around_the_sun Re: Dzięki CZESIA!!! :) :) :) :) :) 26.04.05, 15:30 ja też dzięki :) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_muza Re: :( 26.04.05, 15:33 a ja już dziękowałam Czesi na priv, ale co tam, na forum też mogę : DZIĘKI, CZESIA :))) Odpowiedz Link Zgłoś
paprotka-gd Re: :):):) 26.04.05, 15:37 dziękuję Ci Czesiu :) na priva też będzie dzięks Odpowiedz Link Zgłoś
czesia-z-butiku Re: :):):) 26.04.05, 16:09 milo mi to ja Wam dziękuję za piątkowe wsparcie wyslalam to do wielu osob,może nawet nie związanych z tematem-wiem bo dostalam takie zapytania,ze to może przez pomylkę nie,nie przez pomylkę,ale z czystej sympati a minetka.kokietka tez powinna dostać...ale wiesz jak to dziala rożniście Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: :):):) 26.04.05, 16:13 Ależ to trzeba się czuć obco, żeby spytać, czy przez pomyłkę. Ja równiez dziękuję. Śliczna była. I taka znienacka. Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: :):):) 26.04.05, 16:58 > milo mi > to ja Wam dziękuję za piątkowe wsparcie > wyslalam to do wielu osob,może nawet nie związanych z tematem-wiem bo dostalam > takie zapytania,ze to może przez pomylkę > nie,nie przez pomylkę,ale z czystej sympati > > a minetka.kokietka tez powinna dostać...ale wiesz jak to dziala rożniście > > a forumowicz nic nie dostał:( ale się nie gniewa:) minetka.kokietka - pycha:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: :):):) 26.04.05, 17:07 forumowicz ty sie tak nie rozochocaj! to nie FEN! bo zaraz ja tobie perwiasty nick zrobie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: :):):) 26.04.05, 17:16 mnietka.kokietka napisała: > forumowicz ty sie tak nie rozochocaj! to nie FEN! > bo zaraz ja tobie perwiasty nick zrobie!!! > > echh, no szkoda..:) ale to była tylko cytata z przedmówczyni a co to FEN??? Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka f e n 26.04.05, 17:19 no co szkoda no co???? fen ah erm mmmmmmm no eh .......hmmmmmmmmm ten no..... he he..... kurcze.... forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=11113 Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: f e n 26.04.05, 17:23 mnietka.kokietka napisała: > no co szkoda no co???? > > fen ah erm mmmmmmm no eh .......hmmmmmmmmm ten no..... he he..... > kurcze.... > > forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=11113 interesujący namiar:) planeta perwesji w wirtualnej cyberprzestzeni;) trza będzie zrobić desant i skosztować tego zakazanego owocu do usłyszenia za dwa tygodnie co najmniej;) Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: f e n 26.04.05, 17:24 2 tygodnie bedziesz siedzial na fenie zamiast tu?! Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: f e n 26.04.05, 17:28 mnietka.kokietka napisała: > 2 tygodnie bedziesz siedzial na fenie zamiast tu?! a co mi tam jak planetka okaże się zasobna w nadobne hurysy to i z miesiąc posiedzę:) Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: f e n 26.04.05, 17:29 e to juz raczej tu nie wrocisz, jak tam sie załapiesz heheheh:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: f e n 26.04.05, 17:38 red. Mac, którego kiedyś porwali kosmici tam podobno bywa. Oczywiście zakamuflowany, ale na Aquanecie go rozszyfrowali. Hurysy to nie wiem, słyszałam o zwierzętach. Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: f e n 26.04.05, 17:43 romy_sznajder napisała: > red. Mac, którego kiedyś porwali kosmici tam podobno bywa. > Oczywiście zakamuflowany, ale na Aquanecie go rozszyfrowali. > Hurysy to nie wiem, słyszałam o zwierzętach. zwierzęta i do tego jeszcze Mac, powiadasz to ja się jeszcze zastanowię:) Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: :):):) 26.04.05, 17:21 a ja chciałam ci wyłac kartkę, drogi forumowiczu i mi cofa. Nie da się do ciebie z tlenu wysłać kartki. Cofnęło dwukrotnie, a adres przekopiowałam myszą dla pewnosci. nie wiem, czemu tak. Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: :):):) 26.04.05, 17:25 romy_sznajder napisała: > a ja chciałam ci wyłac kartkę, drogi forumowiczu i mi cofa. Nie da się do > ciebie z tlenu wysłać kartki. Cofnęło dwukrotnie, a adres przekopiowałam myszą > dla pewnosci. > nie wiem, czemu tak. ktoś tu sabotuje, bez dwóch zdań;) ale sama deklaracja chęci wysłania nastraja mnie pozytywnie:) moze to chwilowo cos się przytyka, kiedyś nie było problemu z transferem z i do skrzynki Odpowiedz Link Zgłoś