Dodaj do ulubionych

Detectivo Polacco u Lisa

24.03.05, 22:41
widzieliście jak privatto detectivo Rutkowksi załatwił Liska?? hehe dwa
krótkie teksty Fakira i Lis malutki był hehehehheh ;) i jeszcze program sobie
zareklamował - to jest poseł! I ta cudna głupia minka heh ;)
Obserwuj wątek
    • gianni_vonsacze Re: Detectivo Polacco u Lisa 25.03.05, 08:21
      Najbardziej byłem zawiedziony brakiem 'depesza' u Krisa - wczoraj ta
      jego 'pozyczka' z kłaków nieudolnie zasłaniająca łysinę była tragiczna ;) Ale
      wystraczy, że poseł -detektyw się uśmiechnął, a tym samym na jego twarzy
      zagościł ten głupkowaty wyraz pustostanu, a znowu zaczął mi się podobać ;)
      Ogólnie - podobało mi się nastawienie trzech muszkieterów w stosunku do Lisa,
      który uchodzi za świętą krowę, a tu bardzo fajnie, aczkowlwiek trochę nerwowo,
      gasił go Płażyński. O Florku nie wspominam, bo to jedna z większych porażek
      tego Parlamentu, więc...
      • lezka_z_posen Re: Detectivo Polacco u Lisa 25.03.05, 08:32
        a detectivo się prowadza z laską,co ma 26 lat.i chyba ślub się szykuje;)
        • feber Re: Detectivo Polacco u Lisa 25.03.05, 08:34
          kazdy bruk pisze o tej jego nowej milosci :)
        • jaginger Re: Detectivo Polacco u Lisa 25.03.05, 08:35
          oj szkoda że lisa nie oglądam;) może załapię sie na powtórkę
          a przy okazji wszytkim forumowiczom świątecznych świąt:))
        • gianni_vonsacze Re: Detectivo Polacco u Lisa 25.03.05, 08:35
          lezka_z_posen napisała:

> a detectivo się prowadza z laską,co ma 26 lat.i chyba ślub się szykuje;)

taki donosi pewien bruks :)
          to będzie już zona nr 4 w karierze detektywa. szkoda, że miss pobocza nie
          chciała zostać panią detektyw, bo swego czasu krążyły plotki o ich romansie..
          • lezka_z_posen Re: Detectivo Polacco u Lisa 25.03.05, 08:36
            gianni_vonsacze napisał:

> lezka_z_posen napisała:
            >
            > > a detectivo się prowadza z laską,co ma 26 lat.i chyba ślub się szykuje;)
            >
            > taki donosi pewien bruks :)
            > to będzie już zona nr 4 w karierze detektywa. szkoda, że miss pobocza nie
            > chciała zostać panią detektyw, bo swego czasu krążyły plotki o ich romansie..

