schizoo 24.04.05, 17:33 jeśli jesteś,napisz na skype:nick schi_z_o_o Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iberia29 Re: prawdziwą kobietę poznam:) 24.04.05, 17:53 a jakies wymagania???czy bierzesz co laska ;-))? Odpowiedz Link Zgłoś
schizoo Re: prawdziwą kobietę poznam:) 24.04.05, 17:58 czytanie ze zrozumieniem,to trudna sztuka........ Odpowiedz Link Zgłoś
iberia29 Re: prawdziwą kobietę poznam:) 24.04.05, 19:50 raczej czytanie miedzy wierszami.... Odpowiedz Link Zgłoś
maja_21 Re: prawdziwą kobietę poznam:) 24.04.05, 18:01 A co oznacza "prawdziwą kobietę"? Ma mieć cycki itp.?:) Bo chyba każda kobieta jest prawdziwa , tylko kobiety wymieniają się wadami i zaletami między sobą, różnią się od siebie! Czy "twoja prawdziwa kobieta" to osoba o jakiś szczególnych zaletach, wadach?:) Odpowiedz Link Zgłoś
schizoo Re: prawdziwą kobietę poznam:) 24.04.05, 18:15 maja_21 napisała: > A co oznacza "prawdziwą kobietę"? > Ma mieć cycki itp.?:) Bo chyba każda kobieta jest prawdziwa > , tylko kobiety wymieniają się wadami i zaletami między sobą, różnią się od > siebie! > Czy "twoja prawdziwa kobieta" to osoba o jakiś szczególnych zaletach, wadach?:) czytanie ze zrozumieniem,to......bardzo trudna sztuka...... Odpowiedz Link Zgłoś
emilka222 Re: prawdziwą kobietę poznam:) 24.04.05, 18:19 Uważam się za prawdziwą kobietę......w jakim celu jej szukasz? Sztuka dla sztuki, czy masz konkretny cel? Odpowiedz Link Zgłoś
schizoo Re: prawdziwą kobietę poznam:) 24.04.05, 18:22 emilka222 napisała: > Uważam się za prawdziwą kobietę......w jakim celu jej szukasz? Sztuka dla > sztuki, czy masz konkretny cel? mądre jesteście,co ? żadna nie umie czytać......... Odpowiedz Link Zgłoś
emilka222 Re: prawdziwą kobietę poznam:) 24.04.05, 18:30 Schizoo!!!!!! Umiemy czytać i jesteśmy mądre. Zanim napiszemy pod ten adres określ się na forum......może nie jesteś prawdziwym facetem....chcemy to wiedzieć:) Kota w worku nie kupuję:) Odpowiedz Link Zgłoś
schizoo Re: prawdziwą kobietę poznam:) 24.04.05, 18:33 emilka222 napisała: > Schizoo!!!!!! Umiemy czytać i jesteśmy mądre. Zanim napiszemy pod ten adres > określ się na forum......może nie jesteś prawdziwym facetem....chcemy to > wiedzieć:) Kota w worku nie kupuję:) gdzie napisałem,że jestem prawdziwym mężczyzną ??? zdecydowanie nie umiesz czytać....... Odpowiedz Link Zgłoś
maja_21 Re: prawdziwą kobietę poznam:) 24.04.05, 18:25 schizoo: > czytanie ze zrozumieniem,to......bardzo trudna sztuka...... _______________________________________________________________ Wiele rzeczy można zrozumieć na wiele sposobów,nic na świecie nie jest czarne, albo białe. Tak samo 2 osoby czytające jedną książkę mogą inaczej ja interpretować, bo każdy szuka w niej przesłania dla siebie! Dla tego czasem sięga się z prośbą o interpretację książki samego autora:) Odpowiedz Link Zgłoś
schizoo Re: prawdziwą kobietę poznam:) 24.04.05, 18:29 maja_21 napisała: > schizoo: > > czytanie ze zrozumieniem,to......bardzo trudna sztuka...... > _______________________________________________________________ > Wiele rzeczy można zrozumieć na wiele sposobów,nic na świecie nie jest czarne, > albo białe. > Tak samo 2 osoby czytające jedną książkę mogą inaczej ja interpretować, bo > każdy szuka w niej przesłania dla siebie! > Dla tego czasem sięga się z prośbą o interpretację książki samego autora:) a jak autor nie żyje ,to wyrocznią jest podręcznik??? myślenie ma wielką przyszłość....... Odpowiedz Link Zgłoś
maja_21 Re: prawdziwą kobietę poznam:) 24.04.05, 18:36 Na pewno, ale czasem domysły co do interpretacji wielu książek nieżyjących autorów są tak różne...i nie można wtedy powiedzieć, że któryś jest zły !!!A fakt trudno zapytać. Dla tego często pytani są o przesłanie za swojego życia:) Mi np. to wygląda na jakąś sondę :w celu sprawdzenia ile kobiet na forum uważa się za prawdziwe. Ale nie lubię bazować na domysłach.. Odpowiedz Link Zgłoś
schizoo Re: prawdziwą kobietę poznam:) 24.04.05, 18:38 maja_21 napisała: > Na pewno, ale czasem domysły co do interpretacji wielu książek nieżyjących > autorów są tak różne...i nie można wtedy powiedzieć, że któryś jest zły !!!A > fakt trudno zapytać. Dla tego często pytani są o przesłanie za swojego życia:) > > Mi np. to wygląda na jakąś sondę :w celu sprawdzenia ile kobiet na forum uważa > się za prawdziwe. Ale nie lubię bazować na domysłach.. bolało ??? pogimnastykuj się jeszcze....... Odpowiedz Link Zgłoś
maja_21 Re: prawdziwą kobietę poznam:) 24.04.05, 18:46 nie, bo szczerze dziś z nudów siedzę na necie, i nie przepadam za zgadywankami, napisałam tylko na co mi to wyglądało przez chwilkę, ale bynajmniej nie starałam się zgadywać o co ci chodzi:) To tak jak napisałam ci o książkach, każdy może zinterpretować je inaczej i nie trafić w to co chciał przekazać autor. Książki czytamy dla siebie,i odnajdujemy w nich zawsze siebie, rozumiemy je po swojemum, po co starać się wejść do głowy umarłemu poecie:) Kto wie czy jakaś jego książka miała nie mieć zadnego przesłania, tylko koleś się zjarał i tak mu wyszło..:), a ,my się doszukujemy czegoś w niczym:) To tylko taki przykład:)wiele książek wydaje się być tak jasnymi:), a tak naprawdę takimi nie są, krtyją w sobie tajemnice:) Lece Pa, życzę miłej zabawy, może ktoś odgadnie o co chodzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
schizoo Re: prawdziwą kobietę poznam:) 24.04.05, 18:49 maja_21 napisała: > nie, bo szczerze dziś z nudów siedzę na necie, i nie przepadam za zgadywankami, > > napisałam tylko na co mi to wyglądało przez chwilkę, ale bynajmniej nie > starałam się zgadywać o co ci chodzi:) > To tak jak napisałam ci o książkach, każdy może zinterpretować je inaczej i nie > > trafić w to co chciał przekazać autor. Książki czytamy dla siebie,i odnajdujemy > > w nich zawsze siebie, rozumiemy je po swojemum, po co starać się wejść do głowy > > umarłemu poecie:) Kto wie czy jakaś jego książka miała nie mieć zadnego > przesłania, tylko koleś się zjarał i tak mu wyszło..:), a ,my się doszukujemy > czegoś w niczym:) > To tylko taki przykład:)wiele książek wydaje się być tak jasnymi:), a tak > naprawdę takimi nie są, krtyją w sobie tajemnice:) > > Lece Pa, życzę miłej zabawy, może ktoś odgadnie o co chodzi:) za szybko skomplementowałem........... Odpowiedz Link Zgłoś
lord-vaderr Re: prawdziwą kobietę poznam:) 24.04.05, 19:15 Chłopie, lepiej nie mogłeś trafić. Panienka w typie każdego. Głupiutka i łapie wszystkie posty jak chłop kogoś szuka ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tomian Re: prawdziwą kobietę poznam:) 24.04.05, 18:24 Był tu pewien Leon który jest kobietą i zachwalał swoje ego że magister, i że tego że koneksje ma w haj lajfie i fantazję w najt lajfie Jakież było tu zdziwienie kiedy żaden z uczestników (tego forum) nie zapragnął z nim amorów. morał tutaj będzie krótki jednym wpisem nie pobudzisz miłosnej nutki. Odpowiedz Link Zgłoś
maja_21 Re: prawdziwą kobietę poznam:) 24.04.05, 18:28 tomian napisał: > Był tu pewien Leon > który jest kobietą > i zachwalał swoje ego > że magister, i że tego > że koneksje ma > w haj lajfie > i fantazję > w najt lajfie > Jakież było tu zdziwienie > kiedy żaden z uczestników > (tego forum) > nie zapragnął z nim amorów. > morał tutaj będzie krótki > jednym wpisem > nie pobudzisz > miłosnej nutki. ____________________________________________ To mi się podoba:) Odpowiedz Link Zgłoś
schizoo Re: prawdziwą kobietę poznam:) 24.04.05, 18:28 tomian napisał: > Był tu pewien Leon > który jest kobietą > i zachwalał swoje ego > że magister, i że tego > że koneksje ma > w haj lajfie > i fantazję > w najt lajfie > Jakież było tu zdziwienie > kiedy żaden z uczestników > (tego forum) > nie zapragnął z nim amorów. > morał tutaj będzie krótki > jednym wpisem > nie pobudzisz > miłosnej nutki. wesołe jest to, co piszesz,ale również nie zrozumiałeś........ Odpowiedz Link Zgłoś
emilka222 Re: prawdziwą kobietę poznam:) 24.04.05, 18:35 schizoo......znam Cię...ile już się zgłosiło?:) Odpowiedz Link Zgłoś
emilka222 Re: prawdziwą kobietę poznam:) 24.04.05, 18:37 No, to teraz Ty nie umiesz czytać. Fakt, że chcę wiedzieć, ćzy jesteś facetem prawdziwym nie było interpretacją Twego tekstu. To moja ciekawość tylko:) Odpowiedz Link Zgłoś
schizoo Re: prawdziwą kobietę poznam:) 24.04.05, 18:40 emilka222 napisała: > No, to teraz Ty nie umiesz czytać. Fakt, że chcę wiedzieć, ćzy jesteś facetem > prawdziwym nie było interpretacją Twego tekstu. To moja ciekawość tylko:) bazuj na istniejących przesłankach,a nie na nadinterpratacjach Odpowiedz Link Zgłoś
emilka222 Re: prawdziwą kobietę poznam:) 24.04.05, 18:48 W jakim celu?:)Mówiłam o ciekawości....nie dorabiaj do tego ideologii:) Zwykła babska ciekawość i tyle:))) Odpowiedz Link Zgłoś
maja_21 Re: prawdziwą kobietę poznam:) 24.04.05, 18:51 No kobiety mają do siebie to ,że są ciekawskie:) Ale nie wszystkie i nie zawsze:) A czasami nikomu nie zaszkodzi:) Zwłaszcza wtedy jak faceta można tym pognębić:) Żartuję Odpowiedz Link Zgłoś
schizoo Re: prawdziwą kobietę poznam:) 24.04.05, 18:52 emilka222 napisała: > W jakim celu?:)Mówiłam o ciekawości....nie dorabiaj do tego ideologii:) Zwykła > babska ciekawość i tyle:))) zderzyły się dwie szare komórki i emilka poszła siusiu........ Odpowiedz Link Zgłoś
maja_21 Re: prawdziwą kobietę poznam:) 24.04.05, 18:56 To ja siusiu nie pujdę, ale spadam bo za 6 minut zaczynam mój dyżur (wolontariuszka), a się tu zasiedziałam. Miło było:) Pa Odpowiedz Link Zgłoś
emilka222 Re: prawdziwą kobietę poznam:) 24.04.05, 18:58 "Jedyna broń, na jakiej użycie pozwala sobie uprzejmośc, to uśmiech" (nie wiem czyje) Lubisz prowokować? Twój problem. Miłego popołudnia....szczerze. Odpowiedz Link Zgłoś
emilka222 Re: prawdziwą kobietę poznam:) 24.04.05, 19:00 To było do miłego schizoo:) Odpowiedz Link Zgłoś
schizoo Re: prawdziwą kobietę poznam:) 24.04.05, 19:03 emilka222 napisała: > To było do miłego schizoo:) to tylko słowa,uśmiechnij się i bądź sobą:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lord-vaderr Re: prawdziwą kobietę poznam:) 24.04.05, 19:17 Ty, a może się spotkamy we czworo ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
albercik7 Re: prawdziwą kobietę poznam:) 24.04.05, 19:40 lord to fajny facet haha laski nic tylko brac hehe Odpowiedz Link Zgłoś
lord-vaderr Re: prawdziwą kobietę poznam:) 24.04.05, 19:42 Tak myślisz, może ze mnie lepszy facet ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
albercik7 Re: prawdziwą kobietę poznam:) 24.04.05, 20:11 alez oczywiscie Lordzie haha facet jak dab Odpowiedz Link Zgłoś
lord-vaderr Re: prawdziwą kobietę poznam:) 24.04.05, 20:15 To co wyrywamy ;-) Ja już wątek założyłem, przynęta połknięta ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tomian Re: prawdziwą kobietę poznam:) 24.04.05, 18:39 Zrozumiałem zrozumiałem chętnie bym podyskutował Ale idę teraz na spacer z moim czworonożnym przyjacielem Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
schizoo Re: prawdziwą kobietę poznam:) 24.04.05, 18:41 tomian napisał: > Zrozumiałem zrozumiałem > chętnie bym podyskutował > Ale idę teraz na spacer > z moim czworonożnym przyjacielem > Pozdrawiam też sobie sprawie przyjaciela:) Odpowiedz Link Zgłoś
hellee włączyłeś Skyp'a?... 24.04.05, 18:46 schizoo napisała: > jeśli jesteś,napisz na skype:nick schi_z_o_o ...:)))... Odpowiedz Link Zgłoś
hellee Re: włączyłeś Skyp'a?... 24.04.05, 18:53 schizoo napisała: > oczy-wiscie :) to mamy problem, bo nie mam połączenia...:((( Odpowiedz Link Zgłoś
schizoo Re: włączyłeś Skyp'a?... 24.04.05, 18:54 zakłócenia poza granicami kraju....... Odpowiedz Link Zgłoś
hellee Re: włączyłeś Skyp'a?... 24.04.05, 18:57 raczej nie, to o wiele prostsze... po prostu nadal czekam na autoryzację... Odpowiedz Link Zgłoś
schizoo Re: włączyłeś Skyp'a?... 24.04.05, 19:00 hellee napisała: > raczej nie, to o wiele prostsze... > po prostu nadal czekam na autoryzację... > > nic do mnie nie doszło napisz swojego nicka,to odpiszę....lub prześlij mejlem:))) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
emilka222 Re: włączyłeś Skyp'a?... 24.04.05, 19:12 :)))))))) Na tym zupełnie się nie znam, ale chętnie poznam...przydaje się? Też pytam z ciekawości:) Nieznajomość czegoś nie powinna być powodem Twojego ataku Schizoo.....czy uważasz, że powinnam Cię lekceważyć, bo robisz błędy ortograficzne? (Mail np.)Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
emilka222 Re: dzień dobry Emilko :) 24.04.05, 19:23 Witaj Madziu i paaaaaaaaaaa. Zaraz jedziemy nad Maltę na godzinkę...Nie wybierasz się? Odpowiedz Link Zgłoś
madziapoznan Re: dzień dobry Emilko :) 24.04.05, 19:26 :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) a co wy nad maltą możecie przez tą godzinkę zrobić? chyba dojść do hotelu i z powrotem ;p nie ma mnie teraz w poznaniu dziubek.... wracam we wtorek. bardzo się stęskniłam za miastem...... i na salsę w środę się wybieram :)) może wdepniesz z... (wiadomo kim) na chwilę do esencji w starym B? :) Odpowiedz Link Zgłoś
emilka222 Re: dzień dobry Emilko :) 24.04.05, 19:34 Idziemy na browarek:) Zgoda! Wdepnę! U nas wiele się dzieje! Wracaj!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
madziapoznan Re: dzień dobry Emilko :) 24.04.05, 19:38 Emilko :))))) nawet nie wiesz, jak bardzo potrzebuję usłyszeć (przeczytać) "wracaj". czuję się tak samotnie... tak bardzo... poślij mi na mejla swój nr tel, odezwę się i konkretnie na środę się zmówimy :))) i też browarka sobie szczelimy! a co?! :) Odpowiedz Link Zgłoś
schizoo Re: włączyłeś Skyp'a?... 24.04.05, 19:21 emilka222 napisała: > :)))))))) Na tym zupełnie się nie znam, ale chętnie poznam...przydaje się? Też > pytam z ciekawości:) Nieznajomość czegoś nie powinna być powodem Twojego ataku > > Schizoo.....czy uważasz, że powinnam Cię lekceważyć, bo robisz błędy > ortograficzne? (Mail np.)Pozdrawiam www.skype.com rób jak chcesz:) Odpowiedz Link Zgłoś