monte.christoo 30.03.05, 18:09 snila mi sie kobieta, ktora gonila mnie wokol jeziora ubrana w pletwy. Powstaje pytanie- po co ona mnie gonila? Moze macie jakies pomysly? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krolik-ok Re: Dziwny sen 30.03.05, 18:12 Mysle, ze najsluszniej i najskuteczniej byloby sie odwolac z tym do Freuda. Odpowiedz Link Zgłoś
majeczka84 ...:) 30.03.05, 18:15 ...Ja to sie zastanawiam jak ona biegła w tych płetwach?? Chyba problemu z ucieczką nie miałeś? Może chciała żeby jej zdjął te płetwy? A moze to syrenka z bajki była a Ty wariacie uciekałeś... Pomyśl ile straciłeś, ja na jej miejscu juz bym Cie wiecej nie ganiała :P A ładna chociaż była?? Odpowiedz Link Zgłoś
monte.christoo Re: ...:) 30.03.05, 18:17 Mnie dziwi tylko jedno: po co ona mnie gonila, jak ja nie mialem wcale ochoty do ucieczki. Do Freuda odwolywal sie nie bede, bo nie wierze w jego teorie. Blizszy jest mi sennik egipski :P Odpowiedz Link Zgłoś
majeczka84 Re: ...:) 30.03.05, 18:20 No goniła cie bo uciekałes... jak bys sie zatrzymał to chyba by na Ciebie nie wpadła tylko tez sie zatrzymala, nastepnym razem po prostu zapytaj... a jak do mnie owa pani przyjdzie to zapytam w Twoim imieniu i ewentualnie poganiam sie z nią za Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
monte.christoo Re: ...:) 30.03.05, 18:24 Jak mialem zapytac, kiedy dostalem zadyszki od tego gonienia i uciekania? Odpowiedz Link Zgłoś
ofcia Re: ...:) 30.03.05, 18:21 a mnie dziwi po co uciekales skoro nie miales ochoty uciekac??? Odpowiedz Link Zgłoś
monte.christoo Re: ...:) 30.03.05, 18:22 To jest wlasnie niezrozumiale w tym wszystkim. To tak samo jakbym wszedl do restauracji nie majac ochoty na obiad. Odpowiedz Link Zgłoś
northumberland Re: Dziwny sen 30.03.05, 18:30 oplaciles karte wedkarska na ten sezon, ze tak spytam...? Odpowiedz Link Zgłoś
monte.christoo Re: Dziwny sen 30.03.05, 18:33 Nie jestem wedkarzem, ale mam uprawnienia ratownika WOPR wiec moze o to chodzilo? :P Odpowiedz Link Zgłoś