Dodaj do ulubionych

Czorcie...

22.08.02, 13:14
Pocałowałem sie jak chciałas wczoraj w dupe.
Cóz nie było to przyjemne, ale czego sie nie robi
dla Czorcika. Nie bede sie rozpisywał o Twych
wzgledach bo nie wiem i bym skłamał. Mam jedynie
nadzieje ze pozwolisz mi sie poznać, a wtedy kto
wie. Ja podobny jestem do diabła i Czorcik diabłowi
chyba głowy nie urwie??????

Z dużym uszanowaniem
Obserwuj wątek
    • czort ma byc jasnie pani czort i juz! 22.08.02, 13:27
      a jak raz jeszcze zdrobnisz, ty marmeladowy sraczku (twoje szczescie jedyne,
      zes zielony!!! to ciem ratuje), to ci nogi z dupy powyrywam! i na drugi raz nie
      zaczepiaj osob, ktorych nie znasz i nie wiesz, co ciem z ich strony spotkac
      moze, pierdolony mucho macho. znalazl siem gumntelman. a na dodatek letko
      debilowaty, bierze za prawde wszelkie podpuchy! facet, tys naprawde cos nie
      tego, sumaszedszyj! jak jeszcze fraszke sztaudyngerowa zapodasz, to nawet
      flaszka wodki nie pomoze!
      za ten kolor jezd bardzo, bardzo lagodnie, wprost pieszczotkiwie, takze pilnuj
      siem na przyszlosc i o dodaniu pani przed czort nie zapominaj, bo nie ma ze
      boli! kara musi byc!
      • men_ Re: O qwa, zapomniałem o 22.08.02, 13:31
        fraszkach !!:)))
        • shreczek Re: O qwa, zapomniałem o 22.08.02, 13:46
          Ok Pano Czort, przyjąłem do wiadomosci. Taki strachliwy to ja nie jestem
          za jakiego mnie bierzesz. Wiem, ze ku uciesze wszystkich musiałas mi
          nawsadzać. Wszyscy na to liczyli. Ale nie chciałem sie wdawać w pomemike
          i toczyc bojów z Toba. mam tu kilka spraw do załatwienia i musiałbym zaniedbac
          pewne osoby, a tego nie chce.
          • Gość: mario2 Re: O qwa, zapomniałem o IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.08.02, 14:05
            ojojojojoj,

chyba Menik nawet kierowcy nie bedzie musial specjalnie namawiac :o)
            • men_ Re: Lepiej jak Ciebie mario namówimy, 22.08.02, 14:09
              bo mój szofer mógłby za mocno Shreka na szaro zrobic :)
              • Gość: mario2 Re: Lepiej jak Ciebie mario namówimy, IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.08.02, 14:14
                to i tak mialby szczescie. U mnie moglby pacjent nie przezyc :o)

Chyba, ze Kitus zabierze nieboraka na kuracje?
                • men_ Re: Lepiej jak Ciebie mario namówimy, 22.08.02, 14:16
                  mój szofer to bije tylko dwa razy delikwenta ..:))

Myslisz, że już Kitus potrzebny, co by chłopaka odstresować ?:)
                  • Gość: mario2 Re: Lepiej jak Ciebie mario namówimy, IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.08.02, 14:23
                    ja bic nie musze. Sami zazwyczaj uciekaja.

A Kitus nie tylko z odstresowanie mialby cos do roboty.
                    podejrzewam, ze nad osobowoscia tez musialby popracowac. (Oczywiscie nie swoja
                    osobowoscia) :o)
                    • men_ Re: Lepiej jak Ciebie mario namówimy, 22.08.02, 14:25
                      miało być, o tym biciux2: raz w dziób, drugi w wieko trumny :)))

p.s.; myslisz, że w ramach kuracji zabrałby pacjenta do kościoła ?:)
                      • Gość: mario2 Re: Lepiej jak Ciebie mario namówimy, IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.08.02, 14:28
                        kto? kierowca ma zabierac do kosciola?

Jeszcze pogrzeb katolicki bluzniercy chcesz wyprawic?

:o)
                        • men_ Re: Lepiej jak Ciebie mario namówimy, 22.08.02, 14:36
                          Qwa mć, alez Ty pojętny !:)

Mówiłem o kkuracji Kitka, O !:)

Gość portalu: mario2 napisał(a):

> kto? kierowca ma zabierac do kosciola?
                          >
                          > Jeszcze pogrzeb katolicki bluzniercy chcesz wyprawic?
                          >
                          > :o)
                          • Gość: mario2 Re: Lepiej jak Ciebie mario namówimy, IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.08.02, 14:59
                            To Twoim zdaniem Kitek tez potrzebuje kuracji?
                            Ale dlaczego w kosciele?

:o)
          • czort teraz to masz naprawde przesrane sraczek!!! 22.08.02, 14:09
            jesli siem do mnie pisze, to siem zapomina o wszelkich innych roznych
            osobach!!!! zrozumial? czy dalej tuman? i wierz mi, ze nie na zyczenie
            wszystkich pisalam to, co pisalam. dla wlasnej satysfakcji i ochoty, bo taka
            jezdem i juz! bo wiesz, ze moja forumna kultura wymaga, by do mnie z wielkom
            atencjom i szczegolnem poszanowaniem siem zwracac!!!!! a sraczki som
            sraczkowate a nie zielone! aha! takze zwalnia mnie kolor ten z jakiejkolwiek
            wyrozumialosci!!! aluzju ponial?
            • Gość: mario2 Re: teraz to masz naprawde przesrane sraczek!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.08.02, 14:13
              czort napisała:

a sraczki som sraczkowate a nie zielone!

*** chyba, ze po szpinaku :o)
            • shreczek Re: teraz to masz naprawde przesrane sraczek!!! 22.08.02, 14:15
              Do mnie tez prosze z szacunkiem i gównem mnie
              nie obrzucać :))). Piszę kiedy chce i do kogo chce.
              Pomimo wielkiego szacunku do Pani Czort. To ja
              decyduje ile czasu komu poswiecam i prosze mi
              nie narzucać jakichkolwiem norm. Może I nie dla
              Innych to (tu podkreslam) Pan) pisze. chciaz podejrzewam ze
              nie do końca jest to prawda.

Z uszanowaniem
              • Gość: mario2 Re: teraz to masz naprawde przesrane sraczek!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.08.02, 14:17
                shreczek napisał:

> Do mnie tez prosze z szacunkiem i gównem mnie
                > nie obrzucać :))).

* po co kogo gownem obrzucac, jak juz po szyje w nim tkwi?
                • men_ Re: teraz to masz przesrane sraczek!!! PLASK !!!! 22.08.02, 14:37

JUZ WPADŁ I UTPIŁ SIĘ :)

Gość portalu: mario2 napisał(a):

> shreczek napisał:
                  >
                  > > Do mnie tez prosze z szacunkiem i gównem mnie
                  > > nie obrzucać :))).
                  >
                  >
                  > * po co kogo gownem obrzucac, jak juz po szyje w nim tkwi?
              • czort Re: teraz to masz naprawde przesrane sraczek!!! 22.08.02, 14:21
                w takiem razie zapowiadam, ze kocham gownem obrzucac:)) najwieksza satysfakcjem
                sprawia mi celny pac miedzy oczy:))) ale, sraczek, wiesz co? ty zaczales, takze
                nie skarz siem, badz mezczyzna i placz przy ludziach!!!! nigdy, przenigdy nie
                zaczepiam bez powodu, (lylka, pamientasz? )a moze bylbys tak wielkoduszny i
                pozwolil siem gnoic? co ci tam? pokaz gest!!!! i klasem!!!! ja obiecujem, ze
                gnoic bendem ze klasom swoistom, chrabiowskom!!!!
                • shreczek Wielmozna Pani Cud 22.08.02, 14:43
                  Klase hrabiowska to ja mam. Moich przodków od pługa nie oderwali
                  Ja gówna do reki nie biorę, a tym bardziej nim nie rzucam. Kulture
                  cholera trzeba mieć i basta. A pod publiczkę to kazdy głupi potrafi pisać.
                  Czoło podnoszę i ide dalej. To że sie inni boją z (tu podkreslam) Pania
                  zadzierac to jest oznaka ich słabości. I to by było na tyle.
                  • Gość: mario2 Re: Wielmozna Pani Cud IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.08.02, 15:01
                    shreczek napisał:

> Moich przodków od pługa nie oderwali

***** tkwia przy nim dalej :o)
    • stara_rura Re: Czorcie... 22.08.02, 14:37
      nareszcie ciekawy watek, bo ostatnio slodko pierdzaco tu siem zrobilo, czort w
      tobie jedyna nadzieja:), dobrze by bylo jeszcze mine sciagnac dla podratowania
      tego forum.

ps. shrek nie boj sie czorta walnij jakis gowniany tekscik co by mozna bylo w
      nim raczki sobie umyc:))))))))))))))))))))))))))))
      • Gość: samanta Re: Czorcie... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.08.02, 14:48
        pieknie kuwa,pieknie...;))) Shreczek zadarl z Czorcikiem ;)) Czorcie
        pamietaj ,ze on jest mimo wszystko zielony a to niewatpliwy przeciez plus na
        jego korzysc;)))) Shrek,nie daj siem chlopcze i walcz.ja za sekundatna mogem
        wam robic a co!:))))
        • shreczek Re: Czorcie... 22.08.02, 15:04
          Ja nie walcze, ja wygrywam.
          • Gość: samanta Re: Czorcie... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.08.02, 15:06
            Shrek...? terozki to i ja bede z uwaga sledzic w takim razie wasze dialogi.
            Jako zona Czorta moge ci tylko zyczyc ...lekkiej i szybkiej smierci;)))Ale
            fajowsko;))))
            • stara_rura Re: Czorcie... 22.08.02, 15:09
              sugeruje shrek zebys poczytal sobie archiwum cofnij sie w stecz jak tylko sie
              da. sorry dziewczyny chcialam zeby sie troche sily wyrownaly, co by chlopak nie
              polegl za szybko:)
              • Gość: mario2 Re: Czorcie... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.08.02, 15:17
                Przeciez on juz lezy :o)

• shreczek Re: Czorcie... 22.08.02, 15:28
                  Dzieki za wskazówki, nie skorzystam.
                  Pani Cud jak narazie cienko piszczy, a ja lubie twardych zawodników.
                  z tego powodu nie jestem pewien czy mam ochotę z nia polemizować.
                  • Gość: mario2 Re: Czorcie... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.08.02, 15:31
                    Pani Czort pracuje uczciwie. Zreszta, masz pecha - wdepnales bracie w zakaly
                    tego forum. Tu sprawdza sie metoda trzech muszkieterow i albo zostaniesz
                    Dartagnanem, albo podzielisz los Richeliera :o)
                    • Gość: samanta Re: Czorcie... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.08.02, 15:45
                      przestancie straszyc czlowieka,co?:)Shrek,nie zrazaj sie.Czort to
                      najwspanialsza baba pod sloncem,slowo ci daje!:)
                    • iwusia Re: Czorcie... 22.08.02, 15:47
                      Shreck a mówiłam Ci na początku i to było na serio.....
                      tak nawiasem mówiąc mam jakies dziwne deja vu (czy jak to sie pisze)
                      • shreczek Re: Czorcie... 22.08.02, 16:03
                        Wiem, ze ona mocna tylko w gębie. Pozatym ja
                        lubie takie baby które swoje zdanie maja i Pani Cud
                        nie boje sie. Wykrzyczy sie i przestanie. Ale porzadek
                        musi być i tyle mam do powiedzenia.

Iwa bez obawy nie takie dziewczynki ujarzmiałem
                        • iwusia Re: Czorcie... 22.08.02, 16:11
                          ależ ja sie oCiebie nie boje tylko chyba nie zrozumiałeś mojej aluzji. No
                          trudno.
                          • Gość: shreczek Re: Czorcie... IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 22.08.02, 23:08
                            Aluzja......co ma byc to bedzie....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka