indie1278 23.04.05, 16:32 czekalam na słonko cale przedpoludnie ... czekalam na słonko cale popoludnie ... nie przyszlo teraz musze wyjechac czy zobacze jeszcze kiedys słonko? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomian Re: czekalam na słonko ......... 23.04.05, 16:40 A może prognoza (pogody) oczywiście na jutro będzie lepsza. Odpowiedz Link Zgłoś
indie1278 Re: czekalam na słonko ......... 23.04.05, 17:11 nadzieja na ? ..... lepsze jutro nadzieja jak lodowiec, po woli sie rozplywa i wsiąka w ziemie Odpowiedz Link Zgłoś
serduszkopoprostu Re: czekalam na słonko ......... 23.04.05, 17:17 czy tam, gdzie sie wybierasz nie ma słonka? Jesli nie, zatrzymaj je w swojej pamieci na czas nieobecnosci/bez przesady, bo wiesz,(?)nadzieja moze sie rozpłynąć...;)) Odpowiedz Link Zgłoś
indie1278 Re: czekalam na słonko ......... 23.04.05, 17:27 nie, nie ma tam slonka a jesli czas nieobecnosci = nieskonczonosc jesli juz nie wroce oczywiscie bede je miala na zawsze w swojej pamieci a nadzieja ... jak znieczulenie, najbardziej boli kiedy sie rozplywa a kiedys sie zacznie rozplywac i ta mysl boli juz teraz Odpowiedz Link Zgłoś
serduszkopoprostu Re: czekalam na słonko ......... 23.04.05, 17:43 więc dawkuj słonko ... ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
serduszkopoprostu Re: czekalam na słonko ......... 23.04.05, 17:51 ojej, tak teraz pomyslalam, ze moze Ty w jakie katakumby, ale inne podziemne rejony sie wybierasz...i dlatego tak przezywasz to słonko! archeologiem jesteś może? Odpowiedz Link Zgłoś
indie1278 Re: czekalam na słonko ......... 23.04.05, 18:56 nie, archeologiem nie jestem to poprostu dalekie kraje a slonko.... to slonko rozswietla mi zycie on slonko on ktory dzis nie przyszedl przedpoludniem ... popoludniu ... Odpowiedz Link Zgłoś
madziapoznan Re: czekalam na słonko ......... 24.04.05, 22:12 a ja bym chciała, żeby słonko było ze mną cały czas. czy dzień czy noc. niech będzie. zaklinam...... Odpowiedz Link Zgłoś