ! : )))) IP: 195.116.92.* 12.06.02, 14:49
                                                    ...powiem tylko tyle, że już wysłałam:)))))))))...ale to nie zdjęcia...i już
                                                    więcej nic nie powiem...:))))))...bo co to będzie za niespodzianeczka (szczerze
                                                    mówiąc miałam nic nie wspominać, nawet o tym, że jest w ogóle jakaś
                                                    niespodzianeczka)...
                                                  • tygrysek_ Re: SENEGAL ! ! SENEGAL ! ! !< SENEGAL ! ! ! : )))) 12.06.02, 14:54
                                                    ..pa misiaczku.....bo już zaraz idę....
                                                    ..do jutra!!:))

tygrysek...
                                                    PS...Kocham Cię....jeszcze...
                                                  • Gość: Aroska Re: SENEGAL ! ! SENEGAL ! ! !< SENEGAL ! ! ! : )))) IP: 195.116.92.* 12.06.02, 14:59
                                                    pa pa...:(((((((((((((((((
                                                  • tygrysek_ Re: SENEGAL ! ! SENEGAL ! ! !< SENEGAL ! ! ! : )))) 13.06.02, 08:27
                                                    ..papa mobile???:)))
                                                  • aroska Re: SENEGAL ! ! SENEGAL ! ! !< SENEGAL ! ! ! : )))) 13.06.02, 08:35
                                                    ...i znowu znikasz na tak długo...:(((((((((((
                                                  • tygrysek_ Re: SENEGAL ! ! SENEGAL ! ! !< SENEGAL ! ! ! : )))) 13.06.02, 08:45
                                                    ....nie misiu!:) już jestem:)))....i(nie)tylko dla Ciebie!!!!:))))
                                                  • aroska Re: SENEGAL ! ! SENEGAL ! ! !< SENEGAL ! ! ! : )))) 13.06.02, 08:49
                                                    ...jak mam to rozumieć??????...chyba o niezbyt miłe dla mnie, więc w ogóle nie
                                                    trzeba było tego pisać...
                                                  • tygrysek_ Re: SENEGAL ! ! SENEGAL ! ! !< SENEGAL ! ! ! : )))) 13.06.02, 08:57
                                                    ..pytałas więc odpisałem...
                                                    oooo...a teraz leci "I'm the woman in love..."...:))))
                                                  • aroska Re: SENEGAL ! ! SENEGAL ! ! !< SENEGAL ! ! ! : )))) 13.06.02, 09:24
                                                    ..oki!!!...to co znaczyło to: "(nie) tylko"???????...to nie tylko czy tylko???
                                                  • tygrysek_ Re: SENEGAL ! ! SENEGAL ! ! !< SENEGAL ! ! ! : )))) 13.06.02, 09:28
                                                    ...nie tylko...
                                                  • aroska Re: SENEGAL ! ! SENEGAL ! ! !< SENEGAL ! ! ! : )))) 13.06.02, 09:33
                                                    ...rozumiem...
                                                  • tygrysek_ Re: SENEGAL ! ! SENEGAL ! ! !< SENEGAL ! ! ! : )))) 13.06.02, 09:35
                                                    ...If I could,...then I would....
                                                    ...go whatever you will go....
                                                  • aroska Re: SENEGAL ! ! SENEGAL ! ! !< SENEGAL ! ! ! : )))) 13.06.02, 10:30
                                                    ...ale nie możesz...
                                                  • tygrysek_ Re: SENEGAL ! ! SENEGAL ! ! !< SENEGAL ! ! ! : )))) 13.06.02, 10:49
                                                    ..ale to była tylko cytat z piosenki!!!:))
                                                  • Gość: Aroska Re: SENEGAL ! ! SENEGAL ! ! !< SENEGAL ! ! ! : )))) IP: 195.116.92.* 13.06.02, 11:03
                                                    ...oki...
                                                  • tygrysek_ Re: SENEGAL ! ! SENEGAL ! ! !< SENEGAL ! ! ! : )))) 13.06.02, 11:25
                                                    oki - doki!!:)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka