Dodaj do ulubionych

Czy ktoś z Was wie

09.06.05, 11:10
Co się stało z Forum Książki, bo u mnie stanęło na godz. bodajże 16 dnia
wczorajszego.Bardzo mi z tym źle, bo wczoraj dyskutowałam zawzięcie i
czekałam niecierpliwie na kontynuację. Chyba jednak jestem nieco uzależniona,
buuu:(
Pozdrawiam:)
Obserwuj wątek
    • braineater Re: Czy ktoś z Was wie 09.06.05, 11:23
      u mnie gada normalnie nawet cos tam dziś dopisywałem.
      A uzaleznienie to mit kreowany przez wrogą internetowi telewizję i wiadome
      siły - ja np uzalezniony nie jestem:P

Pozdrowienia:)
      • beatanu Re: Czy ktoś z Was wie 09.06.05, 11:41
        braineater napisał:

>ja np uzalezniony nie jestem:

Co najmniej co drugi uzależniony tak mówi :)
        A mnie koleżanka już zaoferowała usługi męża, terapeuty od uzależnień
        wszelakich. Tylko, że ja też nie jestem.... to znaczy jestem, ale tylko ciut i
        terapię prowadzę sobie sama :-)

Dario -
        U mnie też forum hula, przynajmniej na razie. Nie mam pojęcia co się mogło stać
        i pomóc tym samym nie potrafię...
        B
        • daria13 Re: Czy ktoś z Was wie 09.06.05, 12:27
          U mnie na FK dzieją się rzeczy zaiste dziwne. Taki wątek Amatorki na przykład -
          8 postów, a z tego co pamiętam to już wczoraj wieczorem było chyba więcej, Jak
          wyjść z szafy - piszą, że postów 8 i ostatni ok. 15, a w rzeczywistości 23,
          ostatni dzisiaj po 9. Ale już w wątku, w którym sama się produkowałam wieczorem
          zniknęły wszystkie komenty pisane po 16, bez śladu:( Na pierwszej stronie
          wszystkie wątki kończą się niby na 16;22, ale jak w niekóre wejść, to są już
          dzisiejsze - wielka zagadka. Wielka, wkurzająca zagadka! Ja tak się nie bawię!
          • daria13 Re: Braineater ratunkuuuuu!!! 09.06.05, 15:23
            U mnie na FK bez zmian. Myslałam, że to chwilowe problemy, ale wciąż totalna
            apokalipsa;) Jak to możliwe, że u niektórych jest wszystko w porządku, a u mnie
            do bani. Chaos po prostu. Czy nic się nie da z tym zrobić? Ty jako lepiej
            obeznany z kompem i netem może masz pomysł, jak temu zaradzić. Helpuj mi plizz!
            • braineater Re: Braineater ratunkuuuuu!!! 09.06.05, 15:33
              Jesli restarty nie pomogły, to polecam reinstal przeglądarki - jeśli uzywasz
              explorera to najlepiej ściągnij sobie avant browser - taka nakładka na
              explorera, która upodabnia go do Opery i jest pełna przydatnych novinek. Mnie
              explorer dośc cząsto wykonywał jakieś dziwne jazdy a od czasu jak mam avanta
              nic się złego nie dzieje - no i przede wszystkim blokuje 90% reklam:)
              Spróbuj
              Pozdrowienia:)
              A poczta i inne linki fora Ci gadją?
              • broch Re: Braineater ratunkuuuuu!!! 09.06.05, 15:41
                nim do takich ekstremalnych metod jak reinstalacja przejdziesz:
                wyczysc cache i cookies
                IE:
                Tools -> zakladka General nacisnij przycisk "Delete cookies" potwierdz iz chcesz
                je usunac.
                Nacisnij przycisk "Delete files" zaznacz "Delete all offline content" (WAZNE!)
                restartuj IE
                W kazdej innej przegladarce nalezy zrobic to samo, tzn usunac cache i cookes.
                Na wirusach sie nie znam, bo nie mialem ich od ~8 lat, ale sugerowalbym jakis
                scan programem ze swiezymi definicjami plus scanner antyspyware. Na spyware tez
                sie nie znam (patrz wyzej).
                • daria13 Re: Broch!!!!! 09.06.05, 16:25
                  Jo, men jesteś wielki!!!!!!!!
                  Działa!!!!!!
                  Jestem Ci dozgonnie wdzięczna:)
                  Bardzo serdecznie pozdrawiam:))))
                  • broch Re: Broch!!!!! 09.06.05, 19:56
                    no to się cieszę że działa. Jeśli chcesz możesz wymusić aby IE zawsze czyścił
                    pamięć:
                    IE -> Tools -> Internet Options -> zakładka "Advanced"
                    "zjedź" suwakiem w dół do, do gałęzi "Security" i zaznacz:
                    "Empty Temporary Internet Files folder when browser is closed"

W ten sposób na ~90% zapobiegniesz podobnym problemom w przyszłości.
                    • daria13 Re: Broch!!!!! 09.06.05, 21:16
                      Melduje posłusznie wykonanie zadania. Czuwaj!
                      Wielkie, wielkie dzięki jeszcze raz:))))
                      Jesteś wielki i kochany (czasami tylko trochę mniej;)
                      Btw. jaka u Ciebie pogoda, bo u nas wciąż zimno, dziś chyba rozpalę w kominku.
                      • broch Re: Broch!!!!! 09.06.05, 23:04
                        "...czasami tylko trochę mniej;)"
                        i tak niech zostanie :)) ludzkie pozytywne uczucia budza (co najmniej) moj
                        niepokoj poniewaz pozbawiaja ludzi nawet tej minimalnej zdolnosci do krytycznego
                        myslenia. :)

Pogoda? O rany: goraco, duszno.. strasznie.

• beatanu Wtrącę się na chwileczkę 09.06.05, 23:38
                          broch napisał:

> "...czasami tylko trochę mniej;)"
                          > i tak niech zostanie :))

I może o to chodzi? O te różnice w postrzeganiu świata i przeżywaniu go na
                          przeróżne sposoby? Przyznam, że zaskoczyłeś mnie bezpardonowym atakiem (tak
                          odebrałam Twoje zdanie o dzieciach i matczyństwie słodkim mlekiem itd) na boga
                          ducha winną Darię. I teraz nie tylko ona ma lęki ;)))
                          Ale gdyby Ciebie Brochu zabrakło, to zaadorowalibyśmy się chyba na śmierć...
                          Jak jesteś, to nam to nie grozi.

Zauważyłeś, że i tak wyszedł z tego komplement? Jezu, nic na to nie poradzę,
                          żem taka pozytywna. Czasami mi to przechodzi :)
                          Dobranoc!
              • daria13 Re: Braineater ratunkuuuuu!!! 09.06.05, 15:53
                Jeśli sądzisz, że rozumiem wszystko, co do mnie mówisz, to jesteś w błędzie;)
                A tak na serio, to w pracy nie bardzo mam możliwości instalacji i ściągania
                czegokolwiek, więc raczej odpada, ale pocieszające jest to, że w takim razie
                może na kompie domowym nie będę miała takich problemów, bo z tego co napisałeś
                rozumiem, że to kwestia konkretnego kompa a nie problem globalny:)
                Na innych forach też nie jest najlepiej, ale nie tak dramatycznie. Na przykład,
                jak wchodzę w prywatne, to mi mówi, że na TWA jest 935 postów, czyli stan z
                wczorajszego popołudnia, ale jak wejdę w TWA to pojawia się już wszystko, wot
                ciekawostka;), ale na FK bardzo dużo komentarzy poznikało w ogóle i to co
                napisałam też się nie pojawia. Fajnie, co?
                Poczta i inne linki działają.
                Tak czy inaczej dziękuję:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka