Dodaj do ulubionych

Jesli masz juz dosc

IP: 10.30.133.* 09.07.02, 09:01
Jesli masz juz dosc dziewictwa, lub szukasz kochanka-przyjaciela na dluzej a
nie sponsora, lub
chcesz miec dziecko ale nie meza a do tego mieszkasz w Katowicach lub okolicy
to pisz:na priv:
E-mail pajak_j@poczta.gazeta.pl tel:0503303145
Obserwuj wątek
    • Gość: samanta Re: Jesli masz juz dosc IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.07.02, 09:04
      Ale propozycja...dziecko z pajakiem....Duzy odwlok i szesc chudych nozek...Brrrrrrrrrrrrrrrr.........
      • tygrysek_ Re: Jesli masz juz dosc 09.07.02, 09:13
        cześc Jaca,...dawno cie tu nie było!!!!
        ja mam dość dziewictwa!!!!..tylko że jestem facetem...i co teraz ????:))
    • saqqara gubic sie zaczynam 09.07.02, 09:39
      to zeby miec dziecko i to bez meza to ja sie musze zglosic do kolegi Pajaka? a
      to nie prosciej isc do panow spod budki z piwem i po sprawie? z dziewictwem
      sprawe tez tak mozna zalatwic, chyba.....

co to sie dzieje w epoce internetu... sprawy proste zaczynaja nabierac zupelnie
      innego wymiaru....:))
      • Gość: leziox Re: gubic sie zaczynam IP: *.arcor-ip.net 09.07.02, 15:52
        Ty Wampira nie bądź taka mądra,panienek do nas pod budkie z piwem dużo przychodzi
        w takim celu,ale kurwa,te znaczy alimenta to kto ma niby potem płacić,co?Moja
        flaszka od piwa,albo kioskara?
        • saqqara Re: gubic sie zaczynam 09.07.02, 16:00
          a czy ja mowilam cos o alimentach? mialo byc dziecko bez meza. nikt nie mowil
          ze z alimentami, poza tym ja pazerna nie jestem, nie bede biednemu facetowi
          butelki odbierala zeby dzieciakowi do ust jakas sucha skorke od chleba wlozyc!
          • Gość: leziox Re: gubic sie zaczynam IP: *.arcor-ip.net 09.07.02, 16:04
            Tak podejrzewałem Wampira,że ty,pod pozorami zimna wampirzego to jednak złota
            kobita jesteś,nie dość że dupci da,to potem nawet nie będzie miała żądań jakichś
            ci tam głupkowatych i nawet o flaszkie siem zatroszczy.No,wymarzona na żonę ty
            kandydatka.Tajemny typ:Crimen szuka ofiary do ożenku...
    • beaa Re: Jesli masz juz dosc 09.07.02, 22:03
      HMM ALEZ PROPOZYCJA DZIECKO ALE CHYBA NIE Z PAJAKIEM A PAJACEM... BO TY NIM
      ZAPEWNE JESTES...
      • onlyania Re: Jesli masz juz dosc 09.07.02, 22:12
        ja dzis mialam baby i bez chlopa i bez menza i tak w ogole bez niczego......
        mala rybcia Tolcia tegozroczna zawitala do pracy.....
        i bez pajonka siem obylo.....
    • Gość: złośnica Re: Jesli masz juz dosc IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.02, 23:44
      a jeśli mam doścwszystkigo i na tym kończy sie albo moż eraczej zaczyna mój
      problem?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka