Dodaj do ulubionych

wątki tylko dla orłów

IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.02, 00:40
przed chwilą jeszcze wydawało mi się, że "Romantica" jest nudna, ale - jak się okazuje - nie doceniłem Was.
Takich tytanów myśli i pióra już dawno nie widziałem. Spróbuję jeszcze na "Świat", tylko tam chyba można
znakleźć jeszcze większych geniuszy, ale może z kolei będzie zabawniej.
Obserwuj wątek
    • Gość: hm Re: wątki tylko dla orłów IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 06.07.02, 00:47
      na dzien dobry krytyka?:)
      • Gość: oona Re: wątki tylko dla orłów IP: *.dialup.supermedia.pl 06.07.02, 00:50
        juz wstajesz??skowronku?:)
        • Gość: hm Re: wątki tylko dla orłów IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 06.07.02, 00:54
          hihi zaraz padne na twarz:)
          ale ty tez niezla jestes:)
          • Gość: oona Re: wątki tylko dla orłów IP: *.dialup.supermedia.pl 06.07.02, 00:55
            w nocnym markowaniu?to fakt,moge stanąc do boju z najlepszymi:)
            • Gość: hm Re: wątki tylko dla orłów IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 06.07.02, 00:57
              jutro sobota to mozna poszalec, :)

choc dzisiaj wyjatkow mam dobra forme:)
              • Gość: oona Re: wątki tylko dla orłów IP: *.dialup.supermedia.pl 06.07.02, 00:59
                a ja sie chyba starzeje-
                dopiero 1 a mnie sie juz oczka kleją:(
                :)
                • Gość: hm Re: wątki tylko dla orłów IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 06.07.02, 01:05
                  nie no co ty!!! schodzisz na psy!!:) hihihi
                  co ja mam powiedziec , w moim wieku!!
                  • Gość: oona Re: wątki tylko dla orłów IP: *.dialup.supermedia.pl 06.07.02, 01:06
                    a ja, myślisz ,osiemnastka???:)
                    • Gość: hm Re: wątki tylko dla orłów IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 06.07.02, 01:09
                      max 30:)ale i tak wiem ze za duzo dodalam:)
        • onlyania Re: wątki tylko dla orłów 06.07.02, 00:55
          cze oona???
          men dojechal????
          tabliczki z adresem nie zgubil?????
          he he he
          • Gość: oona Re: wątki tylko dla orłów IP: *.dialup.supermedia.pl 06.07.02, 00:57
            miał eskorte:)
            • onlyania Re: wątki tylko dla orłów 06.07.02, 01:00
              dobrze ze driver taki duzy, a menik malutki....
              pod pache mu sie zmiesci, he he he
              • onlyania Re: wątki tylko dla orłów 06.07.02, 01:01
                driver pod jedna pacha wafelki a pod druga wafla, he he he....:))))
              • Gość: oona Re: wątki tylko dla orłów IP: *.dialup.supermedia.pl 06.07.02, 01:02
                nie przesadzaj z tą malutkością menika:)
                bo wielkosc kierowcy nie podlega dyskusji:))
                • onlyania Re: wątki tylko dla orłów 06.07.02, 01:03
                  a nie pokruszyl sie za bardzo wafelek?????
                  • Gość: oona Re: wątki tylko dla orłów IP: *.dialup.supermedia.pl 06.07.02, 01:05
                    niii
                    a co taka troskliwa?:)
                    • onlyania Re: wątki tylko dla orłów 06.07.02, 01:09
                      no bo mnie wafelkow szkoda, he he he
    • Gość: escorpio Re: wątki tylko dla orłów IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.07.02, 00:52
      och...Ty tytanie mysli i piora! wskaz nam, zagubionym, jak nalezy dazyc do
      doskonalosci jaka jestes!!!! a mowiac powaznie - nie chcesz - nie czytaj
      Adaś
      • Gość: hm Re: wątki tylko dla orłów IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 06.07.02, 00:56
        ale good to chyba facet:) czy moze mi sie co... ten tego ten:) hihi
        • Gość: escorpio Re: wątki tylko dla orłów IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.07.02, 00:59
          chiba tak, ale tam mialo byc "jaką jesteś" :) mowisz ze facet...a pozory moga
          mylic ;)
          • Gość: hm Re: wątki tylko dla orłów IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 06.07.02, 01:08
            to prawda:) tutaj latwo zmienic plec:)
            • Gość: mina Re: wątki tylko dla orłów IP: *.die.be.prserv.net 06.07.02, 01:36
              to jest baba. widze tO; baba z kompleksami, dla ktorej zarwanie interesujacego
              klienta to wielki problem. baba najprawdopodobniej z wyksztalceniem
              psychologicznym. cieniara. tak, wiem, mialam isc spac, ale brat mnie dorwal:)
              • Gość: hm Re: wątki tylko dla orłów IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 06.07.02, 01:47
                wrozko mino mow co jeszcze widzisz ( mnie oszczedz bom niewinna!!!:)
                • Gość: mina Re: wątki tylko dla orłów IP: *.die.be.prserv.net 06.07.02, 01:52
                  dziouszka, tys jezd spoko. chetnie z toba wypije, ryzykujac pekniecie wiadomo
                  czego:)))
                  • Gość: hm Re: wątki tylko dla orłów IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 06.07.02, 01:56
                    w razie czego moge szyc:) kurs krawiecki ukonczylam :) podobno mam zlote rece:)
    • Gość: good son Re: wątki tylko dla orłów IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.02, 02:10
      zachęcony piorunującym efektami osiągniętymi wśród romantyków (jakieś 46 postów informujących, że nie ma o
      czym pisać, w ciągu niecałych dwóch godzin), postanowiłem sprawdzić, czy tutaj udało mi się niechcący
      osiągnąć równie zdumiewający skutek. Pozostajecie w tyle. Wasze posty są równie bezsensowne, ale jest ich
      tylko coś koło 25. Mogę Was jednak pocieszyć, że i tak przerastacie o głowę forum "Świat".
      • Gość: mina Re: wątki tylko dla orłów IP: *.die.be.prserv.net 06.07.02, 02:19
        a jakie ty dziecko masz kolpetencje zeby kogokowliec oceniac?
      • Gość: xp Re: wątki tylko dla orłów -mina! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.07.02, 11:31
        to jest dusza Witkacego, mina, co
        w naszym nurza się absurdzie
        albo podmiot liryczny piosenki
        Tytan zespołu Lomabard

"ledwie zdążysz o powód zapytać,
        już się chwiejesz i padasz na piach!
        -rośnie wam nowy Tytan
        -rośnie wam supermen!
        -taki co nie ma pytań
        -taki co wszystko wie
        -z kim i jak
        -co i gdzie!..."
      • Gość: xp Re: wątki tylko dla orłów IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.07.02, 11:32
        Gość portalu: good son napisał(a):

> zachęcony piorunującym efektami osiągniętymi wśród romantyków (jakieś 46 postów
        > informujących, że nie ma o
        > czym pisać, w ciągu niecałych dwóch godzin), postanowiłem sprawdzić, czy tutaj
        > udało mi się niechcący
        > osiągnąć równie zdumiewający skutek. Pozostajecie w tyle. Wasze posty są równie
        > bezsensowne, ale jest ich
        > tylko coś koło 25. Mogę Was jednak pocieszyć, że i tak przerastacie o głowę for
        > um "Świat".

-BEZSENS!

• Gość: hm Re: wątki tylko dla orłów IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 07.07.02, 14:47
      orly, sokoly, bazanty!!!:)
      • Gość: Crimen Re: wątki tylko dla orłów IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 07.07.02, 15:54
        Chyba nie myślisz o autorze wątku?On mi wygląda na totalnego nielota:)))
        • Gość: good son Re: wątki tylko dla orłów IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.07.02, 16:02
          Nie mam nic przeciwko pingwiniej tożsamości, choć najbliższe mi są wrony.
          • Gość: Crimen Re: wątki tylko dla orłów IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 07.07.02, 16:11
            Najbliżej ci chyba do jajogłowego intelektualisty(może nauczyciela), który ma
            pretensje do całego świata o to że jego geniusz nie jest odpowiednio
            wynagradzany.
            Jesteś chodzącym kompleksem.Zgłoś się na terapię do Miny.
            • Gość: oona Re: wątki tylko dla orłów IP: *.dialup.supermedia.pl 07.07.02, 16:28
              tak,tak,do Miny
              nie idż czasem do Kitka,bo z nim tez
              nienajlepiej ostatnio:))
              • Gość: Crimen Re: wątki tylko dla orłów IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 07.07.02, 16:34
                Nie każdy dobrze znosi kontakt z Samcią:)))
                • Gość: oona Re: wątki tylko dla orłów IP: *.dialup.supermedia.pl 07.07.02, 16:36
                  ja nie narzekam:)
                  • Gość: Crimen Re: wątki tylko dla orłów IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 07.07.02, 16:41
                    Ja też nie, ale Kituś nie zdzierżył:)))
                    • Gość: oona Re: wątki tylko dla orłów IP: *.dialup.supermedia.pl 07.07.02, 16:45
                      tez trzebaby go oddac pod opiekę Minie:))
                      • Gość: mina Re: wątki tylko dla orłów IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 07.07.02, 16:47
                        spoko - tydzien mojej opieki to lepsze niz seria elektrowstrzasow! ulecze ich!
                        tylko dostarczcie towar!
                      • Gość: Crimen Re: wątki tylko dla orłów IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 07.07.02, 16:50
                        Może lepiej oddać go mężczyźnie?:)))
                        • oona Re: wątki tylko dla orłów 07.07.02, 19:08
                          co,chcesz się tego podjąć?:))
                          • Gość: Crimen Re: wątki tylko dla orłów IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 07.07.02, 20:20
                            No coś Ty?Wszystkim wiadomo że mam obrzydzenie jeśli chodzi o facetów.Niech go
                            weźmie Minusia.Przyszyła sobie jaja, to może facio się nie zorientuje:)))
                            • oona Re: wątki tylko dla orłów 07.07.02, 20:23
                              podejrzewam,ze on tylko udaje takiego mało gramotnego:))
                              • Gość: good son Re: wątki tylko dla orłów IP: *.phils.uj.edu.pl 08.07.02, 14:29
                                Mało gramotnego nie muszę udawać, od urodzenia taki
                                byłem. Zaskoczyła mnie informacja, że mój geniusz nie
                                jest odpowiednio wynagradzany - do tej pory uważałem,
                                że dostaję tyle pieniędzy, ile trzeba, ale miło, że są
                                ludzie, których zdaniem powinienem zarabiać więcej.
                                Nie bardzo wiem, kim jest osoba, która ma zostać moim
                                terapeutą. Jeżeli jest to ta pani, która tak bezbłędnie
                                rozpoznała, że jestem kobietą z wykształceniem
                                psychologicznym, bez obaw składam swój los w jej ręce.
    • white.falcon Re: wątki tylko dla orłów 07.07.02, 19:33
      A czemu to krytykujesz "Romanticę" nie tam gdzie trza?:-)
      • Gość: Crimen Re: wątki tylko dla orłów IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 07.07.02, 20:21
        To jest przejaw zagubienia i alienacji:)))
        • white.falcon Re: wątki tylko dla orłów 07.07.02, 20:30
          Raczej boi się podziobania na Romantice:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka