Dodaj do ulubionych

Czy ktoś da po ryju cwaniaczkowi NW ?

25.04.05, 23:03
Facio ma tak bezczelną i beznajdzejną gębę, że normalnie bym mu przywaliła.
Chodzi mi o tego co zgwałcił Martę. Mam nadzieję, że chociaż on się nie
nawróci bo tego bym już nie zniosła. I czy Marta w końcu komuś powie co się
stało? Bo już to z lekka wkurzające jest.
Obserwuj wątek
    • es_el Re: Czy ktoś da po ryju cwaniaczkowi NW ? 25.04.05, 23:31
      jakby ktos juz sie pofatygowal do tego cwaniaczkowego ryja, to postuluje tez
      oklepac miche nalanamu
      za caloksztalt i profilaktycznie
      niech koles reklamuje jakies karty telefoniczne czy proszek dosia, albo niech
      sie skupi na tym brelu, co go podobno tak rzucajaco na kolana spiewa (nie
      slyszalem-nie komentuje) ale niech juz daruje, no niech daruje
      aha, i niech nie tanczy publicznie
      • jaginger Re: Czy ktoś da po ryju cwaniaczkowi NW ? 25.04.05, 23:48
        Aż mnię ręka dziś świerzbiła...tak przez ekran przyłożyć gnojkowi...
        Szkoda telewizora;)
        A Hoffer Roman to idiota skończony...nic nie zauważył...też mu twarz otłuc to
        oprzytomnieje...
        • es_el Re: Czy ktoś da po ryju cwaniaczkowi NW ? 26.04.05, 00:12
          hoffer roman ma taki klasyczny syndrom 'niekumania w serialu', jablczynska
          moglaby sie ciac na twarzy przez tydzien, ale tatus zauwazylby dopiero jakby mu
          zeszla przy sniadaniu
          podobne zjawisko zachodzi, gdy ktos strasznie, ale to strasznie chce komus cos
          niezwykle waznego powiedziec, ale tamten mu nie pozwala lekkomyslnie i juz
          gotowe komplikacje na kolejnych 397 odcinkow
          • gianni_vonsacze Re: Czy ktoś da po ryju cwaniaczkowi NW ? 26.04.05, 10:43
            poza tym to konsekwentnie 'szczują' Grzechem - w zajawkach już od środy lecą
            sceny jak Grzechu topi smutki w kufelku i dostaję zjebkę od Mirki z KSS, a ta
            scena podobno ma być dzisiaj...
            Rejpmen jest spox - w koncu jakiś blek charakter pełną gębą, a to, że Hoffer
            Marta jeszcze nikomu nie powiedziała co jej zrobił to faktycznie przesada taka
            jak nalaność twarzy Nalanego..
            • gianni_vonsacze Re: Czy ktoś da po ryju cwaniaczkowi NW ? 26.04.05, 10:50
              i co to za gorzała co ją Nalany za rozruch z rana pił?? niebieska jakaś - bols
              blue??? rozumiem jego tradżedi z powodu wyjazdu 'kochanie' i chlanie w po
              przegranej w kasynie, ale dzień zaczynać od kielona to już zalatuje
              degrengoladą na maksa...
              co innego od browara zacząć dzień ;)
              • es_el Re: Czy ktoś da po ryju cwaniaczkowi NW ? 26.04.05, 14:10
                tak jest! rejpmena pod klosz, zeby sie nie wybielil, szwarzcharakter musi byc
                (moglby teraz zrejpowac nalanego, jemu chyba bez roznicy)
                marta w czapce-pontniczce przekroczyla juz wszystkie granice rozmemlactwa
                a nalanemu nie styklo na łyski oridzinal to poprosil o czystą, ale na moj gust
                to byla flaszka bombajskiego dzinu safir
                grzecha za malo - jedyna pozytywna figura z charakterem
                • scoutek Re: Czy ktoś da po ryju cwaniaczkowi NW ? 26.04.05, 14:13
                  udusilabym rejpmena za wyglad.... a jakby sie do mnie usmiechnal to
                  dziabnelabym go w oko bez zastanowienia... jest obrzydliwy....
                • gianni_vonsacze Re: Czy ktoś da po ryju cwaniaczkowi NW ? 26.04.05, 14:28
                  za flachę tej 'czystej' i za drinasa łyskacza zapłacił chyba wtedy 50 PLN - nie
                  bywam w kasynach, ale chyba podwójna łyski z 20 pln może kosztować a co dopiero
                  flaszka (???)
                  rejpmen jest świetny - na pewno nie powinni go ani trochę wybielić - mógłby
                  jeszcze do kompletu stuknąć Suzy ;)))
                  Grzechu mam nadzieję, że dziś jednak bankowo będzie, bo normalnie stęskniłem
                  się za nim i jego miną 'brata łaty'...
                  • lezka_z_posen Re: Czy ktoś da po ryju cwaniaczkowi NW ? 26.04.05, 14:31
                    a ja obstawiam,że rejpmen stuknie ewunię,ewidentnie się na nią grzał;)
                    • gianni_vonsacze Re: Czy ktoś da po ryju cwaniaczkowi NW ? 26.04.05, 14:32
                      lezka_z_posen napisała:

> a ja obstawiam,że rejpmen stuknie ewunię,ewidentnie się na nią grzał;)

a jak dalej tak będzie nawijał o urokach budownictwa na polibudzie to i Hoffer
                      Roman da mu się stuknąć ;))
                      • lezka_z_posen Re: Czy ktoś da po ryju cwaniaczkowi NW ? 26.04.05, 14:38
                        gianni_vonsacze napisał:

> lezka_z_posen napisała:
                        >
                        > > a ja obstawiam,że rejpmen stuknie ewunię,ewidentnie się na nią grzał;)
                        >
                        > a jak dalej tak będzie nawijał o urokach budownictwa na polibudzie to i
                        Hoffer

jak rejpmen zapodał o tej arcyważności wykończeniówki w budowlanym fachu,to
                        hofferowi romanowi normalnie się cegły w oczach zapaliły;)
                        > Roman da mu się stuknąć ;))
                        >
                        >
                        >
                        • gianni_vonsacze Re: Czy ktoś da po ryju cwaniaczkowi NW ? 26.04.05, 14:43
                          hehehehe, 'cegły w oczach' - bossssskie!!!
                    • scoutek Re: Czy ktoś da po ryju cwaniaczkowi NW ? 26.04.05, 14:34
                      to raczej Ewunia stuknie rejpmena... w gebe usmiechnieta ohydnie... mam
                      nadzieje...
                  • around_the_sun Re: Czy ktoś da po ryju cwaniaczkowi NW ? 26.04.05, 15:06
                    Też chcę dzisiaj widzieć Grzecha! Puszczają zajawki a potem ani tyle, już
                    wczoraj czekałam na jakąś akszyn z Grzechem. I niech ktoś cuś zrobi z tą Martą
                    w końcu, bo jak dzisiaj będzie się snuła ze smętnym wzrokiem to się upiję.
                    • lezka_z_posen Re: Czy ktoś da po ryju cwaniaczkowi NW ? 26.04.05, 15:10
                      a co się stało z tą lalką grzecha żanetą??uderzył do beatki,a po żanecie słuch
                      zaginął;)
                      • gianni_vonsacze Re: Czy ktoś da po ryju cwaniaczkowi NW ? 26.04.05, 15:12
                        lezka_z_posen napisała:

> a co się stało z tą lalką grzecha żanetą??uderzył do beatki,a po żanecie
                        słuch
                        > zaginął;)

Żaneta podpadła Srogiej Marysi tym, że w gary jej zaglądała i dlatego hasta la
                        vista bejbi...
                        • lezka_z_posen Re: Czy ktoś da po ryju cwaniaczkowi NW ? 26.04.05, 15:21
                          beatka srogiej marysi pasowała i hasta la vista bejbi również;)
                          a mirka to skąd się wzięła??świat seriali może coś wspominał,bo Ty zawsze w
                          temacie tych przepowiednijesteś;)
                          • moniq_c Re: Czy ktoś da po ryju cwaniaczkowi NW ? 26.04.05, 15:24
                            lezka_z_posen napisała:

>> a mirka to skąd się wzięła?

no a to nie jest właśnie ta żaneta Grzechowa ????
                            • lezka_z_posen Re: Czy ktoś da po ryju cwaniaczkowi NW ? 26.04.05, 15:28
                              moniq_c napisała:

> lezka_z_posen napisała:
                              >
                              > >> a mirka to skąd się wzięła?
                              >
                              > no a to nie jest właśnie ta żaneta Grzechowa ????

chyba nie,chociaż żanetę słabo kąsam;)
                            • around_the_sun Re: Czy ktoś da po ryju cwaniaczkowi NW ? 26.04.05, 15:29
                              Ja też myślałam, że to Żaneta właśnie :)
                              • lezka_z_posen Re: Czy ktoś da po ryju cwaniaczkowi NW ? 26.04.05, 15:30
                                around_the_sun napisała:

> Ja też myślałam, że to Żaneta właśnie :)

gianni powinien żan rozpoznać,był fanem jej śmiechu;)
                              • moniq_c Re: Czy ktoś da po ryju cwaniaczkowi NW ? 26.04.05, 15:31
                                pewnie że to ona -przecież nawet coś wspominali w zajawce za starych dobrych
                                czasów "razem" :)))
                                no i się Grzechu strapił że taki brak gustu wykazywał swego czasu :)
                                • gianni_vonsacze Re: Żaneta 26.04.05, 15:38
                                  tak, to ona...
                                  www.filmpolski.pl/fp/film1.dll/spisfilmow?osoba=34031&baza=1
                                  • gianni_vonsacze Re: Żaneta 26.04.05, 15:40
                                    Żaneta KOPEĆ - nazwisko ma git :))
                                    ale szczerze powiedziawszy wizualnie nie skumałem jej - inne kłaki miała wtedy
                                    chyba...
                                    • lezka_z_posen Re: Żaneta 26.04.05, 15:43
                                      gianni_vonsacze napisał:

> Żaneta KOPEĆ - nazwisko ma git :))
                                      > ale szczerze powiedziawszy wizualnie nie skumałem jej - inne kłaki miała
                                      wtedy
                                      > chyba...

a w realu guzik-też git:)
                                      bo teraz ona się z mirka kojarzy,a wtedy taką penerę grała;)
            • moniq_c Re: Czy ktoś da po ryju cwaniaczkowi NW ? 26.04.05, 10:53
              to jest znaczy się ta niunia co ją sobie Grzechu po wyjściu z pierdla
              przygruchał?
    • lahliq Re: Czy ktoś da po ryju cwaniaczkowi NW ? 26.04.05, 10:46
      A mi on tak przypomina Tima Rotha (szczególnie w "Wszyscy mówią kocham cię"),
      że nie potrafię go nie lubić. :)
    • ikarr Re: Czy ktoś da po ryju cwaniaczkowi NW ? 26.04.05, 14:15
      A ja Wam mówię, że będzie konsekwencja tego gwałtu,Marta znów pobiegnie po test
      ciążowy.I wtedy się wyda.
      • es_el Re: Czy ktoś da po ryju cwaniaczkowi NW ? 26.04.05, 14:18
        niech ona lepiej sobie od razu na hiva test strzeli
        • around_the_sun Re: Czy ktoś da po ryju cwaniaczkowi NW ? 26.04.05, 22:17
          Cwaniaczek od Marty zachowuje się jak psychol, kiedy słyszę to jego "nie
          wrzeszcz" mam ochotę go skopać nie powiem gdzie.

Żaneta okazała się Żanetą.
          Nie wiem tylko po jaką cholerę Grzechu się z nią umawiał.

Oczekiwałam "nalanego" gdzieś w rynsztoku, zawiodłam się.
          • lezka_z_posen Re: Czy ktoś da po ryju cwaniaczkowi NW ? 27.04.05, 09:34
            fajnie,ze się z Żanetą umówił-sceny w barze były super:)Żaneta ma konkretny
            gust,jeśli o chodzi o wino-ma sponiewierać,to jedyny wymóg;)
            • scoutek Re: Czy ktoś da po ryju cwaniaczkowi NW ? 27.04.05, 09:36
              ale gnoja rejpmena to oskarem nagrodzilabym, gra tak swietnie, ze czuje do
              niego gleboka niechec i wstret... i ten aktor chyba dla mnie juz jest
              szuflada....
              • lezka_z_posen Re: Czy ktoś da po ryju cwaniaczkowi NW ? 27.04.05, 09:39
                scoutek napisała:

> ale gnoja rejpmena to oskarem nagrodzilabym, gra tak swietnie, ze czuje do
                > niego gleboka niechec i wstret... i ten aktor chyba dla mnie juz jest
                > szuflada....

rejpmen stwarza atmosferę grozy i niesamowitośi,za chwilę marta otworzy sobie
                żyły coś czuję,tak jej psyche siądzie;)
            • feber Re: Czy ktoś da po ryju cwaniaczkowi NW ? 27.04.05, 09:39
              dziewczyna wie czego chce :)
              • lezka_z_posen Re: Czy ktoś da po ryju cwaniaczkowi NW ? 27.04.05, 09:41
                feber napisała:

> dziewczyna wie czego chce :)

konkretna,ma żelazne zasady:)Żaneta jest git:)
                • fiodorop Re: Czy ktoś da po ryju cwaniaczkowi NW ? 27.04.05, 13:16
                  po malutku wyrasta nam marta na renasa namber tu ,cera już nie tak świeża,wory
                  pod oczmi,snuje się już identycznie.mejbi niedługo spotkają się na rozgrywkach
                  pingpongowych zakładów psychiatrycznych?
                  • scoutek Re: Czy ktoś da po ryju cwaniaczkowi NW ? 27.04.05, 13:18
                    tylko ze ja dziekuje za takie powody snucia.....
                    • gianni_vonsacze Re: Czy ktoś da po ryju cwaniaczkowi NW ? 27.04.05, 14:00
                      W Żanecie się zakochałem wczoraj normalnie ;))
                      Grzechu też jak zawsze boski - scena gdy znudzony lukał na jakąś telenowelę i
                      bawił się klamerką... :) Później ta nieśmiertelna skóra w której kitrał notes z
                      adresami panienek :)
                      Rejpmen jest faktycznie ucieleśnieniem zła - gra naprawdę bardzo przekonująco.
                      Wczoraj jak Hoffer Marcie o tym 'ostrych jazdach' wspominał to normalnie
                      dreszcze mnie przeszły i oczami wyobraźni widziałem te drastyczne sceny w
                      DeeSie...
                      • ikarr Re: Czy ktoś da po ryju cwaniaczkowi NW ? 27.04.05, 15:28
                        Żaneta z ironią wyraziła się o starej i ciągle tej samej kurtce skórzanej
                        Grzecha, a my go oglądamy przez całą zimę w golfie i nam to nie przeszkadza!
                        Tacy jesteśmy. PS. Dziś znów ma być wieczorem golf.
                        • kazzol Re: Czy ktoś da po ryju cwaniaczkowi NW ? 27.04.05, 17:27
                          Co tam golf. Spodnie dresowe ma jak najwięksi kozacy z moejej dzielnicy.
                          Dziś ponoć Nalany będzie sceny w WBK robił.
                          i pytanko:
                          Czy Hoffer Marta występuje już w noewj fryzurze??
                          Nie oglądałem w tym tygodniu jeszcze, więc na bieżąco nie jestem.
                          • around_the_sun Re: Czy ktoś da po ryju cwaniaczkowi NW ? 27.04.05, 18:35
                            Hoffer Marta aktualnie nie posiada żadnej fryzury, natomiast chodzi w czapce
                            którą chyba gdzieś ze śmietnika wygrzebała.
                            • kazzol Re: Czy ktoś da po ryju cwaniaczkowi NW ? 27.04.05, 18:38
                              Dziś lukając na MTV zauważyłem, że Hoffer Marta obcięła włoski.
                              Jakoś tak za uszy, czy cuś.
                              Wygląda gorzej niż obecnie ;)
                              • ikarr HOFFER MARTA 27.04.05, 18:57
                                Niestety, ta dziewczyna ma bardzo pospolitą buzię, więc nie będzie jej dobrze w
                                krótszej fryzurce, co już widać, gdy nosi tę nieszczęsną czapkę przylegającą do
                                głowy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka