Dodaj do ulubionych

Trzesienie ziemi!!!!!!!!!!!!

25.10.05, 17:17
wszyscy zasneli na tym forum?
albo sa w drodze do domu z pracy???
Obserwuj wątek
    • girl32 Re: Trzesienie ziemi!!!!!!!!!!!! 25.10.05, 17:19
      Nie zasneli.Tylko nic nie mówią bo im zimno.
      • bettina75 Re: Trzesienie ziemi!!!!!!!!!!!! 25.10.05, 17:21
        Biedacy, a kaloryfery zakrecone?
        Jak im zimno to nie moga pisac, jasne jak slonce, ktore sobie gdzies poszlo i
        swieci na pustyni:((
        • girl32 Re: Trzesienie ziemi!!!!!!!!!!!! 25.10.05, 17:23
          O inne słoneczko mi chodziło betti
          • bettina75 Re: Trzesienie ziemi!!!!!!!!!!!! 25.10.05, 17:24
            Jakie inne?
            • girl32 Re: Trzesienie ziemi!!!!!!!!!!!! 25.10.05, 17:25
              No to ...co w duszy świeci.
              • bettina75 Re: Trzesienie ziemi!!!!!!!!!!!! 25.10.05, 17:27
                to juz bardziej skomplikowane jestestwo, albo cos w tym rodzaju?
    • trzpiot_1 Re: Trzesienie ziemi!!!!!!!!!!!! 25.10.05, 17:20
      Albo albo, albo jeszcze co innego :)Ja już jestem.
      • girl32 Re: Trzesienie ziemi!!!!!!!!!!!! 25.10.05, 17:22
        A co innego?Co?Powiedz proszę.
        • trzpiot_1 Re: Trzesienie ziemi!!!!!!!!!!!! 25.10.05, 17:23
          Mogą np. właśnie jeść obiad, albo oglądać Allo, allo na TVP2 :)
    • oleyu Re: Trzesienie ziemi!!!!!!!!!!!! 25.10.05, 17:22
      a niektórzy pracują :D
      • trzpiot_1 Re: Trzesienie ziemi!!!!!!!!!!!! 25.10.05, 17:27
        A kiedy skończą?
        • bettina75 Re: Trzesienie ziemi!!!!!!!!!!!! 25.10.05, 17:29
          Jada, jada i jada do domu...
          • to-wlasnie-ja Re: Trzesienie ziemi!!!!!!!!!!!! 25.10.05, 17:32
            a jeszcze inni czytaja tylko i czekaja na ciekawy watek :))))
            • bettina75 Re: Trzesienie ziemi!!!!!!!!!!!! 25.10.05, 17:33
              ........a tematy albo sie powtarzaja, albo bez polotu:((
              • trzpiot_1 Re: Trzesienie ziemi!!!!!!!!!!!! 25.10.05, 17:39
                Przyznam, że mnie się nie chce myśleć nad tematami. Jest jesień, mój mózg
                zwolnił tempo i teraz sobie dryfuje niczym preparat w zalewie z formaliny.
                • bettina75 Re: Trzesienie ziemi!!!!!!!!!!!! 25.10.05, 17:41
                  To jest dobrze zakonserwowany, przetrzyma do wiosny, mozesz byc tego na 100%
                  pewna:))
                • to-wlasnie-ja Re: Trzesienie ziemi!!!!!!!!!!!! 25.10.05, 17:44
                  innymi slowy zyjesz zgodnie z natura:)) Tylko nie wpadnij w sen zimowy ....
                  • trzpiot_1 Re: Trzesienie ziemi!!!!!!!!!!!! 25.10.05, 17:47
                    Obawiam się, że już zaczęłam wpadać, bo nic, ale to kompletnie nic mi się nie
                    chce. Jak tak dalej pójdzie zrobi mi się papka z szarych komórek, o ile już to
                    nie nastąpiło, o czym wolę nie myśleć :)
                    • to-wlasnie-ja Re: Trzesienie ziemi!!!!!!!!!!!! 25.10.05, 17:53
                      Witaj w klubie. Ja tez mam tylko ochote na wygodny fotel, nastrojowa muzyke i cieply koc. No, moze mala lampka wina.
                      • bettina75 Re: Trzesienie ziemi!!!!!!!!!!!! 25.10.05, 17:54
                        Ja tez chce lampke wina:))
                        • zlodziej_czasu Re: Trzesienie ziemi!!!!!!!!!!!! 25.10.05, 17:55
                          Nuda z Wami! Zagrzebcie sie w ten koc i napijcie wina moze potem bedzie
                          ciekawiej
                          • trzpiot_1 Re: Trzesienie ziemi!!!!!!!!!!!! 25.10.05, 17:56
                            To zależy kto na co liczy, bo w sumie momenty pod kocem nie są wykluczone ;)
                          • bettina75 Re: Trzesienie ziemi!!!!!!!!!!!! 25.10.05, 17:56
                            Zapraszam Cie na te lampke, bedzie przytulniej, bo cieplej:))
                          • to-wlasnie-ja Re: Trzesienie ziemi!!!!!!!!!!!! 25.10.05, 17:57
                            napisalam, ze mam ochote, a nie ze to zrobie:)
                      • trzpiot_1 Re: Trzesienie ziemi!!!!!!!!!!!! 25.10.05, 17:55
                        I tak jesteś lepsza, mnie już nawet wina nie potrzeba :)
                        • to-wlasnie-ja Re: Trzesienie ziemi!!!!!!!!!!!! 25.10.05, 17:59
                          chyba mam temat. Powiedzcie mi jak to jest, ze z kazdego tematu jakos gladko i od niechcenia przechodzi sie do" momentow " ??? :DDD
                          • bettina75 Re: Trzesienie ziemi!!!!!!!!!!!! 25.10.05, 18:01
                            No wlasnie, tez mnie to zastanawia:)
                          • trzpiot_1 Re: Trzesienie ziemi!!!!!!!!!!!! 25.10.05, 18:02
                            Nie wiem, zupełnie nie potrafię sobie tego wytłumaczyć. Przeczuwam tylko,że to
                            jest jeden ze sposobów na podgrzanie atmosfery.
                            • zlodziej_czasu Re: Trzesienie ziemi!!!!!!!!!!!! 25.10.05, 18:03
                              Ciocie klocie;)
                              • bettina75 Re: Trzesienie ziemi!!!!!!!!!!!! 25.10.05, 18:04
                                Prosze bez przezywania!!
                                • zlodziej_czasu Re: Trzesienie ziemi!!!!!!!!!!!! 25.10.05, 18:05
                                  Alez to bylo pieszczotliwie! Po co sie dacac:) No chyba ze prawda w oczy
                                  kole:)) Czesc!:)
                                  • bettina75 Re: Trzesienie ziemi!!!!!!!!!!!! 25.10.05, 18:07
                                    POWIEDZIAL CO WIEDZIAL.....
                                    i sobie poszedl.
                                    Zycze Ci dobre drogi do domu bez korkow itp....
                                  • to-wlasnie-ja Re: Trzesienie ziemi!!!!!!!!!!!! 25.10.05, 18:07
                                    Same sobie ja podgrzewamy... no nieźle :))
                                    • trzpiot_1 Re: Trzesienie ziemi!!!!!!!!!!!! 25.10.05, 18:13
                                      Same, ale czy aby tylko na własny użytek? :)
                                      • to-wlasnie-ja Re: Trzesienie ziemi!!!!!!!!!!!! 25.10.05, 18:15
                                        Oj, nie. To byloby zbyt smutne:))
          • trzpiot_1 Re: Trzesienie ziemi!!!!!!!!!!!! 25.10.05, 17:32
            Noga za nogą, w korku nerwy tracą.
            • bettina75 Re: Trzesienie ziemi!!!!!!!!!!!! 25.10.05, 17:34
              potem w domu musza to i tamto zrobic...
              • trzpiot_1 Re: Trzesienie ziemi!!!!!!!!!!!! 25.10.05, 17:35
                Kota nakarmić, dziecko z lekcji przepytać, kwiatkom pić dać :) Jest tego cała fura.
                • bettina75 Re: Trzesienie ziemi!!!!!!!!!!!! 25.10.05, 17:38
                  Tak a jak juz usiada przy kompie, to zbliza sie godzina nul (godzina duchow, brrrrr)
                  • trzpiot_1 Re: Trzesienie ziemi!!!!!!!!!!!! 25.10.05, 17:49
                    No właśnie, i wtedy nawet zahibernowany rozumek jeszcze stęka, że czas by do
                    łóżka :)
                    • bettina75 Re: Trzesienie ziemi!!!!!!!!!!!! 25.10.05, 17:51
                      .......i znowu nici z konwersacji:(
                      • trzpiot_1 Re: Trzesienie ziemi!!!!!!!!!!!! 25.10.05, 17:53
                        nie tak zupełnie, do wieczora jeszcze trochę czasu :)
        • oleyu Re: Trzesienie ziemi!!!!!!!!!!!! 25.10.05, 17:37
          tego to nikt nie wie
          • to-wlasnie-ja Re: Trzesienie ziemi!!!!!!!!!!!! 25.10.05, 17:39
            a potem pelni inwencji....
            • bettina75 Re: Trzesienie ziemi!!!!!!!!!!!! 25.10.05, 17:42
              Czekamy na tych elokwentnych:)))
            • oleyu Re: Trzesienie ziemi!!!!!!!!!!!! 25.10.05, 17:42
              no po pracy to oczywiście że tak. Tylko nie zawsze się chce.
              • bettina75 Re: Trzesienie ziemi!!!!!!!!!!!! 25.10.05, 17:43
                do dziela, oleyu!!!!!!!!
                • oleyu Re: Trzesienie ziemi!!!!!!!!!!!! 25.10.05, 17:45
                  działać to bede wieczorem ;)
                  • bettina75 Re: Trzesienie ziemi!!!!!!!!!!!! 25.10.05, 17:46
                    Ale dlugo kazesz na siebie czekac:(
                    • oleyu Re: Trzesienie ziemi!!!!!!!!!!!! 25.10.05, 17:51
                      No ale jak dłużej poczekasz, bedzie lepiej "smakowało" ;)

No i nie ma jak to fajnie zakończyć dzień w pracy. Można się dowiedzieć,że
                      wszytko co dziś zrobiłem jest do bani, bo ktoś nie powiedział mi czegoś. Luzik.
                      Teraz to spadam na kolcje :D Nara
                      • bettina75 Re: Trzesienie ziemi!!!!!!!!!!!! 25.10.05, 17:52
                        Czynisz mnie ciekawa:)
                        • zlodziej_czasu Re: Trzesienie ziemi!!!!!!!!!!!! 25.10.05, 17:53
                          Slucham kobiecej koncepcji na rzeczony temat
                  • zlodziej_czasu Re: Trzesienie ziemi!!!!!!!!!!!! 25.10.05, 17:47
                    Sraty taty ;))
                    • bettina75 Re: Trzesienie ziemi!!!!!!!!!!!! 25.10.05, 17:49
                      oh, a Ty jeszcze w pracy, Michalku?
                      • zlodziej_czasu Re: Trzesienie ziemi!!!!!!!!!!!! 25.10.05, 17:50
                        Jak zwykle:)
                        • zlodziej_czasu Re: Trzesienie ziemi!!!!!!!!!!!! 25.10.05, 17:51
                          Kto dbudowal piramidy w Gizie? Jaka macie koncepcje?
                          • bettina75 Re: Trzesienie ziemi!!!!!!!!!!!! 25.10.05, 17:53
                            Nie rozumiem pytania:(
                            • zlodziej_czasu Re: Trzesienie ziemi!!!!!!!!!!!! 25.10.05, 17:54
                              No juz prosciej zadac pytania o piramidy i geneze ich powstania zadac nie
                              potrafie
                              • bettina75 Re: Trzesienie ziemi!!!!!!!!!!!! 25.10.05, 17:55
                                Piramidy byly budowane przez niewolnikow, biedacy...
                                • trzpiot_1 Re: Trzesienie ziemi!!!!!!!!!!!! 25.10.05, 17:58
                                  Właśnie ponoć nie. Budowali je ludzie wolni i przekonani, że w ten sposób
                                  cząstka chwały i nieśmiertelności faraona przypadnie również im samym.
                                  • zlodziej_czasu Re: Trzesienie ziemi!!!!!!!!!!!! 25.10.05, 18:01
                                    To dlaczego nigdzie nie zostala opisana budowa piramid? Skoro kazdy inny
                                    element dotyczacy zycia codziennego zostal skrzetnie przeniesiony za pomoca
                                    hieroglifow dla potomnych., A przeciez budowa czegos tak monstrualnego to
                                    niebyla rozmowa z wujkiem Jankiem albo sprzeczka z ciotka Halinka
                                    • to-wlasnie-ja Re: Trzesienie ziemi!!!!!!!!!!!! 25.10.05, 18:06
                                      podobno wszystko niszczono, aby nikt nie mogl skopiowac ani ukrasc planow i zbudowac gdzie indziej. Budowniczych tez sie pozbywano. Ale moge sie mylic.
                                      • zlodziej_czasu Re: Trzesienie ziemi!!!!!!!!!!!! 25.10.05, 18:07
                                        Przekladam dyskusje na inny wymiar czasowy. Kiedy szarzyzna bedzie aktywniejsza
                                        • bettina75 Re: Trzesienie ziemi!!!!!!!!!!!! 25.10.05, 18:09
                                          A moze Ty nas uswiadomisz, jak to z tymi piramidami bylo?
                                          • st.anne witam Bettina :)) n/t 25.10.05, 18:18
                                            • bettina75 Re: witam Bettina :)) n/t 25.10.05, 18:20
                                              Witaj st.anne :))
                                              Moze Ty nam pomozesz w wyborze tematu do pogawedki?
                                            • bettina75 Re: witam Bettina :)) n/t 25.10.05, 18:21
                                              Nasz wspolny "przyjaciel" juz Ci znowu dogadal z Heike?
                                              • st.anne Betti :)) 25.10.05, 18:38
                                                ...akurat faszeruje moje zucchini, wiec nic Wam nie doradze:)) ale wieczorkiem
                                                wroce:))
                                                aha: juz mi "dogryza", ale ja mu dam wieczorem:))
                                                pa, pa
                                                • bettina75 Re: Betti :)) 25.10.05, 18:44
                                                  odbij sobie, ale zdrowo!!!
                                                  Smacznego:)
                                    • trzpiot_1 Re: Trzesienie ziemi!!!!!!!!!!!! 25.10.05, 18:07
                                      Może tego nie opisano, ale odnaleziono księgi zamówień, płatności itp. Okazuje
                                      się, że praca nad budową piramidy wymagała szalonej precyzji organizacyjnej
                                      wszystkich sektorów, od kamieniarzy począwszy na dostawcach chleba skończywczy.
                                      Poza tym uwieczniano wtedy tylko wielkie czyny wielkich ludzi. Maluczcy, zgodnie
                                      z obowiązującą konwencją, nie mieli prawa znaleźć w nich miejsca, a sami pisać
                                      przecież nie umieli.
                          • to-wlasnie-ja Re: Trzesienie ziemi!!!!!!!!!!!! 25.10.05, 17:56
                            pracę koncepcyjną nam zadajesz??? :))
                            • bettina75 Re: Trzesienie ziemi!!!!!!!!!!!! 25.10.05, 17:57
                              no wlasnie, znalazl sie pracodawca...
                            • zlodziej_czasu Re: Trzesienie ziemi!!!!!!!!!!!! 25.10.05, 17:57
                              Nie tylko jak sie zbierze kilka INTELIGENTNYCH kobiet na forum to gadaja o
                              takich glupotach ze trace wiare w te wyslawiane pod niebiosa szare komorki
                              • trzpiot_1 Re: Trzesienie ziemi!!!!!!!!!!!! 25.10.05, 17:59
                                Eee, komu by się tam chciało być inteligentnym na cały etat? Bez przesady.
                                • to-wlasnie-ja Re: Trzesienie ziemi!!!!!!!!!!!! 25.10.05, 18:01
                                  te inteligentne tez musza czasem odpoczac... inaczej nasze szare sie zbuntuja i dopiero sie zacznie szukanie ze swieca :)))
                                • bettina75 Re: Trzesienie ziemi!!!!!!!!!!!! 25.10.05, 18:02
                                  Wlasnie tutaj mozna sobie tak od czasu do czasu, zejsc na nizszy poziom....
                                  • trzpiot_1 Re: Trzesienie ziemi!!!!!!!!!!!! 25.10.05, 18:09
                                    Może nie nazwałabym go niższym, ale innym. Ma on jednak taką zaletę, że pozwala
                                    się całkowicie odprężyć od stresu pracy chociażby.
                                    • to-wlasnie-ja Re: Trzesienie ziemi!!!!!!!!!!!! 25.10.05, 18:14
                                      zgadzam sie z tym. Dobrze nie musiec byc zawsze na bacznosc. A poziom tez trzymamy :) no, chyba , ze to winko byloby za mocne :))))
                                      • trzpiot_1 Re: Trzesienie ziemi!!!!!!!!!!!! 25.10.05, 18:20
                                        A po za mocnym winku wiadomo - poziom trzyma się juz zupełnie gdzie indziej,
                                        bynajmniej nie w pionie i tez jest bardzo przyjemnie :)
                                        • bettina75 Re: Trzesienie ziemi!!!!!!!!!!!! 25.10.05, 18:21
                                          Wtedy najlepiej pod kolderke...
                                        • to-wlasnie-ja Re: Trzesienie ziemi!!!!!!!!!!!! 25.10.05, 18:22
                                          jest ok.dopoki sie go trzyma. Plaszczyzna niewazna :)
                                          • bettina75 Re: Trzesienie ziemi!!!!!!!!!!!! 25.10.05, 18:24
                                            i tak fajnie grzeje od srodka...
    • bettina75 Dziewczyny obudzcie sie 25.10.05, 18:26
      z tego winnego letargu!!!!!
      • to-wlasnie-ja Re: Dziewczyny obudzcie sie 25.10.05, 18:28
        :)))) oj, umarlego obudzilabyś :))))
        • trzpiot_1 Re: Dziewczyny obudzcie sie 25.10.05, 18:30
          Sorry, odleciało mi się na chwilę :))
          • to-wlasnie-ja Re: Dziewczyny obudzcie sie 25.10.05, 18:33
            zdecuduj sie -sen zimowy czy odlatujesz do cieplych krajow? Tego drugiego nie polecam ze wzgledu na towarzystwo :))
            • trzpiot_1 Re: Dziewczyny obudzcie sie 25.10.05, 18:36
              Nie, gdzieś w kosmos mi się skoczyło, czyli tak właściwie nie wiadomo gdzie :)
              Nie masz tak czasem, że się czasem zamyślisz nad czymś tak mocno, że obok mogą
              hukać i pukać, a Ty bujasz gdzieś myślami i nic a nic do Ciebie nie dociera? Bo
              mnie się zdarza :)
              • to-wlasnie-ja Re: Dziewczyny obudzcie sie 25.10.05, 18:40
                Zapytaj mojego syna :))) odplywam kilka razy dziennie :)
                • trzpiot_1 Re: Dziewczyny obudzcie sie 25.10.05, 18:41
                  A mój wtedy: mama, zgłoś się, tu Ziemia! ;)
                  • to-wlasnie-ja Re: Dziewczyny obudzcie sie 25.10.05, 18:45
                    Moj mi macha przed oczami, zrezygnowany, po kolejnym wolaniu :)
                    • trzpiot_1 Re: Dziewczyny obudzcie sie 25.10.05, 18:47
                      O, to też. A potem mówi: a tam, do Ciebie to coś powiedzieć :)
                      • to-wlasnie-ja Re: Dziewczyny obudzcie sie 25.10.05, 18:53
                        a moj- zaczekam az bedziesz mnie sluchac:)
                        • trzpiot_1 Re: Dziewczyny obudzcie sie 25.10.05, 19:14
                          Co wtedy robisz? Ja zwykle pośpiesznie sprowadzam się na ziemię.
                          • to-wlasnie-ja Re: Dziewczyny obudzcie sie 25.10.05, 19:53
                            To samo- nie mam wyboru zreszta :))
            • trzpiot_1 Re: Dziewczyny obudzcie sie 25.10.05, 18:39
              A szczerze powiedziawszy to mogłabym do tych ciepłych krajów na całą zimę, czemu
              nie? Cholera, przynajmniej bym nie marzła jak bałwan jakiś :)
              • to-wlasnie-ja Re: Dziewczyny obudzcie sie 25.10.05, 18:43
                Zanuce Ci tylko tylko "Cicha noc" i zaraz wrocisz :) ale listopad tez bym sobie podarowala, jak nie przeziebieniem , to alkoholizmem grozi jak nic :)
                • trzpiot_1 Re: Dziewczyny obudzcie sie 25.10.05, 18:51
                  Żeby tylko listopad! Ale fakt, że najbardziej zmorowaty bywa, a zaraz po nim
                  styczeń. Grudzień mniej - bo wiadomo, ile wtedy spraw na głowie, natomiast luty
                  jest krótszy, co jest jego niewątpliwą zaletą. No a w marcu to już się zaczyna
                  mieć nadzieję :)
                  Wniosek: listopad i styczeń do wycięcia.
                  • to-wlasnie-ja Re: Dziewczyny obudzcie sie 25.10.05, 18:55
                    Styczen lubie, ale mrozny i sniezny. Mnie tylko listopad przeszkadza a raczej jego slota i plucha. Oj, wtedy to tylko - "w moim magicznym domku"...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka