Dodaj do ulubionych

Panowie! Zapraszam do...

IP: *.tera.com.pl 27.09.01, 14:40
... stymulującej rozmowy (na dobry początek). Ciemnowłosa, zielonooka,
myzycznie zatrzymana w latach 80., lubiąca żarty słowne, dowcipne emaile i
pikantne SMSy, wykształcona w sam raz, porządna, choć lekko zepsuta, pogodna,
choć melancholijna, rozważna, choć baaardzo romantyczna - czekam na maile od
inteligentnych panów ok. 30-tki. Miło by było, gdyby nie ciągnęły się za Wami
wątki żadnych pań - bo jestem uczciwą dziewczyną :-) - a nuż nasza
korespondencja nabierze rumieńców?...

Jeśli tak jak ja lubicie ten dreszczyk podniecenia... oczywiście, przy
sprawdzaniu skrzynki... napiszcie do mnie!

P.S. Jakby co, to mieszkam sama, dobrze się prowadzę i gotować też umiem ;-)))

a2@poczta.gazeta.pl
Obserwuj wątek
    • motor Re: Panowie! Zapraszam do... 27.09.01, 14:47
      Mówisz i masz Gwiazdeczko - już do Ciebie coś smaruję
    • woland? Re: Panowie! Zapraszam do... 27.09.01, 15:42
      i ja też, i ja też lecę.
      Woland
      • Gość: Janek Re: Panowie! Zapraszam do... IP: *.ipartners.pl 27.09.01, 16:16
        Obiecuję, że coś napiszę, jeśli pewna dziewczyna, którą niedawno widziałem, nie
        da mi kosza.

Pozdrowienia
        • kropka! Re: Panowie! Zapraszam do...do Janka 27.09.01, 16:21
          Mój drogi, nie pisze się takich rzeczy dziewczynie, bo się zniechęci.

Gość portalu: Janek napisał(a):

> Obiecuję, że coś napiszę, jeśli pewna dziewczyna, którą niedawno widziałem, nie
          >
          > da mi kosza.
          >
          > Pozdrowienia

• raf4 Re: Panowie! Zapraszam do... 27.09.01, 16:19
      wszyscy leca.......a jak ideal ma na imie?
      • Gość: Janek Do Kropeczki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.01, 17:26
        Ależ ja do A2 teraz nic nie napiszę na e-mail, ale zostawiam sobie furtkę, by
        zrobić to kiedyś w przyszłości.
        Mozliwe przecież, że nikogo ciekawego nie spotka od zaraz......

Pozdrawiam bardzo ciepło
        Janek
        • a2 Do Janka 28.09.01, 13:32
          Miły Janku, dlaczego jestem tylko na liście rezerwowej? :-(((
          Ale i tak czuję się zaszczycona - jeśli to Ty jesteś tym Jankiem od powieści
          szpiegowskiej (?) Czytałam, czytałam, byłam pod wrażeniem...

To naprawdę ja, tylko nie mogę w tej chwili za bardzo regularnie udzielać się
          na Forum, ostatnio trochę się przemieszczam (stąd inny adres). Ale to ciągle
          ja, ta sama, jak w pierwszym poście, ciągle spragniona rozmowy jw. Troszkę
          sobie od wczoraj porozmawiałam, głównie z siłami nieczystymi ;-) ale furtka
          ciągle otwarta, miłej stymulacji nigdy nie za wiele...
      • Gość: magnolia Re: Panowie! Zapraszam do... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.09.01, 08:15
        cześć Raf!
        Ideał ma na imę a2!
        • mario2 Re: Panowie! Zapraszam do... 28.09.01, 08:29
          Hej , Ty wolisz M2?
          • Gość: magnolia Re: Panowie! Zapraszam do... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.09.01, 08:51
            Skąd wiesz?
            Jesteś jasnowidzem?
            Ale M2 zaniedbuje moją korespondencję.
            • mario2 Re: Panowie! Zapraszam do... 28.09.01, 09:21
              buu- juz nie!! :o)) M2 - z rana ma duzo obowiazkow- dopiero potem ma troszeczke
              luzu! :o))
              • Gość: mag Re: Panowie! Zapraszam do... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.09.01, 09:28
                musi przejrzeć poranno prasę?
                • mario2 Re: Panowie! Zapraszam do... 28.09.01, 09:30
                  oj niestety nie- musi przejrzec raporty z nocki, wypic kawe z szefem ustalajac
                  plan pracy, musi zadbac o pracownikow, dopiero potem moze do Magnolii
                  napisac:0)))
                  • Gość: mag Re: Panowie! Zapraszam do... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.09.01, 09:41
                    Najpierw zadbać o pracowników, a później o Magnolie??
                    Hm, cóż, wobec tego Magnolia idzie wypić kawę, już drugą dziś, ale pogoda jest
                    usypiająca.
                    • mario2 Re: Panowie! Zapraszam do... 28.09.01, 10:04
                      Pracownicy to obowiazek- Magnolia- to przyjemnosc!
                      • Gość: magnolia Re: Panowie! Zapraszam do... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.09.01, 10:59
                        ...po co komu obowiązki?!
                        zdajmy się tylko na przyjemności!
                        • mario2 Re: Panowie! Zapraszam do... 28.09.01, 11:00
                          Mieszkam w kraju, gdzie ludzie wszystko obowiazkom podporzadkowuja. Biedacy.
                          Wiec musze im tych obowiazkow z rana zadac!
                          • Gość: magnolia Re: Panowie! Zapraszam do... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.09.01, 11:02
                            OK, panie dobrodzieju!
                            • mario2 Re: Panowie! Zapraszam do... 28.09.01, 14:26
                              czy to znaczy, ze Ciebie zez mam uszczesliwiac?
                              • mag_nolia Re: Panowie! Zapraszam do... 28.09.01, 14:31
                                A masz dla mnie jakieś zadanie?-uszczęśliwiające??
    • zbyho Re: Panowie! Zapraszam do... 28.09.01, 00:29
      Bardzo ciekawe.
      • hazir Re: Panowie! Zapraszam do... 28.09.01, 08:42
        Dzień doberek moja droga mag, to nie ideał, to zwykła chwalipięta ta a222.

Raf. A od dziś hazir, bo coś za dużo tych Rafów.
        • Gość: mag Re: Panowie! Zapraszam do... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.09.01, 09:15
          przeobraziłeś się w jakiś inny nick - o mały włos w ogóle nie zajrzałabym tutaj.
          jak nastrój przedweekendowy?
          planujesz znowu płoszenie zwierząt?
          pozdr...
          • hazir Re: Panowie! Zapraszam do... 28.09.01, 09:22
            Gość portalu: mag napisał(a):

> przeobraziłeś się w jakiś inny nick - o mały włos w ogóle nie zajrzałabym tutaj
            > .
            > jak nastrój przedweekendowy?
            > planujesz znowu płoszenie zwierząt?
            > pozdr...

Czasami trzeba odmiany. Ten inny nick to dla tego, że narobiło się tych Rafów jak
            psów i choroba wie kto jest kto. Nastrój mam taki, jak pogodę za oknem, tzn do
            kitu. Ale, to się zmieni, bo jesteśmy przecież na kawę umówieni. A wieczorkiem
            razem postraszymy zwierzaczki.

Raf

• Gość: mag Re: Panowie! Zapraszam do... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.09.01, 09:27
              za moim oknem -mokro i deszczowo - w grę wchodzą więc tylko domowe zwierzaczki.
              • hazir Re: Panowie! Zapraszam do... 28.09.01, 09:53
                A, posiadasz takowe w domku?
                • Gość: magnolia Re: Panowie! Zapraszam do... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.09.01, 10:01
                  mam kolekcję słodkich piesków - przyszły mail'e,m mogę wydrukowac
                  • hazir Re: do mag 28.09.01, 10:07
                    Koniecznie wydrukuj, trzeba się z nimi jak najszybciej zaprzyjaźnić i ugłaskać.
                    Ja mam kolekcję lwiątek, jak chcesz to się nią podzielę. Ponoć są bardzo
                    słodkie.

Raf
                    • Gość: mathilda Re: do mag i Raf'a IP: 10.0.126.* / *.centrala.pbk.pl 28.09.01, 10:20
                      witam,
                      ja sie wtrace, bo chce sie pochwalic, ze oswoilam wczoraj malego czarnego kotka -
                      smietana 12%. chyba mu nie zaszkodzi, co?
                      pozdr.
                      m.
                      ps. Raf, jak chcesz zmienic nick'a, to moze pojdz na calosc(!) np. na Pearl
                      Harbor;-)))

• hazir Re: do mag i Raf'a 28.09.01, 10:30
                        Śmietana powiadasz w dodatku 12-stka, oj chyba ciut za tłusta, może mu
                        zaszkodzić choć nie powinna. Ja też mam czarnego kotka. Jest super. Jest u mnie
                        od roku, ale nigdy nie dawałem mu śmietany.
                        Co do nicka to mamy teraz Dżihad, a II wojna już skończona, trzeba być na fali
                        i wydaje mi się, że hazir jest bardziej odpowiednim nickiem na owe czasy.

Raf
                      • Gość: mag Re: do mag i Raf'amathilda IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.09.01, 10:38
                        A jak dzisiaj kotek się czuje, nie dostał rozwolnienia?
                        Pytam poważnie.
                        Ale tak naprawdę to się nie znam, ja mojego karmiłam mleczkiem z torebki.
                        • hazir Re: do mag 28.09.01, 10:46
                          Coś tu kręcisz skarbie. Jeszcze nie wydrukowany a już go karmiłaś?
                          Mój jest już duży, jak na kotka i pochłania mięsny pokarm, czasami jakaś
                          myszka. Nornic nie lubi i przynosi pod drzwi od domu, takie zmaltretowane, bawi
                          się z nimi swoimi pazurkami. Ale bohater, he, he, a raczej bohaterka.

Raf
                          • Gość: magnolia Re: do mag IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.09.01, 10:54
                            to Twój wydrukowany jest taki aktywny?
                            Wstawiłeś mu jakiś silniczek?
                            • hazir Re: do mag 28.09.01, 11:02
                              Mój jest całkiem żyw, ma się dobrze, a jeżeli chodzi o silniczek, to bardzo
                              lubi, ale poleżeć koło niego jak wracam autkiem po pracy do domu w chłodne dni.
                              Co z tą kolekcją afrykańskich kiciusiów. Chcesz czy nie.

Raf
                              • Gość: mag Re: do mag IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.09.01, 11:03
                                oczywiśccie, że chcę!
                                właśnie snuję im gniazdko w mojej skrzynce
                        • Gość: m. Re: do mag i Raf'amathilda IP: 10.0.126.* / *.centrala.pbk.pl 28.09.01, 11:17
                          Gość portalu: mag napisał(a):

> A jak dzisiaj kotek się czuje, nie dostał rozwolnienia?
                          > Pytam poważnie.
                          > Ale tak naprawdę to się nie znam, ja mojego karmiłam mleczkiem z torebki.

jeszcze nie wiadomo. bo ten kotek jest bezpanski, i ja spotykam przewaznie
                          wieczorem - wlasnie wczoraj wieczorem wracajac ze sklepu nakarmilam go ta
                          smietanka (wiem, wiem, ze mleko byloby lepsze, ale nie mialam) i mam nadzieje, ze
                          dzisiaj go ujrze calego i niezmienionego. ale tylko troche tej smietany mu dalam,
                          tak z 0,25 kubeczka. oj, nie straszcie mnie!
                          zmartwiona (troche) m.

• Gość: magnolia Re: do mag i Raf'amathilda IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.09.01, 11:20
                            nie martw się
                            lepsza śmietanka, niż pusty koci żołądeczek (tak mi się wydaję,. bo odczuć
                            okazji nie miałam)
                            pozdr...
                            • hazir Re: do mag 28.09.01, 11:31
                              Mag kotki wysłane! Na adres mag@???.pl. Chyba dobry i szybko dojdą do
                              adresata. Są bardzo lękliwe. Żeby im się tylko krzywda nie stała.

Raf
                          • hazir Re: do m 28.09.01, 11:26
                            Dlaczego bezpański. Proszę szybciutko odszukać koteczka. Potem marsz do sklepu
                            zoo po kuwetę, miskę i żwirek. Jak nie to inaczej porozmawiamy. A cha i od
                            czasu do czasu proszę mu zapolować na myszkę. Tylko nie pułapką, musisz droga m
                            własnoręcznie to zrobić. Musi być żywa.

Raf
                            • Gość: m. Re: do m IP: 10.0.126.* / *.centrala.pbk.pl 28.09.01, 11:59
                              polowac mu na nic nie bede, w koncu kotem jest, niech sie uczy. a opieke ma
                              dobra, bo zawsze gdy go spotykam, to jego mama (tez cala czarna) krazy gdzies w
                              poblizu.
                              • hazir Re: do m 28.09.01, 12:14
                                Oj nie ładnie. Mówię Ci, bierz kotka do domku. Bo sądzę, że mleczko od krówki-
                                jałówki marnuje się. A i dobry uczynek będzie zaliczony, na starość jak znalazł.

Raf
                                • raf4 Re: 28.09.01, 13:01
                                  witam........cos mi sie tu niepodoba, ja nie zmienile zadnych nickow/jesli o
                                  mnie chodzi/, a pozatym rafalow nie jest tak duzo zeby byly powody......
                                  a co do ploszenia zwierzaczkow, to idzie zima i maja wieksze problemy niz
                                  zabawa z nami... pzdr
                                  • Gość: m. Re: IP: 10.0.126.* / *.centrala.pbk.pl 28.09.01, 16:11
                                    raf4 napisał(a):

> witam........cos mi sie tu niepodoba, ja nie zmienile zadnych nickow/jesli o
                                    > mnie chodzi/, a pozatym rafalow nie jest tak duzo zeby byly powody......
                                    > a co do ploszenia zwierzaczkow, to idzie zima i maja wieksze problemy niz
                                    > zabawa z nami... pzdr

ja nie jestem pewna, czy to do mnie, ale jesli tak, to wyjasniam, ze zadnych
                                    zwierzakow nie plosze!
                                    m.
                                    ps. tak z ciekawosci, gdzie jest raf2 i raf3?
                                • Gość: m. Re: do Raf'a IP: 10.0.126.* / *.centrala.pbk.pl 28.09.01, 16:06
                                  hazir napisał(a):

> Oj nie ładnie. Mówię Ci, bierz kotka do domku. Bo sądzę, że mleczko od krówki-
                                  > jałówki marnuje się. A i dobry uczynek będzie zaliczony, na starość jak znalazł
                                  > .
                                  >
                                  > Raf

Raf, nie dokuczaj mi! ja bym go chetnie zabrala do domu, ale ja go dopiero
                                  oswajam. a poza tym gdzie mu bedzie tak dobrze jak z mama? a uczynek dobry juz
                                  spelnilam - vide: smietana (no, przynajmniej taka mam nadzieje....)
                                  pozdr.
                                  m.
                                  ps. jalowka tez Cie pozdrawia glosnym MMMMUUUUUU!!!!! ;-)

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka