robsonick 21.10.02, 08:26 Kto to budzi moja Szakirke najukochansza w nocy telefonami ;((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tygrysek_ Re: Oburzony ... 21.10.02, 08:40 ja nie chwaląc siem tego dokonał!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Oburzony ... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.10.02, 08:43 Znow po pijoku amorow telefonicznych ci sie zachciewa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motor Re: Oburzony ... IP: *.pkobp.pl 21.10.02, 08:54 Tygrys - Ty przewrotny kocie!!! A o katanę mam walczyć z kim? Odpowiedz Link Zgłoś
robsonick Re: Oburzony ... 21.10.02, 08:53 tygrysek_ napisał: > ja nie chwaląc siem tego dokonał!!:))) No tak Ciebie się spodziewałem i nawet pretensji nie mam i miec nie moge hihih :) ale ktos jeszcze a moja ukochana zdradzic sie nie chce od rana kto bo jak dzwonilista to ja spalem i tylko przez sen slyszalem jak szepcze tajemnie z kims obcym :( (hihih) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Oburzony ... 21.10.02, 08:57 motor - jak to z kim!! ze mną!!, katana Martusi bendzie moja!!!!:)) robson - ona majaczyła przez sen moje imie,..to nie był nikt obcy!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robsonick Re: Oburzony ... IP: *.net 21.10.02, 09:10 tygrysek_ napisał: > motor - jak to z kim!! ze mną!!, katana Martusi bendzie moja!!!!:)) > > robson - ona majaczyła przez sen moje imie,..to nie był nikt obcy!:)) hehe cos tam seplenila pod nosem ale mowie ze jeszcze z kims gadala :) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Oburzony ... 21.10.02, 09:12 eeee tam! wydawało ci siem!! ze mną tylko gadała!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
_ksiegowy Re: Oburzony ... 21.10.02, 09:27 tygrysek_ napisał: > eeee tam! wydawało ci siem!! ze mną tylko gadała!!:)) no dobra bracie nie bede sie spieral :) bo jak sie spiore to wyblakly bede hihih :) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Oburzony ... 21.10.02, 09:40 no!!, z Tygrysem nikt siem nie spiera!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
robsonick Re: Oburzony ... 21.10.02, 10:08 tygrysek_ napisał: > no!!, z Tygrysem nikt siem nie spiera!!:)) No ja tam sięnie spieram ale .... podroczyc siem lubie :) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Oburzony ... 21.10.02, 10:30 a w ogóle to Szaki coś nie widać jakoś... Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Oburzony ... 21.10.02, 11:20 hehehe, Robson, widze ze sie w kodzaka bawisz. btw, nie nerwuj sie, przeciez wiesz ze jak sie mnie obudzi to sie ze mna porozmawiac nie da, gorzej niz z zezwlokiem:)) Tiger, z Toba to ja mam do pogadania na powaznie. ale zeby ladnie rozmowe zaczac to sie spytam: wiadomego problemu na litere "i" juz nie posiadasz?;)) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Oburzony ... 21.10.02, 11:27 witaj Saqqaruś!!:)), oczywiście że nie mam i nigdy nie miałem!:))) ..a co to za rozmowa?? boje sie..:)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Oburzony ... 21.10.02, 11:33 nigdy nie mow nigdy:))))znaczy sie ze problem jeszcze wystepuje:)) rozmowa bedzie dotyczyla kwestii: dlaczego niektore meskie mamalygi nie zajma sie czyms pozytecznym w czasie konsumpcji tylko robia tzw "obrabianie czyis tylkow"! hę?:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Oburzony ... 21.10.02, 11:57 a spytali sie czy tylkom sie to podoba?;) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Oburzony ... 21.10.02, 12:06 bo to na tym polega żeby sie nie pytać!!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Oburzony ... 21.10.02, 12:26 ja zmieniam reguly, mnie prosze pytac, inaczej won ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Oburzony ... 21.10.02, 13:04 jak nie to nie!!! ide sobie!! i już nic wiecej do Ciebie nie napisze ty rozmiękła klucho!!!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Oburzony ... 21.10.02, 13:10 tja???? a co wybierasz kocurku, papierek czy usteczka?:))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Oburzony ... 21.10.02, 13:36 no teraz toś przegięła kobieto!!! mówiłem nie czepiać mi siem usteczek!!!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Oburzony ... 21.10.02, 13:40 oooo, jak sie moj kochany Kocurek najezyl:))) papierek chce moje Kociatko?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
robsonick Re: Oburzony ... 21.10.02, 11:27 tygrysek_ napisał: > a w ogóle to Szaki coś nie widać jakoś... bo odsypia nocne przez telefon rozmowy :))) Odpowiedz Link Zgłoś