lucyfair2005 01.08.05, 16:25 Gratuluję szczerze :) Może FL znów wróci do dawnej świetności. Wracajta ludzie do Lublina. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zo_h Re: ZOH MODERATOREM!!! 01.08.05, 16:51 Dzięki dzięki. I tu mała prośba do Was. Tak jak pisałem na FL, jestem sam więc nie jest możliwością abym 24 godziny na dobę sprawował pieczę nad forum. Proszę o zgłaszanie do mnie wszelkich postów wykraczających poza regulamin forum lub naruszające podstawy etykiety. Aha i jeszcze jedno ... musicie zrozumieć, że nie mogę kasować wszystkiego a jedynie to, co do czego jest zasadne podejmowanie takich działań. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
jetbang Re: ZOH MODERATOREM!!! 01.08.05, 17:32 GRATULACJEEEEE!!!! choć wiem ze walka z trolami moze byc cieżkim wyzwaniem - wiec tym bardziej !!! gratulacje podjęcia rzuconej rękawicy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
very_famous Re: ZOH MODERATOREM!!! 01.08.05, 18:19 Noo to jaśnie pan moderator chyba postawi jakieś piwo? ;-) Może być w czwartek w Warszawie :] Odpowiedz Link Zgłoś
ervumem Re: ZOH MODERATOREM!!! 01.08.05, 23:39 a moze byc we wtorek w gdansku? albo we srode w Elblagu? a moze bardziej pasuje czwartek w Bydgoszczy? jesli nie to - piatek w Zielonej Gorze albo w ostatecznosci niedziela w Lublinie w koncu od dlugow piwnych sie uwolnie ;p Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Re: ZOH MODERATOREM!!! 02.08.05, 00:25 Zoh ,czy Ty aby napewno wiesz co robisz? :)))) Gratuluje i jednoczesnie wspolczuje!! :o) Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: ZOH MODERATOREM!!! 02.08.05, 02:05 Biorąc pod uwagę frontalny atak forumowego psychopaty na Zo_h'a nie wiem czy nie wskazane by było czasowe zamrożenie Forum Lublin dopóki takie zwyrodniałe bydło się nie wyniesie. Ale niestety chyba to niemożliwe. Realne może być natomiast zbanowanie takiego kogoś jak tylko się pojawia. Myśle, że każdy normalny czytelnik forum automatycznie winien walić "do kosza" najmniejszy choćby objaw zbydlęcenia. Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: ZOH MODERATOREM!!! 02.08.05, 06:34 Zo_h chyba nie jesteś psychiatrą, a natrafiłeś na chorego psychicznie maniaka badź też na programowego niszczyciela forum/ów GW. Obawiam się, że to zmiany nieuleczalne i bez pomocy urzędowego admina Gazety, który udupi na sztywno pare kolejnych nicków tego szaleńca i przyblokuje go u źródła, szanse na wsadzenie go w kaftan bezpieczeństwa sa znikome. Odpowiedz Link Zgłoś
very_famous Re: ZOH MODERATOREM!!! 02.08.05, 13:08 A gdyby solidarnie (tfu co za słowo) przestać odpisywać na jakiekolwiek jego posty, także te poprawne, to może przy totalnym braku zainteresowania wyniósłby się na inne forum? Odpowiedz Link Zgłoś
zo_h Re: ZOH MODERATOREM!!! 02.08.05, 13:16 Na razie dzięki temu, że zostałem moderatorem to dowiedziałem się o sobie parę ciekawych rzeczy, że jestem: - gejem - żydem - ciotą i takie tam jeszcze inne. Ogólnie same nowości, przynajmniej jak dla mnie;). Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: ZOH MODERATOREM!!! 02.08.05, 14:20 Właściwy człowiek na właściwym miejscu! Tyle i gratulacje!Pomyślności nie tylko z okazji urodzin! Telo.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ervumem Re: ZOH MODERATOREM!!! 02.08.05, 18:56 no Paanie no... juz zaslynalaes jako autor ilustracji do znanej ksiazki, fotograf i optyczny piewca lubeszczyzny a teraz masz szanse zostac pregiezem na chamow :) powodzennia. Odpowiedz Link Zgłoś
pep-per Re: ZOH MODERATOREM!!! 03.08.05, 12:41 Zohu gratulacje:] czym nas jeszcze zaskoczysz?? :> Odpowiedz Link Zgłoś
zo_h Re: ZOH MODERATOREM!!! 03.08.05, 19:00 Już nie tylko ja, staram się wciągnąć do tej funkcji innych aktywnych użytkowników FL. Wiadomo im więcej moderatorów to tym większa szansa na zapobieganie bajzlowi jaki był niedawno na FL. Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: ZOH MODERATOREM!!! 27.08.05, 08:55 Muszę przyznać, że sprzątanie FL jest systematyczne i dogłębne. Odpowiedz Link Zgłoś
jetbang Re: ZOH MODERATOREM!!! 27.08.05, 14:58 pomimo szalenstw prezu i kilku innych osobników daje sie żyć ... choc w sumie do wysokiej klasy polemiki jeszcze daleko ale efekt jak najbardziej pozytywny, oby tak dalej!!! PZDR. Odpowiedz Link Zgłoś
zo_h Re: ZOH MODERATOREM!!! 01.09.05, 23:17 Polemika ... w życiu ... jak ktoś idzie wyrzucić śmieci to raczej nie wdaje się z nimi w polemikę. Odpowiedz Link Zgłoś