chloe30 09.11.05, 15:58 Godzina zero zaraz wybije. Jeszcze jakiś poczęstunek ma być, a co ja kurna przez gardło przecisnę??? Forum uprzejmie proszone o modlitwę (może ktoś do kościoła zdąży, co?? Ja za Was też pójdę) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
r.kruger Re: TRZYMAJCIE!!! 09.11.05, 15:59 TRZYMAM KCIUKI ZA CIEBIE I ZCIŚNIĘTE UDA ŻEBY NIM URODZE PRZECZYTAĆ CO I JAK... Odpowiedz Link Zgłoś
katimai Re: TRZYMAJCIE!!! 10.11.05, 08:01 no to teraz ze szczegółami! jak było????????? Odpowiedz Link Zgłoś
annb kefirku? 10.11.05, 08:12 wy tak -gadaj i gadaj a moze trzeba najpierw kefirku co? i jakis antykac? Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 a w ten sposób Mówisz? 10.11.05, 08:26 no to kefirku, a potem szczegóły;) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Zapodaję szczególy 10.11.05, 08:35 Zatem: Pan W. zjawił się pięc minut za wcześnie, w chwili gdy spanikowana szukałam w słowniku słowa "symultaniczy" (żeby mu w razie co wytłumaczyć, że symultaniczne tłumaczenia słabo mi idą). Jak zobaczyłamm, że tacha ze sobą trzy wina, to uzanałam, że chyba jednak strasznie nie będzie, ja po trzeciej lampce bardzo dobrze wypadam :)))) PO usadzeniu nas wszystkich pan W. zrobił baaaaardzo długi wstęp zapoznając nas ze swoim życiorysem. Potem zostaliśmy oficjalnie wszyscy przedstawieni (mam nieodparte wrażenie, że nie zapamiętał jak się nazywam - cholera!) Potem nastąpiła konsumpcja, no i po drugiej lampce pan W. zapytał mnie gdzie wcześniej pracowałam, w odpowiedzi w półgodzinnej prezentacji zapoznałam go z moim życiorysem. Potem sobie poszedł, a my z tą koleżanką co lepiej wygląda pojechałyśmy oblać sukces. Dziękuję za uwagę. Poproszę kefirku. Odpowiedz Link Zgłoś
gregor_1976 Re: Zapodaję szczególy 10.11.05, 09:09 Kongtaulejszyn end selebrejszyn! Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: Zapodaję szczególy 10.11.05, 09:19 czyli co, wzial i piekna i bestje, czy jeszcze musi miedzy wami wybierac? czy juz wybrane? czy jak wogole, bo ja slabo dzisiaj kumam cos... Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: Zapodaję szczególy 10.11.05, 09:20 Conejito, jak to Ty kumasz źle dzisiaj? To kto wczoraj to winko pił?:) Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: Zapodaję szczególy 10.11.05, 09:30 no ja, ja. przyznaje sie...:( ale tylko ze dwie (no, moze trzy) lampki. ja sie nie upijam dwoma lampkami wina... ja po prostu cos musialam zezrec (tylko sobie nie moge przypomniec co...). i tyle:( Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Zapodaję szczególy 10.11.05, 09:21 Conejito, to nie było tak, że startowałyśmy na to samo stanowisko, tylko ja w swojej histerii uznałam, że skoro ona lepiej wygląda to dla mnie źle. A teraz mam nadzieję, że zostanie tak jak miało być, czyli koleżanka w biurze regionalnym a ja na placu boju (czyt. budowy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: Zapodaję szczególy 10.11.05, 09:32 no to git,jak juz wspomnialam. solarka w biurze a rozgadana chloe na budowie paktowac:) Odpowiedz Link Zgłoś