Gość: mario2 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.10.02, 11:06 z tego forum. Zostaliscie ocenieni przez Sraczka. Oto co on o Was mysli: "Ciebie popieraja tylko idioci nie bede wymieniał ników." Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: shrek Re: Do wszystkich moich znajomych i przyjaciol IP: 195.115.130.* 02.10.02, 11:10 Ale sie przestraszyłem!!!!!!!!!. Mario to było dobre zagranie. Prosze o jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 a niech wymienia, ja tam lubie napier.alanki...... 02.10.02, 11:12 zeby tylko smieszne byly:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shrek Re: a niech wymienia, ja tam lubie napier.alanki. IP: 195.115.130.* 02.10.02, 11:17 Witam szanowna publicznosc:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: a niech wymienia, ja tam lubie napier.alanki. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.10.02, 11:18 Widzisz Kitus. Wszy maja to do siebie, ze sa male, wredne i probuja kasac... :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shrek Hej mario IP: 195.115.130.* 02.10.02, 11:21 gdzie sa twoi przyjaciele?. Przyjdzcie pomóżcie mu czeresniakowi brakuje juz pomysłów. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 ty tez intelektem, nie blyszczysz.............. 02.10.02, 11:22 narazie nudna wasza nawalanka, ale starajcie sie:) Odpowiedz Link Zgłoś
shrek_ Re: ty tez intelektem, nie blyszczysz............ 02.10.02, 11:25 Nie nawalam sie tylko odpowiadam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: ty tez intelektem, nie blyszczysz............ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.10.02, 11:25 Kitus, tu sie nawet nie ma o co starac! Z armaty do wrobli? :o) Odpowiedz Link Zgłoś
shrek_ Mario jestem zawiedziony 02.10.02, 11:30 Zapowiadało sie interesujaco i nagle odpusciłes. Wykaż troche inicjatywy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Mario jestem zawiedziony IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.10.02, 11:33 Jestes tylko glupi, a nie zawiedziony. Wlasnie rozsylalem zdjecie twojej Ukochanej by wszyscy poznali twoj gust. Kurde, zakochac sie w koparce to jest to :o) Odpowiedz Link Zgłoś
shrek_ Re: Mario jestem zawiedziony 02.10.02, 11:49 Nie znasz moich dziewczyn i nie poznasz. Może mi tez przeslesz to zdjecie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Mario jestem zawiedziony IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.10.02, 11:57 Wystarczylo mi zdjecie Normy. Takiego paskudztwa przez rekawiczke bym nie dotknal! :o) Odpowiedz Link Zgłoś
shrek_ Re: Mario jestem zawiedziony 02.10.02, 12:04 Ona na Ciebie spojrzec by nie chciała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Mario jestem zawiedziony IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.10.02, 12:08 a pewnie ze nie. Nawet z tym zezem by nie potrafila. Poza tym, ja do chlewa nie wchodze! Odpowiedz Link Zgłoś
shrek_ Re: Mario jestem zawiedziony 02.10.02, 12:13 Nareszcie piszesz w swoim stylu, jak prawdziwy czeresniak. teraz wiem , ze to ty. P.S. Jak mozna kogos obrażać nawet go nie znajac. Gość portalu: mario2 napisał(a): > a pewnie ze nie. Nawet z tym zezem by nie potrafila. > Poza tym, ja do chlewa nie wchodze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Mario jestem zawiedziony IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.10.02, 12:19 wystarczy, ze widzialem! Paskudztwo takie, ze rzygac sie chce. Czy ty tylko cos takiego i kozy bzykasz? W sam raz wypierdku atletycznie zbudowany, krecimiechu czatowy! To kiedy przyjezdzasz mnie bic? Odpowiedz Link Zgłoś
shrek_ Re: Mario jestem zawiedziony 02.10.02, 12:21 To sie nadaje do wpisania pod tytułem "Złote mysli maria" Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Mario jestem zawiedziony 02.10.02, 19:47 Gość portalu: mario2 napisał(a): > Wystarczylo mi zdjecie Normy. Takiego paskudztwa przez rekawiczke bym nie > dotknal! :o) to nie jest fair... :-(( walczyc z jakims zielonym strachem obrazajac Bogu ducha winna dziewczyne... :-((( moze jeszcze ja walniesz, zamiast Shreka?? personalnie uwazam, ze Norma, jako Norma_Jean byla bardzo mila, mam tez jej zdjecie, bo siem raz wymienilysmy i nie uwazam jej az za takie pasqdztwo.. moze byc po prostu nie w Twoim guscie, a to inna para kaloszy... de gustibus non est disputandum, jak mawiali starozytni :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shrek Re: Mario jestem zawiedziony IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.02, 23:06 Uwaza ze mario obrazajac Norme posunał sie za daleko. to naprawde nie fair. ulalka napisała: > Gość portalu: mario2 napisał(a): > > > Wystarczylo mi zdjecie Normy. Takiego paskudztwa przez rekawiczke bym nie > > dotknal! :o) > > to nie jest fair... :-(( walczyc z jakims zielonym strachem obrazajac Bogu > ducha winna dziewczyne... :-((( moze jeszcze ja walniesz, zamiast Shreka?? > > personalnie uwazam, ze Norma, jako Norma_Jean byla bardzo mila, mam tez jej > zdjecie, bo siem raz wymienilysmy i nie uwazam jej az za takie pasqdztwo.. moze > > byc po prostu nie w Twoim guscie, a to inna para kaloszy... de gustibus non est > > disputandum, jak mawiali starozytni :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: hej Shrek... 02.10.02, 11:26 nie mam nic do waszej wojny,... ale napisałeś do Mario "gdzie sa twoi przyjaciele?" ..radze Ci nie igraj bo siem doigrasz...lub jak wolisz: nie wywołuj wilka z lasu... tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
shrek_ Re: hej Shrek... 02.10.02, 11:27 Nie przejmuj sie Tygrys, poradze sobie. dzieki za rade. Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara ja mam tylko prosbe 02.10.02, 11:23 zeby wymieniac niki alfabetycznie, o! ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: ja mam tylko prosbe 02.10.02, 11:34 sie fcale nie dziwie, mnie sie nielubic nie da. o! ps. tu czekam na posty osob, ktore mysla inaczej, juz ja sie policze;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: ja mam tylko prosbe IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.10.02, 11:37 Patrz Szaki, jak ci lizodup kadzi... Boi sie ciebie? :o) P.S. Wlasnie sie zastanawiam, czy cie lubie :o) P.S. 2 Tez masz u Sraczka przejebane, bo jestes z Warszawy- popatrz na jego watek na romantice :o) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: kurka 02.10.02, 11:41 a jak ja spod Wawy to też? w sumie idiotyzm wyssałam z mlekiem matki i nic nowego tutaj nie przeczytałam:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: kurka IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.10.02, 11:43 No no, a w dodatku od czasu do czasu masz takie samo zdanie co ja, wiec.... :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: kurka IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.10.02, 11:54 O a teraz sie dupek do cie slini :o) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: kurka 02.10.02, 11:54 witaj Adasiu, wybacz ale shrek to nie prawdziwy ty. Odpowiedz Link Zgłoś
shrek_ Re: kurka 02.10.02, 12:00 Wiem Iwa, może jeszcze sie zmienie i wróce na stare smieci. Ostatnio absorbuje mnie ktos kogo znam od dosc dawne, nie bywa tu na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: kurka IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.10.02, 12:10 twoje odbicie w lustrze Narcyziku? :o) Odpowiedz Link Zgłoś
shrek_ Re: kurka 02.10.02, 12:16 Tylko prosze bez czułości. Narcyzikiem nie nazwał. Ja sie na takie homoniepewne układy nie piszę!!!!!! Gość portalu: mario2 napisał(a): > twoje odbicie w lustrze Narcyziku? :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: kurka IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.10.02, 12:20 a pewnie. a teraz wez sobie slownik i popatrz co to znaczy! Odpowiedz Link Zgłoś
shrek_ Re: kurka 02.10.02, 12:28 Sprawdziłem w słowniku. Taki piekny juz sie urodziłem i nic na to nie poradze. Gość portalu: mario2 napisał(a): > a pewnie. a teraz wez sobie slownik i popatrz co to znaczy! Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: kurka 02.10.02, 12:37 nie męczy cie ta już za ciasna skorupa? i wymuszona jakby nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: kurka 02.10.02, 12:59 chyba jednak nie zrozumiałes mnie dobrze. Mówie o "skorupie" i nie mam tu na myśli żadnego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: kurka IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.10.02, 13:08 Ales ty durny. Kurde, ciebie tylko do Sevre pod Paryzem wywiezc i jako model idioty tam wystawic! Odpowiedz Link Zgłoś
shrek_ Re: kurka 02.10.02, 13:11 Nastepna złota mysl, brawo mario. Gość portalu: mario2 napisał(a): > Ales ty durny. Kurde, ciebie tylko do Sevre pod Paryzem wywiezc i jako model > idioty tam wystawic! Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: ja mam tylko prosbe 02.10.02, 11:42 a Ty sie wampera nie boisz? no popatrz, ciekawe dlaczego;)) ps. hehe, nie masz sie co zastanawiac, i tak wiadomo jaka jest odpowedz, no chyba ze chcesz miec ze mna spotkanie III stopnia:) ps. czekaj, czekaj, o ktory watek sie rozchodzi, bo nie moge znalezc. a ze z wawki jestem, no coz, to widac slychac i czuc jak spiewal czlowiek z lisciem na glowie, a ze mnie ktos za to bedzie scigal, jego byznes, przeca sie do krakowa nie wyniose, bo tam Cycek straszy;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: ja mam tylko prosbe IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.10.02, 11:45 Kontakt z toba, taki blizszy to ja od czasu do czasu mam :o) Bac sie nie boje, ale co to ma do lubienia? Watek zaraz na FR podrzuce :o) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: ja mam tylko prosbe 02.10.02, 11:48 skoro nie wiesz co ma banie sie do lubienia to znaczy ze kontakty nie byly wystarczajaco bliskie:))no widzisz, tyle zmarnowanych okazji chociaz zawsze siedze po prawicy;p Odpowiedz Link Zgłoś
shrek_ Re: ja mam tylko prosbe 02.10.02, 11:51 Nie było kontaktów poniewaz on lubuje sie w pracach recznych. Kiedys napisał, ze robi to dwom rekami:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: ja mam tylko prosbe 02.10.02, 11:58 hm. no wiesz, nie chce byc gruboskorna, ale niektorzy panowie robia dobrze paniom jedna reka, skoro Marys robi dwiema (dwoma), to oznacza, ze dba o lejdi na maxa... a moze ja sie nie znam? cholera, ja nawet kiedys rozmawialam z facetem, co chcial noge wsadzac.... chyba nie jestem na biezaco... Odpowiedz Link Zgłoś
shrek_ Re: ja mam tylko prosbe 02.10.02, 12:02 On robi to sam ze soba, opowiadał o tym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: ja mam tylko prosbe IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.10.02, 12:00 Jak sie tak dalej bedziesz zachowywala, to nastepna impreze pod stolem spedzisz :o) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: ja mam tylko prosbe 02.10.02, 12:04 tylko ja Cie prosze, nie za wlosy, nie za wlosy! moze postaraj sie cos subtelnie upuscic;P Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: ja mam tylko prosbe-Marys 02.10.02, 12:00 widzialam i powiem jedno, szkoda pisac, szczegolnie jak sie tam udziela ta hrabianka pasiona na angielskiej lace;PP tfu tfu tfu przez lewe ramie! Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: Do wszystkich moich znajomych i przyjaciol 02.10.02, 14:31 kto mnie wolal, czego chcial???? to zielone jeszcze bryka? a rozdusic kupsko na miazge, znaczy sraczke!!! Odpowiedz Link Zgłoś
shrek_ Re: Do wszystkich moich znajomych i przyjaciol 02.10.02, 14:35 Mario woła o pomoc, ale nikt sie jeszcze nie zjawił. Z Tobe Pani Cud bardzo chetnie stane w szranki. Mario nie potrafi juz nic sensownego napisac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Do wszystkich moich znajomych i przyjaciol IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.10.02, 14:37 i jeszcze Maryjke to zielone gowno obrazilo! Od kretynek ja wyzywalo! Odpowiedz Link Zgłoś
shrek_ Re: Do wszystkich moich znajomych i przyjaciol 02.10.02, 14:41 Mam nareszcie godnego przeciwnika. Mario podwin ogon i grzecznie siedz. Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: Do wszystkich moich znajomych i przyjaciol 02.10.02, 14:44 gdzie??? kogo??? maryjke???? no to dupek ma naprawdem przesrane!!!!!!!!! slodka maryjke??? ten skurwiel nie wie, na kogo siem porwal!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
shrek_ Re: Do wszystkich moich znajomych i przyjaciol 02.10.02, 14:47 Jak miło poczytać Pania Czort. Pomyliłem Maryje z mario2, wysłałem juz sprostowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
shrek_ Hej mario 02.10.02, 14:49 Wypłacz sie Pani Cud, może wreszcie ktos stanie w twojej obronie. Odpowiedz Link Zgłoś
czort te cos zielone 02.10.02, 14:55 jesli juz, to powinienes przeprosic w oficjalnym watku, to po pierwsze, po drugie dopoki nie przeprosisz kornie - to masz przesrane naprawde!!!!!!! do czasu, az maryjka ci wybaczy. i nie chce mi siem z toba gadac!!!!!!! spadaj na szczaw! Odpowiedz Link Zgłoś
shrek_ Re: te cos zielone 02.10.02, 14:58 Przeprosiłem i to wystarczy. Maria nie bedziesz broniła:(((, biedak został sam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: te cos zielone IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.10.02, 15:01 co z gnojem jeszcze gadac? Niech sie zwraca tak do swojej fioly z ryjem jak pinczer i szczeka jak kopara! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Do wszystkich moich znajomych i przyjaciol IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.10.02, 14:49 ta swolocz kretynka ja nazwala. Teraz to ja dopilnuje, gdzie sie on na zlocie pojawi. Odszczeka to wszystko pod stolem - gowno zielone! Odpowiedz Link Zgłoś
shrek_ Re: Do wszystkich moich znajomych i przyjaciol 02.10.02, 14:54 Ooo jaki odważny przy Pani Cud sie zrobiłes. Już nie skamlesz o litość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Do wszystkich moich znajomych i przyjaciol IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.10.02, 14:55 pod stol, morde zamknac i jajka lizac- juz! Zebys wiedzial, gdzie twoje miejsce - Sraczko przebrzydla! Odpowiedz Link Zgłoś
shrek_ Re: Do wszystkich moich znajomych i przyjaciol 02.10.02, 14:56 Poczekam na twoja obraczynie. z toba juz mi sie nie chce gadac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: Do wszystkich moich znajomych i przyjaciol IP: *.arcor-ip.net 02.10.02, 17:26 Szczerze mówiąc,to lachę kładę na rozgrywki personalne.Fakt że mnie idiota nazwie idiotą,nie przeszkadza mi w moim dobrym samopoczuciu. Poza tym takie sprawy już dawniej się zdarzały. Ale wkurwia mnie wykorzystywanie mojej osoby do ruchów pionkami na szachownicy. Jeśli ja poczuję się obrażony,to dam odczuć osobie mnie obrażającej,że nie powinna tego robić. Zyczę nadal wszystkim tu przebywającym dobrego samopoczucia i dalszego miłego grzęźnięcia w wątkach niepotrzebnych nikomu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Do wszystkich moich znajomych i przyjaciol IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.10.02, 18:56 nie bede sie powtarzac wiec krotko: mam takie samo zdanie na ten temat jak leziak .Amen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Do wszystkich moich znajomych i przyjaciol IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.10.02, 19:02 mnie to w dupie cma. Niech was Sraczek od idiotow wyzywa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shrek Re: Do wszystkich moich znajomych i przyjaciol IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.02, 23:04 Przyłaczem sie do was. Od teraz traktuje go jak powietrze. Tak bedzie najlepiej dla wszystkich. Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Do wszystkich moich znajomych i przyjaciol 02.10.02, 19:43 Gość portalu: mario2 napisał(a): > z tego forum. Zostaliscie ocenieni przez Sraczka. Oto co on o Was mysli: > > "Ciebie popieraja tylko idioci nie bede wymieniał ników." Marys.. to ja tez?? wszak jakas tam tone postow wymienilismy... to znajoma juz jestem ;-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: Do wszystkich moich znajomych i przyjaciol IP: *.arcor-ip.net 02.10.02, 20:53 A niech cię ćma tam gdzie ci się podoba.Ale szanuj zdrówko Maryś,czas zacząć już je oszczędzać,a nie podniecać się byle bzdurą. No i sami też się potrafimy bronić,w końcu nikt ci nie powierzył funkcji szeryfa,więc nie musisz sobie szargać zdrowia za nas.Chociaż pewnie kierowały tobą szczytne pobudki.Nadal podtrzymuję zdanie,że te dyskusje ze Shrekiem nie służą nikomu i niczemu. Odpowiedz Link Zgłoś