gdyby nie bruksy,to by człowiek całkiem głupi był;)
          • feber Re: Detectivo Polacco u Lisa 25.03.05, 08:37
            miss pobocza ma inneggo kochasia - wiek zblizony do detectivo polacco, moze
            ciut starszy nawet :)
            i tez sie ostatnio ciagle lansuje :)
            • lezka_z_posen Re: Detectivo Polacco u Lisa 25.03.05, 08:38
              szpakowaty taki??chyba gdzieś mi sie rzucił w oczy:)
              • feber Re: Detectivo Polacco u Lisa 25.03.05, 08:39
                musial Ci sie rzucic bo miss pobocza na salonach z nim bywa
                • lezka_z_posen Re: Detectivo Polacco u Lisa 25.03.05, 08:40
                  ale nadal na aktorkę się kształci??czy już tylko ta nowa love i lacha na
                  eddukację położona;)?
                  • gianni_vonsacze Re: Detectivo Polacco u Lisa 25.03.05, 08:42
                    widziałem tego nowego boja miss pobocza - trochę przypomina tego lovelassa
                    Flavio Blatimore czy jak mu tam - ten bzykacz od F1. Gość w wieku celującym w
                    III filar emerytalny, ale pewnie w portfelu kilka złotych kart ma, więc frycie
                    to nie przeszkadza.. :)
                    • feber Re: Detectivo Polacco u Lisa 25.03.05, 08:43
                      tych kart to ma kilkanascie zapewne :)
                  • feber Re: Detectivo Polacco u Lisa 25.03.05, 08:43
                    oczywiscie, ze sie ksztalci :), przeciez chce byc slawna ja Madonna
                    widzialam ja jakis czas temu w "ja tylko pytam", co drugie slowo "natomiast" -
                    chyba od mandaryny zalapala :)
                    • lezka_z_posen Re: Detectivo Polacco u Lisa 25.03.05, 08:47
                      sławna jak Madonna to też Sewiołło chciała być;)
                      a czy słynne "co mnienie zabije,to mnie wzmocni"również padło;)??i czy miała
                      kabaretki na łapach;)?
                      • feber Re: Detectivo Polacco u Lisa 25.03.05, 08:49
                        kabaretek nie miala
                        miala za to kapelusz - chyba teraz kapelusze sa dzezi
                        • lezka_z_posen Re: Detectivo Polacco u Lisa 25.03.05, 08:50
                          chyba bardziej dżezi si sa kaszkiety;)
                    • gianni_vonsacze Re: Detectivo Polacco u Lisa 25.03.05, 08:48
                      i tak najlepsze były czasy BARU i 'wampir energetyczny' ;)
                      + gang blondynek ://
                      • lezka_z_posen Re: Detectivo Polacco u Lisa 25.03.05, 08:49
                        najważniejsze,żeby wiedzieć,kto jaką karta gra;)
                      • kazzol Re: Detectivo Polacco u Lisa 25.03.05, 08:49
                        sami tego chcieliście ;):
                        tiny.pl/hrtm
                        a detectivo od przyszłego czwartku znowu będzie nas nawiedzał ;)
                        • lezka_z_posen Re: Detectivo Polacco u Lisa 25.03.05, 08:52
                          tatusiek prima sort;)
                        • gianni_vonsacze Re: Detectivo Polacco u Lisa 25.03.05, 08:52
                          polski Flavio - bez dwóch zdań ;)
                          A z detectivo w czwartkowe wieczory się cieszę, serio!! uwielbiam klimat tych
                          dokumentów i przy okazji podszkalam języki obce, bo detektyw przecież zawsze
                          jakieś zwroty w językach innych niż polski wrzuca ;)
                          • feber Re: Detectivo Polacco u Lisa 25.03.05, 08:54
                            detectivo to swiatowy chlop, zaden jezyk obcy nie jest mu obcy
                          • lezka_z_posen Re: Detectivo Polacco u Lisa 25.03.05, 08:54
                            jak flavio,to pewnie zabiera miss pobocza na jacht;)
                            ciekawe czy ja tłucze??bo to chyba ten flavio od naomi,co jej lubił
                            przywalić,czy coś pochrzaniałam??
                            • gianni_vonsacze Re: Detectivo Polacco u Lisa 25.03.05, 08:55
                              kurde, czy flavio od naomi ją prał to nie kąsam, ale całkiem możliwe.
                              na pewno była opcja 'na jacht', bo nawet fotosy z takiego melanżu jachtowego
                              były :)
                              • lezka_z_posen Re: Detectivo Polacco u Lisa 25.03.05, 08:59
                                ale naomi się z flavio prowadzała??jeśli tak,to tłukł ja na bank.zreszta naomi
                                też mu ciosy zadawała-git para:)
                                • gianni_vonsacze Re: Detectivo Polacco u Lisa 25.03.05, 09:01
                                  ta, prowadzała się z nim - fota z brzegu plaży najbardziej mi siedzi pod
                                  kopułą, naomi i flavio uchwyceni podczas spaceru przez jakiegoś paparaZi.
                              • moniq_c Re: Detectivo Polacco u Lisa 25.03.05, 13:37
                                flavio chyba nie bijący był tylko wierny krótko - to naomi taka porywcza była i
                                z łapami na każdego leciała ;)
                                • lezka_z_posen Re: Detectivo Polacco u Lisa 25.03.05, 13:45
                                  na bank czytałam,że się naparzali;)
                            • kazzol Re: Detectivo Polacco u Lisa 25.03.05, 08:58
                              jak kaszkiet to tylko moherowo - różowy ;)
                              Fakir już wczoraj dał próbkę swoich możliwości, gdy powiedział, że wraca prosto
                              z akcji.Ten rozmemłany krawat i latająca grzywa ;)
                              • kazzol Re: Detektyw DZIŚ, a nie w czwartek n/t 29.03.05, 10:06

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka