marquis 15.12.05, 20:15 Czemu mam jakieś wielkie białe puste kwadraty obok tych malutkich czarnych??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brunosch Re: O BOŻE, CO TO JEST??? 15.12.05, 20:17 Markizie, jadłeś coś? Piłes? Jakie kwadraty?! I dlaczego wielkie? Markizie! Oddychaj! Oddychaj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
noida Re: O BOŻE, CO TO JEST??? 15.12.05, 20:17 To jest po to, żebyś sobie mógł sam przeczytać wykasowane wątki. Odpowiedz Link Zgłoś
staua Re: O BOŻE, CO TO JEST??? 15.12.05, 20:17 Gratulacje. Zostales administratorem forum. Odpowiedz Link Zgłoś
marquis Aha, już wiem, co miała widziec mamarcela 15.12.05, 20:17 Ja się boję tych przycisków usuń/publikuj, nie wiem, jak to obsługiwać... Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Re: O BOŻE, CO TO JEST??? 15.12.05, 20:22 to są Wielkie Białe Kwadraty do robienia PING:) Odpowiedz Link Zgłoś
marquis Re: O BOŻE, CO TO JEST??? 15.12.05, 20:25 No już się domyśliłem, przypomniała mi się Mamarceka, jak te kwadraty mniała widzieć i nie widziała, a ja myślałem wtedy, że opna te malutkie czarne miała widzieć, co są przy każdym wątku i teraz mam je obok tych wielkich białych pustych :) Odpowiedz Link Zgłoś
staua Re: O BOŻE, CO TO JEST??? 15.12.05, 20:30 Wiesz co, Marquis, Ty mi strasznie stylem wypowiedzi przypominasz kogos, kogo kiedys znalam (ale zwazywszy Twoj wiek, nie mozesz byc ta osoba). Niesamowite. Odpowiedz Link Zgłoś
noida Re: O BOŻE, CO TO JEST??? 15.12.05, 20:40 Staua, Tobie wszyscy kogoś przypomniaja ;-) Btw. czy ktoś wie, co się stało z Olahabe? Dawno jej tu nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
staua Re: O BOŻE, CO TO JEST??? 15.12.05, 20:52 Chyba zyje przeszloscia (powaznie; od kiedy mieszkam sama, caly czas mysle o tym, jak to bylo w moim zyciu kiedys, dziecinstwo, liceum, sudia, same sentymenty). Tez sie zastanawialam, co z Ola. Chyba ostatnio wpisala sie w ksiedze debiutantow... Odpowiedz Link Zgłoś
olahabe Re: O BOŻE, CO TO JEST??? 16.12.05, 18:28 Kochane, jestem, tylko więcej czytam niż piszę, niesamowicie mnie wciąga czytanie tego foruma. A jak wczoraj napisałam o czeskim jedzeniu, to nikt nie chciał czytać, bo na moim poście się wątek urwał, he, he. Odpowiedz Link Zgłoś
marquis Re: O BOŻE, CO TO JEST??? 15.12.05, 20:45 No cóż, podałem wiek prawdziwy, więc jeśli nie pasuje, to jednak się nie znaliśmy :) A za jakiś czas może sie odważę zamieścić TWArz. Odpowiedz Link Zgłoś
staua Re: O BOŻE, CO TO JEST??? 15.12.05, 20:54 Wiem, ze sie nie znalismy... to tylko moje demony sie odzywaja (jakze inne od Kawowych...) bo styl wypowiedzi masz taki, jak ten czlowiek (a przy tym dosc wyjatkowy, kto by napisal "jestem strasznie ciekaw") Odpowiedz Link Zgłoś
staua Re: O BOŻE, CO TO JEST??? 15.12.05, 20:54 I Twarz zamieszczaj, szybciutko! Odpowiedz Link Zgłoś
marquis Re: O BOŻE, CO TO JEST??? 15.12.05, 21:36 No właśnie próbuję się połapać, jak to się robi i... chyba się mnie nie uda. Och, dlaczego ja nie mam tak kochanej służącej, jak lady Trentham, buu ;((( Odpowiedz Link Zgłoś
blue.berry Re: O BOŻE, CO TO JEST??? 15.12.05, 21:32 uahhaahahahahahha ja takie kwadraty mam od dawna ale z grzecznosci i watpliowsci co do wlasnej poczytalnosci usilnie staralam sie na nie nie zwracac uwagi:)) nijak nie skojarzylam tego z jakakolwiek mozliwoscia administowania foruma buahahahahahahahahahahahha Odpowiedz Link Zgłoś