kazzol 24.03.05, 22:41 widzieliście jak privatto detectivo Rutkowksi załatwił Liska?? hehe dwa krótkie teksty Fakira i Lis malutki był hehehehheh ;) i jeszcze program sobie zareklamował - to jest poseł! I ta cudna głupia minka heh ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gianni_vonsacze Re: Detectivo Polacco u Lisa 25.03.05, 08:21 Najbardziej byłem zawiedziony brakiem 'depesza' u Krisa - wczoraj ta jego 'pozyczka' z kłaków nieudolnie zasłaniająca łysinę była tragiczna ;) Ale wystraczy, że poseł -detektyw się uśmiechnął, a tym samym na jego twarzy zagościł ten głupkowaty wyraz pustostanu, a znowu zaczął mi się podobać ;) Ogólnie - podobało mi się nastawienie trzech muszkieterów w stosunku do Lisa, który uchodzi za świętą krowę, a tu bardzo fajnie, aczkowlwiek trochę nerwowo, gasił go Płażyński. O Florku nie wspominam, bo to jedna z większych porażek tego Parlamentu, więc... Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Detectivo Polacco u Lisa 25.03.05, 08:32 a detectivo się prowadza z laską,co ma 26 lat.i chyba ślub się szykuje;) Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: Detectivo Polacco u Lisa 25.03.05, 08:34 kazdy bruk pisze o tej jego nowej milosci :) Odpowiedz Link Zgłoś
jaginger Re: Detectivo Polacco u Lisa 25.03.05, 08:35 oj szkoda że lisa nie oglądam;) może załapię sie na powtórkę a przy okazji wszytkim forumowiczom świątecznych świąt:)) Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: Detectivo Polacco u Lisa 25.03.05, 08:35 lezka_z_posen napisała: > a detectivo się prowadza z laską,co ma 26 lat.i chyba ślub się szykuje;) taki donosi pewien bruks :) to będzie już zona nr 4 w karierze detektywa. szkoda, że miss pobocza nie chciała zostać panią detektyw, bo swego czasu krążyły plotki o ich romansie.. Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Detectivo Polacco u Lisa 25.03.05, 08:36 gianni_vonsacze napisał: > lezka_z_posen napisała: > > > a detectivo się prowadza z laską,co ma 26 lat.i chyba ślub się szykuje;) > > taki donosi pewien bruks :) > to będzie już zona nr 4 w karierze detektywa. szkoda, że miss pobocza nie > chciała zostać panią detektyw, bo swego czasu krążyły plotki o ich romansie.. gdyby nie bruksy,to by człowiek całkiem głupi był;) Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: Detectivo Polacco u Lisa 25.03.05, 08:37 miss pobocza ma inneggo kochasia - wiek zblizony do detectivo polacco, moze ciut starszy nawet :) i tez sie ostatnio ciagle lansuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Detectivo Polacco u Lisa 25.03.05, 08:38 szpakowaty taki??chyba gdzieś mi sie rzucił w oczy:) Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: Detectivo Polacco u Lisa 25.03.05, 08:39 musial Ci sie rzucic bo miss pobocza na salonach z nim bywa Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Detectivo Polacco u Lisa 25.03.05, 08:40 ale nadal na aktorkę się kształci??czy już tylko ta nowa love i lacha na eddukację położona;)? Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: Detectivo Polacco u Lisa 25.03.05, 08:42 widziałem tego nowego boja miss pobocza - trochę przypomina tego lovelassa Flavio Blatimore czy jak mu tam - ten bzykacz od F1. Gość w wieku celującym w III filar emerytalny, ale pewnie w portfelu kilka złotych kart ma, więc frycie to nie przeszkadza.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: Detectivo Polacco u Lisa 25.03.05, 08:43 tych kart to ma kilkanascie zapewne :) Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: Detectivo Polacco u Lisa 25.03.05, 08:43 oczywiscie, ze sie ksztalci :), przeciez chce byc slawna ja Madonna widzialam ja jakis czas temu w "ja tylko pytam", co drugie slowo "natomiast" - chyba od mandaryny zalapala :) Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Detectivo Polacco u Lisa 25.03.05, 08:47 sławna jak Madonna to też Sewiołło chciała być;) a czy słynne "co mnienie zabije,to mnie wzmocni"również padło;)??i czy miała kabaretki na łapach;)? Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: Detectivo Polacco u Lisa 25.03.05, 08:49 kabaretek nie miala miala za to kapelusz - chyba teraz kapelusze sa dzezi Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Detectivo Polacco u Lisa 25.03.05, 08:50 chyba bardziej dżezi si sa kaszkiety;) Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: Detectivo Polacco u Lisa 25.03.05, 08:48 i tak najlepsze były czasy BARU i 'wampir energetyczny' ;) + gang blondynek :// Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Detectivo Polacco u Lisa 25.03.05, 08:49 najważniejsze,żeby wiedzieć,kto jaką karta gra;) Odpowiedz Link Zgłoś
kazzol Re: Detectivo Polacco u Lisa 25.03.05, 08:49 sami tego chcieliście ;): tiny.pl/hrtm a detectivo od przyszłego czwartku znowu będzie nas nawiedzał ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Detectivo Polacco u Lisa 25.03.05, 08:52 tatusiek prima sort;) Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: Detectivo Polacco u Lisa 25.03.05, 08:52 polski Flavio - bez dwóch zdań ;) A z detectivo w czwartkowe wieczory się cieszę, serio!! uwielbiam klimat tych dokumentów i przy okazji podszkalam języki obce, bo detektyw przecież zawsze jakieś zwroty w językach innych niż polski wrzuca ;) Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: Detectivo Polacco u Lisa 25.03.05, 08:54 detectivo to swiatowy chlop, zaden jezyk obcy nie jest mu obcy Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Detectivo Polacco u Lisa 25.03.05, 08:54 jak flavio,to pewnie zabiera miss pobocza na jacht;) ciekawe czy ja tłucze??bo to chyba ten flavio od naomi,co jej lubił przywalić,czy coś pochrzaniałam?? Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: Detectivo Polacco u Lisa 25.03.05, 08:55 kurde, czy flavio od naomi ją prał to nie kąsam, ale całkiem możliwe. na pewno była opcja 'na jacht', bo nawet fotosy z takiego melanżu jachtowego były :) Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Detectivo Polacco u Lisa 25.03.05, 08:59 ale naomi się z flavio prowadzała??jeśli tak,to tłukł ja na bank.zreszta naomi też mu ciosy zadawała-git para:) Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: Detectivo Polacco u Lisa 25.03.05, 09:01 ta, prowadzała się z nim - fota z brzegu plaży najbardziej mi siedzi pod kopułą, naomi i flavio uchwyceni podczas spaceru przez jakiegoś paparaZi. Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: Detectivo Polacco u Lisa 25.03.05, 13:37 flavio chyba nie bijący był tylko wierny krótko - to naomi taka porywcza była i z łapami na każdego leciała ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Detectivo Polacco u Lisa 25.03.05, 13:45 na bank czytałam,że się naparzali;) Odpowiedz Link Zgłoś
kazzol Re: Detectivo Polacco u Lisa 25.03.05, 08:58 jak kaszkiet to tylko moherowo - różowy ;) Fakir już wczoraj dał próbkę swoich możliwości, gdy powiedział, że wraca prosto z akcji.Ten rozmemłany krawat i latająca grzywa ;) Odpowiedz Link Zgłoś