wieslawa-siemiankowska 12.04.05, 15:44 Chciałam Wam tylko powiedzieć,że większość ludu z MJM uwielbia nasze forum, a co poniektórzy nawet tu pisują , ale nie wiem pod jakimi nickami. No dobra, kto gra w MjM przyznawać się ;))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pomme Re: MJM a nasze forum 12.04.05, 15:50 ja też. I nik wcale nie zakamuflowany, gram japko:-) Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: MJM a nasze forum 12.04.05, 15:46 wieslawa-siemiankowska napisała: > Chciałam Wam tylko powiedzieć,że większość ludu z MJM uwielbia nasze forum, a > co poniektórzy nawet tu pisują , ale nie wiem pod jakimi nickami. No dobra, > kto gra w MjM przyznawać się ;))) najbardziej uwielbia je owad:) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: MJM a nasze forum 12.04.05, 15:48 O to to Łezka, to na pewno :) Ja nie gram więc się nie przyznaję . Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: MJM a nasze forum 12.04.05, 15:51 ja gram dwie pomarańcze i nic Wam do tego O! Odpowiedz Link Zgłoś
zgredek_ojejku Who is who 12.04.05, 15:52 Ariweredczi to Łepkowska :) ona zawsze wie co się będzie działo.. Gianni to Któryś z chochołów, Łezka hmmmm co by tu powiedzieć coby kobiety nie urazić...... łezka też gra... Ja tak naprawdę to gazela biznesu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Who is who 12.04.05, 15:54 zgredek_ojejku napisał: > Ariweredczi to Łepkowska :) ona zawsze wie co się będzie działo.. > Gianni to Któryś z chochołów, > Łezka hmmmm co by tu powiedzieć coby kobiety nie urazić...... > łezka też gra... > Ja tak naprawdę to gazela biznesu :)) to że gram kisiela w niczym mi nie uwłacza,więc konspiracja nie jest potrzebna;) > > Odpowiedz Link Zgłoś
pomme Re: Who is who 12.04.05, 15:56 no dobra jam papuga nie mówcie juz o mnie źle:-) Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Who is who 12.04.05, 15:57 pomme napisała: > no dobra > jam papuga > nie mówcie juz o mnie źle:-) mnie kiedyś chyba KIRA chciała wrobić wrolę papugi.nie daruję Jej tego do końca zycia:) Odpowiedz Link Zgłoś
kira_koslin Re: Who is who 13.04.05, 10:48 Ja Ciebie w papugę??????????????????????? eeee to chyba nawolona bylam bo nie pamietam tego....... Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Who is who 12.04.05, 15:56 zgredek_ojejku napisał: > Ariweredczi to Łepkowska :) ona zawsze wie co się będzie działo.. > Gianni to Któryś z chochołów, > Łezka hmmmm co by tu powiedzieć coby kobiety nie urazić...... > łezka też gra... > Ja tak naprawdę to gazela biznesu :)) zgredek,ariwederczi to jest facet! Odpowiedz Link Zgłoś
zgredek_ojejku Re: Who is who 12.04.05, 15:57 wiem, omskło mi się i tyle :P a poza tym widziałaś go?? Może Łepkowska pisze jako on?? Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Who is who 12.04.05, 23:12 zgredek_ojejku napisał: > Ariweredczi to Łepkowska :) ona zawsze wie co się będzie działo.. > Gianni to Któryś z chochołów, > Łezka hmmmm co by tu powiedzieć coby kobiety nie urazić...... > łezka też gra... > Ja tak naprawdę to gazela biznesu :)) no nieee teraz Gianni sie obrazi o takie podejrzenia;-)))) w koncu kiedys tu napisal ktos, ze Gianni to calkiem przystojny jest - wiec Chocholy odpadaja:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: MJM a nasze forum 12.04.05, 15:51 ach ta kobieta O-wadzim spojrzeniu...ach... szaleję za nią....szkoda tylko ,że mnie nie chce... no cóż...Bjórk też mnie nie chciała...ja chyba nie mam szczęścia do kobiet? .... chiba sie pochlastam... Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: MJM a nasze forum 12.04.05, 16:00 A ja nikogo nie gram, startowałam do roli Santamaryi, ale mi ją ta zołza sprzątnęła sprzed nosa ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: MJM a nasze forum 12.04.05, 16:03 Ciekawe kto gra Renię, przyzna się myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: MJM a nasze forum 12.04.05, 16:05 Ja gram Renię dostałam w zamian za rolę Marysi, mogę wam zdradzić,że juz wkrótce wyzdrowieję i bede mieć romans z Santaną a takze kolejnego dzidziusia. Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: MJM a nasze forum 12.04.05, 16:07 Wiesławo ja jestem z ekipy. To ten, co chodzi z mopem. Wczoraj twarz wycierałaś, pamiętasz? Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: MJM a nasze forum 12.04.05, 16:09 A To byłeś Ty ? Nastepnym razem sie lepiej postaraj z tym mopem, bo podłoga była brudna i zakurzył mi się obcas mojego pantofelka. I kawę piję z mleczkiem i cukrem, pamiętaj kochanie. Papa, Twoja Gwiazda. Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: MJM a nasze forum 12.04.05, 16:14 Wiesławo jak sponsorem będzie firma produkująca środki czystości to będzi czym sprzątać, a teraz nie ma czym. Kazdy do domu zabiera proszek o mydłach to już nie wspomne. Ja bym tej kawy nie pił. Nie dziwią cie zielone fusy? Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: MJM a nasze forum 12.04.05, 16:17 Wiem, wiem jak to jest. Sama stamtąd kradnę papier toaletowy,żeby zaoszczędzić;)) Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: MJM a nasze forum 12.04.05, 16:21 Wiesławo, ale od przyszłego tygodnia będą kamery w toalecie. Jak się tam coś ciekawego wydarzy to moze i nawet trafi na antenę (nowy cykl "M jak miłość nocą"). Pilnuj się więc i nie zabieraj wibrujących zabawek ze sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: MJM a nasze forum 12.04.05, 16:25 Kiedy ja bez wibrujących zabawek nie przeżyję dnia ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: MJM a nasze forum 12.04.05, 16:35 Och.."jaka pani nie stabilna..." Odpowiedz Link Zgłoś
krishka Re: MJM a nasze forum 13.04.05, 10:58 wieslawa-siemiankowska napisała: > Wiem, wiem jak to jest. Sama stamtąd kradnę papier toaletowy,żeby > zaoszczędzić;)) No ładnie, a te głupki biedną Topielicę o podbieranie szamponu i mydła podejrzewali. Nic dziwnego, że teraz w pokoju trzymają wszelkie łazienkowe utensylia. papier toaletowy pewnie też, droga Wiesławo... Odpowiedz Link Zgłoś
gryfb Re: MJM a nasze forum 12.04.05, 16:53 No dobra no! Przyznam sie. Ja jestem ten biznesmen co mi Chochoł bez przerwy te szklanice do piwa tłucze. Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: MJM a nasze forum 12.04.05, 16:56 nie zapomnij mu potracic z wyplaty!! co to jest do cholery, zeby pracowniki sie na firmowym szkle wyzywali. Odpowiedz Link Zgłoś
gryfb Re: MJM a nasze forum 12.04.05, 16:59 Ja mu jeszcze policze za te dziwki co mie bez meldowania w pakamerze nocują. Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: MJM a nasze forum 12.04.05, 17:07 Ej no pewnie, co będzie sobie chochoł urządzał agencję towarzyską pod Twoim dachem i nie płacił podatku ! Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: MJM a nasze forum 12.04.05, 19:07 ten, tego, no ... mam chłopaki bliźniaki ... Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: MJM a nasze forum 12.04.05, 19:11 chwila prawdy jak widzę..... hmmm.... jakby to... ekhm.....nie oglądam "MJM"... Odpowiedz Link Zgłoś
taskussani Re: MJM a nasze forum 12.04.05, 19:24 romy_sznajder napisała: > chwila prawdy jak widzę..... > hmmm.... jakby to... > ekhm.....nie oglądam "MJM"... jasne, kto z aktorów miałby jeszcze ochote ogladać to w tv? Odpowiedz Link Zgłoś