mario2 03.10.01, 12:36 Niech pier---nie cos w to Forum, niech sie wreszcie cos zacznie dziac. Niech wytrysnie temat, w ktorym potocza sie boje na smierc i zycie. Niech skonczy sie wreszcie ta memlowata nuda :o((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anka1 Re: NUUUUUUDA 03.10.01, 12:46 przeszukaj : www.merlin.com.pl www.dalmafon.com.pl www.proszynski.pl może przestaniesz sie nudzić! do jutra! Odpowiedz Link Zgłoś
hazir Re: NUUUUUUDA 03.10.01, 12:48 Jak Ci się nudzi to podłub w nosie i ulep coś fajowego. Pozdro. Raf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krm Re: NUUUUUUDA IP: 192.168.5.* / *.olsza.krakow.pl 03.10.01, 12:51 Sakramencka!!! Niech rzeczywiscie skonczy sie raz a dobrze ten Zubrzy pobek, te gorskie westchnienia i tesknoty znad morza, to pojekiwanie za mrzonkami, poetyckie uniesienia i teskne umrukiwania za jakimis idealnymi czterdziestolatkami! Dosc juz tych rowerzystek i rowerzystow! Dosc! Milosnikom hulajnog krzyczymy - STOP!!! Koniec grzybom i lesnemu runu...albo runowi, albo rumowi...albo rumakowi..i koniakowi i malinom, chaszczom i chrusniakom. Suwnicowym i tramwajarzom... przy stali i przy zbozu, na ladzie i na morzu, zeby dzwieczal dzwiek kielni! Najcelniej! Najrzetelniej! Zeby sila w ramionach, zeby trud nasz wykonac!!! Racja Mario , nuda nad nudy ! Supernuda! Turbonuda!!!! Nuda najnudniejsza w swej nudnosci! IGRZYSK ...IGRZYSK...!!! Dosc juz tych pragnien zrealizowanych i nie ! Dosc juz wyciszonego spokoju i wczesnojesiennych wzruszen! Trzeba nam czynu!!! Siedzicie tu, a lopaty q m... rdzewieja! Gladiatorzy do lopat!!! krm Nie , nie spocilem sie wcale. To program, a wlasciwie przyczynek do programu. Nie podzegac!! Nie trwac w marazmie!!! Nie legalizowac oscypkow i jeszcze raz nie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: NUUUUUUDA IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.01, 12:56 To co?Mam kose ostrzyc??? Odpowiedz Link Zgłoś
hazir Re: NUUUUUUDA 03.10.01, 13:10 Bądź cierpliwa czas pokaże, kto z kim i dlaczego. Raf Odpowiedz Link Zgłoś
woland? Re: NUUUUUUDA - manifest 03.10.01, 13:18 stanowczo zaprzeczam! uważam, że znak jakości Q powinien widnieć na każdym oscypku ! Polska krowa i to nie ważne czy czarno-biała, czy czerwona jest niepowtarzalna, bezpieczna, pozbawiona prionów i jako jedyna daje czystą białą wełnę. Ktokolwiek był na zachód od Odry widział, że tamtejsze krowy są jak z pod igły, jak panienki z Pleyboya, a wszyscy dobrze wiedzą, że panienki z Playboya to jeden wielki silikon i mistyfikacja. Dlategoż zaryzykuję stwierdzenie, że unijne krowy mają silikonowe wymiona i dają syntetyczne mleko pozbawione tłuszczu, za to z uszami. Niech żyje nasz rodzimy tłuszcz ! Niech żyje nasz rodzimy Wołomin! Niech żyją wszyscy mafiozi, politycy, niech żyje Lepper i panie poseł z Samoobrony nie osadzona dzięki immunitetowi. Niech żyją nowe bilety komunikacji miejskiej za 120 mln złotych <tj. suma odpowiadająca nowemu mostowi przez Wisłę!!!!!!> Niech żyje mój sąsiad pijaczyna! Niech Wam cierpliwości nigdy nie braknie! Oby braki w uzębieniu Was omijały <a o brakach w enteligencji nie wspomnę>. Oby właściciele sieci marketów Obi zapłaciły zaległe pieniądze swym wierzycielom! Oby wierzyciele Daewoo nie zaorali w Lublinie fabryki. Oby Lubelscy kierowcy nauczyli się jeździć prawym pasem, kiedy są dwa <jak dotąd zawsze jeżdżą lewym -podobno szybszy>. Dla tych co na lewicy życzę pojednania z tymi co w centrum, żeby znaleźli wspólną platformę porozumienia. Wszystkim, życzę żeby żaby przekraczające przez jezdnię nie rzucały im się pod koła. Zmijom - myszy. Myszom - ziarna <wara wam od psiego żarcia w moim garażu !!!>, kotom - myszy. Psom - Pana. Paniom - chłopa co się zowie. Facetom - takiej kobiety, przy której warto zapomnieć o innych. GW - sprawnie działającej poczty. I w ogóle wszystkim wszystkiego i nikomu nic. Bęc. Woland Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krm Re: NUUUUUUDA - manifest IP: 192.168.5.* / *.olsza.krakow.pl 03.10.01, 13:32 Wolac!!! Czynic!!! Nawolywac!!! Bunt niech sie da zgwalcic! Okrutnie, wielokrotnie! Drzec pasy i rwac z kopyta, jesli da sie to na strzepy, na cieniutkie paski- jak w prozie u Hlaski! Grodzic! Budowac ploty i mury! Wznosic obiekty i peany! Wyc , ryczec i podorywac! Krowom masowac wymiona, z luboscia nikczemna zoofilow i wymionologow, nie odpuszczac ani na krople, ani na pol wiadra!!! Piwa, nie dopijac i protestowac! Wlosy znajdowac w zupie i rwac je jesli tylko wola! Lgac i sprzeniewierzac! Zony, cudze przejmowac za dlugi- za krotki, to nie przejmowac! I sie rowniez nie przejmowac ! Zwodzic, zwodzic i wzwodzic i wodzic, i na pokuszenie ! Nie lekac sie gladiatorzyc! Mury stawiac i walic! I mury i o mury! Baranom. Baranom spokoj dac swiety. Baranom pozwalac na wszystko. Owce. Owce zas czesac wbrew woli ,pod wlos jak lwy. Jak lwice. Pelzac przy tym obojetnie i czekac obiecanej nagrody. Po obiedzie odpoczac! Obiad winien byc smaczny i jak kazdy posilek umiarkowanie syty. Dbac o kota. Ogolic sie . Wyjsc do teatru lub na basen. Spac duzo. Wypoczac. Wypocic sie .Sauna. Ryby sa bardzo zdrowe. Ryby. Slonce w znaku Wagi. Wage przywiazac... Spac. Duzo wypoczywac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnolia Re: NUUUUUUDA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.10.01, 12:56 to, jak się kto bawi, zależy od bawiących się zazwyczaj bawią się źle, ci którzy bawić się nie potrafią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: NUUUUUUDA IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.01, 13:10 Ja tam sie nie nudze ale jesli jest potrzeba bitwy to czemu nie???:)Wykopalam skrzynke z granatami i kalachem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krm Re: NUUUUUUDA IP: 192.168.5.* / *.olsza.krakow.pl 03.10.01, 13:10 Nieumiejacy sie bawic niezwlocznie albo zabawy sie ucza albo ...cos na rzeczy Samanto moze sie wykroi! Umiejacy sie bawic do roboty! Dosc frywolnych podrygiwan, chichotow z byle przyczyny czy wogole bez przyczyny. Temu wszystkiemu dosc!!! Kto jako tako rozum pozbierac moze, niechze manifest zwalczajacy nude splodzi! Ma ochote, niechze w tym samym czasie plodzi co mu sie tam zechce! Kazdy samodzielnie niechze ustali kiep on czy nie kiep, podola w wielkiej akcji zwalczajacej nude, podola zadaniom tej operacji czy przyjdzie mu zostac na tylach. Awangardo antynudnosciowa ruszaj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krm Re: Mario IP: 192.168.5.* / *.olsza.krakow.pl 03.10.01, 13:18 Aby wywolac tak pospolite ruszenie wystarczy zdawac sie moze tylko iskre rzucic, ale czemus Ty Mario nie rozeslal kart powolania? To dziwi mnie i wskazuje zes operacje niewlasciwie przygotowal. Widzisz, pojawiaja sie pytania kto z kim walczyl bedzie... A bo ja wiem , kto z kim? Najlepiej slabsi z mocniejszymi, albo duzi z malymi. Tak, zeby dlugo nie twalo. Tobie przeciez tez zalezy, aby... Tak slonecznie i pieknie. Ja planuje jutro wyskoczyc w Gorce. Moze sie kto jeszcze namowic pozwoli. Jakze mialbym siedziec tam w blogosci i subtelnosciach naprawde zlotej jesieni, majac w pamieci krwawiace pole gdzie kazdy przeciwko kazdemu, gdzie szala przechyla sie to tu to tam... Miejze Ty serce i nie kaz dlugo na rezultat czekac. A wcale nie tak daleko bo tuz tuz do Jaworek mial bede. To sie i do Bialej wody oczko zapusci... A ku,ku.. Pozdrawiam krm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 ReKrzys IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.01, 13:22 no i bron mi z reki wytraciles! zobaczylam gorejaca buczyne ,strumien wartki ...Ech! Poszloby sie gdzie slepia poniosa .....Nie bede walczyc z nuda! Precz z sentymentami!!!Precz z melancholia!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krm Re: aktywnym IP: 192.168.5.* / *.olsza.krakow.pl 03.10.01, 13:40 Baty!!! Baty dorozkazom odbierac. Skrywac, chlostac batami tymi siebie . Po plecach po pecinach ! Wyzwalac niskie instynkty. Lezec przy tym. Lezec dlugo . Powietrze zaczerpywac dyskretnie zas wyrzucac je z rykiem potwornym, zwierzecym. Baty . Laty, kraty, gnaty, szmaty, armaty, dezyderaty i deratyzaty. Glosic i odszczurzac. Lopaty. Lopaty. Szpadle i lopaty smigiel. Smigac lopatami. Ziemia powietrze, ziemia powietrze.... Wsluchac sie w warkot, jek, szum, brum,brum, brum,bum,bum...bum Bebnic.Bebnic w werble i delikatnie paluszkami po stole. Czekac na zupke. Czekac, trwac...a nuz bedzie za slona... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon DO WSZYSTKICH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.abo.wanadoo.fr 03.10.01, 14:38 Kochani ! Macie racje ! Dzialac trzeba nam, dzialac ! Kosy na sztorc i Kalach Samanty do boju ! Woland, chlopie ! Jasne, ze masz racje ! Niech zaby w Lublinie jezdza prawym pasem a Lepperowi wara od psiego zarcia w Twoim garazu ! Mario chcial, zeby cos pierdolnelo w tym forum no to ja pierdolne sobie piwera ! Moze byc ? Poza tym rzucmy sie na poszukiwanie Joanny Chec z Pabianic, to nic,ze sie znalazla, przeciez "nie o to chodzi by zlowic kroliczka, ale by gonic go" ! Piszcie limeryki dla Samantyszecinskoodrzanskiej, niech sie kobiecina cieszy ! KRM, lap lajkonika i niech mi przywiezie pare butelek "Zywca" ! No, kochani, haslo podane, otworzmy bramy i dalej, w swietlana przyszlosc naszego Kraju ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: DO WSZYSTKICH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.01, 14:56 A ja musze za chwile zniknac na jakies trzy godzinki.nazwisko brzydkie !:( zawital na forum Bizon Stepowy Chetnie prowadzil wesole rozmowy O piwie lubil podyskutowac i limeryki zgrabne rymowac chociaz byl tu jeszcze "nowy" Jezuuu!Bizonie! jestes taki popierdzielony ze nawet wsciekac sie na Ciebie nie moge!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krm Re: DO Zubra IP: 192.168.5.* / *.olsza.krakow.pl 03.10.01, 15:34 Bialowieski Zubrze! Byczku zubrzy co przyszlo Ci paryski polerowac bruk! O czleku krowopodobny ze lbem wielkim, pojemnym az milo! A jakze, Zywca zywo zywcem Ci nagonic chcialbym! Zubrowy chlodnej pod cieniuchna francuska kuchnie! A jakze! Porywaj, porywaj zastepy, tworz szeregi i walcie! Co sie da , jak sie da i gdzie sie da! Walcie destruktywnie i konstrukcje wznoscie! Na zgliszczach jeszcze tlacych sie, stygnacych! Konstrukcje karkolomne i w swej niebagatelnosci ociekajace zubrzym charakterem! A co tam! To dzis. A jutro? A jutro wypadam na czas jakis. Pohasam, bo mi sie tak chce. Do zobaczenia ! A bientot, Monsieur Bison... krm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazon Re: DO Zubra IP: 213.25.166.* 03.10.01, 15:39 Poeto wymyśl jakiś ciekawy wątek, bo zacznę jeszcze z nudów pracować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krm Re: DO Jazona IP: 192.168.5.* / *.olsza.krakow.pl 03.10.01, 18:27 EPOKA ZAMKNELA CZYNY W CZASOW KOLEJE. NIE ROBI SIE NIC. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisbon hopsasa IP: *.kap.citynet.pl 03.10.01, 18:34 Umrzec z nudow z Wami sie nie da, ale ze smiechu owszem :')) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazon Re: hopsasa IP: 213.25.166.* 03.10.01, 19:16 Krm czy ty też lubisz sobie coś wziąść... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krm Re: hopsasa IP: 192.168.5.* / *.olsza.krakow.pl 03.10.01, 19:41 Pytasz w sensie BRAC czy WZIAC ? I BRAC by miec czy BRAC jako przyjaciele ? Ale lubie czasem ZACZERPNAC- a jesli od madrego to bardziej... krm Jakis czas temu w Tbilisi ( ale juz w Gruzji , a nie ZSRR) spotkalem pewnego czlowieka , ktory nosil imie JASON. Mile go wspominam. Swietny ornitolog. Pozdrawiam JAZONIE krm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazon Re: hopsasa IP: 213.25.166.* 03.10.01, 20:00 Jestem Jazon płynę do Kolchidy, a z ptakami mam tyle wspólnego że je zjadam od czasu do czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: hopsasa IP: *.abo.wanadoo.fr 04.10.01, 04:23 Niech sie mury pna do gory, niech radosnie rosnie gmach ! Niech zyje nam towarzysz Stalin, co usta slodsze ma od malin ! On jest marzeniem mym, tesknota, mojego zycia bajka zlota ! Odpowiedz Link Zgłoś