speni 06.05.05, 12:42 drobiową mam na myśli taką smażona na maśle i cebuli ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
guciom Re: dajecie maluchom wątróbkę ?? 06.05.05, 13:32 czesc ja daje, mala uwielbia watrobke z indyka, obsmazam na oleju obtoczona w mące potem do garnuszka, na patelni podsmazam cebulke i do garnuszka a nastepnie na patelnie wlewam wody troszke zagotowywuje i znowu do garnuszka sole, troszke pieprzu, listek laurowy i dusimy, Matyldka uwielbia podana z makaronem lub ziemniaczkami i kwaszonym ogóreczkiem, mniami magda mama matyldki Odpowiedz Link Zgłoś
speni Re: dajecie maluchom wątróbkę ?? 06.05.05, 13:54 Właściwie pytam bo gdzieś tam mi sie w głowie kołacze myśl, jeszcze chyba z okresu karmienia piersią, żeby nie jeść podrobów i pasztetów, ale nie pamiętam poprostu z jakiego powodu i od kiedy nie ma już żadnego "zagrożenia". Może któraś z Was odświeży mi pamięć. Odpowiedz Link Zgłoś
monika291 Re: dajecie maluchom wątróbkę ?? 06.05.05, 22:26 Daje i to juz od ok pół roku(Nikola uwielbia) Monika Z Nikolą(29.07.03) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=10817538&a=20647857 Odpowiedz Link Zgłoś
yvi1 Re: dajecie maluchom wątróbkę ?? 07.05.05, 09:01 Z podrobami jest tak,ze jak sa z niesprawdzonych hodowli to moga miec duzo szkodliwych substacji w sobie.Dlatego niwskazane jest jedzenie w ciazy itd.Kontrolowana watrobka jest bardzo zdrowa,nie nalezy jesc ja za czesto.Ale tak jest z wiekszosia rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
barbamama Re: dajecie maluchom wątróbkę ?? 08.05.05, 11:05 Ja uwielbiam, ale tylko ja..... Może Maciuś ze mną zacznie, w tym tygodniu spróbuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
sledziowa Re: dajecie maluchom wątróbkę ?? 08.05.05, 18:31 Cześć! Ja też swojej Maludzie daję wątróbkę drobiową podsmażaną z cebulką, najczęściej z duszonymi ziemniaczkiami i surówką z ogórka Odpowiedz Link Zgłoś
mamaszyma Re: dajecie maluchom wątróbkę ?? 09.05.05, 09:25 Ja nie daje i sama też nie jem. Jakoś nie mam zaufania do wątróbki. Czasem daję mu pasztet domowej roboty, ale tam jest mało wątróbki. Może się jeszcze przekonam, ale wątpię. Odpowiedz Link Zgłoś